Hvordan lære å skrive artikler for magasiner?

Nylig, mange innse at de ikke kan skrive, de tenker hvordan skal være, hvordan å skrive artikler for magasiner eller din bedrift.
UchyЭto svare på dette spørsmålet: Når du ble født, skriver du hva du ikke vet hvordan du skal skrive, men til tross for dette - lære å uttrykke tanker skriftlig. Det er bare det at noen mennesker gjøre det bra, andre ikke så.
Diskutere temaet så vanskelig å lære å slippe løs sitt fulle og leseren forstår din mening.

 Å skrive en artikkel bør


 •  For å overvinne barrieren av skyhet.

 •  Lære raskt å skrive på tastaturet (du vil ikke gjøre det for hånd).

 •  Lær å fullt avsløre våre tanker nøyaktig i tråd med uttalt tema og logikk.

 •  Å skrive riktig i forhold til tegnsetting og rettskrivning.

 • På skolen har mange forsøkt alle måter å unngå alt dette papirarbeidet, papirer, papirer, oversettelser, fungerer diktater. Vi fant 101 grunn til ikke å delta på det.
  Imidlertid kan de som leser mye, ikke kjenne reglene for det russiske språket, som er beskrevet i lærebøker visuelt huske hva er forslagene og skrift visse ord.
   Derfor, for å skrive, bør du lese så mye som mulig.
  Hvordan lære å skrive artikler for magasiner?

  Ofte når en person begynner å transformere sine tanker inn i tekstform, det tanker begynner å svømme. Til slutt, gå terreng - Mount synge, gå skog - skog synge. Først av alt kan være følgende. Ikke alle kan bare gjøre noen artikkelen for ideer fløt i alle retninger.
  Imidlertid praksisen (Svar på brev, skrive kommentarer, notater og artikler) vil tillate deg å løse dette problemet. Selvfølgelig, du trenger ikke bli en ekte forfatter, men en middelmådig du kan bli kalt. For ditt formål vil det være nok.
  Hvordan løse problemer? Øve og øve igjen. Eneste permanente skrive på en rekke emner vil hjelpe deg å overvinne denne barrieren.
  UchyЭto tilbyr en effektiv simulator for å lære å vakkert uttrykke meninger: Egen blogg.
  Hvordan lære å skrive artikler for magasiner?

   Jo mer du jobber med bloggen din, jo mer vil du finne nyttige egenskaper. Åpen blogg, kan du bruke tjenesten livejournal.com.
  Sam er en samfunnstjeneste av de samme bloggere som deg. De skriver ulike notater, kommentarer og notater fremmede publisering.
  Åpne magasinet er helt gratis. Tema, kan du velge etter dine ønsker. En leksjon i å skrive notater over tid vil tillate deg å begynne å skrive hele artikkelen og til fullt avsløre temaet.
  På det tidspunktet en annen nært beslektet - muligheten til å skrive fort på tastaturet. Jo mer du øver, jo raskere vil skrive ut. Dessuten er det mange spesielle trenere for å hjelpe deg å lære blind utskrift, og dermed øke hurtigvalg.
  Konklusjonen fra alle de ovennevnte, til høyre, fin og rask skrive - bør gjøre det regelmessig. Og dette vil hjelpe deg eier livejournal. Han vil være din markedsføringsverktøy. Du vil være i stand til å uttrykke sine tanker og vise dem hvem du vil.
  En første punktet kan forvirre mange nykommere. De kan være redd for å avsløre sine tanker, fordi tror de vil gjøre det liksom stygg. De fleste nybegynnere kan føle at de ikke vet hva mer erfarne vil le av dem.
   Alt dette tullet! For beskjedenhet får du ingenting. Og når du bestemmer deg for: å forbedre ferdigheter og gjøre en fortjeneste på det eller fortsette å nøle.
  Dette vil bidra til bloggen din. 1-2 notatene for dagen, noen forslag, vil du gradvis venne seg til å uttrykke meninger til folket. Og veldig snart vil du ikke være redd for noen kritikk, og sikkert skal skrive artikler, ikke bare i sitt magasin, men i andre.

   Video Tutorials  Hvordan lære å programmere?

  Hvordan lære å skrive programmer - et svært populært spørsmål blant folk som drømmer å lære å lage websider, design databaser og så videre. Han er et sentralt tema i vår tid, fordi slike mennesker bli enda større. Denne artikkelen UchyЭto prøve å svare på spørsmålet.
  Ofte folk ikke vet hvorfor de ønsker å lære å skrive programmer, men av mål - fordypning i utdanning. Hvis du ikke forfølge noen mål, trenger du ikke gjøre det.
  Hvis du fortsatt uavgjort formål og er 100% sikker på at du ønsker å lære dette, så må du velge et verktøy som vil hjelpe deg å oppnå dette. Med andre ord velger programmeringsspråk og miljø. På dette stadiet, kan noen problemer begynne - "Hva programmeringsspråk er bedre? »  "Hvor ville begynne å lære ??? ». Svaret er bare en "en som vil bidra til å realisere ideen din, effektivt, raskt og veldig enkelt." Og det er, kan du lese en beskrivelse av bestemte språk, det er derfor de har laget, blir de brukt mer. Hvis du har bestemt deg, kan du gå videre til studien.
  Nå UchyЭto føre flere anbefalinger for utviklingen av programmeringsspråk. I dette øyeblikket, som er avhengig av ditt ønske nesten alt, så hvis du ikke ønsker det bedre å ikke starte, og bare la penge eksperter.
  Hvordan lære å programmere?

  Det første du bør gjøre - er gå å studere informatikk. Men dette lenge og kanskje du allerede har noen utdannelse, slik at du kan melde deg på. Naturligvis, bør valget og lærerutdanning sentrum kommer seriøst på grunn av disse faktorene er avhengig av ditt nivå av kompetanse.
  Hvorfor gå på kurs? For du selv vil i lang tid for å oppnå målet. Mange bøker bare kopiere informasjonen fra hverandre, de har også feil, og lære hva som er galt? Hvorfor ikke, hvorfor guider, bøker og annet materiale skal stå på ekstra klasser. Uavhengig av programmeringsspråk, teknologier, bruk kun den opprinnelige kilden, jeg mener lese bøker fleste utviklere eller besøke nettsteder av disse teknologiene. Bare i World Wide Web mye informasjon om å studere språk, men bare sannferdig informasjon om de offisielle nettsider eller i bøker skrevet av utviklere.
  Nå noen anbefalinger for ytterligere ressurser (bøker, nettsteder) som kan hjelpe deg å lære språk.
  Hvordan lære å programmere?

  Utgangspunktet anbefale en klassiker - "Art of Computer Programming" Donald Knuth, som består av flere volumer. Det er et spørsmål om hvordan du skal gjennomføre en bestemt oppgave, algoritmer og programmering generelt. Hvis du drømmer om å bli en profesjonell, så du definitivt trenger å lese det.
  Nå la oss snakke direkte om språket, hvis du bestemmer deg for å lære SI, første boken din "C Programming Language" Kernyhana B., Ritchie D. Hvis C ++, den "The C ++ Programming Language" Bjorn Stroustrup, fordi det er utvikleren av språket.
  For Delphi, en av de beste bøkene - det "Programmering i Delphi 7" Darahvelydze P. Den er godt skrevet, det er vel meningene og mer.
  Hvis WEB-PHP programmering php.net området vil være en nyttig kilde. Dette er de offisielle nettside utviklere, så tviler ikke på at det sannferdig informasjon (informasjon på russisk - php.net/manual/ru ).
  Hvis du bestemmer deg for å gå til WEB-teknologi, er det verdt å merke seg Hypertext Markup Language HTML. All nødvendig informasjon er tilgjengelig på w3.org. Det er på engelsk, så jeg har å forholde seg. En britisk programmering nødvendig ting.
  For å oppsummere: å raskt og effektivt lære å skrive programmer bør ta kurs, mens i tillegg du må studere bøker (Som ble nevnt i artikkelen) eller andre som du sier. Nøkkelen er å øve, så stadig praktiseres. Hvis du har noen feil, vil du korrigere dem, fordi feil lærer. Følg retningslinjene ovenfor, og du kan lære å programmere omtrent alle språk.

   Video Tutorials

  Яндекс.Метрика