Hvordan lære å danse som en robot?

Danse som en robot - en dansestil poppinh. I hjertet av danseteknikk med rask muskel sammentrekning og avslapping. Så mens dans effekten av dramatisk skjelver som en danser. Lignende gyse i kombinasjon med ulike positurer og bevegelser som utføres uten avbrudd til rytmen av musikken. Danserne skildre bevegelsen gjenopplivet dummy eller arbeid.

 Instruksjon


 •  Hvis du bestemmer deg for å lære denne dansen, bør du lytte til disse anbefalingene. For klassene trenger å finne musikk. Det bør være rytmisk, ca 100-120 slag per minutt. Det er viktig å føle rytmen i musikken, følger musikalitet. Lær å lage en sterk muskelsammentrekninger, kan det være en kropp vibrere og riste. Disse bevegelsene er karakteristisk for denne type street dance. I disse dansene "grøsse" utføres kontinuerlig, kombinert med ulike bevegelser og stillinger.

 •  Husk at grunnlaget for denne stilen er en hit. Oppfyller sine bryst, nakke, armer, ben i ulike varianter. Lær de grunnleggende elementene 10 og 4-5 standard tilkobling. Deretter bringe den ideelle fiksering teknikk. Prøv kopi av roboten, gjør en liten stopp på slutten av hver bevegelse gjort, vil det fremheve skarphet av neste element.

 •  I mange zhestykulyatsyy bevegelser, vinkler, må du mestre dem. Legg merke til at nesten alle bevegelser i dansen arbeidet gjøres stående, men det er elementer som er laget fra å synke på kne og liggende.

 •  Bevegelse av hender og armer må utføres av en kraftig. Hendene kan raskt og kraftig beskrive en sirkel som en pensel hakking luften som elementene gir dans besluttsomhet, konsentrasjon og styrke. Du kan gjøre spesifisere en finger. Du kan utføre de elementene som skaper en illusjon om at du skyver eller flyte over gulvet i forskjellige retninger. "kaste" bølge hender og kropp. Lær hvordan du kan skyve føttene på gulvet, som om å gi effekten av å gli gjennom luften ved hjelp av en rullende av foten fra hæl til tå.

 •  Alle bevegelser må gjentas med jevne mellomrom fordi danseren vil skape den virkning at hvis han beveger seg i strobelys.

 •  Eksperimentere med utforsket elementer. Bruke bevegelse og elementer fra andre områder, lage din stil, forbedre teknikken. Jo mer uforutsigbar dans, mangfoldig bevegelse, jo mer interessant publikum ser på ham.

 •  Se video tutorials, presentert på slutten av artikkelen for å bedre forstå og lære denne dansen bevegelse.

 •  Note


  Denne dansen var på syttitallet i det tyvende århundre. Hans lange danset til musikken: electro, funk og disco. Hjemland poppynha er California. Nå er denne bevegelsen stil justerer for moderne melodier og sanger. Ofte er det dans til nyheten av elektronisk musikk og hip-hop. Det er veldig populært blant unge mennesker. Dens elementer er funnet i klipp og filmer. Selv konkurranser av denne type dans.

   Video Tutorials  Hvordan lære å danse i en klubb? + Video leksjoner

  Mange ønsker å danse i en klubb, slik at tiltrekke oppmerksomhet, men meningsløst skiftenøkkel i stedet fører bare latter.
  Vi vil gi deg noen triks for å lykkes danseklubb prohovorymo store dansetrinn og hjelpe deg å navigere rytmen i klubblivet.

   Hvordan å danse klubb dans?


  Club danser er en uvanlig blanding av de mange dansestiler, relevant atom cocktail av musikkstiler. Et sett med universell bevegelse, og du trenger ikke å bli forvirret, velge passende musikk dans. Forestill deg at hans musikalske stil fusjonen ga opphav til en verden av klubbmusikk. Her og hip-hop, rehy, funk og mange andre.
  Før vi snakke om hvor lett lære å danse klubben, bør vi finne ut hvorfor du trenger det. Hvis for å føle seg naturlig, bare se på videorapporter, og du vil aldri føle seg vel. Hvis du drar klubb dans fra et faglig synspunkt, er det best å kontakte skolen dans.
  Før du melde deg på en skole, samle all informasjon om det, fordi utdanning er dyrt, og du har et valg alltid. Se på vurderinger på skolen, spør retninger og hvor lenge det er, og som det er den første gratis leksjon, fordi lærerne undervise stil også spiller en viktig rolle.
  Tilsvar klubb dans kan lære hjemme. For å gjøre dette, må du først finne et passende antrekk. Klærne bør ikke hemme bevegelse, og være enkel og praktisk.
  Lær å danse klubb dans video leksjoner hjemme kan, i mange torrent på Internett og andre ressurser. Du kan se noen av dem på slutten av denne artikkelen.
  Det er lærdom som dekker det grunnleggende. Her er noen bevegelse absorberes raskt og enkelt, og de blir nødt til å lære på egenhånd.
  For eksempel, en av disse opplæringsmateriale inneholder 30 leksjoner og en profesjonell koreograf kommen, forklarer spissfindigheter. Det antas at etter dette kurset kan du bli en profesjonell i klubb dans.
  Men det er ett subtilitet. Å føle dansegulvet som en fisk i vannet, bør det vises til studio eller hjemme utviklingen riktige praktiske øvelser.

   Video Tutorials  Hvordan lære å danse vals hjemme? + Video leksjoner

  Hvis du ikke vet hvordan de skal uttrykke sine følelser til en venn, kan du gjøre det gjennom dans. En av de mest romantiske dans er vals. Hvis du ikke vet hvordan å danse vals, vil vi gi deg noen tips og triks for å hjelpe deg å lære.

   Hvordan lære å danse


  Waltz bør lære fra barndommen, i denne alderen kroppen bedre ty fleksibel bevegelse. Hvis barnet ønsker å lære å danse vals, kan du ta den med til skolen danser.
  Hvis du ønsker å lære for deg selv, vil du vente en knallhard trening og trenger mye tålmodighet. Mest melde deg på spesifikke kurs. Lærerne hjelpe deg å lære raskere.
  Når du velger kurs, blir guidet omdømmet til skolen, etterspørselen av institusjonen, eller råd fra venner som allerede er engasjert i dans. Du kan gå til privat lærer, men husk at slike individuelle klasser kan koste mer. Hvis du er opptatt og kan ikke delta i klassene, under gir vi tips til hjemme trening.

   Læring hjemme


 •  Når du begynner å lære, viktigst riktig utføre alle bevegelser, dans følelse. Hvis du ikke vil gå ut, ta kontakt med læreren.

 •  Lære vals typer. Det diversifiserer dine leksjoner.

 •  For å lære å danse vals, må du lære å lytte til musikk. Lytte, forestill deg hvordan du kan danse under den.

 •  Bruke video tutorials. Se dem og prøve å gjenta viser av bevegelse. Disse opplæringsvideoer kan bli funnet på internett, kjøpe, og noen av dem kan du se slutten av denne artikkelen.

 •  Fordyp deg i musikk, lytte til det, kan du føle det stupe inn i dansen.

 •  Før du begynner


   Noen opplæring start med varme opp kroppen.
 •  Start morgenen med lyden av musikk vals.

 •  Når trening ikke gjør noen brå bevegelser. Strekke hånd og føtter obligasjoner. Dans, holde skuldrene rett, bør hendene være i skulderhøyde.

 • Finne en partner er en romantisk vals dans. Dette er et verktøy som hjelper deg å komme nær kjære.
  Vi fortalte deg det grunnleggende ballroom kunst. Ha det gøy trening!

   Video Tutorials

  Яндекс.Метрика