Hvordan lære å synge selv?
 Hvem av oss ikke liker å synge? Noen gjør det i dusjen. Noen bål med venner med en gitar. I løpet av ferien tabellen synger vi refrenget. Huset alene følge folkekjære artisten. Husker barndommen, mange av oss tok mikrofonen i stedet for en kam eller en flaske med deodorant og presenterte seg sanger eller sanger. Men elsker og være i stand til å synge - det er helt annerledes. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det kommet for å bli, så bør du tenke på hvordan du kan lære å synge alene.

 Du kan ikke høre skrikene som alene ikke kan lære å synge? Deretter høre. De vil si til deg, og det kan bare lære sangpedagog. Jeg bare spør deg en profesjonell stemme. Kun læreren vil styre prosessen og korrigere feil. Vanligvis solid "men".


 Men alt i våre hender. Lær å synge alene er vanskelig, men mulig. Du kommer ikke til å krenke noen herlighet opera diva? Hvis ikke, er det bare å forbedre sin vokal råd til nesten alle.
 Lær å synge alene uten musikalsk øre, vil ikke fungere. Rumor - en viktig forutsetning for å lære musikk. Uten dette er nødvendig å merke seg nesten umulig. Men folk uten musikalsk øre, veldig lite. Så fortvil ikke: øre for musikk, som alle andre ferdigheter du kan utvikle.
 Hvor du skal begynne å lære å synge? Vi begynner med å synge i kor. Unison - samtidig lyden av mange lyder i samme høyde. "All Here" råder deg til å starte med en eneste tone. For eksempel fjerne lyden av piano eller gitar og prøve å synge den.
 Fra første gang ikke alt skje? Fortvil ikke - prøv igjen. Må ikke komme i tone - prøv promukaty tune med munnen lukket. Forholde seg til én note - gå til en annen i løpet av de oktaver tilgjengelig for deg. Ikke prøv å umiddelbart øke sitt sortiment. Dette kan skade stemmen din og neppe i utgangspunktet du får til svært høye eller svært lave lyder.
 Lær hvordan du kan identifisere høre banen og inn i den ønskede tasten og deretter gå til trinn følge. Du har ikke den samme læreren, og lære å synge alene uten å gjenta noens sang måte ikke fungere. For å starte, velg den artisten som synger i en tone med deg. Slå opptak fonogrammer og trygt synge sammen. Men synge i to stemmer (i tredjedeler) er ikke: fortsatt å komme.
Hvordan lære å synge selv?
 Den viktigste ferdigheten for alle som ønsker å lære å synge alene - er i stand til å høre deg. Men hvis du spiller et instrument, er det fortsatt mulig å gjøre det. Og hvordan høre deg selv når du synger? Du må kjøpe et lydopptak utstyr, spille inn sang, og deretter gjentatte ganger lytte nøye. Følelsen når du lytter kan være veldig rart: på vegne av sin stemme synes liksom fremmed. Ikke overraskende, hans røst vi hører fra innsiden. Dette er ikke hva de hører andre. Derfor trenger de merkelige lydene ikke ta hensyn og ta del og objektivt vurdere. Finn ut: Har du ikke en falsk notat, som stemmen.
 Hvis du allerede treffe notene, betyr det ikke at du har lært å synge. For sangeren er veldig viktig å puste og artikulasjon. Å bruke den største sang respirasjonsmuskulatur - mellomgulvet (som skiller brysthulen fra buk). Så lære å puste. Å gjøre en kort, men energisk pust og så puster glatt.
 Kontrollere pusten fra sin dybde, ikke se bort varighet på utpust. Ta en pust gjennom nesen. Og puster synge. Derfor slåtte luft bør være tilstrekkelig til å sikre at synge musikalsk setning.
 Det er også nødvendig å utvikle diksjon og artikulasjon. Enig, det er ubehagelig å høre sangen der er det vanskelig å få ut ordene. Husk barnas patters. De hjelper deg med å utvikle artikulasjon og diksjon. Og pust vil være nyttig. Pust inn gjennom nesen og si at tungekrøll. Høres snakke tydelig, ikke slutten ikke svelge. Ikke snakk for fort. For du i utgangspunktet viktigere enn fart og klarhet. Høres mens synge bør snakke mer tydelig enn vanlig.
 Øve, og med en gang du må vite den oppfatning av det offentlige. La disse være publikum for deg din familie og venner. La dine første studentene uttrykte sin objektiv mening. Ikke vær redd for kritikk. Notater for å hjelpe deg å forstå hva du skal gjøre videre i ditt ønske om å lære å synge alene.
 Så, lære å synge alene er vanskelig, men mulig. Ikke alle som synger, blir en berømt sanger stor scene. Men for å bedre humør, bli mer selvsikker, bli kvitt komplekser sang du bare hjelpe.  
Hvem oppfant kompasset?
 Mannen begynte å reise en meget lang tid. En annen gamle stammene vandret fra sted til sted på jakt etter mat. Utvikling, begynte folk å bevege seg ikke bare på land, men også sjøveien. Med fremveksten av navigasjon, reisende til spørsmålet om orientering i rommet. Først var det stjernene og solen, men i overskyet vær i havet er ikke mulig å bestemme retningen. Mange første sjø reisende zbyvalosya kurset. Mannen innså at uten en spesiell enhet er han dømt til lange søk rette veien, og kanskje til døden. Nå alle barn vet å finne riktig retning med et kompass. Men som oppfant kompasset, vet vi ikke alt.
 Historie av kompasset
Hvem oppfant kompasset?
 Rundt 3000 år siden, folk merke til at magnetisert jern nål peker alltid mot nord. Antagelig den første prototypen av den moderne kompass dukket opp i det gamle Kina under regimet av Song-dynastiet. Men disse dataene er ikke nøyaktig. Ifølge enkelte rapporter, ble kompasset oppfunnet mye senere - ved 100-200 f.Kr., men også kinesisk. Selvfølgelig, var den gamle enheten langt fra moderne enheter. Men det tjente sin funksjon skikkelig. Forresten, brukte den gamle kinesiske kompasset til å bevege seg rundt i ørkenen. Senere begynte sjømennene å ta den med deg på et cruise. Allerede i XI århundre f.Kr. Kinesisk oppfunnet enhet med en bevegelig pil som fisk. Ny oppfinnelse likte araberne som begynte å bruke kompasset på sine handelsskip.
 I Europa kompasset var ganske sent. Siden den ble introdusert europeere handelsmenn fra østlige land. Bare i XII århundre første primitive enheten ble brukt av spanjolene og italienerne i navigasjon. Europeisk kompass var magnetisert jernlist, som var festet til korken flyter i vannet. Deretter begynte pilen å fikse liten stud, som ble satt i bunnen av ethvert fartøy. Snart ingen navigator ikke gikk til sjøen uten denne enheten.
Hvem oppfant kompasset?
 Rundt XIV århundre italiensk gullsmed og oppfinner Flavio Gioia funnet ut hvordan man kan forbedre kompass. Han delte det inn 16 4 peiling vinkel for hver side lys. Den nye enheten lov enklere å navigere i verdensrommet. Umiddelbart etterpå, i Portugal og Spania navigasjon ble utviklet i et hurtig tempo. Nå seilere gikk stille en lang reise uten frykt for å bli mistet i strekninger av havet. Av XVIII århundre kompass blir ganske komplisert enhet som indikerer ikke bare den retning, men også tid.
 Moderne kompass
Hvem oppfant kompasset?
 Moderne enheter har fått mange nye funksjoner, og deres opptreden var som minner om gamle kolleger. Deres virkemåte er ikke basert på magnetisk pil, og de komplekse elektroniske kretser hvor jordas magnetfelt er bestemt. Mange enheter blir guidet av satellitt. Nå selv vanlige telefoner nåværende GPS-mottakere som via satellitt fastslå den nøyaktige plasseringen av mannen til nærmeste grad.
 Ideen om å etablere en satellitt navigasjon dateres tilbake til 50-tallet av forrige århundre, kort tid etter lanseringen av de første kunstige satellitter. Men for å sette ut i praksis denne ideen kunne bare i 1973. Opprinnelig, GPS satellitt-navigasjonssystem utviklet eksklusivt for det militære. Men etter hvert kom hun i samfunnslivet. Moderne navigasjonssystemer i navigasjon og fly utenkelig uten satellitt kommunikasjonssystemer og orientering. Slike systemer brukes på andre områder. For eksempel, i geodesi og kartografi.  
Hvordan velge og ren ananas?

 Ananas - Deilig, vakker, duftende og sunn frukt. Den inneholder en spesiell enzymkompleks - bromeylan som dramatisk akselererer lipolyse og protein i det menneskelige legemet. Ananas - en nødvendig ting i dietten alle til å forlate med overvekt, og forbedre figuren.
 Denne frukten er også en rik kilde til magnesium, sink, vitamin C, B, A og PP. Ananas normaliserer blodtrykket, reduserer risikoen for trombose, forbedrer hjertet og hjernen.
 Mest Ananas kjøpe i supermarkeder. De klipte ringer eller terninger, de er i vakre lyse krukker. Bare åpen container, hell søt og deilig frukt juice på plate, fullt klar til bruk. Selvfølgelig, hermetisert frukt, selv om han har en behagelig smak, er ikke ingen forhold til frisk verktøyet. Dessverre, for mange som nekter bort i denne søte frukten, men som ikke kan rengjøres og vurdere denne aktiviteten svært vanskelig og tidkrevende.

Hvordan velge og ren ananas?
 Hvordan velge en moden ananas og deilig?


 For å fullt ut nyte smaken av ananas, må du velge en moden frukt. Få det veldig enkelt. Moden ananas har brune "torner" og rav-gul. Elastikk nederst og grønne blader - lyse tegn på god ananas. I moden frukt, bør den øvre delen av bladet være litt provertatysya. Den viktigste faktoren - selvfølgelig, smaken. Det bør være hyggelig og vel følt.
 Det er også en lignende artikkel om "Hvordan velge en agurk? »
 Hvor raskt ren ananas skallet?
Hvordan velge og ren ananas?

 I motsetning til valg, rengjøring ananas mer vanskelig prosedyre, første gang ikke alt kan skje, som vi ønsker. Imidlertid vil følgende tips hjelpe deg å takle denne oppgaven:
 •  Først må du forberede alt nødvendig for arbeidet: skjærebrett, avfall bolle, skarp kniv og kartofelechystku;

 •  Da svært viktig å skjære toppen og bunnen av frukt på en flat, horisontal linje. Topp og bunn bør være flat. Etter disse manipulasjoner, sette frukt på et skjærebrett;

 •  Deretter med en skarp kniv, flytting ned, peeling med ananas. Ingen grunn til å stresse for å bli kvitt mørke flekker og hardt buhorochkov på dette stadiet er mer viktig å sørge for at på huden var ikke et stort antall cellulose;

 •  Ikke etter rens poeng og humper raskt fjernet ved hjelp av Potato;

 •  Kjernen er lett å rengjøre, kuttet frukt i sin lengde i 4 deler.


 •  Ananas vilje Spicy høydepunkt for enhver, selv de mest raffinerte retter, takket være sin unike smak og sjarmerende duft. Det kan legges til salater, cocktails, retter med kylling eller reker.
   Gjør ananas med nyttig, rik på vitaminer juice eller spise den som en egen rett.

   Hvordan velge og riktig rent ananas video


  Яндекс.Метрика