Hvordan lære å danse salsa?

Salsa - en dans av kjærlighet og frihet. Denne latinamerikansk stil dukket opp i Cuba og kombinerer rutine, lidenskap, uventede bevegelser og enkle skjønnheten. Nå, fordi salsa er svært vanlig, kan det lære hver. Du trenger bare fritiden og begjær.

 Hvordan lære å danse salsa


I motsetning til andre moderne dansebevegelser som noen anser enkle kramper, lære salsa bevegelse er ikke så enkelt. Vel uansett, og nok en gang se komme ut bare utvalgte elementer. Siden ikke hver person er et barn en følelse av rytme, slark og plast. Ved første øyekast kan det virke som det er lett, men etter et par økter vil du innse at alt er ikke så lett som det virker. Men i hendene på erfarne fagfolk eller høyre hjemme vil du være i stand til å oppnå sine mål.
Selvfølgelig, hvis du ønsker å lære raskt, er det best å gå til skolen danser, men hvis du ikke ønsker å bruke penger eller bare drømme lære alt selv, så denne guiden for deg, og på slutten av artikkelen gratis video tutorials.
Instruksjon
 •  Grunnlag salsa - et skritt. Alle bevegelser skal utføres på fire rytme. Det legges vekt på fjerde trinn. Kjør dem lett. For å ta et skritt fremover etappe satt på en sokk, deretter ballen av en fot, og deretter gradvis hele sålen. Den siste fasen kan erstattes ved å sette foten på hælen. Det er viktig å gjøre det på bekostning av fire. Dette faktisk ser ut som en vandrende musikk. Men dansen er forskjellig fra å gå i at alle anstrengelser er harmonisk. Følger også regelen når du gjør noen bevegelse på gulvet sette en fot tå ut. Fordi hvis du putter inni vil se elegant dans, og du kan gi partner føtter.

 •  Hvis salsadansing i par, husk, må folk lede og eneste kvinnen å dekorere. Affiliate må bare følge ridderen. Det er en dans av lidenskap og flørt. Derfor Finpuss dine bevegelser, men bo hvis i vektløshet.

 •  Til hyggelig å danse salsa, må du begynne å lære og sexy på samme tid elegant flytte hoftene. Ettersom alle dans - bevegelse av legemet, og den grunnleggende faktum satt lår og legger.

 •  Du må også velge riktig sko og klær. Jenta er perfekt for et vidt skjørt, jeg skjorte menn med bukser. Sko bør velge slik at hun var stabil og en liten hæl. Det er for både menn og kvinner.

 •  Video Tutorials  Hvordan lære å danse break dance? (+ Video)

   Innhold:
 •  Praktisering de grunnleggende elementene i break dance

 •  Rynke

 •  Video Tutorials

 • Nylig populær moderne street dance er å få fart. Men lære bryte danse trenere og studioer ikke alle har råd til. Hvis budsjettet ikke kan gjøres på slike kostnader kjepphest eller du bare føler seg sjenert til å jobbe i en gruppe, så bør du prøve å lære denne dansen akkurat som hjemme, og vi vil hjelpe deg med dette.
  Evnen til å danse kan lønnsomt bevilge deg fra mengden, utvikler det selvtillit, muskler og rytmesans. Breakdancing du oppnå alle de ovennevnte. Dette er en ekte mann dans, også veldig hyggelig. For å være en ekte bi-kampen, må du lære å gjøre grunnleggende elementer, som kan gjøres uavhengig av hverandre, uten å forlate hjemmet.
  Å lære break dance bevegelse bygningen for første vi trenger for å beregne hvor mye plass - ingenting skal stoppe deg fra å gjøre øvelser og spark. Deretter mos og gå direkte til studiet basen.

   Praktisering de grunnleggende elementene i break dance


  Hvordan lære å danse break dance? (+ Video)

   "Vi utfører en bølge av hans hender." Stå rett opp og håndflatene ned, trekke sidene. Prøv å flytte bare børster som om du prøver å bevege hånden i alle fag. Når du fikk den, gjør en bevegelse med sin høyre hånd, deretter slå albuen, heve og deretter senke den. Koble albue og håndledd, og deretter legge til skulder: heve og senke den etter at du er ferdig med å flytte albuen. På hvert trinn, prøve å bevege seg bare en del av kroppen, pensel, albuen og skulderen på slutten. Dette er grunnlaget for break-dance. Hvis sviktet, så gå til venstre. Når senket sin høyre skulder, heve og senke venstre. Deretter må du gjøre alt det samme som med høyre hånd, heve og senke den venstre albuen, og deretter gjøre bevegelsene på venstre hånd. Så du liker en bølge fra høyre til venstre. Nå domahaytesya til overganger var glatt, vil dette hjelpe speil.
   "Bølgen av kjøtt." Prinsippet er det samme som i den første øvelsen, men skal begynne og avslutte med hodet ned, og deretter vice versa. Single-trinn bøye hodet, deretter hals, bryst, mage, hofter, knær og føtter på slutten. Når du er ferdig prohynaty noen del av kroppen, umiddelbart forsøke å returnere den til sin opprinnelige posisjon og deretter gjøre følgende. Etter mye trening bør det se ut som en enkelt jevn bevegelse. Lære grunnleggende body wave, og lære å gjøre det, men i motsatt rekkefølge - fra topp til tå.
   "Kutch". Dette er grunnlaget for de fleste kroppslige bevegelser i break-dans og lignende stiler. Gjøre brystene synke fremover, hendene på hoftene og albuene litt avrunding. Så brått Round ryggen. Nå er disse alternative bevegelser, prøver å gjøre det dramatisk, men uten rykk og prøve å få mest mulig ut av sag i ryggen og brystet.

   Rynke


  Hvis du nettopp begynt å spille, sammen med grunnleggende øvelser prøve å lære hvordan lange push-ups på hendene og stå på hodet. Å bryte dans må du trykke stål og sterke armer og god fleksibilitet - ved hjelp av hennes toget vipper til siden. Dette gjør at du raskt lære mye min stil av dans. En video som ligger under hjelp til å lære hvordan du gjør grunnleggende bevegelsene.

   Video Tutorials
  Hvordan lære å danse dramaer steg?

  Drum steg - er ikke bare en dans, dukket han på den musikalske stilen «drum'n'bass», som var populær på dansegulvene på 90-tallet. Du husker kanskje den stilen kalt jungelen. Så, det som pleide å bli kalt jungelen, nå kalt AMD. Og i vår tid, er denne stilen veldig populært. Denne artikkelen UchyЭto kommer til å introdusere deg til de grunnleggende om hvordan å lære å danse dramaer ørken hjem.

   Hva er en trommel steg?


  Før trening, burde vite bedre dramaer steppe. Denne dansen er en blanding av break-dance, hip-hop, hard og andre mote stiler. Sorter ved å si at ikke vil være lett, og blir nødt til å jobbe hardt for å lære elementene på et anstendig nivå. Men til slutt alle som setter ut for å lære å danse dramaer går trinn.
  Det bør være
  Idrett komfortable sko på en flat såle
  Noen sport eller fitness klær, jeans kan
  Free Time og ønske om å danse

   Instruksjon


 •  Første elementene av dans kan virke tankeløs. Men hvis du forstår sin opprinnelse, tromme skritt deler visse bevegelser som er iboende til andre stiler av moderne dans. Fornavn består av ordene "Steppe" - Hvilket betyr at de fleste bevegelsene utføres ben. Derfor bør man sørge for å ingenting stopper toget. Velg klær som ikke vil begrense dine bevegelser. Det er best å velge nikkers eller ikke altfor trange shorts, jeans.

 •  I tillegg til alt dette, er det verdt å tenke på egnet sko. Spesielt å se på sålene. Du må velge en helt flat og flat. Ingen overdreven løfting, studs og hæler. Hvis du gjør feil valg, kan det føre til skader som slå tilbake jakten fra trening.

 •  Nå hentestedHvor du skal gjøre. Spesifisitet Dance gir mer plass. Naturligvis, det beste tilbudet i gymsalen. En perfekt sommer uteområde med asfaltert underlag, men du kan bare flat. I utgangspunktet passer nesten ethvert sted du liker. Det er viktig at du ikke har vært rundt fremmedlegemer som ville begrenser bevegelse og kan forårsake skade, og bakken var riktig område å drive opplæring uten problemer.

 •  Når du oppretter de nødvendige betingelser kan begynne å lære. Hvis du ønsker å lære de grunnleggende elementer som tillater litt mer pozanudstvovat og tilbyr å lese den teoretiske delen. Som de sier - Teori uten praksis er ikke mulig. Og vice versa. Derfor er det nødvendig å gi disse to komponentene like mye oppmerksomhet.

 •  Hovedelementet i dansen - en rask veksling energiske beats hæler og sokker på overflaten som du danse. Dette Dance Base bygget på basis av alle etterfølgende kombinasjoner og bevegelse. Betaler nok oppmerksomhet til dette elementet. Du må gjøre det veldig fort å komme inn i rytmen av musikken. Gitt musikalsk stil av Drum og BassSom er bygget på breykbyte - Det er en stor jobb. Først regne ut elementet uten musikk til det du ikke kvapyla. Gradvis øke hastigheten og fortsatt holde rytmen. Når ville bringe til et visst tempo, kan du prøve musikken. Vær oppmerksom på at hælen kraftig konfrontert med gulvet og ikke glem plikt streik fem og sokker.

 •  Når vil lære grunnleggende bevegelse, gjerne gå til andre elementer. Men "Ikke jage hester" ikke prøv å lære så snart som mulig. Som i andre tilfeller kan hastverk bare skade. Hvis du ønsker å oppnå gode resultater, målt og nøye studere alle de nye bevegelsene. De er i denne dansen nok. Det finnes ulike trekk ned (til siden, toppen) og andre. Tromme ren er delt inn i undergrupper: Panda, X-utflukt, VengrStyle, OldSchool (Standart). Avhengig av underarter er visse elementer som dominerer over andre. Og, selvfølgelig prøve å lage sine egne kombinasjoner. I alle kreativitet oppmuntret improvisasjon. Spesielt i dramaer Steve sekvens no.

 •  En annen funksjon - prøv å danse i føtter var i en bestemt vinkel til overflaten. Dette er en forutsetning for å oppnå god teknikk.

 •  Og til slutt. Selvfølgelig leser denne artikkelen, du kan ikke fullt ut forstå alle nyansene av dans beskrevet. Du vil definitivt behov konkretisering. Det er bedre å jobbe med noen som har erfaring i dramaer steppe. Hvis ikke er mulig, så vil vi gi opplæringsvideoer. Bare hvis du vil ha en visuell opplevelse, kan du få gode resultater.

 •  Video Tutorials


  Яндекс.Метрика