Hvordan lære å danse hip hop hjemme? (+ Video)

I en stor by for å lære å danse hip hop er ganske enkel. Du kan rett og slett gå til en dans skole eller leie en personlig trener. I provins Goroka hardere. Så sjenanse hindrer de fleste tar de første skritt i denne retningen.
Derfor besluttet UchyЭto å skrive en nyttig artikkel, hvordan å lære å danse hip hop hjemme, det samme noen uten assistanse. Når ingen er hjemme, eller som ikke vil gi råd eller le - akkurat deg, så vil du trenge passende musikk og et stort speil. Hvis du innser at det er virkelig din kan leie en personlig lærer. Hvis ikke, i hvert fall du har prøvd og kan nå gå til artikkelen om hvordan du kan lære å danse break dance.
Vi vil fortelle deg om subkulturen og musikalsk retning. Det hele startet i New York i 1974, da det ble klart dannet åtte viktigste komponentene i denne subkulturen av graffiti, DJing, bitboksynh, mote, slang, filosofi, bryte, эmsyynh.
Hvordan lære å danse hip hop hjemme? (+ Video)

Å kalle deg hyphoperom, var det nødvendig å engasjere seg i minst én retning. Selvfølgelig, jo mer jo bedre. Hvis du raskt vil lære å danse hip-hop, må du kjøpe minst noen kjennskap til passende musikk. Uten musikk dans skjer ikke.
Hip hop, en sjanger av musikk som ble skilt fra subkultur om 90, og er nå ansett som en meget vellykket sjanger i verden. I løpet av denne tiden mange sett video på hvordan du kan lære å danse hip hop og begynte å tilhøre denne subkulturen. Musikken består av to hovedkomponenter - rytmen som setter DJ og rimer, rytmisk resitativ.
Å lære å danse hip hop hjemme, må du vzutysya komfortable sko, løstsittende klær og spille musikk i stil med hip hop med en distinkt rytme. Det hele starter med pohoyduvan. Det vil si, du trenger bare å plassere føttene i forskjellige retninger, gi opp og lytte til musikk. Du kan lukke øynene og si til seg selv ordene til rap.
Hvordan lære å danse hip hop hjemme? (+ Video)

Ditt mål i den første fasen er litt å høre det, og prøve å "fange". Det er ikke en del av dere som ikke fungerer. Dette buildup vil ikke bare hjelpe deg å fange rytmen, men det er også en bevegelse av hip hop, kalt "Qual". Når du føler at innstilt, fanget en bølge og klar til å svinge vanskeligere å flytte, du kan gå videre.
Og da du innser at du ser gjennom bildene på nettet dansere hip hop, kan du ikke lære noe som presise bevegelser å være klar over, nei. Det er mange forskjellige områder og hver har sine egne bevegelser. Det er ingen kretser og logikk, satte de humøret og hjerte. For å hjelpe deg litt orientert i retning av UchyЭto Her er de viktigste. Godt under vil gi deg gratis video tutorials, som du kan lære.
 Veyvynh - Hvis du ikke mestrer denne trenden, vil du ikke være i stand til å si at de begynte å danse hip hop. Denne fleksible og myke bevegelser i alle deler av kroppen.

 Power-MSY - Dette er det som fascinerer folk som ser på dans. Disse passasjer, vridning, støtter, akrobatiske elementer som krever utholdenhet, styrke, kondisjon og, viktigst, koordinasjon.
 Popynh - Den beveger seg når musikken er en reduksjon av spesifikke muskelgrupper. De veksler med lokale bevegelser og rytmisk avslapping i leddene. Det finnes mange varianter av dette området, som, avhengig av glattheten av utførelsen fra hverandre.
 Crump - Mange ikke avgir det i én retning, men faktisk, det er gratis "risting" og svingninger i ben, armer, bryst, hele kroppen musikk.
 Låsing - Når musikken starter intensive biter skjer roterende bevegelse i leddene i hendene, og når bremse eller pause skjer, helt stopper kroppen. Og når det er en endring av rytme, fortsetter bevegelse.
 Afro-jazz - Direction blir ofte satt inn video leksjoner hip hop, bare for jenter. Vi må lære ganske utfordrende lavere kroppen rister. Her er videoen:

 Raga Jazz - Dette er den retningen som Arsenal bevegelse bør være stor, og det samme bevegelsene produmuyutsya forhånd danser. Vi må "pålegge" en og musikken av de samme bevegelsene. For eksempel under resitativets uten musikk rotere albuene under streiken - hans føtter dans og så videre.

 Video Tutorials

De beste dagene å unnfange et barn
 Ønsket om å ha et barn - det er greit. Men i økende grad, leger anbefaler, og kvinner har en tendens til å tenke at en god idé å planlegge prosessen. Denne tilnærmingen gjør det mulig for par som ønsker å ha en baby nøye undersøke kroppen din til å kurere sykdommer, om noen, om nødvendig, avslutter, sport, sunn spising vane, for å bestemme de beste dagene for å unnfange et barn. Kort sagt, bevisst tilnærming prosessen med unnfangelsen, deretter fødsel til en sunn og sterk baby.
 Hvordan å bestemme eggløsningsdagen?
 For å øke sannsynligheten for unnfangelse er mulig, hvis sex er rett og vet noen nyanser. Først av alt, må du beregne de dager da sannsynligheten for å bli gravid øker. Derfor er det nødvendig å bestemme på dagen for eggløsning - en tid når egget forlater follikkel og inn i bukhulen. Dette skjer vanligvis 14-16 dager fra første dag i siste menstruasjon (i denne syklusen i 28-30 dager). Du må forstå hva som skjer på en annen måte: selv under menstruasjon, kan eggløsning forekomme (dette er mer unntaket fra regelen, men det skjer).
 Livet er et modent egg varer 12-24 timer - dette er den eneste gangen når befruktning kan forekomme.
 Når en kvinne har en tett oppfølging kroppen hans, forstår hun når eggløsningen. Føler predovulyatsyonnыe dager kan du lett trekke smerter i magen, øker libido, ømme bryster, føler mild smerte i en eggstokk. Endre i denne perioden og daglig tildeling av konsistens ligner rå eggehvite.
 Sex - tre ganger i uken
 Beregne eggløsning dag og styrket sex bare på denne tiden - galt. Når menstruasjonsperioden er over, så umiddelbart og så trenger å starte prosessen med å bli gravid barn liker.
 Leger hevder at den optimale tilstand å ha sex tre ganger i uken. Først, det hjelper ikke å gå glipp av poenget, hvis uregelmessig menstruasjonssyklus, eggløsning og vanskelig å spore. For det andre vil det bare holde kroppen i form.
 Hvorfor ikke anbefales - er å ha sex hver dag. Slik hyppig utløsning påvirke sædkvaliteten, for den saks skyld, og dens beløpet ikke bedre. Man kan også argumentere for at den daglige intimitet gjør menn sterile kroppen. Samle nok sperm som vil befrukte egget, er den mannlige kroppen i stand til tid opp til 48 timer. Uansett, sexologer insisterer sex annenhver dag holder den mannlige kroppen i god form. Hvis avstå fra intimitet mer enn sju dager, er risikoen redusert mannlig fruktbarhet, det vil si evne til å føde barn. Så ideen om at før unnfangelsen bør avstå er feil.
 Sex før, ikke etter eggløsning
 Hvis hun beregner tidspunktet for eggløsning, bør det vet: etter eggløsning egget er klar for befruktning for omtrent en dag, mens sædcellene kan vente tre til fem dager. Derfor, for å øke sjansene for vellykket befruktning, er det nødvendig å ha sex et par dager før eggløsning, og ikke vente beregnede dag av sin forekomst.
 Denne sex er gøy. Ikke bli hengt opp på ønsket om å bli gravid for enhver pris, bedre å bare slappe av, nyte den samme prosessen for å løse opp i armene på en partner, prøve forskjellige positurer til begge likte. Snakker av holdning, hevder at det messyonerskaya ut, og enda bedre med en pute under booty gjør det lettere å bli gravid. Men mange foreldre insisterer at friske organismer og lidenskapelig kjærlighet kan lykkes tenke seg en baby. Så engasjert kjærlighet for moro og føder friske babyer!  
Hvem er Francois Tombalbay?
 Francois Tombalbay (Nharta Tombalbay) - var den første presidenten i Republikken Tsjad. Hans regjeringstid - fra 11 august 1960 to 13 april 1975. År av livet merket 15 juni 1918 (Bassada) og 13 april 1975 (N'Djamena). Han ble født i landsbyen Bassada provinsen midterste laget. I Brazzaville uteksaminert fra lærerskolen og begynte å undervise aktiviteter i grunnskolen. Personlighet Tombalbaya tiltrukket interesse etter dødsfallet av denne flotte afrikansk politikk. La oss vurdere sin sosiale og politiske aktivisme, Francois Tombalbay som er og som hans bidrag til samfunnet.
 Før han ble en kjent politiker, jobbet han som lærer og ble engasjert i privat virksomhet. I 1947 Tombalbay involvert i etableringen av Fremskrittspartiet i Tsjad, og etter 1952, ble under hans ledelse etablert faglig sammenslutning av arbeidere. Han ble valgt i samme år medlem av Territorial Assembly of Tsjad, så vel som i 1957. Fra 1957 til 1958 var han president i det store råd i Ekvatorial-Afrika. Fra 1959 til 1960 - statsminister i den midlertidige regjeringen i Republikken Tsjad. I januar 1963 - er han generalsekretær i Fremskrittspartiet Tsjad. I juni 1968 besøkte Tombalbay Sovjetunionen. Domfellelsen og den interne politiske aktiviteter har bidratt til veksten av sosiale og etniske spenninger som førte til et militærkupp, som Tombalbay og døde.
 I 1960, Tsjad anses som en selvstendig republikk, og i april 1962 ble president Francois Tombalbay republikk. I hendene konsentrert makt over en av de fattigste kolonier av Frankrike (antall av befolkningen var 2,6 millioner mennesker) og hele økonomien - under sin kontroll. Industrien i landet er fokusert på produksjon av bomull voksende flokk. I november 1960, bekrefter grunnloven et flerpartisystem, og økonomien er områder med entreprenørskap og tiltrekke seg utenlandske investeringer. En erklæring om uavhengighet av staten Francois Tombalbay organisert en ettpartisystemet i landet. I 1965 ble det franske tropper trukket tilbake fra Tsjad, og den nye regjeringen begynte å hevde sine egne prioriteringer, som så ganske åpenlyst. I den nordlige delen av landet begynte opptøyene misfornøyd med regjeringens politikk. Misbruk av myndighet i ferd med skatteinnkreving forårsaket et opprør og opprør beboere, fylle alle opprør nord til 1969. 
 Bare fire militær garnison forble lojale Tombalbayu men taktiske feil og politisk underdanighet styrket hans tro på den spesielle formål. I 1970 krisen intensivert, de franske tropper ankommer og tvinge presidenten til å avbryte etablerte lover å endre løpet av politisk filosofi og gå inn i dialog med opposisjonen. Tombalbay blitt vant til stillingen som president, og hans diktatur er utenfor grensene for alt han underslo Aouzoustripen, eid av Frankrike, omorganiserte tropper trygt avhende sin sjef, å sende dem i fengsel, og kolliderte med Gendarmerie. Misnøyen av hæren returnert væpnede sammenstøt i hovedstaden. Det var en borgerkrig, opprør slo presidentpalasset, i en skuddveksling Tombalbay dødelig såret. Soldater i gatene proklamerte "Lenge leve republikken!", Og lokalbefolkningen synge sangen av de to ordene "Tombalbay død". Det var en konspirasjon, er det ukjent. Tombalbaya endret den generelle Mallum og geriljaleder Habre i 1980. - Gaddafi og Uэddey, og i 1990 ble president Generelt Debi, sjef for tropper Habre, beseiret tropper Uэddeya. 
 Francois Tombalbay tilbrakte mange år i å undertrykke opprør og reformer, men den eneste fortrinn Tombalbaya kan anses for å oppnå uavhengighet i Republikken Tsjad for varigheten av hans regjeringstid.  
Яндекс.Метрика