Hvordan lære å spille piano ved deg selv?

De fleste voksne stiller seg spørsmålet: "Hvordan lære å spille piano selv?". Etter å ha spilt for seg selv eller for publikum - det er bare flott! Og du blir ikke å skylde på at en eller annen grunn dine foreldre besluttet at som et barn du har til å løse matematiske problemer, delta på danseklubber, gå til sjakk klubb, musikk og overlate til andre. Men drømmen å lære å spille piano kan gå tilbake til enhver alder. Og nå, når du bestemmer deg for å engasjere seg eller ikke, og hvor lang tid det skinne.

 Hvordan lære å spille piano fra scratch


 •  Sitt riktig verktøy for, fokus på dette.

 •  Sette en stol slik at armene hans ble forlenget frem.

 •  Trenger du å fingre hvilte i det åpne lokket på piano.

 •  Lap sted slik at de hvilte på piano, og føttene skal være sammen og være stabil.

 •  Oppløse albuene ut til sidene, bør hendene være avrundet, tenk deg som om bare halvparten klem palm eple.

 • Hvordan kan jeg lære å spille piano virtuos uten musikalsk notasjon? Vel, hvis du vil lære deg selv, men heller en god trener, men nå ser på nøkkelen:
 •  Du kan se de hvite og sorte taster plassert på to eller tre stykker. Du trenger tre sorte knappen, finner den hvite - dette er første tone av skalaen - note "Do", musikken hennes er seks, den andre - "Re", den tredje - "Mi", den fjerde - "Fa" Mr. 'Fifth - "Salt", sjette - "la", og den syvende - "C".

 •  Da alt blir gjentatt, igjen "til" og så videre. Hver sju noter er en oktav. Følgende oktav: første, andre, tredje, fjerde, var ufullstendig, stor subkontroktava, kontroktavy.

 • For enkelt å lære å spille piano, å begynne å åpne musikkstykker for nybegynnere. De er alle skrevet i den første oktav. Hvis du ikke vet hva er notater som vil hjelpe deg å lære deg selv. I opplæringen, trenger du notesamlinger og bøker om musikkteori.

   Hver finger sted


  Når du åpner notater, vil du se tallene som står ved siden av et notat. Dette er en indikasjon på at fingeren pressemelding. Du vet hva dette tallet opptar fingrene:
 •  Pinky - figur 5.

 •  Nameless - er 4.

 •  Medium - han №3.

 •  Indeksen - en №2.

 •  Grand - №1.

 • Å lære å spille piano alene, bør utføre praktiske oppgaver og spille bare de riktige fingre.
  Nede i venstre hjørne av tittelen på stykket er alltid gitt karakteren av arbeidet. Ønsker ikke å umiddelbart spille fort, husker myke hender og dens plastisitet. Denne børsten bør være avrundet, og fingrene kan ikke bøyes, bør de være som "hammer"!
  Hvis du ønsker å lære å spille piano, ikke glem om motivasjon:
 •  Disse helsemessige fordeler og øvelser for sinnet.

 •  Forebygge problemer med stress og visjon.

 •  En flott måte å glede venner og slektninger.

 •  Video Tutorials  Hvordan lære å Yodel? + Video leksjoner

  Hvis noen vet, den "jodling" - en vokal mottakelse i språk sangere. Det er ikke veldig ofte brukt i pop musikk, de er mer i folkemusikk fra forskjellige land. For eksempel er det brukt i amerikansk folkemusikk og alpine sangere. Det er også pop-rock artister som bruker denne teknikken, for eksempel, Dolores O 'Riordan - ex-vokalist av Cranberries. Nylig ble det enda flere sangere som er interessert i denne teknikken, og de vil at han skal lære.
   Du vil trenge:
 •  Evnen til å synge falsett og bryst stemme;

 •  Den opprinnelige ideen om hva en vokal registre.

 •  Instruksjon


 •  Folk som driver med sang, vet at arbeidet med artister synger i ulike registre. De utmerker seg ved fremgangsmåten ifølge lyd og dets farge. De fleste sangere bruke disse registrene som falsett (hoved) og brystet. Fagfolk kan lett passere fra ett register til en annen og tilbake. Det er en plikt registre teknikk kalt yodlynh. Den berømte Tyrolean jodling - en skarp endring i den lave registeret til falsett. En overgang fra falsett til brystet register kalles den inverse jodling.

 •  Før du begynner å absorbere yodlynha, sørg for at du har de nødvendige ferdigheter. Først må du vite hvordan du skal synge falsett, bryst stemme (motstanden) og messe. Hvis på en enkel, under sang av brystkreft registrerer du bør føle en vibrasjon i brystet, og når du synger i hoved tilfelle vibrasjon bør være i frontal og nesehulen.

 •  Hvis du ønsker å vite svaret på spørsmålet "hvordan å lære å Yodel," så alt du si at denne opplæringen. Før du prøver å spille jodling, bør slappe av halsen og puste fritt. Finn enkel kort melodi av flere notater, og når du synger hver note, prøv å gå videre med falsett lyd bryst og rygg. Denne overgangen er ikke nødvendig å gjøre flatet, ellers vil det ikke jodling. Nyt denne "tipping point" når stemmen går fra ett register til et annet. Kanskje vil det være lettere å starte når du prøver å etterligne den hylende ulv eller en hund bjeffer.

 •  Til Yodel Kosovo bør prøve denne øvelsen: Start med lave toner av sang forsiktig klatre opp og deretter brått går fra bryst til falsett lyd. Så gjør et par ganger. Når mestrer yodlynh må synge høye lyder, slik som "in", "o", "a", det vil si lyden "o" og "a" til "y".

 •  Som treningen bør akselerere synge alternative lave og høye toner, endre tempo; prøve stavelser som begynner med konsonanter. Finne eksempler yodlynha posten og prøve å synge med. Ikke begrense deg, synge høyt. Etter stille Yodel umulig, så fortell alle at du ikke blir forstyrret.

 •  Råd


  Ikke bruk jodling veldig ofte fordi denne teknikken er bra i moderate mengder.
  Vurder også at jodling forbedrer humøret og lindrer stress kan oppleve selv.

   Video Tutorials
  Photoshoot stil "grunge"Mange fans av denne trenden i moderne subkultur som en amatør fotoseanse, sannsynligvis hadde mest vanlig problem i dette området - mangel kostnads ​​ideer. Jeg vil umiddelbart tilbakevise denne posisjonen. Verdens aldri spart på alle typer ideer, mest sannsynlig, du bare vet ikke om dem. Hvis denne stilen av foto shoots som "mote", "classic", "vintage", "mørk" hele tiden på høringen, og følgelig ofte oversatt, bør du ikke tror at de er også begrenset. Denne artikkelen vil diskutere den stilen som ikke har hatt tid til å fullt suge i vår kultur og name it - ". Grunge" At det kan brukes til å fortynne hans fange bilder i nye retninger. Eksperiment alltid spennende, spesielt innen fotoseanse. Neste vi vil ta opp grunnleggende prinsipper for bygging oppmåling, gitt de grunnleggende kriteriene for denne trenden.
  Prinsipper photoshoot
  Fødestedet stil "grunge" er Nord-Amerika, som for øvrig ofte leverer alle de nye trendene i subkulturer. Denne stilen er manifestert viktigste måten kjole, utseende og måte å tenke på som er det viktigste kriteriet direkte. Hva er "grunge" ekko "søppel". Men det kan kalles symbiose av hippie og punk rock bevegelse. Det gir også for en fraskrivelse av standarder, til noen trender i orden bevare sin "I". Men i motsetning til "søppel" -stil "grunge" ikke så kategorisk, og, enkelt sagt, er alvorlig. Foto økter på dette området, selv om annen spesiell atmosfære, reglene for bygging av tomten ikke krever deltakerne til å fange uttalt tilslutning til prinsippene i stil. Å forstå mysteriet av identitet, snarere å forstå de grunnleggende egenskaper.
  Et par ord "grunge" i foto shoots kan beskrives som kaotisk og ekstraordinære stil. Han er ikke redd for dristige og noen ganger sprø kombinasjoner. Photo i dette område - et eksperiment der hensiktsmessig på en gang. De bare utover fantasi restriksjoner er i farger og imagebygging. "Grange" i sin rene form tillater kun bruk av mørke farger i klær, omgivelser, atmosfære generelt. Men ikke alle like rent dyster atmosfære, slik at ingenting skjer hvis varen er brutt.
  Photoshoot stil "grunge"

  Som for bildet for en fotoseanse, at de krever tilstedeværelse av modell lang rett hår, hvorfor ikke alle kan skryte. Derfor er dette elementet også utelatt. Vinn en fotoseanse i det samme og kan skyldes andre kriterier - klær, sanger, dekorasjoner, forestillinger og entourage.
  For å realisere bildet heller utradisjonelt kledd, med et snev av uaktsomhet. For eksempel, egnet dratt jeans, skjorter, tights, lang strikke skjerf enn skrive skjorter eller mynte jakke, rutete skjorte, bulk sko og så videre. Generelt er det ønskelig at størrelsen på klærne var mer hengt opp på deg som mannequin ble revet, krøllet, men ikke skitne og så ut fra annenhånds. Forresten, er det og kan det kjøpes.
  Uaktsomhet må være i hår og makeup for foto shoots. Perfekt hår - langt hår innfløkt, eller uforsiktig samlet. Ideell Macomb - fokus på øyne med mørke nyanser podvodok og så videre.
  Photoshoot stil "grunge"

  Poserer i en fotoseanse

  I å bygge opp bildet, en viktig rolle i photoshoot spiller skuespill. Gitt at gitt for "spytter" på standarder utgjør innenfor det bør gjøre det samme. Den viktigste kriteriene posering, sprade, uaktsomhet, lute, kreativ og ingen hint om hva du har tenkt å lønnsomt heve figuren. Tvert imot, "grunge" bør ikke være sexy, men det kan være. På grunn av sin posisjon for å vise sin protest, og deretter alt annet. For eksempel, hvis du står, blir stygg med vilje, "scatter lemmer", fabrikk hendene bak hodet og så videre. Hvis sittende - straddle, bøyer seg, henge slapt. Hvis Lie ikke ønsker vyhnutysya vakker, ikke poserer, løgn som i sin seng eller engang forestille meg at du er død.
  Og et annet viktig poeng - følelser i en fotoseanse. I dette området er det ingen i det hele tatt. Ingen negativ eller positiv - ingenting. Ansiktet ditt bør være helt upartisk, som å tråkke på catwalk-modeller.  
  Яндекс.Метрика