Hvordan å lære raskt lære poesi? + Video leksjoner

Foreldre ofte spør barna hvordan å lære barnet ditt til poesi, som i barnehagen lærte dem ikke. Et barn skal vekke lysten til å lære poesi, eller aversjon mot denne okkupasjonen vil være med ham i mange år.

 Hvorfor lære poesi?


Studere og lære utenat dikt og minner det skaper barnet en følelse av stil og rytme, og selv logikk. Dikt som er lettest å huske barnet ditt bør nærme seg ham i alder og meget barne, ikke foreldrene. Det beste valget vil Marshak og Chukovsky, Agnes Barto og andre.

 Hvordan lære poesi?


Noen grunnleggende reglene vil hjelpe barnet ditt huske noen dikt:
 •  Starte undervisning poesi bør bokstavelig talt fra fødselen av. I begynnelsen vil min mor leste deres barn til enhver ledig tid, og da begynner han engstelig og nølende til å gjenta sine favorittlinjer

 •  Dikt må ledsages av illustrasjoner. Et lite barn må forstå hva som står på spill i en bestemt posisjon.

 •  Barnet bør ta sikte på å studere diktet. Lage fine julenissen bestemor eller stor motivasjon for den lille mann.

 •  Lær smak barnet plukke ham de dikt som han liker.

 •  Dikt kan plukke opp bokstavelig talt hver handling baby. Ikke vær redd for å le hans dikt.

 •  Bestemme hvilken type minne utviklet i barnet. Hvis visuelle bilder - fotografier lene seg på hvis taktile minne - la oss berøre objekter som samsvarer med teksten.

 •  Forklar barnet ditt alle ukjente ord og mening i teksten. Forståelse letter læring.

 •  Lange dikt


  Hvis diktet er for lang bryte det i logiske deler og lære hver for seg. Før du flytter til neste del gjenta alt som studerte før. Du kan også tegne dem bilder.
  På skolen, lærer barnet å lære utenat vers fra flere strofer. Og også huske selve diktet.

   Video Tutorials
  Hvordan lære å overføre tekst?
   Penger - en av de viktigste måleteknikker og analytisk tenkning sin trening. Evnen til å forstå betydningen av teksten, og husker det tilstrekkelig reprodusere muntlig eller skriftlig, og viser særlig til suksess for humaniora i utdanning og / eller evnen ta noen stilling i selskapet. I studiet av fremmedspråk er svært viktig å lære å overføre tekst på originalspråket, og barnas morgen - husk og nøyaktig fortelle et dikt eller en kopi rolle. Generelt, hver enkelt av oss i hverdagen er langt flere grunner til å overføre tex enn det kan virke ved første øyekast. Og selv banale ønske om å dele med venner likte handlingen i bok eller tidsskrift kan ikke realiseres uten denne ferdigheten. Nåværende Studentene lærer å overføre tekster utgangspunktet liten, så lenger, i det forberedende gruppe av barnehage til første klasse er trygt demonstrere sin evne til å. Men overføringer føre til mange problemer i mange barn og deres foreldre prøver å lære sine barn prosessen. Årsakene til fremveksten av slike komplikasjoner kan være flere, og mangel på ordforråd og manglende evne til å konsentrere seg, og andre individuelle kjennetegn. Men du kan lære å overføre inn i hjertet og / eller lære et barn. Det er utprøvde metoder som kan brukes ikke bare i klasserommet, men i en avslappet hjemmemiljø. 
   Transfer prosatekst
   Overføringer tekst i prosa - den enkleste versjonen av oppgaven, spesielt for en mann er lett å ta kontakt og fritt uttrykke sine meninger. Hvis du eller din student heller sjenert, pratsom enn å tilbringe litt mer tid, men til slutt vil du både lære å sømløst overføre tekst når vil lære følgende detaljer:
  1.  Overføre tekst - en gjengivelse av innholdet, og det gir en mye enklere hvis ikke bare basert på mekanisk pugging og forståelse for de viktigste ideen og viktige historier.
    Lese eller lytte til tekst, mentalt spore logikken av hendelser som er angitt her. Hvis teksten inneholder argumenter - og deretter prøve å se på det gjennom øynene til forfatteren, til å forstå sitt poeng.
    Merke til navnene på hovedpersonene. Bestem selv noen viktige punkter som påvirker utviklingen av tomten. Har de skal være "ankerpunkt" transfer.
    Ønsket om å lese eller høre teksten igjen - helt naturlig, spesielt hvis det er nytt for deg tomten. Noen ganger gjør det bedre visuell persepsjon huske innholdet, og ofte - en kombinasjon av å lytte og lese øyne.
    Vanligvis, når vurderingen av overføring synopsis lærere forbyr bruk av tekst, men ingen gjør vondt du har tenkt å skrive avhandlingen og til du lærer å overføre bare tekst.
    Før opptak overføring av tekst eller snakke det høyt, satte ham i tankene for seg selv. Samtidig ta hensyn til punktene som forårsaker vanskeligheter og hindre fri flyt av ideer. Finn det i den opprinnelige teksten og re-re-lese.
    Noen ganger historien er leserens egen forening - og du er den eneste fordelen som de blir husket beste. Og når du trenger for å overføre tekst selv etter tid, disse assosiativ hukommelse gjenopprette ønsket informasjon.
    Re-tekst, ikke vær redd for å avvike fra forfatterens stil eller vokabular sett. Det viktigste i tradisjon - er ikke utenatlæring og forståelse av betydningen av teksten, og presentere sine egne ord, viser du at ferdigheten godt.
    Den omarbeidede teknologien er universell og passer for trening ferdighetene til enhver overføring av muntlig og skriftlig, kort og detaljert gratis og nær den opprinnelige teksten. Etter å ha mestret det, vil du føle deg trygg i klasserommet for eventuelle humaniora som involverer å huske og forstå materialet.
    Transfer dikt
    Tekstene er vanligvis utsatt for å overføre kompleks enn fiksjon, fordi det krever nøyaktig gjengivelse av teksten. Men for poesi er flere metoder som gjør det lettere å huske og gjenta dem:
   1.  Den viktigste metoden for overføring poetisk tekst er det samme som i tradisjonen av prosa, som er det første skrittet - og fange essensen av ideen om teksten. Ved første lesing / vil lytte til dette være nok.
     Dikt, i kraft av sin struktur, bedre oppfattes av øret, det kan du føle rytmen og størrelse strofer.
     For vellykket overføring av diktet kan bruke dette trikset: legg til kolonne første bokstavene i hver linje. De er ikke ansett tips, plan eller uttalelse, men minner om at ordet er først i køen, og la den fortsette å ha minne.
     Etter å ha lest diktet flere ganger helt, bryte den fra hverandre for lengre eller quatrain strofer og gjenta, lese hver av dem separat.
     Overbevist om at den husker godt ett vers, gå videre til neste i orden. Til slutt, gjenta alle versene fra start til slutt og sjekke de som forårsaker størst problemer.
     Overfør det engelske språket
     Den vanskeligste oppgaven variant forbundet med begrenset ordforråd. Derfor, i tradisjonen til engelsk (eller et annet fremmedspråk) tekst vanskeligere å improvisere og må bruke de få leksikalske verktøy å ha i arsenalet ditt. Men dette betyr ikke hindre deg i å full takle legenden, hvis du bruker følgende tips:
    1.  Selv om problemet ikke innebærer oversette utenlandsk tekst på sitt morsmål for deg, kan du gjøre det selv i det minste for å lette deres forståelse av innholdet.
      Transfer tekst på ukjent språk krever en forståelse av tomten er mer alvorlig enn vanlig prosa gjenfortelling. Faktisk, i tilfelle av ufullstendig forståelse kan ikke bevege seg videre, basert på logikken i arrangementer. Mentalt "gå" tomt på bånd til epilogen og sørg for at du forstår alt.
      Perestrayvayte lange setninger og knuse dem i kortere, noe som er lettere å lese. Det er ikke en bug, men en demonstrasjon av din evne til å arbeide med eller tilpasse det.
      Du kan erstatte noen språkkonstruksjoner som forårsaker du tviler kjente klisjeer og svinger. Men samtidig prøver ikke å bryte ideen av teksten, som phraseological enheter kan bære ikke-åpenbare, men grunnleggende for ideen, innhold.
      Unngå fristelsen til å bygge en fremmedspråklig tekst i henhold til reglene i den russiske stil. Husk at ordstilling, matchende tider og verbformer - nøkkelen og farligste punktet hvor avspillingen skal være spesielt forsiktig. Direkte tale noen ganger bedre å erstatte indirekte eller vice versa, for å redusere sannsynligheten for feil til et minimum.
      Lær hvordan du kan overføre tekst er ikke vanskelig hvis du nærmer deg denne prosessen kreativt. Forstå at et litterært verk, og styrets forslag til overføring for tekst - er dette vanligvis ikke lov, som kreves for å zazubryvanyyu og noen informative linker. Fanger essensen hans, vil du lett takle oppgaven og pereskazhete inn slike detaljer som kreves.  
  Poserer for en fotoseanse for heleBerører et tema i denne artikkelen på begynnelsen er det nødvendig å klargjøre følgende: begrepet fullstendighet - relativ kriterium alltid alle oppfattet annerledes. Så degenerative jenter finne seg i "ekstra" vekt og ellers lider av det, og de som han egentlig er, for det meste genuint nyte livet uten diett eller zamorachivayas pålagt medie standarder. Og dette er den rette tilnærmingen til å elske kroppen din! Fullstendigheten av mange tilfeller hvor det er absolutt fornuftige, bare malte jenter, gi dem danner appetittvekkende utseende. Og alle målinger blant sterkere sex resultatet er - kvinner med former hvor våre menn dearer enn tynn.
  Men når det kommer til å stille i en fotoseanse, betyr det ikke nytte jenter på siden av skjemaet. Mange stillinger de bare ikke passer. Til photoshoot Resultatet var positiv, bør du bruke tips ment for full på perfekte positurer.
  Først må du vurdere både fordeler og ulemper med figuren. Den tidligere inkluderer skjønnheten i form, til den andre brønnen, uansett, den faktoren som å være overvektig kan noen ganger gjøre deg mindre feminin på grunn av manglende evne til å plukke opp klær. Hvis kjolen ikke er din første, vil ingen positurer i en fotoseanse ikke hjelpe. Så gjør deg klar for skyting må grundig. Det viktigste rådet når det gjelder antrekk - et plagg som er i stand til å myke opp skjemaet. Visuelt, bør det ikke dele figuren i to. Den beste løsningen - ensfarget kjole med midje til brystet på toppen av det eller bolero jakke. Prøv å unngå ensemble mer enn tre farger. La de bedre vil du bli iført klær ensformig, men vekt du kan gjøre for å sminke, hår, prangende tilbehør og attributter, og deretter en fotoseanse.
  Poserer for en fotoseanse for hele

  Funksjoner poserer for foto shoots
  Poserer for overvekt varierer i at de er konstruert, først og fremst, er å skjule, glatte ekstra pounds i løpet av fotoseanse, gjør du figuren mer feminine harmonisk. Uansett i hvilken sjanger eller stil fotoseanse vil finne sted, i så fall utgjør universell. Det er noen begrensninger i form av positurer for overvekt. Så ikke bli for "scatter" hender og føtter. Med andre ord, utgjør hvor du ordnet meter bred og så vidt avsløre hendene, du bare ødelegge utenfor. Prøv å gå fra baksiden - velg positurer, der, tvert imot, ville dine lemmer være i en vertikal eller horisontal planet. Dermed de ulike relevante kurvene i kroppen, som i midjen og i hoftene, skuldrene.
  Du vil nærme poserer for overvekt med en svak bøying tilbake og til siden, bøyer seg frem holdning med skuldrene og vzhatyem i seg selv, som en liten sutulyachys. Denne skulder lavere under den andre.
  En av de beste positurer for en fotoseanse med veldreide jenter anses å posere for en full profil. Du må være profilen en fotograf og gå tilbake til kroppen hans. Visuelt vil det myke fullstendighet.
  Videre vil et godt alternativ være for full stilling i skyting fra toppen (når fotografen er på bakken mot modellen). Denne metoden er så visuelt redusere vekten din.
  For å oppnå effekten av en proporsjonal kroppsform, gå til kunsten - zahornitsya en stor solid utskåret vev og være på vei oppover, for eksempel en stol. Ta en pose med halv omdreining og skyv stoffet slik at det dekket stol. Ikke bare blir du utrolig høy, som ser fin på bildet, men vil få som følge av en rekke interessante bilder.
  Poserer for en fotoseanse for hele

  Vanligvis, hvis du trenger å glatte fylde under en fotoseanse, skjærer vanlig stoff eller klippe gratis klær - den mest egnet for denne produksjonen. I denne kjolen er tilgjengelig, og du vil være mer krevende figur modell positurer, for eksempel sjangeren "fashion" unaturlige pauser der det trengs i kroppen og "spredning", tær mens posing.
  Også ikke glem om positurer for en fotoseanse i stående full av karakter. De er egnet for alle eiere av praktfulle former, uten unntak, fordi det er gjort riktig vil hjelpe komplett portrett damene skjule sine feil og markere meritter. Innstillingselement tegnet portrett (skyting er ikke underkroppen) for fullt ofte konstruert slik at visuelt smale formen modell. Så fotografer skyter stort sett litt over, og modell eller i posisjon sittende eller liggende. Og kan være, men er ikke nødvendigvis, med mindre selvfølgelig som ikke krever veldig formulering av fotoseanse.
  Når innstillingen positurer ikke glem tilbehøret for en fotoseanse. Tematiske tilbehør kan alltid dra lederens rolle og ta oppmerksomheten bort fra dine ulemper. Så hvis du har en full skulder Kast dem en pels cape, sjal og ta en posisjon der du er litt henge slapt og vzhymaete skuldre innover, som om du prøver å bringe dem sammen. Hvis du har en full ansikt dekke den med en hånd tilbehør, for eksempel, en vifte eller blomster.  
  Яндекс.Метрика