Hvordan lære å skrive riktig, uten feil?

 Innhold:
 •  Lære å skrive riktig

 •  Hvordan å lære barn å skrive uten feil

 • Literacy skriftlig om noen offisielle papirer eller ren tekst - et mål på utdanningsrettigheter. Nå folk er mer type enn skrive, så tenk om leseferdighet ofte. Bare bruke stavekontroll og datamaskinen umiddelbart understreke det skrevne ord og feil en nøkkel kan fikse problemet.
  Det er på grunn av dette er det mange ubehagelige situasjoner. Når de søker på en jobb og fylt med mange former for hender, hvor ofte arbeidsgivere begynt å gå, folk plutselig innser at usikker på riktig staving av ord. En feil arbeidsgiver finner feil og 3-6 grammatiske eller stilistiske feil kan være den avgjørende faktoren til deres profil fikk en mappe ikke ansatt.
  Literacy er viktig ikke bare for sysselsetting. Oppmerksom på feilene du forlater nabo eller kollega som kan vise deg ikke den beste. Hvis han kjenner deg godt, så ikke si, men gjøre visse konklusjoner for seg selv. Og det er prykrishe hvis du har en diplom, eller til og med to, for høyere utdanning.
  "Møt på klær" - det bare går. I moderne forretnings menneskets liv venter på mye mer enn bare leseferdighet, har det å være perfekt.

   Lære å skrive riktig


  Hvordan lære å skrive riktig, uten feil?

  Hvis du ser at du ikke er riktig å skrive, ikke avfeie problemet som det rett og slett løst.
  For å lære hvordan du skal skrive den nødvendige handlingssekvens. Begynn med den lyseste - med staving. Også verdt Les mer. Bare nærme å gjøre dette på en ansvarlig måte. Først lese bare gode bøkerSom kan hjelpe "slå to fluer i ett smekk" - føler mangfoldet og skjønnheten i metaforer og se hvordan du skriver ord. Derfor vil det beste valget for deg være klassikere. For eksempel, Pushkin, Tyutchev, Kuprin, Prishvin. Du kan velge stykker som er lett å lese og sett.
  Det bør gjøre det til en regel lese hjemme i en avslappet atmosfære når du ikke har noe og ingen forstyrrende. Les nøye og sakte. For hukommelsen for å huske ordene på et ubevisst nivå.
  Husk at å lese på farten - i bilen, tog, T-bane - spesielt hvis du liker eller fiksjon Boulevard rennesteinen trykk, ingen god du ikke vil. I denne litteraturen svært ofte stilistiske og grammatiske feil, og bare i noen tilfeller kan det være et eksempel på vakker og rate språk.
   Les bøker koster 30 til 40 minutter om dagen, men bedre - hver 1-2 timer. Men dette er ikke nok. Den informasjon som mottas av minnet om lesing nødvendig nødvendigvis sikker. Dette vil hjelpe deg et brev. Oftere forlate brev og notater til venner og slektninger. Fortell dem om problemet, og be dem om å lese nøye alt du skrev, og deretter peke på feil.
  Hvis du er seriøs om ting, så etter 2-3 måneder med øvelser i å lese brevet ditt og leseferdighet økning. Det er en ferdighet som du må hele tiden forsterke, så lenge det ikke når automatisme. Til prosessen gikk raskt og enkelt, kan du alltid ha for hånden ordlisten.
  Men hva UchyЭto beskrevet ovenfor er ikke den eneste måten å lære riktig skriving. Det andre alternativet - er å lære reglene for tegnsetting og rettskrivning. Hvis du velger dette alternativet, er det best å trekke læreren eller person som ideelt sett har denne kunnskapen.

   Hvordan å lære barn å skrive uten feil


  Hvordan lære å skrive riktig, uten feil?

  Praksis har vist at de voksne som i barndommen har skrevet, lest og alvor involvert i skolen og russisk litteratur, det er ingen problemer med stil og grammatikk. Siden bedre å vaksinere kompetente skriveferdigheter i skolepliktig alder.
  Dessverre har dagens ungdommer ikke alltid lykkes i denne forbindelse. Dette betyr at tiden for læring ble tapt, og nå må rette det opp.
  Du kan starte med det samme som voksne - mer å lese og skrive. Før du kjøper bøker barnet studere det for feil. Kjøpe kun kvalitetsbøker med lyse og vakre bilder av interesse for barnet og oppmuntre begynne å lese denne boken.
  Prøv så mye som mulig trene barnet i rettskrivning. La det omskriver tekster, aswell du vil gradvis komplisere dem. Tilbring diktater. Mer operere ordene at et barn er vanskelig å skrive. Hvis det er vanskelig å skrive dem, la dem foreskrive flere ganger på eget ark. Bruke så diktering av noen ord som har tre eller fire kjente ord vil være to fremmede.
  Søk i World Wide Web tester for leseferdighetÅ hjelpe barnet ditt med å lære ikke bare sitt nivå, men også forbedre det gradvis.
  Prøv å snakke med barn flere mennesker som vet hvordan du skal skrive og snakke vakkert, har en mye bedre sjanse for å få en god utdannelse og en prestisjefylt jobb enn analfabeter jevnaldrende.  
  Hvordan lære å danse som Shakira?


  Shakira og Jennifer Lopez sprø dans kalt Zumba, som er stadig økende popularitet ikke bare i Ukraina, men også over hele verden.

  Denne treningsområde med Colombia, og det kom opp med Albert Perez. Zumba ble raskt populær i USA og Vesten, er de nå opplever en boom av dans.
  Trening holdt i latinamerikansk musikk. Movement er en blanding av afrikansk dans bevegelser og trinn forenklet latin. I motsetning til andre typer dans, er det ingen lange og komplekse forholdet mellom elementer av bevegelsesendringer ved skifte sang og improvisasjon mulig. Så lære zumbe mulig uten spesielle forberedelser. Viktigst smil og positiv holdning kostnad.
  Hvis karismatisk trener og trene en gruppe mennesker skapte mange avslappende atmosfære av moro og feiring. Disse klassene vil aldri gå lei fordi du alltid kan komme opp med en ny bevegelse.
  En stor bonus - er at alle klasser kan holde kroppen i god fysisk form.

   Hvordan trening


  Denne stilen er referert til som intervalltrening, dans kombinerer raske overganger fra glatt til rask bevegelse av PA. Trening holdt under dekke parter. Uansett hvor teknisk du er i bevegelse, er det viktig - alltid være på farten! Det er også viktig å holde rytmen, og bare deg mens logrende hoftene - ikke så viktig.

   Å passe disse dansene


  Stil Shakira opprettet slanking prosessen er rask og stille. Fitness og aerobic programmer er alle lei av alt ha det gøy og bryte av drømmen! Hvem som helst kan begynne å engasjere seg i, at folk absolutt aldre, høyde- og vektklasser, fordi det er ingen restriksjoner, bortsett fra at det kardiovaskulære systemet må tåle rytme.

   Hvor skal jeg begynne


  Hvis du er en nybegynner, bør du trene tre ganger i uken i en time om dagen. Dette vil være nok til å venne seg til å laste og slippe et par pounds. Forresten treneren sa at en time av leksjoner kan brenne opptil 1000 kalorier. Det er bedre enn å sitte på en diett! Også er det nødvendig å engasjere seg bedre i morgen. Så i løpet av dagen vil du være glad og full av energi!

   Video Tutorials

   I dag har nesten alle en mobiltelefon. Denne enheten brukes nesten hele tiden og ikke alltid nøyaktig. Hvordan du kan beskytte din favoritt telefonen fra skitt, mekaniske skader og uautoriserte trykke på knapper? Kjøp en pose og glemme disse problemene!
  Mobiltelefoner og deres typer

   Hvorfor trenger du en pose?


   Før du kjøper dette tilbehøret bestemme selv hva er den viktigste funksjonen av dekselet.
 •  Hvis mobiltelefonen er ofte droppet eller utsatt for andre mekaniske påvirkninger, bør saken være sterk.

 •  Hvis du ofte får din celle, da saken skal være lett å åpne lukke.

 •  Hvis du bare ønsker å beskytte telefonen mot støv og skitt, så passer og normalt vev lette etuiet.

 •  Materialer


   Materialene som er gjort slikt tilbehør kan varieres. Her er noen alternativer:
 •  Skinn setetrekk vil vare lenge, de ser veldig attraktiv og presentabel. Men prisen er hensiktsmessig. Dette materiale har en gjennomsnittlig tykkelse, slik at alvorlig skade han ikke kan beskytte.

 •  Strikket tilfeller - forbeholdt jenter. Det er veldig søt og romantisk, men det er upraktisk. Dette tilbehøret kan være skitne, slitasje, strekk, og det beskytter ikke mot å falle.

 •  Kledet - det er nesten fullstendig mangel på beskyttelse mot skader. Klut blir skitne raskt, det kan brekke. Om ønskelig tilbehøret kan vaskes, men han kan "sitt" og endre farge og form. Men prisen er mer enn rimelig.

 •  Plast. Ganske praktisk, men på samme tid skjøre materiale. For eksempel, dersom telefonen faller, plasten kan bli skadet med seg, slik at alvorlige beskyttelse, men. Denne saken er en slags overlay på telefonen, som består av to deler: den foran og bak.

 •  Silicone Case ikke satt på telefonen og rundt den på alle sider. Silikon - elastisk, holdbar, pålitelig og praktisk materiale som gir god støtbeskyttelse.

 •  Konfigurasjon


  Mobiltelefoner og deres typer

   Mobiltelefoner i dag kan ha en rekke konfigurasjoner. For eksempel må på enkelte telefoner fjernes, mens andre ikke forstår. Noen har klips, andre - nei. Noen foreslår vertikal belastning, andre - vannrett. Generelt er det mange alternativer.
   Her er de viktigste typene:
 •  Cover-sak eller lomme. Det er en sak som ikke har noen flere detaljer og deler. I dette tilfellet telefonen er ganske enkelt sagt, er dette tilbehøret kompakt og lett å bruke. Tap lomme beskytter enheten med en spesiell stropp som vil hjelpe trekke telefonen. Den eneste ulempen med disse dekslene er at enhetene er pålagt å bruke hver gang å trekke det for noen ikke veldig praktisk. De fleste data tilbehør er laget av solide materialer. Deres pris er ikke så høy.

 •  Boken (lommebøker, clamshell eller flip). Denne saken er nå populært og bevisst. Dette er flott. Telefonen festet til basen og boken lukkes hengslet panel. Dette er flott som det gir umiddelbar tilgang til enheten når som helst og uten manipulasjon. Kostnaden for slike deler gjennomsnitt.

 •  Posen bag eller veske vesken låsen er (vanligvis i form av slottet). Det er ikke veldig lett å bruke, som spennen før du fjerner behovet for å stadig knepper.

 •  Cover-bag (eller pose). Det er enkelt. Enheten er plassert i en tøypose, som kan utstyres med snorer som tillater deg å lukke den øvre delen. Beskyttelse mot skade er minimal.

 •  Leddet dekker egnet for idrettsutøvere, men ikke for vanlige folk, for eksempel kontorarbeidere.

 •  Cover-hylster kan hvis du vil legge til beltet, slik at dette er en mannlig versjon som lar deg hente enheten når som helst, og ikke lete etter den i posen. Alt på fingertuppene.

 •  Gun-cap sette på bakdekselet på telefonen og lukke sidedeler. Dette er nyttig fordi avtrekksanordning er nødvendig. Hvis du faller på en flat overflaten skade vil bli unngått, men hvis du slipper telefonen på en stein eller et hjørnebord, kan det være brutt. Samt tilbehør, ofte laget av plast, kan enheten gli fra hendene. Verdighet - en lav pris.

 •  Støtfanger liker å dekke, men er laget av silikon, som gir bedre beskyttelse. Som med lokk er åpninger for sideknappene og kamera. Alternativer for ulike farger.

 •  Hva annet skal se etter når du kjøper?


  Mobiltelefoner og deres typer

   Det finnes andre nyanser som bør se etter når du velger omslag:
 •  Størrelse. Det er viktig, siden størrelsen av mobile enheter kan være forskjellig. Og selv om saken "stor" det er ikke bra fordi telefonen vil bare falle ut.

 •  Modellnummer. I dag kan du finne tilbehør designet spesielt for en bestemt modell. For eksempel, vil saker for HTC, iPhone, LG og Samsung være annerledes, som er fanget i produksjon av konfigurasjonsfunksjoner og andre aspekter.

 •  Kvalitet. Ingen utstikkende tråd, ujevne sømmer kurver og detaljer bør ikke være, som det betydelig forverre ekstrautstyr egenskaper og klippe kort levetid.

 •  Farge. Det er mange forskjellige farger. Hvis du ønsker å kjøpe fasjonable og fargerike dekke? La ham være dekorert med strass. Og du kan kjøpe en pose med et bilde. Generelt, stole på sine egne behov og preferanser.

 •  Letthet. Spør selgeren vise deg dekselet. Sett det i telefonen, og deretter fjerne. Hold tilbehøret i hendene, rulle den. Vel? Så gjerne gjøre et kjøp. Hva hindrer eller bekymret? Velg noe annet.

 •  Mad håndtak


  Mobiltelefoner og deres typer

   Ønsker ikke å bruke penger? Deretter fantasien og hente grunnleggende sy ferdigheter. Hva dekker sine hender? Dette er et blunk.
   Her er hva du trenger:
 •  tett stoff;

 •  knappen (to deler av den);

 •  saks;

 •  blyant eller kritt;

 •  nål og tråd eller symaskin.

 •  Nå produksjonsprosessen:
 •  Først måle lengden på telefonen. Multiplisere det med to, tilsett 2 inches. I vev tegne en linje med lengde lik antall mottatt. Dette rektangel-lengde stykke.

 •  Nå måle bredden og legge 15-2 cm. Du kom bredde av rektangelet-brikke. Tegn denne formen på stoffet og klippe det.

 •  Både bredde på den resulterende rektangel pidvernit kantene av ca 05 cm, proshyyte.

 •  Brett rektangelet i halve ansiktet inne proshyyte på hver side (ikke øvre grense kant ikke røre).

 •  Skjær stoffremsen lengde på 4 cm og 2 cm. Proshyyte av landene, pidvernuvshy dem.

 •  Den ene enden av stripen til toppen pryshyyte (avgang 1 centimeter) av en fest på bakdekselet.

 •  I fronten av resten av strimmelen ved slutten av pryshyyte knappen.

 •  Hvis du foretrekker det, kan du brodere tilbehør perler, perler, paljetter og steiner.

 •  Ferdig!

 •  Bruk dekselet med glede!  
  Яндекс.Метрика