Hvordan lære å skrive kalligrafiske?

De fleste foreldre er sinte for at deres barn skriver slurvete, stygg. Men de selv ofte ikke vet hvordan du skal skrive ryddig håndskrift. Denne studien er aldri for sent: du bare prøve og til slutt vil du være i stand til å skryte av vakker håndskrift.

 Instruksjon


 •  Du må først lære å sitte mens du skriver. Det vil i utgangspunktet ikke i det hele tatt lett, men etter en stund riktig holdning inn en vane. Så når jeg setter meg ned, prøve å holde kroppen og skuldrene rett og bøye hodet litt fremover. Ryggen bør støttes av stolen. Bare hvile brystet på bordet og ikke vippe overkroppen fremover! Ikke sette den ene foten til en annen, bedre i rett vinkel bøy knærne. Pass også på at føttene berører gulvet. Hendene skal ligge på bordet, og du kan stole på dem. Dette bør holde albuene på kanten av skrivebordet.

 •  Hvis du lære riktig planting, nå lære hvordan du skal holde en penn. Ikke alle voksne i brevet ordentlig holder håndtaket. Noen andre skriver fra barndommen, og de fleste andre perevchylysya. Men de alle trenger praksis. Plasser håndtaket på venstre side av langfingeren, holder henne tommelen fra bunnen og toppen - index. Avstanden fra spissen av håndtaket til pekefingeren bør være omtrent 1,5 til 2,5 inches. Fingers trenger ikke mye belastning eller svekke. Under skriving for hånd ikke kan henge i luften, må det være basert på lillefingeren.

 •  Etter å ha lært de to første komponentene, bør man ta et par ord og praksis. Du trenger ikke å prøve å umiddelbart skrive hele setninger eller ord, først lære å tegne fine og rette linjer, skrive individuelle bokstaver og deretter - ord. Ikke bare prøve å skrive raskt, vil hastigheten komme med tiden.

 •  Når du lære sakte og forsiktig trekke brevet, bør du gradvis øke hastigheten på skriving. Du kan hjelpe i denne vanskelige saken din venn, bare spør ham til å diktere tekst, og du skriver det. Være engasjert i minst 20 minutter hver dag, og du vil få resultater.

 •  Å studere gikk fort, anbefaler vi at du også lese denne artikkelen for å lære å skrive vakre bokstaver, og se video tutorials som presenteres nedenfor.

 •  Video Tutorials  Hvordan skille fra partisipp adjektiv?
   Noen av språket er svært lik en rekke funksjoner. Du kan ofte forveksles adjektiver fra partisipper: ved første øyekast de to delene av talen til å svare på spørsmålet "hva? "Og spille en tilsvarende rolle i setningen. Det er viktig å skille mellom adjektiv og partisipp i et brev: det gir rett til å presentere mening. Å forstå forskjellene mellom disse delene av talen, vurdere og sammenligne sine funksjoner. Hva er karakteristisk for adjektiver og partisipp?
   Adjektiv alltid indikerer funksjonen eiendom som tilhører substantiv og tett forbundet. Det svarer på spørsmålet hva? ( hva? ) Eller hvis? Akkurat som et substantiv, har adjektiv kjønn, antall, konjugasjon (dvs. endringer på tilfeller). Adjektivet er aldri assosiert med substantiv handling prosess.
   Nattverd er en spesiell form av verbet. Det indikerer effekten (som et verb), men denne effekten synes som et tegn på et objekt (som et adjektiv). Så spørsmålet for fellesskap kan være: hva gjør det? det gjort? etc.
   Det er en spesiell gruppe av adjektiver, kalt othlaholnыmy. De mister de typiske karakteristikkene av verb (type, sikkerhet, tid), mister muligheten for verbal kontroll. De er dannet fra partisipper, fordi:
   i faget av handlingen, en ny verdi: raffinert smak (Ikke fra verbet "finne", og nær verdien adjektivet "elegant", "elegant") Hedret Artist, lærd gutt ;
   Ordet forekommer figurative betydning: anstrengt forhold, strålende evne ;
   Nattverd betyr at objektet eller fenomenet gjennomgår noen handling: shabby utseende.
   Noen ganger verbale adjektiver er svært forskjellige i betydningen av partisipper, men ved første øyekast er det fullstendig homonymy. Sammenlign: beat (noens) personer slått frase. I verbale adjektiver er ingen prefikser (som partisipper), samt avhengige ord.
   Særpreg
   Så kan adjektiver og partisipper være mye til felles. Men det er en veldig karakteristiske trekk.
   Partisipp peker ikke på kvalitet (som et adjektiv), og forpliktet til handling. Lys (prylah.) - Skinner (årsak)..
   Partisipp med ham avhengig ord atskilt med komma som frigjøres når etter substantivet, som er forbundet med. En nabo, ligger på en benk under et tre, jeg hjertelig vinket med hånden.
   I nattverden, i motsetning til adjektivet er alltid noen verbale tegn:
   tid - til stede ( merker ), Past ( gjorde )
   pant - gyldig ( kjøring ) Og passiv ( Powered by )
   view - perfekt ( startet ) Og ufullkommen ( begynner ).

   I motsetning til adjektiver, kan partisipper være å snu suffiks oss selv : lesing - lese + oss selv - lese ; bygning - bygging + - Xia - bygget.
   Til slutt, den mest åpenbare funksjonen - suffikser, som ikke skjer i adjektiver:
   -asch- (-yasch-)  : holder hengende ;
   -usch- (-yusch-)  : skriving, derhayuschyy ;
   -sh- (-vsh-)  : nese, gjorde ;
   -t -  : kort åpen ;
   -mu- (-yim)  : Drevet av anbefalt ;
   -yim -  : drevet, usynlig ;
   -enn- (-enn-)  : kjøpte bakt ;
   -pn -  : sett, lest.
   Merk: skrive korte fellesskap med ett  Kategorier  : sett, lest i korte adjektiver i suffiks så mye  Kategorier  men i det lange skjemaet: øde - øde, grønn - grønn.

   Nylige eksempler kan føre til forvirring, fordi adjektiver kan også være dobbelt så suffiks  Kategorier . La eksempler: blad, stein, lomme. Disse ordene dannet av substantiv og ikke snakker om noen handling - bare funksjonen. Derfor suffikser er ikke misvisende.
   Således, til tross for at nad- har flere egenskaper karakteristisk for adjektiver, han har nok av sine egne egenskaper som skiller den fra den adjektiv. Disse skiltene bør huske.  
  Hvordan skrive essay-argument?
   Selv de mest fornuftige tenåringer, og med dem fansen snakke om alt, diskret stille når det kommer til nr S2.2 for staten endelig sertifisering fra russisk. Når denne indeksen gjemmer oppgave å skrive et essay refleksjon over moralsk og etisk særlig gitt tema. All niende bør være kjent med denne type tekst og gjentatte ganger praktisert sitt forfatterskap i klasserommet. Men eksamensoppgaven, selvfølgelig forskjellig fra klasserommet og hjemme. Det presenteres et bestemt krav, og det er anslått mer alvorlig. Men det viktigste som forårsaker bekymring og studenter, og deres foreldre, og noen ganger til og med lærerne - et referanse vurdering systemet fungerer. Med fokus på henne og prøver å tjene så mange poeng du trenger for å bli klar for STA. Spesielt fordi, til tross for alle klager og erfaringer fra studenter, avbryter sin Kunnskapsdepartementet har ingen planer. Funksjoner verk-argumenter
   Noe skriftlig arbeid - er faktisk en klar uttalelse av sin kunnskap og tanker på en bestemt oppgave emne. Imidlertid, avhengig av type tekst type tale fokuserer på visse hjelp av språket. Spesielt når det gjelder arbeids resonnement, er det ikke direkte overføring av informasjonen er ikke direkte mate, og sin analyse, der forfatteren forsøker ikke bare å uttrykke sitt syn på alle fag, men rimelig rettferdiggjøre det, og Hvis det er nødvendig, også for å overbevise leseren i retten.
   Fra denne definisjonen følger det at enhver resonnement, muntlig eller skriftlig, skal være grunnlaget, starte fra hovedideen, formulert og tilgjengelig i klar, forfatter, leser og tekst. Og så er dette grunnleggende ideen er sett fra forskjellige vinkler, kommentert og illustrert slående eksempler og argumenter. Resultatet er en (eller flere alternativer til hverandre) konklusjoner, til der forfatteren har til å ta leseren gjennom uklanderlig logisk begrunnelse. Dette sekvensiell kjede av komplementære og naturlig utsikt og utvikler en betydelig del av teksten-resonnement.
   Krav til arbeids argumentene i DPA
   Selvfølgelig, den generelle bestemmelsen var å hjelpe studenten som var alene med attestasjon oppgave. Tar opp hans prestasjoner niende bør vurdere følgende funksjoner i problemet med det russiske språket i DPA:
   strukturen i teksten;
   mengden tekst;
   nok av eksempler og argumenter;
   leseferdighet;
   designarbeid.
   Og nå se på hver av disse punktene. Strukturen i teksttype som er erklært som resonnement krever en klar og bestillings komponenter:
  1.  Oppføringen som inneholder forfatterens avhandling i tolkning. Denne delen er viktig å vise elevenes forståelse av de viktigste ideen av arbeidet, som vil bli bygget på følgende hensyn.
    Hoveddelen av disse er avgjørende for hele arbeidet og viser hvor godt studenten er i stand til å uttrykke sine tanker, og samtidig opprettholde den logikk og argumentasjon tale. Dens innhold er generelt redusert for å bringe avhandlingen, som nevnt i innledningen. Men hvis det blir gitt tilstrekkelig minst to argumenter, som hver i sin tur, illustrert ved hjelp av et par eksempler fra en gitt tekst. I dette tilfellet, være oppmerksom på at selv de mest åpenbare eksempelet ikke regnes sensor hvis det ikke er noen indikasjon på et argument.
    Konklusjonene logisk fullfører tekst og oppsummerer alt sagt. Det satte pris på muligheten av at studenten skal oppsummere sine tanker og deres konsekvenser, for å komme til en endelig løsning. Det er viktig at den siste delen var kortfattet, men informativ, og ikke på noen måte motsi avhandlingen uttalte i begynnelsen.
    Mengden arbeid ransakelse resonnement kan ikke være mindre enn 70 ord. Når du telle dem, vurdere preposisjoner og konjunksjoner alle og sammensatte ord med bindestrek telling etter en. Som for oppdeling av teksten i avsnitt, deres antall og volum, og deretter, basert på strukturen av arbeidet, kan de ikke være mindre enn tre (en for hver tekst). Dette innlegget kan begrense 1-2 forslag, de fleste som kreves for å være mer enn det dobbelte av minste oppføring (2/3 av teksten), og produksjonen kan ikke overstige det meste av det bedre å begrense samme par setninger. Hoveddelen av gode grunner til å dele, som fører hver av de røde linjer.
    Literacy tale-forutsetning av høy otsenky.Poэtomu nøye sjekk og riktig all staving, tegnsetting, stilistiske feil, og bedre å ikke la dem selv i utkastet.
    Belovik skal være skrevet i penn med blå eller sort lim, leselig håndskrift. Bruk fargestifter, tusjer, penner med annen farget blekk er ikke tillatt. Prøv å sakte for å unngå rettelser og ikke korrigerer teksten. Det hører ikke til testen datamaskinen, og levende mennesker, så din oppgave, blant annet - å gjøre et godt inntrykk på dem gjennom sitt design arbeid.
    Ikke glem at brudd på sekvens eller fravær av noen av de strukturelle deler av teksten, mangelen på resonnement, en liten mengde feil og / eller uaktsom kjøring av sertifisering uunngåelig forårsake tilfeldig tap av poeng av for evaluering.
    Skrive spekulasjoner om emnet
    Essay (som i utdanningssystemet kalles work-argument) til staten endelig sertifisering gitt av sensor skrevet tekst - eller rettere sagt, innholdet av passasjen av et litterært verk. Elevene trenger å lese den og analysere betydningen av hele passasjen, eller den delen som vil bli oppført i jobben. I tillegg vil vi kort beskriver de viktigste kravene for det arbeidet som vi har vurdert i detalj ovenfor. Forhånds lese dem til eksamen bare for å friske opp og få til oppgaven:
   1.  Tenksomt lese teksten stille og markere de viktigste problemstillingene i det. Formulere denne ideen i dine egne ord, og sørge for at det er fornuftig for deg helt klart.
     Begynn å skrive på oppføringen eller poshlitsya forfatteren. Din oppgave - å vise relevansen og viktigheten av oppgaven, leserens interesse og bringe det inn i dialog mentalt skape i neste del av teksten. Foretrukne bruk i introduksjons innledende ord at leseren vil sette opp den riktige måten, og hjelpe deg å samle tankene. Det kan være, for eksempel, vil uttrykk som "Jeg tror", "jeg tror", "Ifølge forfatteren", "tekst lærer oss" og andre språklige klisjeer. Ikke glem å fordele den totale omsetningen av tegnsetting.
     Ved å begrense oppføring et par forslag og uttrykke ideen, gå til rektor. Start med et nytt avsnitt umiddelbart og prøve å bevise gyldigheten av oppgaven. Ikke utsett forfatteren og hans autoritet kritisert. Det absolutt vil Undersøke Board netryvialnist din tenkning. Men det er mye vanskeligere jobb. Og som alle som passerer STA interesserte høye poengsummer av kunnskap, er det bedre å ikke risikere score og følg den velprøvde og pålitelig måte.
     Å effektivt og dypt analysere problemet med avhandlingen, svarer deg selv følgende spørsmål: hva forfatteren prøver å trekke leserens oppmerksomhet? Som forfatteren vurderer situasjonen i plottet og handlingene til karakterene? Hva forfatteren bruker de uttrykksmidler og hvorfor han valgte dem? Å ha svar vil være lettere å plukke opp sine argumenter.
     Velg fragmenter av den opprinnelige teksten som best bekrefte forfatterens posisjon. Skriv dem i utkastet, pereformulyrovav annerledes. Ikke å bli forvekslet med argumentene hver gang mentalt stille deg selv spørsmålet "Hvorfor? "Og svare på det.
     Søke etter tekst i de episodene som er ansvarlig for innholdet i forfatter (og i dette tilfellet, din stilling). De vil være illustrerende eksempler på arbeidet ditt.
     Når du hevder, ikke plassere dem på måfå, og så uttrykksfulle, mest betydnings først, deretter mindre overbevisende og svakeste sted på slutten.
     Send inn eksempler på hvert argument kan være flere måter, og hvordan best å bruke flere ganger for å demonstrere sin kunnskap og evne til å bruke ulike uttrykksspråk. Du kan sitere forfatterens tekst gjennom direkte eller indirekte tale. Dersom forslagene i den opprinnelige teksten er for lang, kan de ikke sitere fullt og helt eller delvis erstatte indikasjon på antall forslag.
     For å gjøre lesing arbeidet enklere, og samtidig forenkle oppgavekommunikasjons deler, bruker resistente svinger av tale. Mest egnet for bruk i essayet - en "bekreftelse av disse ordene gi et eksempel", "La episoden" "Justice har avsluttet eksempel" og andre som ber fantasien og vokabular.
     Etter å ha brukt opp aksje argumenter og overbevise leserne er rett, gå videre til siste del av teksten. Starte henne, som bare viser at du er villig til å oppsummere resonnement: "Så," "Så," "Så," "Derfor," etc.
     Resten utdype avhandling uttrykt i innledningen, og omformulere det slik at det så bevist sant. Kan du gi diskret råd basert på den eller gjøre generalisert prognose. Med andre ord, er logisk fullstendige teksten til leseren igjen følelsen fillete halvveis essay.
     Sette en stopper for den siste setningen i den siste delen, re-lese essayet og faktisk prøve å vurdere det mer grundig som mulig. Hensynsløst forkorte repetisjon av ord og uttrykk. Hvis du føler at din tone var for kritisk rekon noen forslag og redusere innholdet uten å miste essensen. Kvitte seg med altfor emosjonelle svinger og feil.
     Kopier og rent arbeid før du sender sensor igjen sjekke det for feil.
     Denne referansehåndboken, som du kan bestå en eksamen på russisk språk i staten endelig sertifisering. Du er ikke den første og heller ikke den eneste som står overfor oppgaven, så ikke nøl med tillit, gjenopprette minne all nødvendig kunnskap og bruke den til å få maksimalt med poeng.  
  Яндекс.Метрика