Hvordan lære å gjøre enkle triksÅ være en magiker, mestre kunsten av magi, mirakler demonstrere for andre - dette minst en gang i livet drømme hver. Og ikke bare fordi kunsten er i stand til å skille fra mengden, gjør populær smak eller gjøre en kjedelig fest. Men også fordi magikeren ligger i hendene på en spesiell makt - evnen til å sjarmere folk. Hvordan lære å gjøre triks? Vi bare trene hånden og vise litt artisteri!
Hvordan lære å gjøre enkle triks?
Lær å gjøre enkle triks kan vanligvis alle, selv et lite barn. Du trenger bare å vite hemmeligheten bak et spesifikt fokus vel og øve det frimodig til stede i salen. Profesjonelle illusjonister bruker vanligvis kompliserte rekvisitter som er laget for dem på forhånd for å bestille. For enkle triks tilnærming som alltid er for hånden: mynter, lommetørklær, fyrstikker eller pinner.
Forresten fokusere, noe som vil bli diskutert videre som tiden kalles "kamp og pin." Essensen i fokus i det følgende. Ambient demonstrert pin akutt som er vinkelrett stressede kamp. Da magikeren later prøver å rulle rundt pinnene kamp, ​​men det naturlig hviler på motsatt side av stud og kan ikke gå. Seere sikker på at ingen kutt på de kampene der, og det kan ikke skru sirkel. På dette punktet magikeren gjør et lyn bevegelse og blar gjennom pin kamp.
Hemmeligheten til dette trikset er utrolig enkel. Når du matche punktering pin, forsiktig rulle den frem og tilbake til hullet ut av print og matche prokruchuvalasya gratis. Senere i demonstrasjonene fokuserer man bare brått krutonuty kamp. Det absolutt ikke går gjennom pinnen, men prokrutytsya i motsatt retning. Fra utsiden vil det helt ubemerket - Effekten er som om en kamp som har gått gjennom pinnen.
Interessant faktum:
Den berømte illusjonist Georg Nagel gang spilte med sitt program i Paris. Hans repertoar var fokus, og skaper en illusjon av piercing en fingernegl. Trikset av dette fokuset - art fascinere betrakteren slik at ingen legger merke til substitusjon. Under forestillingen, publikum obstupyv illusjonist svært tett ring - gjorde Nagel ikke tør showet stunt. Og publikum ville sikkert bare knep. Som et resultat magiker virkelig slo en finger spiker - med et smil til tross for smerten og utgir seg for å være en illusjon. Det er hva ofrer man klar til å gå, hvis det er gitt virksomheten!
Det finnes også mange enkle men interessante triks med å spille kort og mynter. På dem vil vi dekke i mer detalj.
Hvordan lære å gjøre magiske triks med kort?

Evig, unfading klassiker - et triks med kamp-kort. Betrakteren blir invitert til å velge noe du likerHvordan lære å gjøre enkle triks kortet. Så det er plassert i midten av flokken, og logge peretasovuyetsya. Oppgave magiker - finne den angitte kartet. Gjør det ganske enkelt. Vi bare huske neste kort - og deretter som vil gå etter henne, og vil være nødvendig.
Et annet interessant triks - kartet transformasjon. Det er ingen big deal, men en god treningsøkt på utviklingen av fingerferdighet et must. Så, ta deg en logg, viste lavere kort. Deretter slår du på dekk ansiktet ned og kaste bunnen kortet på bordet. På bordet snur en annen kort dresser og andre verdier.
Svaret på denne transformasjonen som avgis fra dekket nest siste kort, men ikke den på bunnen. For å gjøre dette rolig flytte pekefingeren under de to kortene. Tommelen mens holdt og som så publikum. Pinky, ring og midtre fingrene trenger å gi slipp på det kartet lett tok av fra dekk. Den siste bevegelse ved hjelp av pekefingeren bør trekke et nytt kort fra kortstokken raskt og stille.
Hvordan lære å gjøre triks med mynter?
For å starte, kan du prøve å lære ett triks mynt. Sett den på håndflaten med den andre hånden, gjøre en bevegelse som om du tok en mynt, og det er i en annen hånd. Det viktigste hvordan kan skildre naturalystychnee tid tar. For å gjøre dette, forsiktig bøye fingrene til publikum fikk ikke se at mynten er fortsatt i samme hånd. Den tilsynelatende fangst må gjøres raskt og enkelt, bare berøre håndflaten uten fingre plukket markante eller fatte bevegelser. Så du har en mynt i den andre hånden, åpne den og vise publikum, og deretter tom - mynt forsvant. Nå kan du effektivt få det fra noen andre salgs steder, for eksempel fra øret eller gjennom sin venns skulder. Hvis en god nabet hånd, vil du se en fryd som fokuserer leder andre, fordi denne effekten er skapt om det er mynt direkte fra luften.
Vel, selvfølgelig, etter å ha mestret dette trikset, kan du enkelt takle noen mynter. Trikset med tre mynter, som andre, ser for all den ekte magi, men faktisk ganske enkelt. Publikum får en mynt, klemt mellom to fingre, viser det fra forskjellige vinkler, slik at alle kunne se at hun var alene. Da magikeren kaster en mynt på bordet, og bordet blir tre mynter.
Som i forrige fokus, dette trikset alle tre mynter du skal ta og ikke "light up" og deretter på demonstrasjonen. To av disse er fastklemt mellom indeksen og pekefinger - parallell, og en - vinkelrett. Ekstreme vinkelrette fingre dekker en mynt de to andre, som er absolutt ikke synlig fra tommel og pekefinger. De kan sees bare fra ett synspunkt, som på demonstrasjonen bør unngås nøye. Dermed kan seerne se bare ekstrem mynt på bordet og droppet alle tre. Nå ser du hvordan du kan lære triks med mynter virkelig lett!
Viktig:
En utrolig tall kan bare etter mye trening og øvelser. Hvis du viser publikum "rå" trick - 90% fordi du umiddelbart se gjennom. Også aldri avsløre hemmeligheten av fokus eller rapportere hva blir det neste - ikke faller for provokasjoner publikum, selv om de blir spurt. Ellers vil interessen for innsending uunngåelig bli tapt.
Følg disse enkle reglene, og ikke glem at det viktigste for en hvilken som helst magiker - det er artisteri. Leke med publikum, oppfinne spesialeffekter tilsynelatende magiske gester eller magiske staver, og noen mener seg i sin egen mirakel. Da må du tro noen brukere.  
Når Olga dagNavnet Olga, selv om den har mer enn 1000 år som brukes i, en skandinavisk opprinnelse. For Scandinavian navn Olga høres ut som Helga, som navnet skulle uttales i Tyskland. Olga er veldig vanskelig, men ikke vedvarende. Det hevngjerrig, men bare de som virkelig dypt såret eller såre henne. Et karakteristisk trekk ved Olga karakter er integritet. Olga intelligent, og selv som barn hun kan snart vise sine intellektuelle evner. Olga stand jente, ofte, foreldrene sendte henne til kunstskole for musikk eller dansetimer. I mitt liv Olga oppnår mye, men er ikke bare gitt til henne, hun gjør denne enorme mengden arbeid. Olga er attraktive for menn fordi hun ofte mange fans. Imidlertid ikke lojalitet til den elskede ikke la det gå på forræderi. Visuell appell er for Olga er viktig, det er nøye ser dem og ønsker å fremstå perfekt, i hvert fall for hennes elsker.
Når Olga dag
Olga feirer navnedag og bursdag
24 juli Olga feirer sin bursdag.
Angel Day - dagen av skytshelgen for en mann med samme navn, er denne dagen ikke er relatert til skytsengel av mannen. Olga feirer navnedag bare en gang i året, på bursdagen hans eller etter det.
Navnet Olga, som alle andre navn er et mysterium og bursdag. Angel Day eller bursdag feires en gang i året til den dagen hans fødselsdag eller etter. Mysterium som heter Olga avslører deg sin verdi og bidra til å bestemme valg av navn til babyen din.  
Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekkingBasen skikkelse - denne linjen, kan rote ting opp mye av mirakler. Hvis du bestemmer deg for å vie seg til å tegne med blyant, så du definitivt trenger å vite det grunnleggende shtryhovanyya. Området har mange leksjoner for å tegne blyant i hver klasse er vist på en litt teknikk, og denne leksjonen - dette er lærdommen vi må lære i første omgang, spesielt fordi han gjorde en profesjonell amerikansk artist.
Når du kan gjøre god skyggelegging, finner du at det er veldig rask og enkel måte å oppnå realisme i bildene.
Denne opplæringen er delt inn i tre deler:
1. Studer skyggelegging.
2. Tegning hovedtypene av skyggelegging.
3. Lag skalaen skygger.
Ta en blyant for å bruke lærdommen i praksis. Vi trenger 2H, HB, 2B, 4B og 6B blyanter, viskelær og papir for tegning.
Denne artikkelen er anbefalt for kunstnere i alle aldre og med ulik bakgrunn.
Studere intensitet skyggelegging.
Du vil være mer behagelig hvis du vet hvordan du kan tegne forskjellige nyanser. Forskjellige nyanser med skyggelegging skapt ved å endre densiteten av merkede linjer, trykket på blyanten, ved hjelp av forskjellige typer av blyanter. Nyanser kan gå fra lys til mørk eller mørk til lys.
Tegning skyggelegging forskjellige farger krever mye trening, men da du kommer perfeksjon.

1) Spit skyggelegging, se på de fire alternativene for skyggelegging. Gruppe linjer som er igjen er ganskeÅ lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking linjene er få og langt mellom, og skaper en illusjon av lys tone. I de følgende eksempler, blir linjene nærmer seg, og dermed er mørkere tone, den sistnevnte - mørket.
2) Prøv deg selv i å tegne parallelle linjer med vilkårlig avstand fra hverandre i deres album. Du må prøve mange forskjellige måter å bevege blyanten din, snu papiret eller endre visningslinjer til du finner posisjonen (bevegelse) for å være det mest naturlige for vas.Shtryhovka blyant
Tegning grunnleggende typer skyggelegging.Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking
I denne øvelsen, ta en blyant 2B, vil du trekke linjen bort fra hverandre, da nærmere å lage fire ulike alternativer for skyggelegging.
3) Tegn det første settet med klekking linjer med en stor avstand mellom dem og lite.
4) Tegn den andre raden litt tettere sammen. Linje den tettere sammen enn i det første tilfellet, slik at verdien av nyanser mørkere.
5) Tegn et tredje alternativ, hvor linjene er nærmere hverandre enn i tidligere saker. Linjene dermed blitt mye mer, og den mørkere tone.
6) Tegn et fjerde alternativ, hvor linjene tettere enn tidligere versjoner, er de nærmest ved siden av hverandre, men likevel er synlig papir.
7) Se på bildet her viser de forskjellige typer av skyggelegging, slik som rette eller buete og lange og korte. Prøv å trekke disse alternativene i albumet.
Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking

Opprette skala.
I denne delen vil du lære hvordan du kan oppnå hele spekteret av skygger å variere tetthet og trykklinjer mens de fortsatt bruker blyanter med forskjellig mykhet.
8) begynner å øve og se forskjellene mellom blyanter. 2H veldig lys (fast) og 2B ganske mørkt (myk). I den følgende øvelsen, vil du bruke tre forskjellige blyant for å lage forskjellige nyanser. 2B blyant for å gjøre bedre bruk av mørke farger, flott for HB og 2H medium er ideell for å skape høydepunkter.
9) Ta 2H blyant og tegne de tre første alternativene, blir det lett skyggelegging. Ta HB blyant og tegne to alternativer, tar 2B og tegne følgende to alternativer.
Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking

Trekke disse variantene forårsaker slag når prøver bakover fra mørk til lys.
Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking
Vi trekke linjer tett sammen, mens klart sett berører nå din oppgave vil være å trekke så tett for å skape en illusjon av glatt, mørk tone (ingen blanding). I de følgende avsnittene målet ditt er å gjøre sju ulike alternativer for glatt skyggelegging, strektegning tett sammen.
10) Ta blyanter 2H og HB Gjør tre lettversjon, som bildet nedenfor.
11) Bruk 2B, 4B og 6B blyanter å tegne fire mørke toner.
Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking

12) Tegn en skala fra ti forskjellige alternativer fra lys til mørk.
Å lære å tegne en blyant for nybegynnere klekking

13) Tegn det samme en annen skala med ti forskjellige farger, bare fra mørke til lys.  
Яндекс.Метрика