Hvordan lære å danse streetdance?

Street dance (Street Dance) dans retning som dukket opp i USA i forrige århundre. Mens dansere lære å danse i gatene fordi de ikke har spesielle fasiliteter. Nå er denne stilen - en av de mest populære blant unge mennesker, han ønsker å lære mange som ønsker å skille seg ut fra mengden.

 Instruksjon


 •  Street dans tilhører freestyle. Den er basert på spontanitet og sammensmelting av ulike stiler som er kompatible med hverandre. For eksempel, jazz og klassisk. Main Street dance - er evnen til å bringe betrakteren danser som han føler dansen uten ferdigheter, triks og utfylle tale. Street dans innebærer en overgang fra raske og langsomme bevegelser til puls. Også i danse elementer kan falming. Som en del av denne trenden kombinerer sjangre som hus, ny stil, break dance, hip-hop.

 •  For å lære hvordan du gjør alle bevegelsene til stilen kan melde danser som er i byen din. Koreograf demonstrere grunnleggende bevegelser, elementer og overganger. Dette er imidlertid bare et teknisk grunnlag. Tale krever danser full neddykking i en verden av velvære og sjel, ikke bare innøvde bevegelser som utføres til musikk. Alle kan lære å danse Street og ingen spesiell opplæring for å vise sine ferdigheter i offentlig viktigst lytte til ditt eget kroppsspråk og oppløst i provoserende musikk.

 •  Hvis du er for opptatt til å gå til dansekurs, men ønsker å lære hvordan du gjør alle elementene mens du hjelpe video tutorials som du kan kjøpe i noen spesialitet butikken eller se slutten av denne artikkelen. Den eneste ulempen med dette systemet av trening - en mangel på lærer som kan fortelle riktigheten av henrettelsen. Ellers vil denne metoden gjør det mulig å planlegge den samme tid og spare penger. Siden kursene lærer fysisk ikke kan ta hensyn til hver danser, slik at du fortsatt trenger å lære hjemme.

 •  Du kan også lese en artikkel om street dance det presenterer også noen tips og triks for læring

 •  Rynke


  Navn Street Dance (street dance) taler for seg selv. Denne trenden har sine røtter ikke i ballroom dans klasser og grupper, og på gata. Street Dance ble født på trafikkerte veier, bygatene. Det er preget av raske bevegelser impulsive og uforutsigbare overganger fra raskt å glatte elementer og uventet falming.

   Video Tutorials
  Hva du skal ha til en nattklubb?
   I mange klubber er det en kleskode, vil du ikke bli tillatt i disco grov og skitne klær, track også best igjen i skapet.
   Natteliv flyter i sine regler og forskrifter har utseendet.
   Først klær bør ikke begrense dine bevegelser for å være komfortabel og selvfølgelig stilig og moteriktig. Ellers kan sjansene for behagelig nytt kort bli vesentlig redusert.

   Hva du skal ha klubb fyr


   Vi må alltid huske hans alder. Vil være like fantastisk å se ut som en mann i dress streng og solid mann i fillete jeans og stram magen skjorte eller en flerfarget skjorte.
   Universal versjon kan være dimensjonert stilig jeans med en skjorte, kan ensemblet suppleres med et lærbelte, cardigan, genser eller vest. Fottøy - joggesko, joggesko eller klassiske sko.
   Det hele avhenger av dine preferanser, alder og "landemerke" i en viss krets av nye venner. Må velges Skjorten å matche håret - blonde person å være helt hvit eller pinstripe. I Brunette ser bedre farget skjorte kan være bredt bur.
  Hva du skal ha til en nattklubb?
   Men vil bare få stilige klær hjelpe hvis du ikke vet hvordan du presenterer deg selv. Fyren har alltid å se rolig og trygg. Forresten, ser flott retro dress med et moteriktig slips, bør jeans velge lysere nyanser. Men sørg for å gni sko å skinne!

   Hva du skal ha klubb jente


   Det er best å velge en spektakulær, som seksuell og ikke hindrer bevegelsene til klær. Men vi må holde seg i et rammeverk klubb - et offentlig sted, og publikum er kjent for å være annerledes. Det er nødvendig å forstå trender av mote og ikke for å forsøke å gjenskape hele.
   Ganske fangsten bare noen generelle notater og bruke dem i henhold til dine preferanser. Vi må huske på at klærne skulle gjerne først og fremst til deg, bare humøret er utmerket og alltid en glad jente som strekker gutta.
   Lag din egen motebildet, ikke gjør deg selv en "speilbilde" av en glanset magasin. Unn nøye velge sko.
  Hva du skal ha til en nattklubb?

   Hvis du kommer til å danse hele natten - kan du vzutysya en "demokratiske" way sko til meget høye hæler neppe styrke din positivt inntrykk av lange opphold i klubben.

   Er det bedre å bære på en nattklubb i vinter


   Klubben er vanligvis ikke et sted hvor du har å sitte og fryse i pels. Så svaret på dette spørsmålet er enkelt - egnet til å bære med tanke på funksjonalitet, brukervennlighet og relevans.
   Ikke ha varme gensere med lange ermer hvis du kommer til en masse dans og ha det gøy. Vintersesongen gir mer oppmerksomhet til sko.
   På dette punktet må vi se på været, mote og ditt temperament. Selvfølgelig, for lange og varme støvler er neppe ting som sommersko, men de originale støvlene - helt.
   Når du velger klær må fast bestemme selv hvorfor du går til en nattklubb? Hvis hovedmålet - å ha en kort affære for en natt - klærne skal være i samme stil, men hvis du ønsker å møte med en fyr i beregningen av lange og seriøst forhold - stil å velge en annen kjole bør ikke være for fjollete og provoserende. Dette gjelder for jenter og gutter.
  Hva du skal ha til en nattklubb?
   Men i alle fall, gjerne eksperimentere, bør du alltid skille seg ut fra den generelle mengden, bare for deg å bli brakt til seg oppmerksomheten til de fleste andre. Og hvordan kan oppnå denne effekten - er din smak.
   Vi håper at vår artikkel med bilder hjulpet deg svare på spørsmålet, hva du skal ha til en nattklubb.
   Forfatter: Lily Romanov  
  Hvordan skal følge gamle året


   Innhold:
 •  Rengjøring Feng Shui
 •  Prosedyren på vinduskar
 •  Pynte juletreet ferie
 •  Mållinjen


 •  Bladde i hans liv, som varte et år, mange tenker på hvordan du kan se av det gamle året til det kommende året ble for dem å være lykkelig og vellykket.

   Rengjøring Feng Shui


  Hvordan skal følge gamle året

   Før nyttårsaften klokken slår 12 ganger, den avtroppende år, sammen med sine problemer og problemer skal være fullført. For å gjøre dette, må du først ta vare på hjemmet ditt, fordi i den tilbringer vi mesteparten av våre liv. Ordne generell rengjøring av komplett shake-up av sin proprietære lager (inkludert forekomster av unødvendige ting på balkongen). Hva er i god stand, men ikke brukes til andre formål minst 3-4 siste årene kan prøve å selge (gjennom venner, gratis rubrikkannonser, etc.). Noen ting (spesielt klær for barn) bedre passere i trøbbel eller store familier. Ting som du aldri trenger å bare forkaste.
   Når du har frigjort av innenlandsk plass av unødvendige ting, leilighet eller rom kan lett gjøre permutasjon. Spesielt nyttig flytte møbler hvis fjor var ikke så bra for deg. Dette kan ta råd fra feng shui - det bidrar til å gjenopprette energi inne i huset og, selvfølgelig, en litt annerledes perspektiv på miljøet. Det viktigste, begynner å lære Feng Shui selv (for bøker eller DVD), for å forstå sine prinsipper, ikke bare følg instruksjonene konsulenter (selv veldig bra).

   Prosedyren på vinduskar


  Hvordan skal følge gamle året
   Rekkefølgen på vinduskarmen
   Ikke gå rundt med deres oppmerksomhet og planter som vokser i ditt hjem. Husk å ta dem opp, fjerne de tørkede blader og kvister, ordne dem festlig dusj hvis omsorgen for slike tillatelser, grundig rengjort pottene.

   Pynte juletreet ferie


  Hvordan skal følge gamle året

   Når det er tid for å gjenopprette ro og orden festlig dekorere hjemmet ditt for ankomsten av det nye året. Ikke vær lat, henge krans og tinsel overalt. Plassere treet. Hvis du er en fan av levende trær, satt i en kunstig trehytte. Gran (eller furu) bedre prank med familien ved hjelp av gamle og nye jule leker. Hvis du har barn, gjøre noen ornamenter for juletre med dem.
   I stedet for et stort tre kan sette flere vaser tre grankvister, rozoseredyvshy dem hjem. Kvister og dekorere leker og regn.
   Og generell rengjøring, og installere et juletre bør fullføre 2-3 dager før nyttår til du har tid til andre ting.

   Mållinjen


  Hvordan skal følge gamle året

   Hvis det er mulig, må du ta all gjeld, for ikke å trekke dem i året som kommer.
   Den neste fasen, som alltid ment når man diskuterer hvordan man skal se ut det gamle året, denne ordningen av ferien. Begynn med deg selv, kan du gå til skjønnhetssalong, kjøpe en ny kjole (som vil feire ferie hjemme eller gå til et julebord) og sko. Dersom finansielle evner ikke tillater slike høye kostnader, få deg noen små tilbehør til en eksisterende side om side, men litt (eller mye) endrer sitt image. Sørg for å se i speilet (eller i noens øyne) du liker hvordan du ser i den kjolen.
   Nå slår til ferie bordet. Hvis du ikke ønsker å tilbringe ettermiddagen på kjøkkenet komfyr, kan du gå for å feire det nye året i en klubb eller restaurant (s Bestill på forhånd). Hjemme nyttår med venner, bruke prinsippet om "felles bordet": Divide på forhånd mellom gjester (selvfølgelig, med deres samtykke) som parabolen og forberede seg til ferie.
   31. desember kan du prøve å slå den dagen uro. Som vanlig i morgen mange mennesker har fortsatt å gå på jobb, ikke har tenkt på denne datoen, ingen store husarbeid. Det beste er om du klarer ettermiddag hvile.
   Og ikke glem mentalt "run" i livet mitt det siste året til å huske alle de gode tingene som skjedde med deg og tilgi bilder (hvis noen fikk dem til deg).
   Når klokken å slå 12 ganger, legger frem sine mest intime ønsker, at det må være oppfylt i det nye året.  
  Яндекс.Метрика