Hvordan lære å synge hroulom? + Video leksjoner

Hroul - en av de grunnleggende teknikker for å synge i musikkstiler som svart, doom, death metal, slik det brukes i dэzkore og grindcore. Naturen lyder som ligner på fosterbrølende, som kommer fra magen vokalist. Faktisk kan denne metoden kalles magen bass. Den har en veldig lav lyd.
Hvis du nettopp begynt å lære å synge hroulom eller ved hjelp av denne teknikken nylig, kan du oppleve smerte i strupehodet. Bare være svimmel. Likevel er det negativ innvirkning på hroul stemme artist bare på feil teknikk for gjennomføring, eller sår hals.

 Myter


Negative vaner påvirker ikke evnen til å synge hroulom. Tvert imot - de påvirke stemmebåndene. Heller ikke på linje med sine idoler. Alle hroul og unik. Så ikke bekymre deg for at du ikke kan gi dem musikk, sang dine favoritter. Det er bedre å lytte til sin sangstil, se etter en nyttig teknikk, for å produsere en unik stil av sang. Det eneste som vil hjelpe deg å bedre hroulyt - en dyp stemme. Men selv om du helt normal stemme, fortvil ikke, etter trening du vil lykkes.

 Første leksjon


Å begynne å mestre grunnleggende mekanisme for gjennomføringen. Faktisk er hroul felles raping. Den enkleste måten å lære å trekke ut lyd "i-in-in" eller "og-og-og." Hvis trening er ikke nødvendig å rope, bedre begynner å synge mykt. Det viktigste i denne fasen for å forstå mekanismen, lærer å styre luftstrømmen, forsterke eller redusere strømmen av lyd.
For å gi en lyd, må du komprimere halsen til luftstrømmen som kreves forårsaket vibrasjoner lyd. Trykk på tuppen av tungen til ganen. Adamseplet mens stige opp og falle ned haken. Du vil føle spenningen i underkjeven. Gjør leppene inn i et rør, hvis vыhovaryvaete sound "i" og bare puste luften. Hvis du gjorde det riktig, skyldes ut brølende, og lydkilden vil fokusere sted i adamseplet. Sound "og" uttales det samme, men denne gangen du smiler som lepper, løfte dem opp ikke mye.
I begynnelsen av trening svelg kan rive eller selv ønsker å hoste. Over tid vil dette passere. Viktig å ikke overarbeid og holde forbindelser med våt, drikke vann, selv om du føler deg vel. Hvis halsen begynner å gjøre vondt, er det bedre å redusere strømspenning, litt hvile.

 Den andre lærdommen


Etter å mestre teknikken utstede grunnleggende lyder, er å gå videre. Andre vil prøve å synge høyt. Vanskeligheten er at de skal slutte å synge uten språk. Lær å holde ønsket posisjon og spenning adamseplet i halsen. I uttalen av "a" eller "o", bare prøve å puste luft, ikke bruk en stemme i den tidlige fasen.
Når du begynner å gå ut, kan du prøve å uttale hele ord. Husk, noen hvesende kan ikke synge hroulom på steder å gå Skrim eller kombinere med normal vokal hroulom.

 Tredje leksjon


Riktig pust er nøkkelen til suksess. Det gir god luftgjennomstrømning, noe som letter deg synge. Artister bare puster luft fra magen, og dermed skape en brølende lyd. Og så, puster, tømming av magesekken og lavere lunge. Buken skal trekkes, men ikke mye for ikke å skape et vakuum. Nå skriver luften. Viktig er ikke mengden og konsentrasjonen av luft i magen og nedre lunge. Exhaling, presser luften oppover magemusklene, mens "rыchyte." Før klasser bør du ikke spise mye av slik trening er svært presserende på magen.
Hvis du gjør det riktig, vil det knurre lang og uniform. Etter å ha mestret denne teknikken, trene uttale enkelte linjer av dine favorittsanger.

 Hroul på cleavage


Til tross for alle de ovennevnte, er det viktigste i denne hroule vibrasjon i stemmebåndene. Det vil være viktig er en slik ting som "åpen hals" - det skjer når du gjespe i morgen, går adamseplet ned i halsen og blir bredere. I denne situasjonen laryngeal vibrasjon er bedre kommunikasjon. I denne versjonen, er luftfuktigheten veldig viktig forhold, de må ofte våt. Når halsen før du gjør lyden "hrrr" av lyden "rrr" og brukes til splitting. Når du lærer å bryte ned kommunikasjon, begynner å synge hroulom. Du bør starte med en lang lyd "oh-oh-oh" eller "ah-ah-ah." Dette stille tog du mislykkes, men det betyr ikke at du må rope. I denne teknikken, påvirker lyden posisjonen av Adams eple, hode, munn volumendring. Du bør eksperimentere.

 Blandet hroul


I denne hroule basis - en klar stemme. Hroulyte og deretter prøve å legge den rene stemmen mix. Hvis du ikke gjør det, plukke opp en del hroul. Dette er en av de enkleste metoder hroul. Akkurat når du legger til splitting, kan du få en ringing mens "brølende" lyd.

 Angiveri eller "hryukanyna"


Det basis - normal hroul. I dette tilfellet bør du heve så høyt som adamseplet. Med en slik måte av ytelse er viktig smachnost pohryukyvanyya. Mest høres "og" eller "in". Annen teknikk med slik uttale vanskelig. Toget er best å høres "Ui Ui, Ui-." Posisjonen av leppene skal være litt strukket.

 I konklusjonen,


Vi har fortalt deg det grunnleggende for å hjelpe deg å mestre hroulom. Hvis du ikke kan mestre et bestemt element, prøv å synge sammen med din favoritt stjerne. Ofte når vsluhayeshsya, vet du, i likhet med hva du skal gjøre.
 Og til slutt:
 •  Ikke kopier noens stil helt.

 •  Ikke misbruk avhengighet.

 •  Drikk vann trening.

 •  Riktig pust.

 •  "Open hals" når sang splitting.

 •  Video Tutorials


  De grunnleggende regler for etikettePosmihysyaa!
  Smil i Amerika er ansvaret. Som ikke ønsker eller kan ikke smile, mister han ofte sin jobb. Vi må følge regelen: prøv å ignorere problemene og dårlig humør og brydde seg ikke å gjøre folk, de bør ikke leses på ansiktet ditt.
  Et smil pryder alle uten unntak. En ekte smil kommer fra hjertet og ne vil være umiddelbart synlig, noe som gjør det smil på ansiktet ditt en ekkel grimase.
  Som for latter, det vil pynte deg bare når du ler kulturelt. Latter kan meget lett bli vulgært, ytterst ubehagelig for andre. Prøv å ha det gøy og ler lett, men å holde anstendighet.
  Holdning, ganglag
  Ikke et frø og ikke stokke beina på fortauet, ikke viftet med armene som en vindmølle. Gangart lett og spenstig må bevege beina, hoftene og ikke dine hender. Hands beveger seg i takt med den trinn, men ikke som soldater
  Hodet ikke innebære en skulder, heiser opp høy og holde rett. Hvis du ønsker å uttrykke din positiv eller negativ holdning til noe, si "ja" eller "nei" og riste på hodet hardt fra side til side eller topp til bunn.
  Hvordan å sitte
  Sit trenger rett. Alt annet hører til ordet "umulige": ikke fidget i stolen, ingen hump, du kan ikke skli på kanten av stolen og par hender på kne, rocking i en stol.
  Veldig stygge ser folk sitter, mye sprer bena og lener hendene mot knærne - det ut kun egnet for grov og uhøflig redneck.
  Husk hvor du sitter i fotografier medlemmer av den britiske kongefamilien, det er hvem som skal lære. I moderne stoler og sofaer hvor nesten liggende, kan du sitte, bena strake litt fremover.
  Hva de skal gjøre med hendene mine?
  Mange vet ikke hvor du skal plassere hendene i en gitt situasjon. Steds gjøre med dem ikke, la ham ligge stille på fanget eller hengende løst på sidene (ikke halte som stekt makaronyny).
  Du trenger ikke å stadig ta hendene til hodet eller klær, eller snu tie å trekke tastene på hånden. Det bør ikke anses negler, trommet fingrene på bordet og presse albuen nabo pidkolyuyuchy si noe ekstraordinært.
  Hvis du snakker stående, ikke pruchaysya hendene i siden når du går til å inngå en verbal krangel med kjæresten eller en venn, og ikke skreschyvay armene når du prøver å forklare noen sannheter der du er overbevist. Oh, og ikke kjefte på samtalen. Noen tenåringer så tyster, legger ørene. Dette er ikke den beste måten å tiltrekke seg oppmerksomhet.
  Jeg håper du ikke trenger å gjenta at showet finger uanstendig.
  Og mer. Noen liker prynarodno skyte med klær vennene sine tråder og hår. Dette er ekstremt uhøflig. Dette kan bare gjøres alene og med tillatelse fra en venn.
  Unødvendig å si "Velsigne deg! »
  Hoste, gjesp, nys og blåse nesen bør stille og rolig, holde nesen eller munnen eller lommetørkle gjemmer seg bak hans hånd. Det bør slå fra å snakke til side eller bøye seg ned.
  Ofte hører vi: en person nøs, sa han: "Gud velsigne deg! "Dette er en feil. Fordi moderne etikette anbefaler ikke å erklære en handling som en annen person ville stå ubemerket. Så se bort nysing person til stede. Chyhnuvshyy seg å si "Sorry."
  Hilsen
  Når tar imot venner og fremmede, prøv å se på dem direkte, og ikke sjenert blikk til side, hvis du er skyldig i noe. Vær høflig og vennlig, ikke bare med venner, men venner av deres venner og venners venner. På den ukjente kan være mer tilbakeholdne, men å skremme dem altfor dyster oss et skråblikk ikke være. Hans hilsen følge jevn helling av hodet, ikke hele kroppen - i en dyp bue gang tilba bare bonde herre.
  Høflige folk vil aldri glemme den første til å uttale ordet "hallo"; Enhver anmodning ledsaget av ordene "vær så snill", "være snill" og andre; for hver note og takke de tjenester som tilbys og å svare med samme mynt. Hvis han tilfeldigvis forstyrre eller forårsake noen - noen ulempe, må du huske å si "Unnskyld meg, takk."
  Hvis du fortsatt har venner sier, "Wow! "Eller" Hei! "Så på ukjente mennesker, er eldre mennesker uakseptabelt. Det bør si: "Hei! "Eller, avhengig av tid på dagen:" God morgen / dag / kveld! "Det reiser straks spørsmålet: Når kvelden for å vurdere om kvelden? Her er planen: Opptil 12 timer - God morgen! Fra 12 til 18 timer - Hei! Fra 18 til 24 timer - God kveld! Fra 24 til 6 timer - God natt!
  Din hilsen bør ikke være høyt. Dette betyr at vi ikke bør forhaste til halsen til sin venn på gaten, og den andre, som så over gaten, viftet med hånden og ropte: "Hei !!! »
  Nå som først oppmuntret. Selvfølgelig, alle som høflig. Selv om det er noen regler. Ifølge generelt akseptert praksis ønsker First:
  • Mann Kvinne;
  • Junior Senior;
  • underordnet sjef.
  Unntakene er følgende situasjon: en ung kvinne, kan hun si hei til den første sommeren gentleman. Alltid den første til å ønske mannen som kom inn i rommet, og er den første personen er velkommen. Disse reglene gjelder for innkommende og etterlater en kone.
  Appell
  I Ukraina bruker to former for behandling, "du" og "deg". I England er det bare én form i Sverige og Polen anses høflig nok til å gjelde for andre, spesielt eldre eller overordnede til "du", bruker den en form for tredjepart, for eksempel: "Kan jeg holde Mrs? "Og så videre. D.
  Hvis det er en tredje person er tatt for å bruke bare pronomenet. For eksempel, ikke "Han vet" og "Ivan Petrovitsj vet" eller mellom jevnaldrende - "Vanja vet."
  Fra barnet trenger fra en tidlig alder kreve høflighet i samtalen. Ikke bare utenfor, men også foreldre og slektninger, selv om det er en søster eller bror, bør ikke få lov til å si "han", "hun":
  "Mama bedt om å passere" (ikke "sa hun"). Prøv ikke å kalle den nåværende ansiktsløs "han" og "hun" og kaller dem ved navn.
  Hilsen "du", sier et nært forhold til en mann. De som er i varmen av et argument beveger seg fra "du" til "du", i et forsøk på å ydmyke fienden, like ved hans inkonsekvens og dårlig oppførsel.
  Mange tror at å gå til "du" måtte være venner, vi trenger et nært vennskap, hjertelighet. Grunnregelen her er: gå til "du" kan tilby junior og senior underordnet sjef. Mellom menn og kvinner er vanligvis betinget. Tillate å si "du" - den rette kvinnen. På forslaget om å flytte til "du" må være veldig forsiktig, fordi svikt kan føre til en følelse av ubehag, spesielt en som gjør tilbudet.
  Unge mennesker kan spørre eldre slektninger fortelle ham "du". Dermed holder han sier til dem "du". Og igjen, noen, hvis de er høyere på innlegget, det er en måte å ringe alle som rangerer under dem, "du", selv om sistnevnte kalte dem "du". Disse høvdinger bestaktnы.  
  Яндекс.Метрика