Alle barn elsker nyttår. Og sikkert de ønsker å feire denne ferie sammen med sine klassekamerater. Hvordan organisere en nyttårs hendelse i skolen? La oss finne ut!
Hvordan organisere et julebord på skolen?

 Hva du bør vurdere når organisere hendelser?


 For nyttårsaften var morsom og minneverdig skolegutt i organiseringen av denne festivalen bør vurdere noen viktige punkter:
 •  Alder av elever. Dette punktet er svært viktig fordi det vil være interessant å elever i grunnskolen, high school-elever, vil virke kjedelig.

 •  Åstedet for hendelsen. Dersom festivalen finner sted i en stor forsamling hall, så vi kan forberede interessante konkurranser og selv mobile spill. Men i klasserommet jobbe opp nær nok ikke lykkes.

 •  Budsjett. Selvfølgelig, arrangere en fest for hele verden står ikke, men likevel behandler og gaver på noen måte nødvendig. Foreldre trenger å bestemme seg for hvor mye du kan forvente å bli definert med gaver og nyttår retter.

 •  Vil være tilstede på feiringen av foreldrene? Hvis så, de også bør involveres i prosessen. For eksempel kan du tilbringe noen konkurranser spesielt for mammaer og pappaer og holde konkurranser hvor deres styrker vil vise hver familie.

 •  Ledende. Bly kan fest lærer (klasselærer) eller noen av foreldrene. Aktivere et klassemedlem er ikke nødvendig fordi alle barna ønsker å nyte ferien. Hvis du har lyst til å invitere en ekspert, men det sikkert vil øke kostnadene.

 •  Rom dekor


  Hvordan organisere et julebord på skolen?

   Hva nyttår ferie dekorasjoner uten annerledes? Og hva dekorasjoner du kan bruke til å skape julestemning?
 •  Snøflak, uten dem ingen steder. Gjør dem er barn selv, er det veldig enkelt og morsomt. Forresten, kan lage snøflak bli omgjort til en konkurranse. La elevene før feiringen fremtiden, for å dekorere en klasse (eller forsamlingshuset) og zmaystruyut noen snøflak og deretter henge dem på veggene og i styret.

 •  Kranser. De kan enten være elektrisk (i så fall bør de henges så høyt som mulig til interesse barn ikke prøve å vri pære eller demontere enheten) og papir (de kan gjøre med hendene).

 •  Tinsel. Hun trengte også. Bedre buy tinsel forskjellige farger og henge det på omkretsen av rommet.

 •  Juletre. Og hun absolutt nødvendig. Hvis det er mulig, kan du sette et levende tre, men det er best å bruke en kunstig, er det mer human til naturen (Studentene skal forstå), praktisk og trygt.

 •  Christmas leketøy. Glass er bedre å ikke bruke det, det er farlig. Erstatte dem med plast eller stoff. Forresten, kan du instruere elevene til å lage en leke med hendene og deretter kle opp juletreet hele klassen.

 •  Julebordet


   Hva er godbiter? De bør være enkel, lett, men deilig. Et par alternativer:
 •  Smørbrød. Brød kan sette pølse, ost, skinke, grønnsaker, fisk og mer.

 •  Canape. Det er veldig praktisk og morsom. Stukket med spyd på spesielle skinke, ost, pickles, oliven og så videre. Men husk at junior studenter kan være lurt å bruke grillspyd til andre formål, slik at i dette tilfellet ideen skal være forlatt.

 •  Threading. Du kan kutte dem i biter av skinke, ost og pølse og sette alt på tallerkener.

 •  Frukt og bær. Dette er en stor snack alternativ mellom konkurranser. Skjær i skiver eller biter av bananer, epler, pærer, kiwi og så videre. Legge alle pa plater og legge på bordet.

 •  Tarteletter med salat. I tartlets kan utvides noen salater som Olivier, som ikke gjør noen nyttår, vegetabilsk salat eller noe annet.

 •  Til dessert, tilby barn de beste kakene. De kan bare dele ut, mens kaken vil bli kuttet og på tallerkener.

 •  Drinker. Det beste alternativet - juice eller fruktdrikker. Kullsyreholdig vann er skadelig for barn, slik at det er best å glemme.

 •  Vi bør si om parabolen. Å bringe og ikke å ta fjellet av tallerkener og glass, bruke engangs papir eller plastbestikk. Kjøpe en julegave tema kopper og tallerkener, og så bare kaste dem. Og ikke glem servietter de trenger.

   Kjoler


   Hver student kan ha noe hyggelig, lyse og moderne, men først, kjøpe en dyr kjole vil ikke alle foreldre (og det vil tvinge noen elever fra komplekser), og for det andre er det for banalt. Det vil være mye mer interessant hvis hver elev vil utarbeide et karneval kostyme.
  Hvordan organisere et julebord på skolen?

   Dette kan være en dress snøflak, snømann, tre, Superman, Spiderman, Rapunzel og andre figurer og helter eller sau (i 2015 alt vil respektere det er, fordi dette dyret er symbolet på neste år). Generelt, la alle vil vise fantasi og dyktighet og i uvanlige antrekk.

   Ferieprogram


   Hvordan å ordne nyttårsfeiringen i skolen? Du må ta vare på den festlig program. Det er lurt å forberede et skript. Ikke bruk det banale og de kjente programmene, tenke på noe originalt.
   For eksempel kan i barneskolen arrangere en tur for tegneserier og eventyr, vil midt skoleelever være interessert i å reise eller lete etter skatten på en øde øy Santa Claus. Og for tenåringer, elever i videregående skole, er å forberede noe originalt.
  Hvordan organisere et julebord på skolen?

   Dermed kan et scenario ta noen velkjente og populære film "Avatar", "Pirates of the Caribbean", "Iron Man" og så videre). Det bør vurdere scenario, slik at arrangementet var som en søken - eventyr puslespill, der studentene skal løse problemer og flytte til målet (det kan være en hilsen fra julenissen med gaver).
   På nyttårsprogram skal inneholde konkurranser, for de kan påløpe poeng som kan kreves av scenariet for overgangen til neste nivå eller for å skaffe nøkler. Vi tilbyr flere konkurranser:
 •  "Spøke med skjegg." Vi må forberede biter av ull nalipyvshy dem bilateralt tape. Deltakerne sitte eller stå i en sirkel, forteller hver av dem en spøk. Hvis noen vet utvidelsen, er fortelleren festet til haken stykke vatt. Spiller en som har en skjegg til slutt vil bli mer.

 •  "Vis meg en helt." Det er veldig morsomt og interessant konkurranse. Lederen bør skrive på kortene navnene på helter historier, tegneserier eller filmer. Hver deltaker tar kortet og bruke gester og ansiktsuttrykk som viser helten, ikke bruk ordet. Resten bør prøve å finne ut hvilken karakter ble spesifisert.

 •  "Konkurransen kokker." Hver deltaker (eller lag) gi et stykke papir og penn. Du må skrive ferie retter som begynner med bokstaven "N" (til ære for det nye året). Vinneren er den som vil tilby flere godbiter.

 •  "Askepott". Medlemmer blindfold og tilbød en del av frokostblanding (du kan bruke bønner, erter, ris, tørket frukt). Man må skille korn så snart som mulig.

 •  Hvis du ønsker å gå ut, så kan du spille skulptører. Det er bedre å dele deltakerne inn i flere lag. Leader tilbyr hvert lag brev og deltakerne vil ha snø blind ethvert objekt med navn som starter på samme bokstav. Deretter andre medlemmer rakne bokstaver. Vant en som blindet ting bedre og mer troverdige.

 •  "Tegn noe." Det vil ta flere deltakere og et stort ark. Den første deltakeren trekker et hode mann, dyr eller karakter. Deretter lukker hovedrollen og malt ark passerer den andre deltakeren som bør fortsette å tegne (se forrige avsnitt det bør ikke). Deretter overført til et annet bilde. Resultatet skal ha noe uvanlig og morsomt.

 •  La ferien vil være morsomt og hardt og husket alle studenter.  
   Nytt år - en ferie favoritt godteri av alle, på grunn av feiringen er alltid ledsaget av tildelingen og spise ulike godbiter. Hvert barn og de fleste voksne vil bli glad for å motta etter juleferien søt gave, og hvis det er også å være noe uvanlig og kreativ, vil gleden ikke slutt.
  Søte gave ideer for det nye året

   Under det nye året i butikkene kan du finne mange forskjellige sett med søtsaker, vakkert innpakket og dekorerte de naturlig tiltrekker øyet, er slike overraskelser vanligvis kjøpes for barnehager, skoler og andre institusjoner.
   Men exotically dekorert sødme være nøye gjemt under treet før ferien, vil føre til en storm av følelser i en mottaker kan ikke være noen tvil.
  Søte gave ideer for det nye året

   Men du kan tenke at det var interessant og ukonvensjonelle? Dette vil i hovedsak avhengig av objekt for å gi, for eksempel, vil barna bli glad nesten alle godteri, jenter ofte har en tendens til melkesjokolade, og eldre kvinner foretrekker bitre varianter, men, igjen, det er et spørsmål om smak .
   Naturlig søt gave for det nye året skal møtes med festlige temaer spesielt for dette formålet vil vi kaste deg noen interessante alternativer som du kobler fantasi, kan lett gi dem liv.

   Buketter av blomster


   De siste årene kaker har blitt veldig moderne og populær gave, og at søt og hyggelig, og resultatet er svært velsmakende, spesielt hvis det brukes for etableringen av høy kvalitet sjokolade.
  Søte gave ideer for det nye året

   Fra godteri, forresten, kan du improviserer ikke bare blomster, men komplekse former, for eksempel juletre og snømann, men fra nybegynnere til å håndtere en slik oppgave er ikke alltid råd for dette er dyktige håndverkere. Men festlig bukett råd til alle, selv et barn. For å gjøre dette, kan det hende du trenger en plast eller papprør håndtak bukett og en del av skum, som vil tjene som grunnlag.
   Utarbeide disse presenterer kan være helt slik du vil, ved hjelp av bånd, satin stoff, kanskje til og med tinsel og kjegler, spesielt for dette, er det mange workshops på internett.
  Søte gave ideer for det nye året

   Candy vanligvis montert på grillspyd, ved hjelp av tråder eller sitte på en bilateral tape. Veldig harmonisk og stilig leter buketter, laget i en farge, moro og morsomme gaver ut av farget wrappers som kan henføres til smaken av de fleste barn.

   Juletre med godteri


   Neste kreativ gave til julehøytiden, som ikke bare søt overraskelse, men også fungere som en ekte smykker. Gjør dette treet er ikke vanskelig, for dette vil du trenge tykk papp kjegle, som er lett å gjøre med hendene.
  Søte gave ideer for det nye året

   Den resulterende basis er nødvendig å sjekke stabiliteten hvis alt er i orden, kan det males for å matche godteri. Når kjeglen tørker, begynnelsen av sjokolade - de må være farget som baller på et juletre.
   For spiral tett til hverandre, de to-veis stick tape, noe som resulterer treet gradvis "absorbert". En rekke godteri kan bli vekslet med grønn stripe tinsel, så det vil se elegant og kan være dekorert med en stjerne spissen, kuttet fra folien og limt på papp.

   Ferie Cooking


   Fancy epler


   Karamell epler - et populært europeiske godbiter for helligdager, er selve ideen ikke ny, men for noen grunn vår vertinne sjelden nevner dette rett som lett kan bli din familie for ekte jule mirakel matlaging.
  Søte gave ideer for det nye året

   De fleste av disse deilige retter serveres direkte på europeiske gater midt i folkefester der ute som bare ikke kan bli funnet, drysset med nøtter, diverse bakverk eller sjokolade pulver, gjør disse hjemmene er ikke vanskelig, trenger du bare velge den oppskriften du liker best.

   Julekake


   En annen tradisjonell Christmas måltid, som du kan nyte i sine hjem, i tillegg cupcakes er fin og nære slektninger Present. Prøv å koke den.
 •  butterdeig - 200 g;

 •  Sukker - 150 g;

 •  egg - 5 stk;.

 •  Stivelse - 20 g;

 •  smør - 120 g;

 •  mel - 250 g;

 •  . kanel - 1 t-skje;

 •  Salt - en klype;

 •  kandiserte frukter - 50 g;

 •  rosiner - 100 g;

 •  melis for støvtørking.

 •  Forberedt deigen utfolde seg inn i et rektangel 40 cm med 20 cm. Form for pre-roll smurt med olje, dryss med mel og legg den på deigen hvile i kjøleskapet skipet en time. På denne tiden, skille hvite fra eggeplommene, slå eggeplommene med 50 g sukker til eggedosis skumdannelse, separat, slå hvite med salt og resten av 100 g sukker, og bland dem med stivelse.
  Søte gave ideer for det nye året

   Beat hvitt med pisket eggeplomme masse, mel og kanel i parallell ved svak varme smelte smør, legg den til den totale vekten med kandiserte frukter og rosiner.
   Forvarm ovnen til 200 °, spre røren i forberedt panorere, send det bakt i en time, deretter kaste på grillen. Klar kake kan kuttes i små keksyky dryss med melis.

   Hva annet kan du tenke på?


   Naturligvis, cupcakes julebakst tematiske ender, alt som er fargerike ferie cookies, som gir en annen form for spesiell betydning: engler, trær eller snihovychky.
  Søte gave ideer for det nye året

   Du kan bake en kake, fra en slik godbit for at ingen vil nekte eller lage mat hjemmelaget honning kaker, som er den beste kombinasjonen av disse vinterferien. Den sistnevnte, for øvrig, til tross for det store antall bestanddeler, bakt raskt og enkelt. La oss se?
 •  mel - 300 g;

 •  honning - 50 g;

 •  brunt sukker - 70 g;

 •  hakkede nøtter - 50 g;

 •  lav-fett rømme - 100 ml;

 •  yoghurt uten tilsetningsstoffer - 100 ml;

 •  bakepulver - 2 timer skjeer;.

 •  tørket frukt - 70 g;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  vegetabilsk olje - 100 ml;

 •  kanel - 1 t skje..

 •  Sil mel først, og bland det med alle ingrediensene unntatt tørket, nøye fold deigen, det bør få skikkelig klebrig. Tilsett til slutt de hakkede biter av tørket frukt, røre.
   Still stekeovnen å varme (temperatur 180 °), denne gangen forbereder stekebrett - foret sin spesialpapir. Sett deigen med en skje til å danne små kaker, deretter sende den i ovnen, stek i 25 minutter, venter på det øyeblikket når kakene ikke vil få en fin gyllen brun.  
  Яндекс.Метрика