Hvordan lære å skrive tekster til sanger?

Det skjer med en sak, skrive tekster til en sang, eller for en kjær bursdag. Hvordan du kan skru den hvis det skulle gjøre dette? I denne artikkelen vil du lære noen tips for å hjelpe deg å ikke treffe ansiktet i søla.

 Feeling


Følelser er en av de viktigste fordelene som en person har. Ikke så viktig for deg milde eller grove, hater kjærlighet eller tro i denne forstand. Du har fortsatt en sjanse til å skrive gode dikt. Bare sitte i stillhet og tror du føler deg overveldet, og deretter prøve å kaste dem på papir. Følgende vil beskrive de følelsene som er mer egnet til å skape poesi. Du trenger ikke å begrense deg av noen standarder. Emotion er din assistent hvis du fester dem til diktene, leserne er sikker på å nyte.
Grusomhet, egoisme, uhøflighet, hardhet - mørke følelser. Hvis de dominerer i underbevisstheten din, kan du skrive dikt hovedsakelig i gotisk stil. For eksempel, demonene kjærlig stivhet og blod. Men ikke overdriv, det er ikke en galning memoarer og poesi. Du kan legge til litt romantikk, hun bare dekorere dikt. Også, kan du skrive om et svik eller et knust hjerte, er det mange forskjellige emner.
Romantikk, humor, vennlighet, ømhet - lys følelse. Hvis du føler at det er deres, i dette tilfellet, har du mange forskjellige stiler av å skrive for luksus linjer. For eksempel, historie, natur, evig kjærlighet. Velg det du skriver kan bare, og ikke glem at hvis du gir en følelse av frihet, kan du skrive en fantastisk kunstverk.

 Inspirasjon


Det er også et viktig aspekt. Inspirasjon kan være følelsesmessig eller kunstig. Hvis du ikke gjør det, kan du ikke skrive en god dikt.
Den åndelige inspirasjonen kommer ofte uventet. Det er viktig at på dette tidspunktet du har på hånden en penn og et ark. Minner eller trist musikk kan vekke ham opp. Den åndelige inspirasjon heller kunstig at du får flere meninger.
Kunstig inspirasjon kan være uavhengig utviklet, for eksempel, lytte til musikk, som er i stand til å løfte stemningen. Det finnes andre metoder: en spasertur på stranden, park, skog, hage og så videre. Frisk luft er forfriskende og oppløftende tanker. Tenk om noe trist eller romantisk, leke med kjæledyr, se filmer, anime. Inspirasjon vises kun når du har tro på deg selv.

 Rhyme


Roma i verset er ikke alltid viktig. Hvis du ikke har talent for å skrive rhymes, kan du skrive "blankvers". I dette tilfellet, trenger du bare å investere i vers maksimal følelse og mening. Bla gjennom mer som rimer vers, men det betyr ikke at du bør gjøre det. Talent kan komme til å rime med tid, vente og ikke kaste avsløre sitt talent.
Å bidra til å utvikle en ryfmovanye, oppfordrer vi deg til å lese de mange ulike dikt. Dette gjør at du kan komme nærmere læring og forbedring av rim. Bedre lese de store diktere som Shakespeare, Tolstoj, Pushkin og andre. Denne klassiske vil hjelpe deg i denne praksis er ikke lett.

 Grammatikk


Dette aspektet bør aldri bli krenket. Hvis du gjør riktig, og deretter underviser på nettet, vil de le av deg. Hvis du vet at du ikke er god på grammatikk, bør du bruke online programmer som lar deg å rette feil eller ren tekst editor Word. Feil vil ikke gjøre deg til en god poet.

 Fantasy


Fantasien er et kraftig virkemiddel i å skrive dikt, se filmer fantasy, tegne, lese historier og du vil utvikle din egen fantasi. Ikke bare skrive om kjærlighet! I fantasien har ingen grenser, og dette er et stort pluss. Du er en magiker og skaperen av sin egen fortelling, kalt diktet.

 Desire


Når det ikke er noe ønske om, så du ikke får noen aspekter av de ovennevnte. Hvis du bare ønsker å bli berømt, bør du ikke kaste bort tid forgjeves. Bare forestill deg at du er skaperen av en skulptur, som er nødvendig for å lage et kunstverk, og at det påhviler dere å gjøre det perfekt.
I det 21. århundre er det færre og romantisk poet, Internett, racing motorsykler, nattklubber - det forandrer mennesker og de har ingen tid for poesi. De som fortsetter å utvikle sitt talent på stranden bygge sandslott og tror at havet ikke kan bryte låsen.

 Video Tutorials
Hva chakraene og hvordan de påvirker våre liv?
 Vi har alle hørt ordet som chakraene, men ikke mange vet hva det egentlig er, og hva har det til våre liv. Så, chakra er i sin tur de menneskelige energisentre, på grunn av dem, er han involvert i ulike energiprosesser, både privat og på verdensbasis. Chakraene samhandle med det elektromagnetiske feltet av jorden og hjelpe oss å fylle vitaliteten i området, som igjen kalles prana. Energi i sin tur gjennom chakraene plexus nerve kommer i, og deretter organer i kroppen, ved spesielle kanaler kalt nadis.
 Innholdet i artikkelen:

 Verdien av chakraene
 Typer av chakraene
 Funksjoner chakraene

 Verdien av chakraene
 Det er verdt å merke seg det faktum at det er viktig at chakraene er alltid holdt helt i orden. Jo mer de er åpne, desto mer energi strømme gjennom dem inn i kroppen, den personen du vil være mye sunnere og realyzovannee. Det bør også bemerkes at hver av chakraene utrustet strengt reservert funksjon og chakra er vårt vindu til et visst nivå energi, som igjen påvirker oss, våre liv, helse, ferdigheter, atferd og relasjoner med andre mennesker, i vår makt en umiddelbar effekt.
 Chakraene er hovedsakelig identifisert en rekke indiske avhandlinger, mange forskere mener at læren om chakraene ganske gamle og tilhører den globale kunnskap om våre forfedre knyttet til rommet mye større og tettere enn moderne mennesker. Navnene på chakraene er ofte funnet i den mystiske og litteratur, samt bøker om psykologi og medisin. Inkludert ofte ty til begrepet chakraene mange forfattere esoteriske arbeid og ulike teorier om opprinnelsen til verden og menneskeheten som helhet.
 Generelt alt er det sju sentre, syv chakraene, de er direkte i astrallegemet, men er forbundet med kanaler i den eteriske kroppen og gjøre en innvirkning direkte på den mentale kroppen. Foruten de viktigste chakra er også mange små.

 Typer av chakraene
 Først Chakra - muladhara er (Kundalini)
 Muladhara ligger ved foten av ryggraden. Holder dette chakra er basen helse, overlevelse instinkter, grunnleggende vitalitet vare på deres fysiske eksistens: på matsikkerhet, bolig, fruktbarhet. Dets ledelse er helse- og fungerende ben, kjønnsorganer, evne til å reprodusere avkom.
 Tegn harmonisk chakra er direkte god fysisk helse, vitalitet, aktivitet, mot og selvtillit. Tegn på blokkerte chakra er følelsen som et offer for omstendighetene, frykt, usikkerhet, tilbaketrekning fra den fysiske virkelighet, nervøsitet, egoisme, selvtillit, grådighet, arroganse, overdreven spenning i kroppen, begjær, streik, hyppige skader, problemer med ben, føtter og den nedre del av ryggraden.
Hva chakraene og hvordan de påvirker våre liv?
 Chakraene, for det meste stengt for alle mennesker. I det øyeblikk da hun åpner den direkte ledsaget bokstavelig talt en eksplosjon av energi, som i sin tur går inn i kroppen. Dette skjer i de tilfeller hvor signalet til livsfare. I dette tilfellet åpner chakra automatisk og gir en god reserve av energi kroppen. Det er i dette chakra untouchable lagret energikilde som er direkte laget for å redde våre liv.
 Kundalini er knyttet direkte til neste chakra og mater den. Vibrasjoner av denne energien er ganske lav. Så den mindre utviklede person, jo mindre energi det kan ta, og jo mer hans sinn er en manifestasjon av instinkt for å overleve. Og mer utviklet person, jo mindre tydelig i hans sinn alle instinkter, inkludert bekymret direkte og overlevelsesinstinkt.
 Second Chakra - Sakral Chakra eller Svadhystana
 Svadhystana er omtrent fem inches under navlen. Er ansvarlig for dette chakra følelser, følelser av glede, seksualitet, selvfølelse og relasjoner med andre, fleksibilitet (fysisk og fysisk), attraktivitet, fysiske fornemmelser. Dette chakra mellommenneskelige relasjoner og fornøyelser. Forvalter direkte helse og funksjon av nedre ryggraden og tarmene, eggstokkene.
 Skilt harmoniske chakraene er å appellere, harmoniske relasjoner med mennesker, energi, seksualitet, respekt for seg selv, god selvfølelse, utviklet smak, elsker kroppen din. Tegn på blokkert chakra er lav selvfølelse, seksuelle problemer, problemer i familieforhold med andre mennesker, en følelse av posses, sjalusi, hyppige følelser av skyld, frustrasjon, irritabilitet, bitterhet, begjær, conniving dårlige vaner, sykdommer i reproduktive organer.
 Siden dette chakra ligger i nærheten av Chakra Kundalini, er et resultat av seksuell energi den mektigste, som undertegnes av Kundalini energi. Sakral chakra, som andre andre chakraene å akseptere og avgir bare lav vibrasjon. Bevissthet av energi som direkte mottar og avgir denne chakra manifesterer seg i sving, som instinkt for forplantning, en kjærlighet til barnet, ønsket om seksuell nytelse, seksuell tiltrekning til en annen person av det motsatte kjønn, lave negative følelser og følelser som oppstår i saken når instinkt misfornøyd - sinne, misunnelse, etc.
 Med direkte menneskelig utvikling funksjon av denne chakra reduseres fordi den umiddelbare opphøre å mate energi man ikke lenger oppfatter lav energi, som i sin tur tilsvarer vibrasjoner chakraenes. I dette tilfellet, stopp manifestasjon av misunnelse, sjalusi, samleie.
 Den tredje chakra - Manipura chakra eller Hilsen
 Manipur er i solar plexus - under brystet, hvor er kantene. Er ansvarlig for den enkelte jeg Manipur, viljestyrke, innflytelse på verdensmakt, utholdenhet og konsentrasjon for å oppnå målene, relevans, tillit, optimisme. I sin bispedømme - suksess, sosial status, karisma, karriere, økonomisk sfære. Administrere og direkte helse fungerende lever, mage- og tarmkanalen, galleblæren, midt ryggrad, binyrene.
Hva chakraene og hvordan de påvirker våre liv?
 Tegn harmonisk chakra er selvtillit, optimisme, selvtillit, en klar forståelse av sine mål, utholdenhet i å oppnå sine umiddelbare, karriere suksess og økonomiske helse. Tegn på blokkerte chakra kan betraktes vanskelighetene med penger, konflikter med forretningspartnere, angst og usikkerhet om hele finansområdet, økt aggresjon, maktmisbruk, workaholism, undertrykke andre, capriciousness, kritikalitet, høy etterspørsel, overdreven kontroll, engstelse, ubesluttsomhet, kvalme, svakhet i kroppen, forstyrrelser i mage-tarmkanalen og andre organer, svimmelhet.
 Sammen med Mynypuroy er milt, som igjen er inngangsporten til den eteriske kroppen, direkte og gjennom sin energi fra milten og mettet av mange kanaler fysiske kropp. Bevissthet er energi som er tatt av denne kanalen og stråler, som manifestflokkmentalitet, til at ønsket om å være akkurat som det.
 Som for aktiv oppfatning av chakra energi, øker det de destruktive tendenser til den enkelte, ønsket om vold, følelsen av dyr kraft, dette skjer hvis personen ennå ikke er utviklet. Å ha en høy grad av åndelig utvikling av menneskets bevissthet av dette chakra igjen manifesterer seg som et ønske om å manifestere seg i denne verden, et ønske om å jobbe, jobbe, til organiseringen av livet.
 Fjerde Chakra - Anahata eller Hjerte Chakra
 Anahata ligger i midten av brystet, mellom brystvortene er. Er ansvarlig for dette chakra følelser, kjærlighet, sympati, empati, medfølelse, glede, aksept, en følelse av harmoni og nåde glede. Forvalter helse direkte og lede arbeidet med hjerte, bryst, øvre rygg, armer, skuldre, lungene.
Hva chakraene og hvordan de påvirker våre liv?
 Tegn harmonisk chakra er harmoni i kjærlighet, god følelse, glede, lykke, omsorg, empati, godhet, både i forhold til seg selv og til menneskene rundt dem. Symptomer på blokkerte chakra, føler at livet er grå og falmet, ingen glede, problemer i kjærlighet, ufølsomhet, likegyldighet til folk, manglende evne til innlevelse, eller tvert imot, for mye uttrykk sostradatelnosty og offer, ønsket om å behage andre, misliker av selvtillit, selvmedlidenhet, hyppig følelse av antipati mot andre, yzhdyvenstvo, humørsvingninger, hjerte og andre organer er direkte ansvarlig for Anahata Chakra.
 Dette chakra er i stand til å akseptere og avgir høy energi vibrasjon. Og umiddelbar offentliggjøring av dette chakra er den primære oppgaven av alle åndelige praksis. På den tiden da dette chakra åpner og begynner å oppfatte høye vibrerende energi begynner å bygge "vakker astrallegemet. Mannen på sin side, er kjærlig, snill, hjertelig. Alle disse statene opptrer i en tid da høy energi vibrasjon oppfattes hjerte chakra.
 I dette tilfelle, og at det menneskelige legeme begynner å vibrere og høyst lik. Dette vibrasjon mann bærer en svært passende følelsesmessige tilstand.
 Den femte chakra - hals chakra eller vishudha
 Vishudha ligger ved foten av halsen. Kompatibel dette chakra etter språk, kreativitet, evne til å danne tanker og følelser, evnen til å overtale og indusere myndighet (organisatoriske, ledelse) navchenist, uttrykk, troverdighet. Forvalter direkte helse og funksjon i halsen og nakken.
 Tegn harmonisk chakra inkluderer: vellykket kommunikasjon, evnen til å vise verden et harmonisk, konstruktiv innflytelse på andre mennesker, ved hjelp av ord, språk, produserer ideer, vellykket gjennomføring av sitt potensial. Symptomer på blokkerte chakra, vansker med kommunikasjon, problemer med selvrealisering, selvutfoldelse, manglende evne til tydelig og overbevisende uttrykk for sine tanker, manglende evne til å snakke tydelig, usikkerhet etter hans mening, stolthet, arroganse, snobberi, tenker retardasjon, dogmatisme, upålitelighet, uærlighet, økt appetitt, hyppige sår hals.
 Dette chakra har en tendens til å oppfatte mentale energiplaner. Det er et annet navn for chakra arbeid. Gorlova chakra tar høye energi mentale og åndelige sfærer av universet. Bevisstheten om denne chakra slik energi til å manifestere seg i den menneskelige kapasitet til høyere kreativitet, samt individuelle uttrykk i kunst og vitenskap. Bevisstheten om denne chakra igjen synes som et geni. Avslør som driver denne chakra er svært få mennesker. Utvide det - betyr å nå det høyeste punktet på åndelig utvikling.
 Sjette Chakra - Ajna chakra, eller "tredje øye"
 Ajna er det punktet i pannen mellom øyenbrynene. Er ansvarlig for dette chakra inne kunnskap, intuisjon, hukommelse, visdom, forståelse av hele operasjonen bilder bevisst, global visjon, bevissthet om vesen, klarsyn, bevisste oppfattelsen. Forvalter Ajna helse og funksjon av nese, øyne og ører.
Hva chakraene og hvordan de påvirker våre liv?
 Skilt harmoniske chakraene er i god intuisjon, visdom og sterk følelse av andre mennesker og deres holdninger, docility, utviklet synske evner. Symptomer på blokkerte chakra: mangelen på et komplett bilde av livet, føler at livet ditt er meningsløst, frykt, følelsen som en fiasko, mangel på forståelse av hensikten, angst, skjemmet bevissthet, illusjon, forvirring i hodet mitt, autoritære, arroganse, skyhet, søvnløshet, skyhet og hodepine.
 Dette chakra energi oppfatter åndelige verdener, den energiplan intuisjon. I tilfelle når dette chakra er åpnet, begynner det å oppfatte energi høyere verdener. Det var da at personen får muligheten og evnen til å oppfatte informasjon som kommer fra de høyere verdener av høyere mentale verden og podplanov plan intuisjon. Bevisstheten om dette chakra er slike manifestasjoner i menneske som profeti og klarsyn. Avslørt den direkte til en person som har nådd et meget høyt nivå av utvikling, men ikke alle som sier at har evnen til klarsyn. Ekte klarsyn er ganske høy grad av menneskelig utvikling.
 Seventh Chakra - sahasrara chakra eller Brahma (Lotus)
 Sahasrara ligger i toppen. Er ansvarlig for å åpne denne chakra åndelige potensial, åndelighet, tillit og oppdagelsen av verden som helhet, forstå essensen av ting, innsikt, kommunikasjon med det guddommelige, med energiene i kosmos, med skjebne og liv formål. Forvalter direkte sahasrara helse og funksjon av hypofysen, hjernen og kraniet.
 Tegn harmonisk chakra er en følelse av forbindelse med Gud, enhet med verden, med andre mennesker, forstå deres egenart og plass i denne verden. Tegn på blokkerte chakra kan vurderes: en følelse av forvirring, depresjon, ensomhet, ensomhet i mengden, isolasjon, uvilje til å samhandle med andre, tap av livsglede, frykt for døden.
 Dette chakra tar de høyeste energi kosmiske sfærer. Bevisstheten om denne chakra gjør mennesket guddommelig vesen.

 Funksjoner chakraene
 Hvert chakra er særegen oppfatning av en viss frekvens vibrasjoner. I tilfelle som åpnet bare hilsen eller sakral chakra helst, oppfatter personen bare passende frekvensenergi, og slår den i samsvar med bevissthet iboende energi av chakraene.
 Det er verdt å merke seg det faktum at vi vanligvis tar ti planeter energi, dvs. energi liten plass, som mest påvirker livet på jorden. De umiddelbart oppfattes av de menneskelige chakraene påvirker vibrasjon av de astrale og mentale kropper, forårsaker visse andre følelser og tanker basert på hva chakra er mest åpen. Det er viktig at chakraene er ikke bare konsentrerer energi sentre og sentre av bevissthet. Når chakra begynner å oppfatte energi, så det bygger seg opp en viss energi, som igjen betyr at bevisstheten begynner å danne den tilsvarende vibrasjon i henhold podplan astrallegemet.
Hva chakraene og hvordan de påvirker våre liv?
 Mange av oss pleide å tenke at bevisstheten er i hodet, men dette er en misforståelse. Hjernen - det er bare et verktøy for den fysiske kroppen, som igjen har muligheten til å automatisk regulere funksjonen av alle fysiske legemer. Hjernen gir bare ordre. Dette er til en viss grad en datamaskin som har en skjerm, som viser aktivitet mental clearance i ord og handlinger. Siden vår astrallegemet er direkte relatert til psykiske, våre følelser, følelser og sier vi forstå, karakterisere ham, er vår tenkning farget av noen typiske forstand.
 Det bør bemerkes at ikke alt som vi opplever verden rundt oss, kan vi avsløre i ord som vi bare ikke skjønner. Hvor chakra hilsen oppfatter energi av Mars, for eksempel, det er en følelse av irritasjon. Vi kan ikke alltid forstå årsaken til plutselig sint. Hvis energien av Mars sakral chakra akseptert (denne energi mer nyzkovybratsyonnaya), i hvilket tilfelle det er en sterk seksuell lyst. Vi har i sin tur bare reagerer på ytre stimuli.
 Vi har ganske mye følelse, reagerer på mange ting, mange oppfatter proyavlyayemosya i samklang med mange påvirkninger, men vi kan gjenkjenne og forstå. Derfor kan vi ikke regulere bevisst kontrollere disse prosessene, så vi må bare blinde bønder, enheter som er i stand til å slå av og på uten vår kjent at, i tillegg til vår vilje.
 Gjennomsnittlig person bruker to chakraene - vitale og hellige. Chakra Kundalini lukket hjerte chakra Anahata også avslørt. Disse to chakraene i sving rettet horisontalt og fangst, så i utgangspunktet vibrasjon miljø. Vi kan føle åndene er rundt oss mennesker til å føle seg litt vagt seksuell appell eller på annen måte, avvisning, føler sinne, misunnelse, men vi forstår ikke alltid det.
 Den åndelige utvikling av mannen sier at han begynner å akseptere et bredere spekter av vibrasjonsenergi kan oppfatte vibrasjoner som tilhører de høyere chakraene. Med hensyn til hvordan mennesker utviklet åndelig er det stadig oppfatter en tynn vibrasjon. Og ikke bare ta dem, men også avgir. I det øyeblikket du åpner hjertet chakra begynner å bli opprettet astrallegemet, som igjen består av energi høyere podplanov astrale verden.
 I dette tilfelle avgir vedkommende energi som omgir folk oppfatter med stor glede. Denne energien i noe beroligende menneskene rundt dem, noe som gjør dem mer fredelig og vennlig. Den energien som avgis av en mann harmoniserer verden, og forbedrer folk. Rundt av det si at det er bra serdechen, rolig medfølelse, barmhjertighet. Det begynner å elske.
 
 
 
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика