oleybol er en lagidrett - derav den store populariteten til spillet blant folk i alle aldre og sosial status. Gjensidighet og partner støtte, utvikle reaksjon og utholdenhetstrening - hvordan vi beskrive de viktigste fordelene volleyball. Derfor spørsmålet om hvordan å lære å spille volleyball omsorg initiativ og fysisk robuste folk villige til å betale mye krefter og tid på regelmessig trening, lære reglene og mezhkomandnыe konkurranse.
Hvordan lære å spille volleyball? Regler og funksjoner volleyball

 Under praktisk ferdighetstrening, bevegelse og streik vil forbedre innenfor volleyball-feltet, men i utgangspunktet utgangspunktet er studiet av teoretiske problemstillinger, slik stiftelse begreper og regler. Først bør du vite at i deres klassifisering sandvolleyball kan være og klassisk. Forskjellene mellom de to idretter er og er hovedsakelig i antall deltakere. For eksempel utvikler stranden spill mellom et lite antall spillere, vanligvis - to. Den klassiske varianten, tvert imot, mer volum i kvantitative termer - hvert lag tillot spillerne til 12 personer.
 Hvis videreutvikle temaet klassiske volleyball, bør det bemerkes at denne typen som delt inn i arter. Så, for å ha nådd en alder av fjorten kom opp med en mini-volleyball i spillet i pionerbol kan ta ballen i hendene, og mens du spiller kertnbol mesh er representert som en solid ugjennomsiktig stoff. Det er fystbol - dette er der rollen rutenettet presterer godt strammet tau.
Hvordan lære å spille volleyball? Regler og funksjoner volleyball

 Grid - et viktig element i spillet fordi det korrekt installasjon og festing viktig kvalitet kjemper team. Etter reglene i høyden på toppen av nettet ikke skal overstige 243 mm - er dette standard for mennenes lagkonkurranse. For kvinner, vil høyden være litt annerledes - på 224 mm. Seg ballen skal være rett rundt, monotont lys eller kombinert med fargerike detaljer. Standard diameter ball - 65-67 cm, vekt -. Ca 280 g I idrettsutøvere bør være den eneste form som består av skjorter, shorts, sokker og joggesko. Men ville bare informasjonen være nok til å gjøre en full kamp, ​​la oss gå videre til reglene.
 The Game tipper ballen gjennom nettet strukket for en halv en motstander som ikke bør være i stand til å avvise det. Hvis ballen lander innenfor grensene av feltet til territoriet til motstanderlaget - du telle poeng. Imidlertid vil motstanderne være desperat prøver å sende ballen i halv - selv da laget ditt vil ta vare på sammenhengende refleksjon angrep. Dette bør alltid bli husket som i sitt felt teamet kan berøre ballen bare tre ganger. Fjerde rørende er kun tillatt når du setter blokken.
 Så, du allerede vet hvordan du skal lære å spille volleyball. Husk at det hele starter med innlevering - biting slog og en spiller som sender ballen fra motsatt hjørne av hans plattform på motsatt side. Hvis det var i stand til å slå tilbake ballen, forberede deg til å slå ham. Makt bør også føle - hvis strømmen er for sterk og ballen gikk ut. Dette kalles autom som vil peke til motstandere spillet. Spillet består av flere partier - vanligvis fem av dem. Det maksimale antall poeng - 25. Hvis et av lagene som vant dem spillet er ferdig, bytter lagene felt og kan starte en ny gruppe.
Hvordan lære å spille volleyball? Regler og funksjoner volleyball
Hvordan lære å gjøre en saltomortale
 Salto - en viss akrobatiske triks som krever profesjonell idrett trening.
 Vær oppmerksom på at denne øvelsen, på grunn av sin kompleksitet, kan være svært traumatisk.
 For å lære hvordan du gjør flips, og, både forover og bakover, krever ikke ekstra ferdigheter og kunnskap, trenger bare å bli veiledet av visse regler. Det handler om dem og vil bli diskutert i denne artikkelen.

 Hvordan lære å gjøre en saltomortale fremover


 Så, hvis du ønsker å være i stand til å gjøre flips fremover, fremfor alt, lære å falle i riktig posisjon. Hvis holdes trening i gymsalen, da, selvfølgelig, er å gjøre ting enklere.
 Du trenger bare å sette på gulvet før noen spesielle matter, og deretter få "geit". I gjennomføringen av det første hoppet alle nybegynnere gjør én feil: før du starter, bøyer de kroppen ned. For å gjøre dette er strengt forbudt. Hvis det gjøres riktig, må du presse frem saltomortale fra prosjektilet og også vippe kroppen slik at det var så lavt som mulig til bakken.
 Et annet viktig trekk ved riktig ytelse knipser frem - en landing. Det bør være på venstre eller høyre side (som begge foretrekker). Hals mens trikset bør stikke i ønsket retning, henholdsvis, også, til venstre eller høyre.
Hvordan lære å gjøre en saltomortale

 Hvis du går glipp av dette øyeblikket, kan spenningen oppstå. Ikke presse haken parallelt til brystet, da dette vil føre til tragiske konsekvenser, nemlig skift eller brekke bein. Dette er ikke overraskende, siden det er i feil posisjon på dette knipser hele vekten hviler på nakken. Hvis legemet og hodet, som nevnt ovenfor, vil bli returnert til siden, vil skader oppstå.
 Du må også fortelle alle som ønsker å lære hvordan du gjør flips fremover, at ungen er bedre å ikke sette for høy. Videre, husk alltid å varme opp før en standard triks. Det hjelper også forebygge skader og økt ventilasjon og blodtilførsel til hjernen for å bidra til å forbedre din reaksjon.
 Først etter at du innser at å bruke en skallet er ikke lenger nødvendig, kan du gå videre til trening for å implementere saltomortale stående. Godt til dem mens demping bridge. Det viktigste - ikke rush det, knipser kan komme umiddelbart, og arbeidet trenger daglig mosjon!

 Hvordan lære å gjøre tilbake flips


 For å lære hvordan du gjør tilbake flips, må den samme enheten som i det første tilfellet. Selvfølgelig vil forbereder seg på å utføre dette trikset ta lengre tid.
 Mye oppmerksomhet er betalt til ryggraden. For å gjøre dette må du lære å gjøre en standard bryting bro, først fra en utsatt posisjon, og senere - fra en stående posisjon.
 Det er også viktig - er gradvis. Bare full tillit i sine evner må begynne å hoppe fra en høyde, selv ikke veldig stort.
 Før du hopper zamahnites gode hender. For å gjøre dette, bære dem så langt som mulig fra deg tilbake. Jo mer makt i napp, jo mer sikker du lander på føttene.
 Alltid inspisere et rom, trenger du bare å lande for å pare seg. Også, anbefaler ekspertene at nybegynnere ta bort kroppen av innlegget, men de mer erfarne utøvere, kan denne tilnærmingen ikke brukes.
 Samlet alle lære å gjøre en salto, bør ikke ignorere de visuelle hjelpemidler. God koordinering studie anslo trener eller idrettsutøver i hallen på trening video og huske at det var det samme som deg. Bare styrket opplæring kan bidra til å bli en profesjonell i forestillingen som knipser og andre akrobatiske bevegelser.

 Forfatter: Lily Romanov  
 I dag er mange interessante spørsmål: hvis avsøkningsspeilet - det er [/ b] til slutt? Men det har lenge blitt kalt en mellommann mellom nåtid og fortid og visjonær fremtidige hendelser og de fleste trollmenn og hekser bruke det i sitt arbeid. Siden speilet er ansett som noe mystisk og holder puslespill generasjoner. I denne forbindelse, eksperter på bioenergi ikke råde å kjøpe vintage og misbrukt av andre speil.

 Hva skjer hvis skanningen speilet?

 Selv i dagens opplyst alder tiltrekker seg så mange mystiske oppfinnelsen av menneskeheten, og mange tror - for å avsløre hemmelighetene til speilet er enkel takket være oppfinnelsen av moderne skanneren. Blant noen individer er det antatt at den nyeste datateknologi i stand til å trekke den innsamlede informasjonen i et numerisk format.

 Noen mener at på denne måten kan du få bilder av personer, hlyadevshyhsya denne skinnende overflate. Andre sier åpningen passasje i riket gjennom speilet, og pragmatiske mennesker håper å se inne i enheten. Det er en forutsetning at det vil være en lys flash av lys eller ingenting vil skje.

 Gjennom eksperimenter og forsøk ble benektet disse ryktene. Etter speil viser bare elementer er foran ham. Og skanner - er intet unntak. Hvis ingen ramme speil plan tett overflate som reflekterer hele feltet av skanneren, deretter en helt mørk flekk.

 Avhengig av formen og størrelsen på objektet som brukes samt skarphet og kvalitet skriver, vil det endre den tilgjengelige rammen vises nøyaktig slik det er. Et speil plassert på mindre feil og riper vel sees i bildet.

Hva skjer hvis den avsøkningsspeilet
Hva skjer hvis den avsøkningsspeilet

 Eksperiment - avsøkningsspeilet

 For å bekrefte dette, den enkleste måten å gjennomføre en visuell eksperiment. For å gjøre dette, gjør du følgende:
 Ta et enkelt speil med en rammestørrelse på et A4;
 Sett det på det åpne skanneren;
 skanne den resulterende strukturen ved å klikke på de riktige knappene.
 Godt synlig i bildet som vil være - hvis avsøkningsspeilet [b] [/ b] vil være tent skudd. Årsaken er prinsippet om skanneren langs det aktuelle felt er bevegelig vogn, som er fast lampe som gir sterkt lys. Han otsvechyvayas fra flyet, kan du administrere en enhet som konverterer det til elektrisk strøm til ulike fasiliteter. Og det er oversatt i forskjellige farger. Moderne kontor debunks myter om dagens mysterium speil, uten å vise det ingen overnaturlige elementer og mystiske mennesker. Det er videoen som vil være - hvis avsøkningsspeilet vil bare flekken, eller, som noen spøk, et kunstverk - Malevich Black Square. Dette tolkes ganske prosaisk og vitenskapelig.
Яндекс.Метрика