Hvordan lære å spille akkorder på gitar? + Video leksjoner

Spille gitar har lenge vært ikke bare universell måte å bli populær på ethvert måltid, men også en mulighet til å fjerne tristhet eller uttrykke glede. Den mest delikate kjærlighetserklæring folk synger fengende gitarstrengene. Men flertallet mener at for å mestre ferdigheter til å spille gitar trenger mer enn hva de har. Det tar talent. De skjult misunnelse sukk, ser på de heldige som samler kveld nær den opprinnelige brann folk med sin virtuose spille, fortviler de, tenker at noe sånt som dette bare kan drømme om.
Men det er en hemmelighet, og at det gjør du spiller gitar tilgjengelig for nesten alle. Og bare en uke med trening.
Om nitti prosent av gitarister å spille bruker om ti akkorder. Og de er veldig lett å lære! Og med to eller tre triks høyre vil du bli helten for enhver fest og være i stand til å plukke opp noen rytme sang. Jeg forsikrer deg, ett for sortering rolig, triste sanger og en kamp - en punch trenger i en viss rytme - nok til å spille noen nybegynner.
Ta deg tid til å starte undervisning. Nenastroennыy verktøyet vil ikke høres riktig. Ny gitar for å justere. Du kan gjøre dette selv ved å kjøpe Guitar Tuner i form av klyper, som er festet til hodet Gitar og enkel justering, eller finne en veiviser som vil konfigurere den for pengene.
Bruk tuner lett, nok til å kalle navnene på strengene. Hver streng har sin Letter notasjon, antar sin fine start med. Vi vil gi listen nedenfor:
 •  E - Først, den fineste strengen

 •  B - Andre strengen

 •  G - Tredje strengen

 •  D - 4-string

 •  A - 5-string

 •  E - 6-strengs

 • Første skritt bak. Det er på tide å sette akkordene! Dette vil kreve Tabulator - Enkelt ordningen gitar og gripebrettet, frets på den og seks-streng gitarer. For normal akkompagnement mangler de tre første moduser, som er akkorder. Her er de:
  Hvordan lære å spille akkorder på gitar? + Video leksjoner

  Har du lagt merke til at de to typene av akkordnavn, brev og russisk. S lenge og lette ofte brukt for å skrive tekster. Vet, selvfølgelig, du trenger begge typer elementer.
  Så tiden gikk innstillinger akkorder, og hva som vil være den uken? Fortelle deg en hemmelighet akkord endring mer eller mindre raskt lære er vanskelig og tids du ukladetesya uke. For å lette din søken, nedenfor er noen akkorder bør lære å spille nesten alle moderne sang:
   Er, Er, Dm, C, Dm, G, E, Er.
  Nå undersøke måter å leke med sin høyre hånd.
  Den kampen er bare - trykket opp og ned i en viss rytme, som er skrevet på konto:
   NED (pause) opp og ned (pause) OPP - NED - OPP
  Gang og to og tre og fire og

  Forsøk bør kommuniseres likt til kontoen som er skrevet.
  Vinne i naturen, det er noen få, vi introdusere deg til to av dem.
   Perebor3 / 4 : Bass, G, B, E, B, E
   Bust 4/4 : Bass, G, B, G, B, G, B, G.
   Bass - Den tykke streng og akkord diagram bevilget null i sirkel.
  Nå som du vet alt for å lære å spille selv!

   Video Tutorials


  Hvor raskt lære å spille gitar?
   Instruksjoner for de som ønsker å lære å spille dine favorittsanger til venner
   Denne artikkelen er skrevet for deg hvis du ønsker å lære å spille gitar, men vet ikke hvordan å nærme seg og gjøre det raskt og med minimal innsats.
   P / S Hvis elementene er lei for å lære, er det best å lære på interaktive vydeokursam:

   * Video kurset: Guitar fra Scratch: Quick Start
   * Video Course: Rask å lære å spille gitar
   Jeg vil hjelpe deg å se situasjonen noe ved å fjerne myter om læring, og for å overbevise deg om å gjøre. På denne måten kommer du til å forstå at "djevelen er ikke så ille som han er malt," unngå mange feil nybegynnere og lære å spille raskt og lykkelig.
   Så gå videre og sang!

   Jeg vil si først av alt, jeg er en vanlig fyr som liker å reise og arbeide i alle dens manifestasjoner.
   Etter utdannelsen jeg - en matematiker av yrke i øyeblikket - systemansvarlig. Han var en instruktør på ski, og mer - programmerer, kjøpmann, og ingeniøren nettopp gjorde.
   Men på tvers av en rekke interesser - Jeg er en mann i kjærlighet med musikk, spille gitar og forfatteren av denne artikkelen - ". Hvor raskt lære å spille gitar" I det, jeg ønsker å dele med dere bare personlig erfaring.
   Gitar - et flott verktøy som jeg begynte å utvikle ca 15 år siden, helt alene. Jeg kan trygt si at hver dag å spille i det jeg alltid finne noe nytt. Hun - som enhver art, lindrer og tilpasser seg den riktige måten din mentale holdning. Det vil alltid være din beste venn hvis, selvfølgelig - ikke poboyitesya med vennene sine.
   Mange tror at det å lære å spille gitar - veldig vanskelig. Jeg skynder meg å berolige deg - ikke så mye som du tror. Å ha en erfaring mange venner og bekjente, kan jeg si at det å vite vanskelighetene du møter, lære å spille mye enklere. Og hvis hver leksjon festet til en eller to enkle sanger - og et insentiv og trivsel.

   Dine 8 vanskeligheter i veien for å lære å spille gitar
   La oss bryte åtte kjerne utfordringene du kan møte. Gitar - et verktøy som er svært følsom for humøret og så er det nødvendig å kjenne fienden ansikt.
   1.Suschestvuet ideen om at "å lære å spille - veldig vanskelig"
   "Ja! "- Tror du. Gitar - er hardt arbeid, dyktighet og år å bygge og utmattende treningsøktene. Det bør være posydyuchym, tålmodig, og helst komplett musikk skole eller i det minste eget musikalsk kompetanse.

   Hverken det ene eller det andre vi har. Du begynner å spørre om folk som spiller det slik du liker det og finne ut at hver av dem spiller gitar for minst to til tre år.

   Her tenker, men det er verdt det? Klar som jeg pese for denne gitaren? Ja, og det er ingen tid noensinne. Og "så" blir "aldri".
   2.Vtoroe tro høres ut som "Jeg har ingen tilbøyelighet til musikk"
  Hvor raskt lære å spille gitar?

   Smak for musikk er nøkkelen. Og nå synes gamle drøm om å spille gitar og vil ha alt, men alltid når du begynner å synge - og omliggende kryvlyatsya ber deg om ikke å ødelegge musikken.

   Har du noen gang spilt på ethvert musikkinstrument og aner ikke hva de notater, akkorder og tabulatur. Du ser noen mestre gitaren for et par måneder, og du vet ikke engang hvordan de skal nærme seg det.

   Og til slutt? Du har dannet en klar oppfatning av at du ikke er gitt, det er ikke for deg.
   3.Trete - når du sier "du kan lære noe gitar"
   Du er fast bestemt på å lære å spille gitar. Den gamle drøm. Ja, og bestefar gitar i skapet et sted å lyve. Men det et par strenger mangler, men ingenting legger.
   Generelt, ta den i hånden og prøver å trekke ut noen lyder. Men noe ekkelt lyd, og egentlig besteforeldre var i stand til å presse disse strengene? Det er ingen finger er ikke nok! Virkelig.

   Du prøver å spille på denne gitaren igjen og igjen. På grunn av det faktum at det er vanskelig å klemme strengene - lærer riktig plassering av fingrene, kropp, hender. Etter en slik trening er ikke noe å lære på, og til og med tenke på gitar ikke vil ha. For meg personlig var det.
   4. Den fjerde ideen om at "det er bedre å starte med klassisk gitar"
   Klassisk gitar - er hjørnesteinen. Og når du sier kjære forskjellige gitarlærere at den eneste måten du kan lære å spille og bli en utmerket gitarist, og du også ønsker det!

   At tre første måneder på å spille skalaer, etyder, arpeggios, etc. Du har ikke skremt av tale? Neste - lære notene klassiske verker. Dette bør ledsages av studiet av musikalsk notasjon, intervaller, og andre ukjente musikalske termer deg.

   Denne korte du, den klassiske tilnærmingen til å studere ved en musikkskole eller en veileder. Høre dette - du nevner igjen crammed på kanten misforståelse at "ikke helt musikalsk," det er veldig vanskelig og ikke for deg.
   5.Vы noe prøver å spille, men "på toppen av alle sår og ubehagelig"
  Hvor raskt lære å spille gitar?

   Har du bestemt deg for på egen hånd å lære gitar, vanskelig å gjøre, kjøpte tutorial og starte rasende lære de første akkorder.

   Men først, alt fryktelig ubehagelig, etter ti minutter med trening begynner å såre fingertupper, deretter knoker, numne hender, hender sliten fra en lang og vanskelig posisjon sår rygg og nakke.

   I denne tilstanden den opprinnelige kreative ånd og ønske blekner foran neste gang, nærmer gitaren du vil huske dette. Så, morsommere alt snur hver tid å lære å tortur.
   6.znovu som du spiller, men "høres uzhzhzhasno! »
   Når du ser på resultatene av gode spillere, og forstår ikke hvorfor tilsynelatende gjentagende notat i notatet og spiller alt som er skrevet i deres sammensetning høres kult, men du har, slik at jeg vil skryvytsya og spytte.
   Du begynner å tenke som definitivt trenger mer praksis og mer eller kjøpe gitar bedre, men en eller annen måte likevel noe galt. Det rangler, det urent, er det tilfeldig. Utholdenhet er vanligvis nok for lang, og mistet lysten til å spille.

   7.Sedmaya vanskelighetsgrad - "ikke går både synge og spille"
   Og i likhet med akkorder lært og kan spille og synge alene - også. Men ta en gitar og synge - virker ikke. Den kampen bust eller kommer. Så synger i takt virker ikke.

   Dette, forresten, er ikke en slik enkel oppgave - å lære å synge med en gitar. Du trodde - det er enkelt, men ikke. En annen fallgruve og hindring, otbyvayuschaya ønske om å lære mer.

   8.Vosmaya og veldig trist - "ingen lytter til meg"
   Og selvfølgelig det viktigste problemet. Så mye for hva du prøvd og svetting. Studerte gjorde et par sanger. Og her er en god mulighet - du kan spille i felles, venner, bekjente eller ikke folk og slo dem på flekken spillet ditt.

   Men halvparten av sangen, er du overrasket over å finne at den ønskede effekten oppstår. Ikke bare gjøre elevene snakke, snu, og gå mildt sagt ikke fornøyd med spillet ditt.

   Et par forestillinger er nok til å ta motet fra ønske om å spille seg foran noen på, spesielt hvis du tydelig henspille å gi gitaren til noen som lytter mer.

   8 hoved oshybok.Posmotryte nøye - det handler ikke om deg?
   Tenk nå de feilene som hindrer deg.
   1. Vыrysovыvanye kompleks måte
   Du forsøkte uten hell å spille, sa noen at du ikke har noen ferdigheter eller fortalte meg hvor mye han studerte og hvor vanskelig det er - resultatet - ikke ønsker å starte sviktende.

   Hvis du har en venn eller lærer du trukket er å vite notene - etter behov. som et resultat - begynner du å lære tutorial i stedet nødt til å lære gitar direkte i hendene på den veldig fett - sanger og ytelse.

   Ønsket av heap disk imaging den forsvinner raskt. Styreleder bli fylt med en haug av disk imaging du ikke kan bruke. Men til tross for hva du putter mål om å bli en pro - takbez kunnskap og noter. literacy - ikke gå. men i tilfelle du trenger bare å spille sanger - dette er valgfritt.
   2. "Antymuzыkalnыe" stereotypier
   Igjen - utsikten og mobbing andre og mangel på talent for sang ferdigheter. Du snakket som et barn, "Ikke ødelegge musikken." Kryvylys når du synger - som et resultat - du ikke ønsker å lære seg gitar på grunn av stereotypier om at "dette er ikke din".

   Ofte nykommere stoppe på en scene - vil spille, men ikke synge fordi den har verken stemme eller hørsel. Andre prøver å synge noe under hans pust, men speilet heller. Men mest av alt - gjør læring ikke nå, på grunn av denne "stigma nemuzыkalnosty."
   3. lat til å ta den aktuelle gitar
   Når nykommeren tar gitar med stålstrenger tykkere 10-ki - usannsynlig at han vil bli glad for å lære. Å stramme strenger på disse gitarer bør ha nok praksis, styrke og teknikk fingre. I tillegg, hvis den gamle "gammeldags" gitar (som jeg har), jo raskere og spilt på det - ikke nybegynnere og de som allerede hadde erfaring med å spille foran selskapet.

   Selvfølgelig finnes det unntak når gitaren er godt egnet, men de fleste nybegynnere lære "selv for en kniv." Dette er galt - gitar bør være egnet for nybegynnere hulrom størrelse, tykkelse og type av strenger, avstanden fra strengene til halsen, etc.
   Hvis vi forsømmer dette - prøver å lære vil være vanskelig, spilleteknikk er sannsynlig å være napratsovuvatysya galt. Ønsket om å spille - vil også forsvinne med hver øvelse.
   4. "Han studerte i lang tid - så jeg trenger også"
   Du ser på en ferdig musikk skole eller gå til en veileder som har noe begynner å gå ut og begynne å gå til det selv. Et par år spille skalaer og klassiske verker og sanger hver to vet alt. Jeg personlig var et eksempel på en ferdig musikk. skole 5 år gammel, så gikk jeg for å lære grunnleggende kamp og akkorder. som et resultat du vil bruke mye tid og penger på å lære ordningen og klassiske verker når målet ditt var mye nærmere - bare et par låter for å vise frem til vennene dine.

   5. Tålmodighet og innsats er ikke nok
  Hvor raskt lære å spille gitar?
   Den første treningen - denne gangen mellom motor stopp. Problemet heter "viklet fingrene på strengene" - virksomhet opplæring. Elektrodene av fingrene skade fra det faktum at huden på dem først av alt myk. Pensle sliten, fordi før du blir vant til stress eller press hånden din du også. Det samme skjer med ryggen din når du sitter lenge hakket eller halsen når stadig ser på halsen på gitaren.

   Det neste trinnet - lærer deg den riktige posisjonen til hendene eller kroppen, og som et resultat ikke rozvyvayetesya. Når behovet for å spille mer enn 15 minutter - fingrene begynner å skade, dekk pensel, etc. På samme måte var det når zavchyv feil håndstilling. Som et resultat av ønsket om å spille ble mindre, og de fleste - det helt forsvinner.
   6. Newbie-maksimalis nybegynner-perfeksjonist
   Årsakene kan være flere. Først - tekniske, upassende strykere, gitar, dårlig forberedelse. Nykommere som er konstant misfornøyd med måten de spiller kalt "perfeksjonist". Vel selvfølgelig off "å skinne", men hvis du lærer ett verk et par måneder er usannsynlig at spenningen vil bli opprettholdt på riktig nivå. Brothers gitar du vil raskt "etter behov" heller enn "fordi jeg vil."
   Den andre typen av nykommere - maksimalistene. De prøver å lære Unforgiven Metallica, når det virkelig ingen løgn ikke kan spille "Afghanistan" tre akkord eller kolomyiky. Lyden er ekkelt, fordi for komplekse komposisjoner krever et visst nivå. Mange selv tror at alt ser ut til å høres bra ut. Men lytteren - det beste kriteriet for å evaluere og ofte studentene reflekterer nybegynner ønsker å spille kryvyas under hans "pseudo-utførelse". Spørsmålet er: "hvorfor skal jeg da jeg underviser gitar som jeg vil og ingen lytter?"
   7. Jeg ønsker alt på en gang
   Stor kommer til å spille tre akkorder og synge en sang til melodi separat - slik at alt skulle slå ut. Det var ikke der. Mest synge og spille på samme tid bare ikke gå med noen mann. Nybegynnere ofte prøver å spille på et svært raskt tempo i et travelt og ønsker å "koble". Hvis du ikke skynde seg og være tålmodig, får det når du synger, du glemme kampen og begynner å spille den hånden han vil. Motsatt, når vi spiller - glemme ordene og ikke komme inn i en rytme. Resultat - kan ikke lære en sang - det er ikke noe ønske om å spille igjen.

   8. Erklæring uten forberedelse
   Dropouts sanger, spille gitar trykkes - er den viktigste grunnen, når du ikke lytter. Generelt, kan du ikke høre en eller annen grunn, hvis du snakker ut og ikke forberedt godt nok. Publikum - folk vanligvis forskjellige og mange vil lytte til deg akkurat sånn, ut av respekt.

   Men de fleste lytter på et tidspunkt når du føler at du mest ut som spillet ditt. På en personlig erfaring kan jeg fortelle hvor mange gutter som prøver å spille i selskapet spilte for seg selv, eller fordi ordene var nedouchenы eller sang for lavt eller gitar var opprørt eller redd for å synge tydelig.

   I de første par forestillinger ", er deres lidenskap nok, men da ønsket om å forsvinne, og de spilte i hovedsak for seg selv, og enda mer fikk ikke spille i det hele tatt, noe som gir gitaren en mer erfaren hånd.
   8 måter å løse disse vanskelighetene

   1. Glem mytene
   Å spille 5-10 favorittsanger med en gitar - bare én eller to måneder med trening. For noen år ikke trenger.

   Også - Jeg skynder meg å berolige deg. Å spille gitar - ikke nødvendig å vite notene. En musikalsk øre, noe som du tror du ikke - faktisk eksisterer i det hele tatt! Du må bare trene det. Og stemmen utvikler under trening!

   Vi har ikke satt oss fore å konkurrere med Steve VEEM men, selvfølgelig, er ingenting umulig. Du tror alle gitarister har musikalsk literacy ??? Personlig erfaring - fra alle mine studenter - som var den som kom etter musikkskolen)

   2. Du åpenlyst lurt!
   Du sa at du ikke har noen musikalsk evne ?? Og selvfølgelig kan du tro! Personlig erfaring - du skamløst lurt!

   Jeg har ofte vært vitne til hvordan folk tilsynelatende "ikke får ingen rytme eller musikk i en måned eller to treningsøkter ganske god synge og spille foran venner. Musikalitet kan utvikles i hver enkelt av oss.

   Og med en gitar - utvikler det dobbelt så fort! Du har den ekstra insentiv - for å spille foran et publikum! Tro meg - gitar gjør underverker i utviklingen av musikalsk evne.

  Hvor raskt lære å spille gitar?
   3. Plukk opp gitaren for trening
   Kjøp en hans gitar. Hvis du ikke kan - Len deg tilbake med venner. Lær å spille gitar på en. Det vil spare deg for mye tid og krefter og betale ned fra trening.
   Personlig anbefaler jeg til nybegynnere gitar med et lite hulrom, med stål strenger å studere etter kjøpet for å erstatte nylon eller stål med tykkelse 10 og tynnere. Husk å ta med en gitarist som prøver å spille. Ranger denne lyden som du liker mer.
   5. Tålmodighet og arbeid
   Hver har sin egen posisjon, hvordan å holde gitaren og selvfølgelig viktigst, at det kan være praktisk, men
  Hvor raskt lære å spille gitar?
   det er vanlige elementer som ikke kan ignoreres. Fingers vondt - de to første månedene med trening - dette er normalt, så ikke klikk som gal og gjøre en pause.

   Jeg anbefaler å engasjere seg i en halv time om morgenen og en halv time på kvelden. De to første ukene engasjert i en dag. Å dempe pads av fingrene, gi råd og fem minutter å senke beina i varmt vann, men jeg personlig aldri har gjort, fordi hvis vi er menn, og vi kan vente.

   Hvis dine strenger 10 og tykkere - endring til en mer subtil. Sitte rett opp og ikke lene seg på gitar, ser på halsen. Lener lekkasje vil ikke bare arm, men halsen. Ikke drive albue av hans høyre hånd frem og ikke obhvatыvayte stempel tommelen på venstre hånd.
   6. Sing enkle sanger
   Hvis du er bra med gitaren, som er normal og normal streng gitar, som jeg skrev ovenfor, det akkumuleres teknikk. Lære så mye som mulig enkle sanger, maksimalt tre eller seks akkorder. Dette overvåker kontinuerlig posisjonen til hendene, sterkt napruzhuvalasya høyre hånd. For å gjøre dette, må det være i riktig posisjon, som ligger i den nedre delen av kroppen gitarer, ikke hengende. Prøv å gjøre for å gjøre et minimum av innsats.

   Når du føler deg trygg, prøv å variere et par akkorder, legge til eller slette en note i en akkord. Prøv å spille en annen kamp. Og aller viktigst - ikke ta seg opp til et vanvidd timer å studere komplekse komposisjoner. Hva blir nå undersøkt, veksler med det du har lært. Hvis dette no - play "gresshoppe sitter i gresset" - men til høyre og følg teknikk.
   7. Drei metronom
  Hvor raskt lære å spille gitar?
   Last ned program-metronom (f.eks. Metronome), løpe og prøve å spille din favoritt sang i sakte tempo. Hvem vet metronom teller matche din rytme. Først, uten
   ord, enkle akkompagnement, men det viktigste i rytme.

   Hånden må spille kampen på maskinen. Prøv å synge under noen metronom gitar. Når du føler deg bra rytme og enkelt "streng" ord og rytme gitar på kvaliteten på spillet betraktelig forbedret. Det virkelig fungerer. Gradvis øke rytme.

   Når du føler at du kan spille uten en metronom, prøv å spille sammen med den originale innspillingen av sangen. Men dette fungerer bare hvis du lære en sang i originalnøkkelen, men dette problemet vi vurdere. Generelt, hvis du har problemer - til metronom hjelpe deg.
   8. Spill speilet
   

   
   
   
   

   

   

   
   
   
   Great!

   

   
   

   
   
   
   
   
   Lykke til!  
  Яндекс.Метрика