Hvordan lære å oversette fra engelsk til russisk?

I dag fremmedspråk har en viktig rolle i folks liv. Derfor ikke bare oversettere, men nesten alle spesialiteter folk møtt med behovet for å oversette til et fremmed språk. Hvor raskt lære å oversette fra engelsk til russisk?

 Du vil trenge


Håndbøker og lærebøker skriftlig oversettelse.

 Instruksjon


 •  Hvis du vet dårlig engelsk, så du trenger for å øke din kunnskap. Dette gjøres gjennom repetisjon store grammatiske former og strukturer i språket.

 •  For råd du trenger for å finne relevant litteratur. Tekst i praksis og teori om oversettelse kan kjøpe i en bokhandel og ta i biblioteket. Når du velger, bør du ta hensyn til orientering håndbok - praktisk eller teoretisk. Generelt, de utfyller hverandre, men så hvis du trenger å oversette tekstene ikke vanskelig, så ganske praktisk hjelp med oversettelse.

 •  Hvis du kan melde oversettelse, så gjør det! Dette vil umiddelbart forstå hva hva jeg skal gjøre, fordi du vil være i stand til å stille spørsmål og gi sine oversettelser for gjennomgang. Disse kursene blir undervist i nesten alle språkskoler. Før du betaler kurset bør vite om du kan delta på disse klassene for gratis. I et slikt tilfelle, kan du forstå detaljene i kurs og nivået på undervisningen og finne ut om det passer deg eller ikke.

 •  Hvis du ikke har penger eller tid på slike kurs bør begynne å selvstendig næringsvirksomhet. Toget sette disse typer tekster som du trenger. Det kan være tekniske, journalistiske, litterære tekster. Hvis du trenger å lære å oversette til russiske vitenskapelige artikler om bestemte emner, for å begynne å lese et par av disse materialene er skrevet på russisk. Du vil forstå sine stilistiske funksjoner og engelsk vil ikke tolerere dem "sporing". For eksempel, ikke alle vet at den russiske vitenskapelig artikkel i den første personen er ikke velkommen. Derfor oversettelsen av setningen "jeg fikk penger" på russisk skal lyde slik: "Det var the money" i en klemme "Vi har penger."

 •  Note


  Husk at du er i stand til å lære hvordan du overfører tekster selv, men uten et diplom tolk du ikke kan sertifisere dokumenter, for eksempel, for å gi dem en formell domstol.

   Video Tutorials


  Volleyball reglerNyttig og interessant informasjon for unge gutter i volleyball.
  Vilkår for volleyball. Hvordan velge en form for volleyball.
  Volleyball (fra Eng «Volley-ball», som bokstavelig talt betyr "å slå ballen på sparket".) - Det er en lagsport ball spillet veldig populær over hele verden.
  Hun dukket opp i USA i slutten av XIX århundre. kroppsøving lærer i Massachusetts tilbød seg å kaste en tennisball over nettet, som trakk i en høyde på 2 m.
  ➣ I Europa, volleyball dukket opp i begynnelsen av XX århundre. I 1914 begynte han å spille i England, og det var spesielt populær i Frankrike.
  Spillet involverer to lag, hvert bestående av 6 spillere. Konkurransen foregår på stedet måler 9 x 18 m rutenett som kan deles i to like deler.
  Reglene er enkle: teamet tar ballen å mate motstandere og prøver å returnere den til den andre siden uten å la ballen falle til gulvet. Det bør gjøre ikke mer enn tre streiker på sitt territorium, en spiller kan ikke gjøre to streiker på rad. Poengsummen for spillet er vanligvis spilles til 15 poeng i hver av partene, som er på møtet i 3 eller 5.
  Det er alle reglene, men over tid spilleren begynner å bli bedre i teknikk og taktikk, og dannet nye teknikker i spillet. Volleyball søker nye kraft og villedende streik, er mye oppmerksomhet overføringer innad i teamet, spiller en viktig rolle forsvar, og spillet blir mer dynamisk.
  Velge volleyball som en sport som du ønsker å engasjere seg seriøst, bare husk at den opplæringen som kreves av deg ikke bare utholdenhet og viljestyrke, men også oppfinnsomhet og heltemot. Volleyball kan praktiseres ved å delta på trening i nær idrettsanlegg, kroppsøving i skolen gir også et sett med grunnleggende teknikker teknologi sender ballen. Treneren vil alltid vise triks og finesser som du kan bruke når du utfører grunnleggende teknikker og komme opp med kreative og business kunnskapsrike, kan du alltid regne ut sin opprinnelige eller "brand" velkommen innsending eller overføring av ballen.
  En variant er vanlig volleyball beach volleyball, som ble like populær og med inkludert i de olympiske leker.
  Baseball etter reglene og teknikker av spillet er nesten identisk med den klassiske. Imidlertid er spillet laget i sanden, uten forsvarslinje og den midterste linjen, og hvert lag for bare to spillere, så det spillere til å handle veldig tydelig og sammenhengende. I sandvolleyball spilleren er ikke kvalifisert for utskifting, så må alltid være klar både for å beskytte og angrep.
  Enhver type volleyball lære deg å fungere som et team, akseptere og smart slå ball, utvikle fart og kraft kvalitet.
  ➣ volleyball er forskjellig fra fotball, så hvis du vil, han tjente lenger, ikke spille fotball vl 6 på fortauet eller i regn, og sitte på den.
  Form volleyballspiller valgt lignende form for basketball. Joggesko for å spille volleyball i hallen bør være enkle, korrugerte såler å gi god stseplyaemost belagt, og en sandvolleyballbane trenger bare badebukse eller shorts.
  Volleyball er tilgjengelig for alle som ønsker å være sterk, spenstig og oppfinnsom. Valgfritt følger sporten, disse ferdighetene vil være nødvendig på stranden når du spiller ballen, og i hverdagen.  
  History of FootballNyttig og interessant informasjon for ungdom, gutter fotball.
  Hvordan du velger fotball? Hvordan velge sko?
  Hva gutt ikke liker fotball? Kanskje alle ønsker å gå på en ekte fotballbane, stå ved porten eller heie på favorittlaget. Hva tiltrekker seg gutter i fotball? Det fine med spillet eller de dristige og muskuløse spillere som med stor letthet og ynde er på ballen, gi det til hverandre og venstre store mål i det siste minuttet av kampen?
  Dette er et veldig gammelt spill i en eller annen det eksisterte i den gamle verden form, og i det gamle Østen og i Europa. Men sitt nåværende navn hun var i England på begynnelsen av XIX århundre. Med spillet publikum, ble det et kappløp med noen fast sett med regler som ble utviklet i 1846, og etter to år med ytterligere avklaring.
  I 1857 arrangerte den første fotballklubben i verden, og i 1863 representanter møttes i London for syv klubber som igjen tok opp diskusjonen av reglene i spillet for å jobbe alene. Samtidig etableres det nasjonale fotballforbundet.
  I fotball dukket opp på slutten av XIX århundre. kalt "Noyasnoy ball" eller "engelsk fotball i luften" og ble sett på som utenlands komfort. Synet var virkelig morsomt fordi aktørene i hvite drakter kjørte for ballen på feltet, helt dekket med gjørme, nå og da faller. Over tid har reglene endret seg, og spillet var i en alvorlig sport.
  Den viktige rollen fotballtrener som krever ikke bare rett til å organisere og drive opplæring, men også for å samle laget. Tross alt, hvis alle aktørene samhandle, utføre med en rolle (forsvarer, spiss eller keeper), vi kan vinne og vise vakre og spennende spill.
  ➣ I det gamle Kina under Zhou-dynastiet (1027-256 år. E. F.) Har blitt utvidet ball spill, utstoppede dyr pels og fjær, som avsagt.
  Mange gutter begynne å spille fotball, samle lite team av klassekamerater og venner. Dette er en fin måte å bli sterkere og i bedre form, men de grunnleggende detaljene i spillet kan formidle bare en erfaren trener.
  Fotball - er ikke bare en kunnskap om spillereglene, men også muligheten til å eie situasjon og beregne trekk, fordi i løpet av spillet er det en rekke alternativer løser problemet, må du umiddelbart velge den eneste sikre som kan bringe lagseier.
  Det bør si noe om fotball, siden uten det ikke kan skje noe spill eller trening. Produsenter gjør sine lange baller laget av syntetiske materialer sammenlignet med naturlig skinn er ekstremt holdbare, noe som er svært viktig for fotball, fordi han vil tåle mange slag. Like viktig er fuktighet, siden spillet er ofte i regnet, og lær tørker veldig deformert.
  Når du velger en ball for tidlig sjekk om han pumpet godt. For dette kastet ham fra en høyde på 180 cm, hvis det sprette opp fra gulvet ca 140 cm, deretter pumpet ballen riktig. Så sjekk brystvorten, som satt på fingeren og spytt Sjekk det ut i fravær av luftbobler. Også godt utforske overflaten av ballen og sørge for at det er ganske flat. For å gjøre dette, må du kaste ballen opp med sin podkrutyv rundt aksen, hvis overflaten er glatt, da ballen ikke vil nappe i flukt.
  Mange kjente spillere begynte sin vei inn på tunet med et stort fotballag. Derfor, hvis du seriøst bestemte seg for å ta fotball å starte nappe ballen, form og sko til trening og spill blir mer behagelig og produktiv. Det er kjent at komfortable sko og god praktisk form gir enda nybegynner fotballspiller føler en ekte mester.
  Velge ballen zvertaysya ham nøye, og det vil vare så lenge som mulig, noe som er viktig som et godt skudd er ikke billig. Vær også oppmerksom på at overflaten av en ball (selv de dyreste og kvalitativ) til slutt slites av, spesielt på asfalt.

  Hvordan velge sko?

  For spillet av fotball trenger spesielle sko - boots. De skiller seg fra andre idretter sko som eneste de har spesielle pigger er ikke tillatt å skli på gresset dekke av. Boots, såler er 6 pigger designet for å spille på mykt underlag, men 12 pigger - for strammere.
  ➣ Balls er laget for profesjonelle spillere og kampene har et spesielt belegg som gjør godt å se dem ikke bare spillerne, men også fansen og kameraer.
  I dag selv lage sko med flyttbare pigger 13, slik at utøveren kan uavhengig "tilpasse" skoene av et belegg, er det ingen hemmelighet at nærbutikker avhenger hvor spilleren beveger seg, samt sin hurtighet og smidighet.
  Når du kjøper støvler av skinnsko velge slik at hun ble sittende på foten tett. I noe tilfelle ikke kan tas for å være større enn støvler (for vekst), fordi etter noen spill og stretch skinnsko vil være gratis, som kan levere mye ubehag i løpet av spillet.
  Siden spillerne beste kjøpe støvler med kalv skinn, som ikke er veldig dyrt. Selvfølgelig, sportsbutikker tilbyr et stort utvalg av støvler som nå ikke bare utstyrt med støtdempere og anti-bakteriell innersåle, men malt i en rekke farger - fra klassisk svart til gull og syre grønn.
  Kjente spillere ofte kjøpe sko, lær, spesielt laget for å bestille. Kostnaden for personlige par kan overstige 10 tusen. Dollar.
  Basic Kit er shorts, t-skjorte (T) og sokker. Selvfølgelig, klut sydd på hvilken form bør tillate fuktighet og ikke forstyrrer med varme. Den viktigste delen er sokker som er tykt og tynt. De beskytter mot fotsopp gni, absorbere fuktighet. Men tykke sokker redusere følsomheten, og dermed kontroll over ballen. Sokker skal ikke gli, som i dette tilfellet vil de gni foten, samtidig som de må være tilstrekkelig tykk til å holde skjoldet. Guard - en beskyttelse mot toppene i støvlene av andre spillere. Uten dem kan du få alvorlige skader, selv å spille med venner i gården. Skjold skjermen fra å treffe den mest sårbare delen av beina og kan produseres med et system for å beskytte akillessenen og ankel, og uten det. Skjold uten slik beskyttelse lettere Først, fordi flere idrettsutøvere foretrekker dem.
  Fotball - en sport for de som ønsker å vinne, ønsker å være sterk, spenstig og oppfinnsom.
  Det fine med dette spillet er fascinerende, og evnen til å raskt og nøyaktig ta avgjørelser som vil bringe seier, kan påvirke alle.  
  Яндекс.Метрика