Hvordan lære å spille kort? + Video leksjoner

Som kan lære å spille kort hver. Hvis du er god del matematiske beregninger, vil du ganske enkelt lære alt. Ellers vil kartene hjelpe deg med å utvikle logikk.
 1. Evnen til å slå en spiller kortspill "fool" avhenger av to ting: muligheten til å bestemme stilen på fienden og din egen spillestil.
 2. Spillerne er delt inn i fire kategorier:
 •  Den første er de spillerne som samler sammenkoblede kortene. Følgende spillere samle kort kombinert mål i løpet av spillet.

 •  Aktiv, ynytsyatyvnыeyhroky, zabrasыvayuschye fiendtlige små kort

 •  Spillere som plukker opp Trumps. I de senere stadier av spillet med dem vil være veldig vanskelig.

 •  Spillere som samler kortene eldre rekkefølge. På slutten av spillet svinger over to ess og noen eldre kortene riktig.

 •  3. Avhengig av stilen, kan du velge spillet taktikk med spillere. For eksempel kan du tvinge spilleren samle trumfer, sprette dem, bare identifisere sin svak farge og vandre bare henne. Eller spilleren med det høyeste kortet du kan få dem til å dumpe i midten av spillet, kan de to andre kategorier av spillere vinner ved å kopiere spillestilen.
   4. Grunnleggende teknikker av spillet bør være slike triks. Ikke begynn å kjempe tilbake trumfer i spillet.
   5. Prøv reflektert sammenkoblede kortene, deretter frata fiendens muligheter til å kaste deg kort.
   6. Bluff banker spillere forvirret.
   7. Husk de som forlot kortene, slik at du kan forutse de svinger av spillet.

   Video Tutorials  Hvordan lære å synge godt og vakkert selv?

  Det sies at hørsel og stemme er hver person, men noen utviklet denne evnen, mens andre ikke gjør det. Er dette sant, og hvordan kan jeg fikse det? Denne artikkelen vil snakke om UchyЭto øvelser rettet mot undervisning sang og gir mange nyttige anbefalinger.

   Hvordan lære å synge vakkert, tips og øvelser


  Først må du forstå at folk som har et naturlig talent for sang, lære raskere. At læringsprosess avhenger av arten av data. Men dette betyr ikke at det bare er disse menneskene kan lære å synge, fordi sangteknikk tar en større rolle, og administrere stemmen som et verktøy alle kan lære.
  Ikke tro det når du sier at å lære å synge fra scratch umulig! Alle kan oppnå ønsket! Selv de som ikke be om å ødelegge lyden av en sang og stillhet. Men gjør deg klar for vanskeligheter. Du trenger mye tid, tålmodighet og innsats.
  Råd
 •  Det første du må gjøre å starte vokalist - stop frykt styre sin stemme og lære å "tjene" ham.

 •  Det er nødvendig å lære å puste magen! Under sang, ikke forsøk å få full pusten dypt. Tenke seg at man har på innsiden av magesekken til halsen lett stang, i bunnen av hvilken er smerte. Når du utstede en lyd, bør magen ikke bli involvert, må det vokse. Ikke glem å lære å synge, må du puste! I tillegg, hvis du utvikle luftveiene, hjelper det styrke blodkar, noe som bidrar til å få syke mindre forkjølelse og immunforsvaret blir sterkere.

 •  Hvis du har et problem, logopedi, mispronunciation av lyder, stamming eller på annen måte - vokal kan overvinne den raskt og effektivt. Han klarer med medfødte og ervervede defekter utvikle språk og diksjon. Det viktigste ditt ønske!

 •  Resitative lesetekster og patter bidra til å utvikle riktig erklæring. Den gylne regelen av kunst - uttales konsonanter, vokaler synge.

 •  I musikk, det er også en musikalsk notasjon (musikalske tegn, varighet av notater, hvor mye arbeid - avbryte, skarp, nåde notater, pause, notater, nøkkel, etc.). Å mestre det er veldig vanskelig, men lett å lese noter er nødvendig.

 •  Vel, hvis du bortsett fra ønsket om å synge, selv manifest ønske om å spille et instrument. Dette spørsmålet om "hvordan å lære å synge godt" løst dobbelt så fort.

 • Øvelser
 •  Å synge vakkert, er det ikke nødvendig å gå på skole sang og generelt forlate huset. Du kan lære dette ved hjelp av ganske vanlige og populære ekstern opplæring og online klasser. Spesielt hvis du ikke kommer til å delta på faglig opplæring. Så hvis du har besluttet å dedikere en sang til sin elskede eller kjæreste, men ønsker å se anstendig, UchyЭto plukket opp noen tips:

 •  Stå foran speilet og gjør disse øvelsene. Starte prospivuvaty vokal bokstaver: e, s, y og E i tillegg. Den "s" - tenk om du male leppene - halvåpen munn bør være å bli sett spise merkbar smil. "På" gjør din munn bagel. På "og" - hjørnene av leppene begynner å strekke ørene framover, så hvis du smiler. "E" og "f" - tror operasangere, åpen munn med et smil gran. "A" - du trenger å åpne munnen utenfor til relativt underkjeven fikk ut sitt bryst. Nå synger alle vokaler på rad, inkludert synge på magen hans og hvordan du åpner munnen min. Engasjere hver dag, og når man skal gå, kan du gå videre til verkene. Men husk at alle skal være gyldne middelvei, ikke overdriv.

 •  Før du lære å synge bra, for deg selv eller profesjonelt, er å lære et par sang. Kanskje du husker dem fra skoledagene. Populære "mi-meg-ma-mo-th" og andre. Det er nødvendig å varme relasjoner, og forberede dem for en lang sang. Tross alt, hvis du ikke er klar, kan stemmen være hes enkelt, stall og mer.

 •  Når du velger å synge den under backing spor, må du huske på at det var i din tone - det var praktisk å synge (ikke høy og ikke lav). Selv om du lære å synge vakkert, men velger å ikke jobbe sin tone, vil det være ubrukelig.

 •  Ikke synge på gata, spesielt i den kjølige sesongen. Før sang, ikke spise kjeks, brød, sjokolade og ikke drikke kalde drikker.

 • Du kan også finne på våre nettsider under tittelen: Hvordan lære å synge hjemme, hvis det er ingen stemme, og hvis du ønsker å lære noe nytt, så les: Hvordan lære å være til stede i hjemmet eller lære å bygge et hjem negler

   Video Tutorials  Hvordan lære å lese flytende i engelsk?

  Språklæring begynner med lesing. Det første trinnet er alltid vanskelig å gjøre, og de er den mest ansvarlige. Alle ønsker å lære så raskt som mulig å kombinere bokstaver til ord og ord til setninger. Men hvordan kan vi akselerere prosessen? Gjøre det interessant?
  Undervisning engelsk så vel som andre språk, og starter med alfabetet og lyder, og da vil prøve å lære ord og lage setninger ut av dem. Etter hvert vil den første utenlandske ord uttales nesten som en innfødt, og forslag vil være en integrert lyd. Men folk flest ikke tenker på hvor du skal begynne, hvordan å bygge lære hvordan du avslutter. Der To hovedmetoder : Inkrementell eller langsom og rask, som er bygget på memorere ord.

   Læring bokstaver


  I det engelske alfabetet er ikke veldig mange - 26, slik at du ikke vil være vanskelig å studere dem. Husk, nå prøve å nevne alle bokstavene i ord som i alfabetet. De fleste ignorere dette punktet, tror enda viktigere lære lyder. Dette er ikke riktig! I praksis har svært ofte å ringe ordet bokstav for bokstav, for eksempel navn, navnet på nettstedet.

   Læring lydene


  Hele alfabetet er delt inn konsonanter og vokaler bokstaver. Begynne å lære det beste av konsonant bokstaver i alfabetet og deres lyder 20 - 24. uttale av hver bokstav separat avhengig av beliggenhet. Hvis du er russisk, noen konsonanter sammen med en myk vokal dempet, på engelsk det spiller ingen rolle. En fantastisk lød bokstaver på slutten av ord er viktig, fordi det kan endre hele betydningen. For eksempel, gjeld [Det] - gjeld og døde [ded] - døde. Engelsk er så utgjort at seks vokal bokstaver er 20 lyder og hvordan de uttales, avhengig av deres plassering i ordet av vekt og "Selskapet" konsonanter.

   Vi kobler


  Når du har lært konsonanter og vokaler, kan du begynne å lese enkle ord. Det er mange egendefinerte utformet fonetiske øvelser som tar sikte på å teste forskjellige lyder.

   Læring bokstavkombinasjoner


  Dette trinnet er det vanskeligste, men ikke vær redd. Det vil være vanskelig de første øktene. Du trenger ikke å lære alt på en gang, start med fire vokal bokstavkombinasjoner. Når du husker dem, gå til neste. Men alltid starte med allerede studert, så det er best å huske. Hver bokstavkombinasjoner trene i ord. Den mest sofistikerte kan også brenne.

   Tilbud


  Konsonant og vokal lyder lært? Kombinasjonen av bokstaver vet? Nå kan du kombinere det hele tatt! Øvelser og trening bør lese nøye plukke opp og tenke. Grunnprinsippet er fra enkle til komplekse.

   Intonasjon og stress


  Hver setning har en mening. I engelsk fonetikk isolerte stigende og fallende tone. Den første bidrar til å uttrykke ufullstendige setninger, og den andre viser fullstendigheten av uttrykket. Stemmen skal løfte opp eller oversatt i ord eller setninger på slutten. Vekt gjør bare meningsfulle deler av talen, både i innhold og grammatikk. Den grunnleggende rytme bør alle støt uttale av ord. Når du begynner å lese dommen, prøv å koble dem sammen.

   Å lære å lese engelsk online


  Denne fremgangsmåten er meget effektiv og interessant. Spennende måter å mate, levende bilder tiltrekke oppmerksomhet og slå alt i spillet. Hvis du en gang prøver, vil du vente på neste leksjon ivrig. Online lesing er basert på memorere ord eller bilder på bukvosochetanyyam, alt akkompagnert av lyden av stemmen. Spesielt disse leksjonene svært interessante for barn. Så du kan ett skudd slå to fluer i ett smekk. Berike ordforrådet, lære å snakke og lese.

   Hvordan å lese på et tidlig stadium?


  Prøv så ofte som mulig, hver ledig stund til å betale eller ord eller lese enkle tekster. Først en detaljert studie leses, finne egenskaper og mønstre sette alle ordene.
  Lær å lese flytende i engelsk er ikke så vanskelig. For en måned kan du lære det grunnleggende. Viktigste - ønsket og tålmodighet!

   Video Tutorials
  Яндекс.Метрика