Hvordan lære å spille World of Tanks?

Hvis du raskt forstå mekanikken i spillet og begynne å spille mye bedre, en svak spiller eller en nybegynner eller trenger å ansette en coach eller selv å lese denne artikkelen, og ta alle tipsene i det.
 Gode ​​trenere det er lite sannsynlig at du vil finne. De fleste av dem - er sterke spillere med høy effektivitet og vynreytom, men de kan bare heve din prosentandel av vinnerLøping med deg i en tropp (prisene varierer fra 100 Golda én kamp, ​​uavhengig av utfallet, men garanterer 65% vinner) og noen ganger gi råd. De bare løpe og drepe alt fordi nybegynnere eller svake spillere ikke kan gjøre dem konkurrere om damah, og du har dem betale for det. Det er, selvfølgelig, den såkalte "professor"Hvem begynner å forelese om funksjonene i spillet (og spillet tweaks økonomistyring, spesielt bruk av teknologi i visse omstendigheter, kart og mye mer). Ett selv fortalte meg prisen - $ 100 per time (han måtte møte en hel publikum) eller 300 rubler individuelle klasser. Ja, det er nysgjerrighet tvunget meg til å snakke med "privat" med dem. I interne samtaler gi slike samtaler forbudet for "service" som WG mener disse gründere sine konkurrenter, fordi de kan gi fordeler spille hvilke spillere kan kjøpe gull.
Før, ville jeg gå til tropp med fagfolk, snakke med dem, og kan prøve å forstå dem. Det kan være åpning for noen, men ideologiske og psykologiske egenskaper personlighet kan bidra til å vinne mer enn å miste, og bevissthet og lærdom sekundær. Spare penger. Deretter klarte å få et godt nivå på et par tanker og de av og til tok meg mest i sine tropper.
Hvordan lære å spille World of Tanks?

Mentoring - en dårlig måte å forbedre kvaliteten på spillet. Men hva gjør nykommere lære å spille verden av tanker? Her er tre mest populære svar på dette spørsmålet, som jeg fant på forum (gylne ord blant en rekke ordgyteri og delirium):
- Bare zadonayte - investere penger inn i spilletMed mindre selvfølgelig du har dem. Denne metoden er verdig til å ta 3. plass din peremptoriness og dumhet.
- Skriv inn tropp, firma, klanen, er det hjelp å lære å spille. Svak eller uerfaren spiller kan ta bare nubo-tropp nubo-munn eller nubo Klan. I sterke tropper, bataljoner og klaner som kan lære noe for nybegynnere er enda en spesiell advarsel - ". Krepse fortid"
- Se Stream, vann, guider, etc. - Dette er det beste rådet jeg tror. Du vil lære mye, for å understreke viktige poeng. Guttene bruker tiden sin kamp videoopptak, ikke for lat til å tygge alt du trenger. De mest sannsynligvis måtte lære alt. Men noen ganger frustrerende på hva noen anser en "navle av jorden", og ikke føler at de bare underholde hans stolthet til meg.
Men tilbake til spørsmålet vårt - "Hvordan lære å spille? ». Du må samoosvichuvatysya. Men det er nødvendig å begrense informasjonen - hvor du skal begynne og hvordan du avslutter? Hvor du alltid begynne løsningen på alle problem? Riktig å definere mål du ønsker å oppnå. Vi vil ikke bli vurdert å øke den gjennomsnittlige damaha og øke antall seire, fordi det er bare annenrangs kvalitet spill. Vi trenger å finne ut en god kamp. Men som en god statistikk og atferdsmønster i kamp.
 Guider hjelpe deg å finne et mønster, men ikke formidle en følelse av å bo i tanken, ikke tillate å bruke denne taktikken i praksis, som en enkel video. På stedet repleyiv WOT tilgjengelig utvalg replyeyi og, viktigst av alt, mye bedre egnet til å lære enn faglige råd. Når du viser en video, finner vi oss knopp er inne i tanken, men ikke behandle dem. Dette gir en betydelig fordel i forhold til vyduohaydamy. Vi kan sammenligne hans og andres tank i forskjellige vinkler. Og aller viktigst, er vi fratatt kompetent, men haydodelov subjektive kommentarer.
Hvordan lære å spille World of Tanks?

Feature repleyam studie - det er hva du lærer på egen hånd, uten hjelp av en veileder og lærere trenger å lære å analysere, sammenligne og tenke. De fleste som spiller verden av tanker er ikke gitt, men de kan lære.
Vis alle bør ikke oppmerksomme og ikke alt. Alt du trenger å se ganske vanskelig å beskrive. Det er nødvendig å forstå hvordan spilleren var i stand til å spille så godt at han skissert hans Replje utstilt og har denne bygge. Beskrive de viktigste punktene:
 •  spilleren oppfører seg i sluttspillet, gjorde det for å vinne

 •  hvor han tsilyv mest sannsynlig å brekke tanker som slo hardt

 •  spilleren setter sin tank når det er en åpen utveksling

 •  hvor og hvordan han klarte å flykte for å unngå å bli drept

 •  som plasserer spilleren som drepte eller nadamazhyl

 • Igjen vil jeg si at Replje bringer mye mer informasjon enn vanlig video. Del hva du trenger og hva er ikke, først vanskelig. Så se alle videoene på rad er ikke verdt å se på hvor mye de mord og at damah. Nykommere noen ganger veldig heldig, og de elsker å undervise video å skryte av. Hvis forfatteren er gode statistikk, så atferden er meningsfylt i kamp, ​​han vet - og hva gjør (forstå logikken i hans handlinger).
  Det bør ikke bare se og beundre, og legge merke til feilene som han gjør sin stilling til å vurdere risiko og manøvrer som han kommer til å være en upartisk dommer. At tenkning heller enn pugging gir effektive resultater i utdanning.
  Hvis du ser replyeyi med kvalitetsspill, kan du øke dine ferdigheter av mye mer enn å spille alene. Deretter kan du på et ubevisst nivå fungere som forfatteren av videoen, som du så. For å trekke en parallell, guider det - øko forelesninger og repleyy - et bibliotek. Du kan se guider og spille bra, men for å være den beste replee se ikke bare andre, men også lage sine egne, og deretter se hva du gjorde galt.
  Den eneste måten å lære å spille verden av tanker - ser det som med rette, lære hvordan du gjør dette, og forbedre sine ferdigheter.


  Tamara, Tom. Mystery heter Tamara

   Planet skyts Tamara : Mars.
   Fargene er bra for en hersker som het Tamara: Rød, gul og brun.
   Favoritt farger Tamara Hvit, oransje.
   Steiner-talismaner Tamara: Agate, karneol, opal.

   Opprinnelsen til navnet Tamara


   Tamara melodiøse navn lånt fra Det gamle testamente: Tamara - så det hørtes hebraiske navnet, som betyr "palm". Nevne Tamara var flere representanter fra kongens hus i det gamle Israel, en av dem er nevnt i rodosloviye Jesus Kristus.
   Dette navnet kom med kristendommen i IV århundre Georgia og Tamar uttales det fordi i den georgiske språket høres ikke "F"; og i Russland høres det ut som Tamara.
   Navnet på Queen Tamar of Georgia tilkoblet blomstring. Hun var den eneste datter av kong George III og skjønnhet osetynky Burduhan. Raising prinsesse engasjert hennes tante Rusudan som var gift med storhertug av Kiev Izyaslav Mstislavovitch, men raskt enke og returnerte hjem. I 1177, da over den blodige striden mellom far Tamar, sin onkel og fetter, brutt linje georgiske konger menn. King George kronet datter og begynte å styre riket med henne. Siden 1184 Tamar forble på tronen alene, omgitt av hemmelige og åpen dårlig wishers. Mottoet av sin regjeringstid, den unge dronningen proklamerte barmhjertighet og rettferdighet. For å løse problemene i menighetslivet og gjenopprette orden i regjeringen, Tamar kalt Cathedral. Er uverdige prester som misbruker makt herskere ble fjernet, kirker er fritatt for plikter, redusert andelen av bønder. Hennes regjeringstid ble ikke begått noen død, ingen er utsatt for fysisk avstraffelse. 

   Verdien av Tamara


   Tamara vokser nysgjerrig barn. Det er utsatt for dårlig oppdragelse, og hennes foreldre lærte rettskaffenhet. Hardhet og Tamara vil gjøre henne bare den mest stole på seg selv.
   Tamara skiller integritet i alt det som trengs, og bundet overfor andre. Det er iboende autonomi vane stole primært på seg selv.
   Familien hun spiller en dominerende rolle. Forsøk på å endre mennesker nær henne "maktbalansen" fører til konflikt, særlig ettersom den kompliserte natur Tamara sjalusi og temperament, men det er ikke hevngjerrig.
   Men Tamara forskjellig domovytostyu og flid i oppdrett.
   Tamara er en bemerkelsesverdig direkthet og fasthet. Samtidig tegnet finnes Tamara følsomhet og evne til å dype følelser.
   I den naturlige verden har blitt symboler på rosmarin og veps, og stein-maskot - granater.
   Ifølge numerologi, tilsvarer navn Tamara nummer til nummer en personlighet full av energi og vilje til å handle, trygg på sine evner.
   Navn Tamara tilsvarer den røde fargen, som symboliserer lidenskap.
   Navnedag Tamara 14 (1) mai - Tamara, georgisk dronning.

   Kjent i historien om eieren navn Tamara


   På visdom av Queen Tamar, forteller henne glad, ond karakter legenden. Til ære for den ferdige Helatskuyu akademi riddere turneringen ble avholdt, der dronning Tamar kunngjorde at den høyeste prisen - den gylne krone - få noen som pronyzhe eple boom, som vil holde den i hånden. I frykt for såre dronning, beste piler nektet å delta i løpet. "Dette er ikke en no-brainer! "- Tamar forsikret dem smilende, og deretter en ridder nærmet seg henne, og holder dronning hevet overhead eple nanyzav det å boom. Kalt glad udaltsa Shota Rustaveli. Dikteren elsket dronningen og hennes viet sitt dikt "The Knight i Panthers Skin", som bare to heltinner - Tinatin og Nestan-Darejan - utrustet med egenskaper Tamar.
   I mellomtiden blant de hoffmenn lang kamp for innflytelse over dronning, prinser og tvang henne til å gifte seg med den russiske Prince Yuri - barnebarn prins Yuri Dolgoruky og sønn Bogolyubsky. Prince George var en modig og glad i kamp, ​​laget reiser til Nord-Armenia i Shirvan og Erzurum. Den første militære seieren i styret til georgiere Tamar forbundet med hans navn. Men dronningen ikke liker det. Yuri også ment å være en suveren konge og dette ble vennlig med provinsielle herrene. Og "Tiger" (såkalt Tamar i sitt dikt Rustaveli) late ekteskap med ham, og sender ham ut av Georgia.
   Vellykket statlig virksomhet styrket autoritet Tamar, fant hun styrke og evne til å disponere over sin personlige vilje og skjebne. Hun er kona til en kjær - Prince David eksil.
   Men Prince Yuri ikke gitt hans intensjoner råde i Georgia. I 1191 ledet han en væpnet avløsning han dukker opp i den. Tamar hun sto i spissen for hæren. Yuri ble beseiret, fanget og deportert.
   Autokrati av Queen Tamar har aldri truet med å interne stridigheter.
   Fra regimet til Tamar og tilhørende friinntekt Georgia når det bygget mange templer og klostre, slott og palasser, blomstrer litteratur. Mind og skjønnhet Tamar sunget av poeter.
   Kirke scoret dronning Tamar helgen og populært dyrket som en healer av alle sykdommer. Legenden sier at Tamar er ikke død, hun sover i en gyllen vugge; når det kommer til stemmen til menneskelig sorg, våkner hun opp igjen råde.
   En av de viktigste trekkene kvinne som het Tamar artisteri er sannsynligvis fordi mange skuespillere bære det navnet.
   Tamara Makarova - skuespiller som spilte i filmen "lærer", "Masquerade", "Mødre og døtre" ved å skape en dyp russiske tegn, ulike myk femininitet, varme og innenlandsk etterretning.
   Tamara Petrosyan (Khanum) - utøver av folkeviser og danser av folkene i Kaukasus, Sentral-Asia, Kina, Korea, India, Albania, Polen. Det ble etablert sjanger av sang og dans miniatyrer. Arts dansere sto ut lyse og fargerike følelser, hun dyktig mestret kunsten scenen transformasjon.
   Veldig populært på 1960-tallet brukte en popsanger Tamara Myansarova som scenebildet var rampete, umåtelig sjarmerende jente. Viden kjent i sin opptreden fikk sangen "Sunshine" som skuespiller klart å lage en liten musikalske innslag, spiller rollen som fin, god gutt og kjærlig mor.
   Fått verdensomspennende berømmelse sangeren Tamara Syniavska, solist av Bolshoi Theater. Dets repertoar består av mange partier i operaer av russiske og utenlandske komponister, klassiske og moderne. Kjent for henne og hun konsertvirksomhet, ytelse av russiske folkesanger, ballader.
   Tamara Oganezova - sovjetisk skuespiller operette.
   Tamara Abakelyya - georgisk maler, skulptør, grafiker.
   Tamara Tkachenko - ballettdanser, koreograf, lærer.
   Tamara Semina - skuespiller, som spilte hovedrollen i filmen regissert Kheifets, Hutsieva, Schweitzer.
   Tamara Loginova - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Panic ungdom."
   Tamara Nasal - film og scene skuespiller, spilt i filmene "The Inspector", "Carnival Night", "Bryllup i Malinovka", "Hei, jeg er din tante."
   Tamara Gverdtsiteli - popsanger.  
  Яндекс.Метрика