Hvordan lære å spille gitar kamp? + Video leksjoner

Å lære å spille gitar kamp, ​​må være i stand til ikke bare å spille gitar, men litt på trommer. Slaget - en samling av individuelle slag, som er forbundet i en rytmisk mønster. Hva er dens natur avhenger av bestemt stil av tango, marsj, reggae, pop, rock, flamenco) og størrelse (6/8 4/4 2/4). Du må også være i stand til å skille partiet rytmisk akkompagnement for gitar instrumental medium (Dixieland, orkester, band) og en gitar.

 Rytmiske mønstre


Hvor skal du begynne å lære å spille kamp? Så rart som det kan høres, sette gitaren til side og lese det grunnleggende rytme. Å analysere denne størrelsen og varigheten av øvelsen en og deretter prohlopayte hender, rytmiske figurer som er registrert. Bare ikke vær redd for notasjon hvis du ikke allerede vet det, det bare kom for å forstå.
Hvordan lære å spille gitar kamp? + Video leksjoner

Størrelse 4/4 i sykkel fire partikler, hver av dem otschytыvayte blåse ben og sier 1 2 3 4 I den første syklusen av fire kvartære notater, betyr dette at for hver fot streik (aksje) bør gjøre en bomull. Du må strengt følge rytmen.
Hvis du forstår mønsteret av den første syklusen, kan gå videre til andre. Det sykluser hver partikkel tilsvarer to åttende Notom. Her er hvordan det ser ut til konto: "1 (med begge føttene streik) - den første åttendedelsnote," og "(løfte opp) - den andre åttende Det vil si, to bomull hvert slo føtter..
I den tredje syklus er det en veksling mellom to åttendedelsnoter og en fjerdedel. Her er hvordan det ser ut i praksis: Første del - "1" (med foten streik mens bomull), den andre delen (åttende) - "1" (med begge føttene treffer den første åtte), den "og" (Løft opp den andre åttende) . Tredje del å spille som den første, fjerde som en venn. Så lenge bomull 1 (1), deretter to kort ("2" - bomull "og" - bomull) lang og over (3) og 2 kort (4).
Etter at du gjentar mønsteret i fjerde syklus. Dette er den rytmen i kampen, som regnes i Øvelse 4. Først tre har samme som 2-syklus rum. Åtte - to klapper på hver beat føtter, 4-del (4) - til Quad note 1 bomull sparke bena.

 Å lære å spille gitar slaget - Oppgave 1


Hvordan lære å spille gitar kamp? + Video leksjoner
 Nå studert tegninger kan spille gitar. Hver øvelse er ansett som et eksempel på en akkord Am. Dette er for å sikre at du fokuserer på utvikling av mottaket.
I musikk, indikerer latinske bokstaver som fingrene skal streike strengene (se. Bilde av hånden). Pilen viser retningen på slaget - opp eller ned. På toppen av hvert slag påvirker andelen av takt.
Hvordan lære å spille gitar kamp? + Video leksjoner

Første gang med en variabel hjerneslag bør spille chetvertnыmy, ble tommelen skutt ned (1), deretter pekefingeren jeg blåse opp (2) og også den tredje og fjerde del. Den andre gangen med samme slag, men nå åttende til "1" ble skutt ned på "og" blåse opp i. Hver etappe kick (aksje slag) står for to streik strengene. I den tredje syklus alternative kvartal og åttende - tommel ned en lang slag (1) og indeksen opp to kort ("2" - hit og "og" - slag).

 Å lære å spille gitar slaget - Oppgave 2


Hvordan lære å spille gitar kamp? + Video leksjoner

Denne oppgaven er utformet for utvikling av demping i trådene, er de svært ofte brukt i kampen spillet. I utøvelsen av sin X betegne symbolet som står i stedet for noter. Accord er ikke fjernet fra nakken, bør fingrene på venstre hånd holder akkord fingerings, i vårt tilfelle om morgenen og høyre demper strengene.
For mer informasjon, for å slå strengene pekefingeren (i) er i en bøyd stilling, og når det er en streik, bøy i planet av strengene. Og i samme øyeblikk for de besøkende la hånden på strengene, fingrene rette. Du bør få en kort dunk, uten overflødige overtoner.
I 2. og 3. rum samme driftssyklus går Kick: i jamming indeks (ned) og det samme finger skutt opp. Første chetvertnыmy, deretter åtte. 3-on tid - en fullverdig kamp. For eksempel kan de være morsomt å spille raske sanger, i form av polka, kolomyiky.

 Å lære å spille gitar slaget - Oppgave 3


Hvordan lære å spille gitar kamp? + Video leksjoner

For å hjelpe deg å lære det enklere kamp, ​​er det nødvendig å ta den første delen og prosess separat (første syklus trening). På første kryss fot (aksje) er to strenger forsøk på å "1" tommelen ned, og den "og" peker opp. På den andre etappen skudd (2) - jamming (ett skudd) og så videre.
Nå fullt kamp, ​​husker rytmisk mønster av fjerde syklus av den første øvelsen. En andel av "1" - p down "og" - jeg opp; 2 deler - "2" -i ned jamming "og" - jeg opp; 3 deler - lage to slag som den første lapp; 4 deler - jeg jamming ned "4 og" one hit.
Jo mer du øver, jo bedre. Alt du trenger å ta med til automatisme at ingen bagatell distrahert. Det er også nyttig å høre hvordan profesjonelle gitaristene spiller akkompagnement til å analysere bildene og bruke dem i fremtiden selv.

 Video TutorialsHvordan lære å spille gitar fingre? + Video leksjoner

Gitar - svært rimelig verktøy for å lære å spille det kan være hvem som helst, uavhengig av talent. Det viktigste er ønsket og engasjement for å oppnå excellence.
Spille gitar kan være annerledes - kamp, ​​i tabulator eller musikk, samt brute force. Spille noter og tabulatur mest komplekse og kun egnet opplevde allerede mestret instrument musikere. Nybegynnere vil finne det lettere å lære kampen og bust. Og hvis slaget lærer lett, er vanskeligere bysten.

 Hva er en Bust


Tillegget er når du berører strengene i en bestemt rekkefølge, skaper musiker dypt og melodiøs musikk. I hele verden finnes det et stort antall klimprer, fast hele tiden bruker ca 60 og ca 20 nybegynnere nok tre eller fem for første gang.
Husk at strenger er nummerert alltid nedenfra. Lavere (tynneste) - er den første strengen, og toppen - sjette.

 Lære å spille brute force. Grunnleggende regler


Bust 5-3-2-1-2-3 regnes som den enkleste. Som du kan se, betyr hvert nummer streng, som må trekke. La oss se hvordan det er enklere å gjøre. Spør noen enkle akkord kan Am eller Em. Nå tommelen smyknit femte streng og index - tredje, midten - den andre og den første ringen. Trenger litt trening for å fylle hånden. Når kan operere uten haker prøve alternative bass som en gang trekke sjette streng, da den femte. Når master status, kan enkelt endre akkorder.
Det er en annen byste: bass og en kombinasjon av 3-2 og ett strenger. Det vil være litt vanskelig å håndtere den første og andre strenger, som vil måtte trekke klemme. Dette bust er egnet for dynamiske låter, mens den første - å bremse.
Det er en god bust. Denne bass med 3-2-3-1-3-2-3. Lær å spille det vanskelig, men resultatet er verdt det.
Å spille en byste å huske noen regler:
  •  Innstilling fingrene. Du bør alltid riktig plassert hånden for å forenkle spillet.

  •  Akkorder trenger å presse mer. Enhver nedozhataya strengen vil være ubehagelig ring.

  •  Spille gitar bedre med en megler, men når du spiller fingrene høres er en dyp, fløyelsaktig, og bruk av en mellommann - en samtale.

  •  Video Tutorials

    Яндекс.Метрика