Nylig, flere og flere unge jenter og gutter (og ikke bare unge) i stedet for utmattende idrett og aerobic dans valgt. Dancing - det er skjønnhet og ynde, glede og tilfredshet til sjelen. Dancing - en bevegelse, og bevegelse - det er livet.
 Lær å danse i alle aldre, uavhengig av dans du har aldri engasjert i dans. Oppmerksom dans folk og små barn og eldre respekt dans glad og fylt med glede og glød. Dancing - en ungdom og helse.
 Benefit Dance
 Dancing fremme utviklingen av plast og lære deg godt trekk, forbedre ditt trekk, vil det være enkelt, lett. Under dansen involverer alle muskler, blir belastningen fordeles til alle organer og alle deler av kroppen som fremmer vekttap. Fanger dans, du lett bli kvitt ekstra pounds, bedre form, vil midjen din bli tynnere og mer elegant, hengende magen forsvinne og være flat og fast.
Hvordan lære å danse?

 Gjennom dans vil du alltid ha et godt humør. Du vil finne tillit. Du vil være i stand til å gjøre nye bekjentskaper, utvide sosiale sirkel. Dansepartnere kan bli dine venner og kjærester, og det er mulig at du vil finne på danse nye kjærlighet.
 Dancing vil gi deg en masse nye opplevelser, levende følelser. Dans, får du kvitt kjedsomhet og dårlig humør, kompleksene og utrygghet.
 Med dans er healing hele kroppen. Styrket arbeid cardio - vascular system, normaliserer blodtrykk. Når du danser, bevegelse kommer hele kroppen. På bevegelse forbedrer metningen av indre organer og vev av oksygen. Normaliserer også mage-tarmkanalen, tarmen fungerer som en klokke, vil du bli kvitt forstoppelse og hemoroider.
 Og dans er produsert ved hjelp av riktig holdning forsvinner bøye seg, noe som fører til helbredelse og fleksibilitet i ryggraden og smerter i ryggen. Tilsvarende sterkere ledd og leddbånd, forbedrer tone alle musklene i kroppen.
 Kvinner involvert i magedans, kvitte seg med gynekologiske problemer og selv ufruktbarhet.
 Hvis du er deprimert, deprimert, føle deg ubrukelig, låst i seg selv - du trenger bare å lære å danse, å melde deg på en danseskole, dans hjelper deg å forbedre mentale og psykiske tilstand.
Hvordan lære å danse?

 Hvor kan jeg lære å danse
 Dans har blitt moderne, og mange mennesker ønsker ikke bare å danse og bevege seg grasiøst og vakkert. Nå i alle store byer og små byer overalt åpne sirkler og idretts og dans, dansestudioer og dans akademiet.
 Før du gjør dans, må du bestemme selv hvilken stil du ønsker å lære å danse og hvorfor du trenger det.
 Danseskoler tilbyr å lære deg forskjellige dansestiler - fra ballroom til akrobatisk. Det er mange forskjellige dansestiler - en ballett (romantisk, moderne og klassisk) og ballroom danser (vals, tango, foxtrot, samba, rumba, cha-cha-cha), historisk (polonese, menuett, masurka) og nasjonalt (magedans, Gypsy, hopak, Trepak, Polka Dance of the World), latinamerikansk dans (argentinsk tango, salsa, mambo, samba, rumba, lambada, bolero, etc.), samt Swing, Hustle, moderne dans (klubb, og mange gate andre).
 Lær hvordan du kan danse hjemme ved hjelp av videomateriale ved å søke elektronisk opplæring eller kjøpe i butikken CDer med dansetimer.
 Hvordan velge en skole dans
Hvordan lære å danse?

 Hvis du eller barna dine drømmer om scenen og ønsker å bli en profesjonell danser, så valget av skole du bør komme mer ansvarlig. Å gå inn i studien på danseskole for å gå opp til eksamen, gå gjennom et strengt utvalg. Vanligvis har en profesjonell danseskoler alt du trenger for dansekurs, dansesteder plass, garderober med individuelle skap for klær, dusjer, og aller viktigst - en pedagogisk personale med lang erfaring i opplæring, samt i stand til å finne noen tilnærming til Anya student.
 Hvis målet ditt er ikke å bli en profesjonell danser, er det mulig å gjøre den vanlige danse sirkel eller studio.
 Du kan ringe en danseskole og lære alt, eller å se hvordan er klasser i dansestudioer, en danselærer forklarer leksjonen riktig.
 Det er ofte åpne danseklubber og studioer, sysselsetter ikke-profesjonell instruktør.
Hvordan lære å danse?

 Danseinstruktør må identifisere deg som en gruppe, i samsvar med treningen din. Hvis du aldri har hatt dans i din gruppe bør være de samme nybegynnere og begynne å lære fra bunnen av. Det er lurt å engasjere seg i små grupper. Jo færre studenter, jo mer oppmerksomhet rettes mot instruktøren av dans, vil effektiv og bedre trenes.
 Oppmerksomhet bør vies til atmosfæren som råder på danseskole. Hvis instruktører er vennlig, imøtekommende, med respekt for elevene, så læringsprosessen er enkelt. Gruppe etablert vennlige forbindelser er bundet til å møte nye mennesker. Nybegynner raskt tilpasset seg den nye situasjonen, og ser frem til disse øktene.
 Også du trenger å vite om plasseringen av skolen. Vanligvis danse skole ligger i hus av kultur, sport palasser, landlige klubber og selv i skjønnhetssalonger. Ideelt sett er danseskole ved siden av din jobb eller hjemme, og du trenger ikke å bruke mye tid på å få til skolen.
 En annen viktig forutsetning er kostnadene for opplæring. Kostnaden for undervisning er omtrent den samme dansen i forskjellige byer, avhengig av antall klasser og timer. Vanligvis mange skoler gratis engangs klasser for nybegynnere. Når du kjøper en sesongbillett, er faste kunder tilbys rabatter eller ekstra klokke som en gave. Noen dansestudioer for å tiltrekke seg kunder for uerfarne dansere skolepenger under.
 Hvordan lære å danse
 For dansekurs trenger du komfortable klær og sko. Dette kan være en fin kjole og sko elegant hvis du velger klassisk danser, og kan være allment skjorte og bukser, joggesko eller sko - hvis du bestemmer deg for å gjøre breakdance eller hip-hop. Klær og sko bør være komfortabel og i samsvar med dansestil.
Hvordan lære å danse?

 Å lære å danse, må du lytte til anbefalinger og råd danseinstruktør. Rozuchuyuchy bevegelse, må du gjenta de samme teknikkene mange ganger, forårsaker kroppen til riktig flytte i takt med musikken.
 Mange mennesker, mens i det nye miljøet, skamfull, føler "rolig". Hvis du er med disse menneskene, du bør ha noen til å danse leksjoner sin kjæreste eller venn til å ikke føle seg ensom.
 Det er mulig at den første gang dine bevegelser er klønete, vil ikke alt går, vil du være vanskelig å fange en rytme, men gradvis blir bedre med bevegelse og teknikk du lære å danse.
 Du trenger ikke mye å bli opprørt og skylde seg selv for at eventuelle bevegelser du vil ikke lykkes. Ikke anser deg selv uskikket person. Holdning til svikt positivt, humoristisk, og du vil merke at disse klassene av bevegelsen vil være lett fordøyd.
 Bare prøv å trene hjemme, på jobb maskineri bevegelser, sans for rytme. Inkluder din favorittmusikk og flytte i takt med musikken, og selv gå diskoteker, dans i en sirkel av slektninger og venner. Tro på deg selv, tenk deg selv danse i en vakker kjole, og du må lære å danse.
Hvordan lære å danse?

 Dans som en måte å gå ned i vekt
 Hvis du er misfornøyd med figuren din, og du er overvektig, og kosthold og faste ikke bringe positive resultater, du trenger bare å lære å danse.
 Enhver bestå av intensive dansebevegelser og bidra til å fjerne overflødig fett fra magen og midjen bidra til å forbedre formen og hatet å gå ned i vekt.
 Når du danse, du ikke bare forbedrer humøret, men forbrenne kalorier og fett. Siden den tunge trafikken, forbedrer funksjon av muskler og øker blodtilførselen til vev i kroppen, kroppen av skadelige giftstoffer skilles ut og salt.
 Hvis du skammer seg over sin overvekt eller ikke kan delta uansett grunn, danseskole, så kan du begynne å danse selv ved å laste ned fra Internett dancing leksjoner, eller kjøpe en trening stasjon. Og bare en dag utfører noen bevegelse til musikk, vil du definitivt skiltes med fedme. Det viktigste - det ville ønske.  
 Enig i at helgen vi venter for lenge og for hardt, men når han kommer, lurer vi på noen enkle spørsmål: "gjøre på fritiden?! ". Jeg virkelig skjer når ankomsten av den opprinnelige vi mistet i formodninger, å hva gjør. Ut av denne situasjonen to eller skrive til dere alle uke than'd liker å gjøre i helgen, eller lese vår artikkel i dag hvor vi vil dele sine tanker om hva du kan gjøre i helgen.
 Varianter fikk mye (ca 37 stykker), så for enkelhets vi delte dem inn i grupper avhengig av situasjonen. Så la oss begynne.
 Hva du skal gjøre i fritiden hjemme
 Utføre øvelser. Hvis du ønsker å ta med hjem noe ikke bare interessant, men nyttig, kan du starte med trening, de er en fin måte å avlaste deg fra stress, heve humøret og selvfølelse. Du zapovazhayete seg selv, fordi i sin fritid (eller trening) treningstid. Slik lader passert en intensiv og ikke spesielt opptatt for deg modus, slår rytmiske musikkspor, videoer eller enda bedre, for å være mer distraherende fra hard trening.
 Se en film eller TV-show. Naturlig hjemme møbler kan aldri erstatte kino. Du kan ikke bare sitte komfortabelt i en stol, men rozlyahtysya oppreist på sofaen. Velg en film som du vil, ikke den som er vist på kino. I filmene kan du se med glede humoristisk og informativ TV.
 Sitter på nettet. Det globale Internett bedre enn noen annen måte tar bort din tid hos mennesker. På Internett kan du lese eller se på nyhetene, lære den siste utviklingen i feltet av interesse for deg. Chatte med venner eller slektninger, og, viktigst av alt, gjøre alt uten å forlate datamaskinen, laptop eller tablet.
 Sett mål i livet. I en koselig og behagelig atmosfære, kan du ikke bare gjøre noe nyttig, men også morsomt. For eksempel, for å drømme om fremtiden, forestille seg hvem du vil være i 5 eller 10 år hvor du bor, hvor du skal jobbe, hvor du skal lete og hvordan å bli involvert. På dette tidspunktet, kan du forstå deg selv, hva du egentlig vil ha ut av livet. Kanskje i disse øyeblikkene til å gå i oppfyllelse for deg da du bor i denne fantastiske verden.
 Rydde opp i leiligheten / rommet. Det er ingen perfekt orden, så fritiden kan gjøre akkurat den tingen. Når alt er lagt på plass, er skrivebordet ingen søppel, alle elementene er der, hvor han skal være, deretter hodet begynner samme prosedyre (ikke forvirrede tanker, ideer er ikke glemt, og dine problemer synes ikke så viktig og store).
Hva du skal gjøre i fritiden

 Hva du skal gjøre i fritiden på jobb
 Povyrishuvaty kryssord. Hvis arbeidet ditt innebærer fysisk arbeid eller ensformig ytelse av de samme oppgavene, deretter ledig tid du bedre porozhaduvaty kryssord, siden de ikke krever fysisk innsats fra deg, men tenker hva du er bare ikke nok. Selvfølgelig, dette kom ikke ut til å engasjere seg all ledig tid, så ta hensyn til de andre tipsene nedenfor.
 Les en bok eller et blad. Et populært tidsfordriv på jobb er å lese bøker eller magasiner. Bøker er mer egnet for dem som kan betale for å lese 30 minutter om gangen, og magasiner hovedsakelig for folk som ikke kan få bort for en lang tid, men de er flyktige skift ofte. Det faktum at de fleste magasinartikler kort, fordi en liten pause og har tid til å lese dem og se bilder.
 Chatte med venner via SMS / ICQ. Hver person har en fungerende telefonnummer, og derfor er det mulig å kommunisere med sine venner. Metoden for kommunikasjon kan være svært forskjellige: kort melding på telefonen eller kommuniserer ved hjelp av internett (ICQ, QIP, Skype, osv). På telefonen til å kommunisere ganske enkelt, siden det ikke er synlig til myndighetene og tar ikke opp mye plass, så det kan være alltid med deg.
 Besøk datingside. Vanligvis på jobb en person føler seg ensom fordi han har til å kommunisere spesielt derfor ikke være i stand til å lindre sin ensomhet nytt kort som kan bli funnet på spesielle dating-tjeneste på nettet. Logg inn på kurset kan være enten fra datamaskinen (hvis du har på jobb) eller mobiltelefon (de fleste av dem er muligheten til å få tilgang til Internett).
Hva du skal gjøre i fritiden

 Hva du skal gjøre i fritiden til barn
 Spille fotball / tennis / badminton. Den beste tingen å gjøre for barn i fritiden har blitt en aktiv type ferie. Det er best hvis det være idretter, som fotball, volleyball, basketball, tennis (ping og store), badminton, etc. For disse spillene trenger ikke å over komplekse nettsteder eller sportsutstyr, er det ganske enkelt og viktigst (for foreldre) billig.
 Engasjere seg i å løse gåter. Barn trenger å utvikle ikke bare fysisk, men også mentalt, kan det gi dem til å løse gåter og kryssord som kan bli funnet i barn eller kryssordblader. I tillegg er det dataspill, som er basert puslespill som krever logisk tenkning. Men bedre å foretrekke oppgaver som er laget av papir, som datamaskinen har en negativ innvirkning på barns helse.
 Spille barneleker (Dead Man bløff, salochki, gjemsel, etc.). En interessant øvelse barn vurdere ulike aktive spill som - gjemsel, kwacha eller gjemsel. Alle er bygget for å sikre at barn blir flyttet utendørs og viste oppfinnsomhet og utspekulert. Hvis et barn lærer dårlige regler, kan du skrive dem ut på et flott stykke papir dekorert tema bilder, slik at barn kan lese sammen og bak reglene for å spille et spill.
 Gå til dyrehagen, sirkus eller park. En stor forskjell for barn vil marsjere til zoo, sirkus eller tivoli. Denne hendelsen kan kalles en skikkelig godbit for barna, som usannsynlige barn dine ofte se ville dyr lever eller svimmel tur på karusellen. Du må heller ikke glemme hvor mye de vil få positive følelser på en dag.
Hva du skal gjøre i fritiden

 Hva du skal gjøre i fritiden jente
 Skjønnhetssalong. Hvis en jente ønsker å ha ledig tid til å møte opp, så hun bør gå direkte til en skjønnhetssalong. Fordi hver jente får en enorm mye moro akkurat det ser seg selv vakker, og skjønnhet, bare hjelpe deg med dette: gjøre en god frisyre, makeup, vil forme manikyr og pedikyr, så du bli en sjarmerende .
 Registrer deg for en massasje. Du kan tilbringe fritiden som en massasjesalong, der hun vil tilby flere typer avslappende massasje for å lindre stress, bedre helse og heve ditt humør. Massasje forbedre helse og forårsake hud og muskel tone, noe som gir deg en følelse av ungdom og styrke.
 Ring en venn. En av de mest populære klassene jenter - en prat på telefonen med vennene sine. Og derfor kan du bruke dette rådet. I stedet kjæreste kan være en god venn, mor eller søster. Vi forsikrer deg om at i dette tilfellet, vil tiden passere ubemerket og moro!
 Lag din egen hage. Nesten alle jenter og kvinner på planeten jorden elsker blomster. Derfor, i fritiden kan du gå lage din egen hage. Det kan gjøres i hagen ved inngangen, under vinduet, eller å arrangere en hage i leiligheten hans. Og i begge tilfeller - du vil like denne lille rutine, men en interessant idé, men sørg for å bruke hansker for å ikke ødelegge din manikyr.
Hva du skal gjøre i fritiden

 Hva du skal gjøre i fritiden i sommer
 Gå til sjøen. Det riktige svaret på spørsmålet: "Hva må gjøres i fritiden i sommer? "Vil" selvfølgelig, for å dra til sjøs! ". Sommer - det er på tide å forlate, ferier og helger. På denne tiden, strengt forbudt å sitte i en trykkende leilighet. Tvert imot, bør det være mer enn en tur, slappe av og nyte sommerdagene.
 Gå til grillen. Et interessant alternativ er en tur ut av byen for en piknik (helst velge et sted i nærheten av reservoaret). Bor nær naturen, kan du der ute og nyte solen og få litt frisk luft og bade og spise deilige Kebab. Forresten, en tur ut av byen nyttig for de med dårlig appetitt, så det er ikke engang den siste amatør å spise, bli svært sultne mennesker.
 Mer å være utendørs. Om sommeren kan du prøve å bruke all min fritid utendørs, som høsten og vinteren alle dine turer vil bli minimert, og solen er langt nok opp fra bakken, og derfor vil ikke gi varme og vitaminer som kan i sommer.
 Besøk andre byer. Hvis du ønsker å reise, er det bedre å starte turen i sommer, fordi på denne tiden kan du gå over til utenlandske byer og være i stand til å nyte den vakre naturen, som alle byer og distrikter vil bli pakket inn i en vakker grønn som vil gi dem en spesiell sjarm og farge .
Hva du skal gjøre i fritiden

 Ting å gjøre i fritiden med kjæresten sin
 Ler gutta. Hvis du var igjen alene med kjæresten sin og visste ikke hva jeg skal gjøre, kan vi gi deg noen interessante ideer, for eksempel bli kjent med gutta på internett rent for moro. Spille på deres ønske og godtroenhet. Mye lover å gi rommet en helt annen person, forteller løgner om seg selv, etc.
 Gå til konserten. Gå til en konsert av din favoritt band eller artist - ganske kjedelig, og fyren heller ikke spesielt poveselyshsya, men med en venn - det beste alternativet. Med den kan du pozazhyhat på dansegulvet og rope ord om kjærlighet i mengden kvinnelige fans av artisten. Og etter konserten kveld sammen eie i eventuelle cafe nevne de nysgjerrige tilfeller på konserten.
 Gjøre shopping. Det er vanskelig å finne en jente som liker å kjøpe nye klær. Kvinner på shopping - det er en dose for en rusavhengig. Men shopping er likevel interessant å forholde seg til kjæresten sin fordi hun vil alltid være i stand til å vurdere hvor du sitter eller annen bluse. Og med sin kjæreste i boutique føler ikke så alene og begrenset.
 Melde deg på kurs (leire, broderi, musikk, dans). Hvis du ønsker å bruke tiden noe interessant og nyttig, kan du registrere deg med en venninne for noen kurs på skolen alder kalles "sirkler". For eksempel, i løpet av modelleire eller sy, eller kurs makeup artist. Selv i utenlandske språkkurs vil være interessant å gå.
Hva du skal gjøre i fritiden

 Hva du skal gjøre i fritiden på Internett
 Se gjennom sidene i sosiale nettverk av venner og bekjente. Hvis du plutselig ble lei på nettet, så vi har også din ydeyky på dette, kan du besøke sosiale nettverk for sine venner, slektninger og bekjente, de du finner mye interessant informasjon: vil gifte seg, som igjen å gifte seg, som hadde et barn som gikk der det fly, som han kjøpte en bil, etc.
 Se filmer på nettet. Hvis du allerede er lei av internett, kan du se filmer på nettet format. Vanligvis kan nettverket finne nesten hvilken som helst film, selv en som nettopp kom ut på kino monitorer. La dette være en piratkopi, men likevel ser du dem gratis, ikke engang forlate hjemmet.
 Les dine favoritt-blogger / forum / nyhets prosjekter. Jeg tror at hver av dere har en favoritt forum, blogger eller nettsteder som du liker, men som du har glemt. Så prøv å huske disse design som du likte før, men nå har du glemt dem. Besøke dem og se hvordan de har forandret seg og hva som er nytt på dem dukket opp.
 Lag din egen blogg / nettside. Hvis alt nevnt du ble testet, men ingen av alternativene du ikke er fornøyd, og du fremdeles ikke vet hva du kan gjøre i fritiden på internett, inviterer vi deg til å lage din egen hjemmeside eller blogg på nettet. Begynne å fylle, utvikle og fremme. Tro meg, dette kan ta svært lang tid, som i promotering og fylle ingen ende eller kant. For eksempel lage et nettsted som ikke ville la noen gå lei.
Hva du skal gjøre i fritiden


 Hva du skal gjøre i fritiden med en jente
 Ta en tur på kvelden byen. Hvis du tenker på hva du kan gjøre i fritiden med en jente her du hav av muligheter vi tilbyr bare noen av dem. For eksempel kan du gå med sin elskede byen i kveld - en veldig romantisk, som byen på denne tiden, vanligvis roer ned og blir veldig vakker ved å brenne lys og skinner butikkvinduer.
 Gå til kafé eller restaurant. Vil være en vinn-vinn-kampanje i en kafé eller restaurant. Koselig atmosfære, avslappende musikk og deilig mat - det er alt du kan ordne til både interessant og intimitet. Hvis du ønsker en mer munter atmosfære, velge en bar eller klubb for felles rekreasjon.
 Se ny filmatisering av en kino. På fritiden med en jente kan gå på kino for å noen film premieres. Imidlertid vil filmen gjøre valget selv at hun ikke føler i din valgte actionfilm som rolig.
 Skate. Hvis du ønsker å aktivt bruke fritiden din med en jente, kan du velge skøyter. Roller kan finnes i nesten alle mer eller mindre storbyen. Dersom retten av vinteren, kan banen bli enda normale priser.
Hva du skal gjøre i fritiden

 Ting å gjøre i fritiden med venner
 Nyt en karaokebar. Hvis du eller dine venner elsker å synge, vil den beste feriemål være en karaokebar der du ikke kan bare kulturelt slappe av med et glass vin eller øl, men også for å synge sin favorittsang. Ledig tid vil være morsomt og enkelt.
 Besøk bowlinghallen. For aktive mennesker, vil vi anbefale å tilbringe fritiden i klubben for spillet av bowling. Spillet er ikke noe vanskelig og krever ikke at du til spesielle fysiske evner, det er ganske enkelt og morsomt. I denne klubben kan du ikke bare chatte med venner på bordet, men ballene å rulle langs stiene.
 Gå til disco. Hvis din bedrift er nattdyr, er det perfekte valget for deg vil være et diskotek. Dansegulvet kan bli funnet i nesten hvilken som helst klubb velger best for deg og fremover - bevege kroppen!
 Kaste en fest. Et annet alternativ aktiv og morsom tidsfordriv med venner. For dette trenger du en god fest musikkutstyr, drikke mye, mye folk og en fin leilighet, et bedre hus, som vil være langt fra naboer.
Hva du skal gjøre i fritiden

 Happy Holiday!  
Яндекс.Метрика