Hvordan å posere for en fotoseanseI dag sjelden sett de negative holdning til kunstfotografi. Og fansen til å delta i både profesjonelle og amatørfotoseanse i betydelig økt. Og antallet vokser hver dag. Men dette er ikke alltid kvalitet. Med andre ord, "elsker å bli fotografert," betyr ikke "stand til å bli fotografert." Sistnevnte, dessverre mest. Det er på grunn av amatørmessig tilnærming i å gjennomføre avanserte skyting ulike sosiale nettverk, blogger rett og slett overveldet med lavgradige personell som forklarende fotograf ikke engang liker å vise. Selvfølgelig, hvis du fotografere bare for seg selv, prøver å legemliggjøre ideen innen sjangeren og stil, så du og bestikkelser - glatt. Ingen vil dømme hverdagsbilder. Men i tilfeller der det er minst et snev av den såkalte kunst, her er de første til å stå opp for ham, de som forstår hva som står på spill.
Mange beundre skjønnheten og kompositoriske enhet personell med god portefølje av fotografer eller modeller, og ønsker å få det samme bildet. Men i dette tilfellet ofte er et resultat er ikke et godt resultat, og enkel parodi. Hvorfor det skjer? Svaret er ganske enkelt. Profesjonell fotoseanse gir alltid foreløpige opplæring, som inkluderer mange aspekter. Det hele starter med å velge en som vises innen stilen. Dette inkluderer bildebehandling for en fotoseanse: velg frisyrer, makeup, klær, tilbehør, attributter, valg av sted for filming (studio, interiør, exit undersøkelser), og enda viktigere, valg av passende alternativer posering.
Forresten, overfladisk kunnskap i form av skuespill noen ganger gjøre kalamburnoy fotoseanse, fordi hver stil kan være din holdning, som ofte ikke er mulig å søke i andre stilarter. Det er imidlertid den såkalte standard posering som går uten glans syntetisert i verden. Standardene etablere moteblader og ledende fotografer i verden, og vi endrer ikke dem, spesielt siden de er utledet teoretisk og etter lang praksis og hundretusenvis av eksempler. Neste, vi detalj problemet poserer i en fotoseanse, avslører sin store hemmeligheter. Betinget dele det med standard og posering innenfor den opprinnelige (stilistisk) fotoseanse. I det første tilfellet posering ment å understreke raskere eksterne fordeler, i det andre tilfellet er bygget på skuespill, og hovedoppgaven utgjør - en matchende tema fotoseanse for den valgte sjangeren.
Standard poserer i en fotoseanse
Som nevnt ovenfor, standard holdning - er et resultat av ledende magasiner og å forstå hva det handler om du heller bare se et par av dem og se på profesjonelle modeller. Den opprinnelige hensikten med positurer - reklame varer eller tjenester, med modellen som en person, ikke veldig interessant, bortsett fra i tilfeller hvor en kjendis merkevaren representerer. Men alt dette gjelder kun for kommersielle skudd. For alle andre tilfeller, for eksempel når du fotograferer, objektiv standard positurer er forskjellige, og det er å understreke gunstig side modell. Med andre ord, den modellen nå i hovedrollen.
Hvordan å posere for en fotoseanse

Standard posering gjør det mulig å fremheve alle de fordeler og skjule feil. Men hvis du har de ideelle innstillingene, og du vet at dine synspunkter, begrensninger i å velge elementet du nei. For de som, liksom, enn misfornøyd med seg selv og ofte for to hovedgrunner - lav vekst og overvektige må gi opp noen positurer absolutt. De bare fremheve feil. Utelukke disse positurer, positurer, som skal "kaste" lem. Ikke mye setter føttene ikke spres til sidene og hendene opp. Ekskludert skyting lavere vinkler som bare visuelt forbedrer feil, men de kan jevne skyte gjennom toppen. Også er det nødvendig å forlate elementet der du stå eller sitte med ryggen til fotografen og gå tilbake til det. Det er bedre å erstatte dem neste holdning til å bli eller skal sitte i profil, deretter tilbake til fotografen bare kroppen. Det bør brukes med forsiktighet og stiller der du må bøye og ssutulytsya. Dette gjelder spesielt lubben jenter.
Standard poserer i foto shoots gir en glamorøs, romantisk eller bombastisk stil. Du må være trygg, ikke zazhymatsya, bokstavelig talt, ikke overbelastes musklene, spesielt i nakken. Slapp hjelpe et vakkert bilde for en fotoseanse: lage en lys fashion makeup, stilig hår, kledd i henhold til klubben, ungdom eller kvelden mote og legge til tilbehør. Det nye bildet vil være bedre motiverende doping i noen fotoseanse, og vil alltid føle deg trygg.
Pozuvannya en fotoseanse som en del av de originale stiler
Under den opprinnelige stilen bør forstå at de ikke brukes så ofte i profesjonelle og amatører photo shoots. Dette inkluderer populære og mindre populær stil "classic", "vintage", "vamp", "drama", "retro drama", "Fantasy", "cosplay", "hippie", "folk motiver" og så videre. Utgjør i dette tilfellet må være med en touch av skuespill. Det er ikke nok til å behandle bildet, er det nødvendig og spille som om du var på åstedet for den berømte teater. Det teatralitet må være tilstede i skuespill, og med det alt som ville rett og slett irrelevant og meningsløst i standard positurer for blanke stiler.
Hvordan å posere for en fotoseanse

Teatralitet skal vises i følelser, gester, vindkast. Bare ta en positur fra en standard liste og legge den til spillet - vzhyvayuchys bildet. For at det skal skje, er det en uskreven regel første hundre kadre "i en fotoseanse, så mye som må gjøres personell, som mange fotografer til å modellere endelig i stand til å gå inn i rollen og slappe av. Det er fra dette og vil avhenge av resultatet av arbeidet ditt. Så hvis du ikke er trygg på sine evner, ikke bare gjør det vanskelig stil av foto shoots, prøve noe med nezhanrovoho bilde av følelser, selv om det er nødvendig, men ikke så viktig. For eksempel, her inkluderer stil "grunge", "steampunk" i noen grad "hippier" og "folks motiver."
Opplevd all moroa av denne sjangeren foto session, og bemerker sine styrker og svakheter, har du sannsynligvis ikke gi opp og de vanskeligste stiler i form av overføring av ideer gjennom skuespill, som inkluderer "drama", "mørk", "cosplay" og så videre.  
Poserer for et bilde skyte ståendePoserer - er en kompleks art, adlyder ikke alle. Nybegynnermodellen og vanlige folk ofte ikke vet hvordan de skal oppføre seg foran kamera og i hvilken posisjon som er bedre fotografert.
Hvis du ønsker å gå til fine bilder, trenger du ikke bare velge en god fotograf, men plukke en interessant positur for en fotoseanse stående. Spar ikke bruke mer tid på det, vil det lønne seg dine vakre bilder.
Poserer for et bilde skyte stående
Poserer for et bilde skyte stående

- Når du setter positurer, først av alt, må du ta hensyn til sine føtter. Grunnlaget er foten. Måten sokker returnert avhenger av mange ting: komfort og eleganse bilde modell. Hvis sokker er litt slått til hverandre - vil det gjøre en stående stilling ikke sikker, men det kan brukes. Snu føttene sammen, vil vi vise et barn eller en sjenert jente. Bare sørg for å velge riktig klær, interiør og tilbehør.
- Hvis du utvider sokker i hånden, uten å bli trygg og feminin. Føtter, snudde mot kameraet, lage en modell av aggressiv og provoserende. Dette kan også brukes, spesielt hvis en liten lean - effekten vil bli mer uttalt.
- Returnerte til kamerahuset, gjør figuren bredere og tar et bilde. Derfor er fagpersoner rådet til å slå til kameramodeller halv omdreining. Sørg for å flytte hendene, men ikke senke sine sider.
- Du kan komme tilbake til fotografen, la hendene på veggen og snu hodet til kameraet, litt å bite seg i leppa.
- Hvis du vil være i stand til å stå for lenge nosochkah kan skildre en ballerina. Stå på nosochky og hender zimknit over. Styreleder vike.
- Under fotoseanse hjemme, bedre å velge en nøytral bakgrunn. Hvit eller lys teppe ideell bakgrunn.
Poserer for et bilde skyte stående modeller
Poserer for et bilde skyte stående

Når du fotohrafuytesya stående utenfor bør understreke verdighet figuren din. En mulighet er den klassiske situasjon hvor foten er langt fra kameraene utplassert vinkelrett på linsen. Nær foten tå ser rett inn i kameraet. Overføre vekten til den langt ben og kropp tur på 45 grader. For å gjøre litt slankere hofter, slå dem på kameraet. Skuldre og bryst bør se på kameraet. I denne stillingen kan du bøye knærne litt. Utsikten må være dyp, men samtidig avslappet. Du må føle deg som en ekte fotomodell, fremme en ny samling av haute couture. Klær for en slik holdning er bedre å velge en klassiker, men du kan eksperimentere.
Neste ut er kalt "Golden Triangle". Bøy det ene benet og legg den så nært som mulig til den andre. Rett ben vil være grunnlaget utgjør en bøyd kne - toppen. Legemet slår til kameraet i en vinkel på 45 grader. Hender kan sette på hoftene eller hodet til siden.
Asymmetrisk holdning der modellen skal føle seg mest avslappet. Dette gir stabil asymmetri. For eksempel, hvis arm er rett, den annen side må være bøyd. Vekten er fordelt på begge føtter eller overføres til det ene benet. Hvis benet er rett, må den andre være bøyd. Hvis denne posisjonen ikke er nødvendig å sende et kamera fingre eller tær. Kroppen kan gå tilbake til fotografen fra alle vinkler. Det viktigste er å gjøre ting praktisk og behagelig å stå.
Å skape effekten av høye hæler, albuer fagfolk rådes til å ta tilbake litt og trekke sammen. Dermed blir brystene større, flat mage, og du - visuelt ovenfor. Ikke glem å ta tilbake skuldrene og løfte hodet opp.
Vakker positur for en fotoseanse stående
Poserer for et bilde skyte stående

1. Eksperimenter med plasseringen av hodet, armer og lår. Hvis du fotograferer utendørs, kan du stole på tre eller omfavne det.
2 god idé å normal stående stilling, men legger hendene i baklommene eller på hoftene. I denne stilling kan det ene benet er litt trykk fremover.
3 Hvis det er vind, løft armene hår, og gå tilbake til kameraet i en vinkel på 45 grader.
4 Merelim Monroe elsket å lene seg på kamera at brystene virker større. Du kan ta eksempel av henne, lener seg på kameraet i en stor kiste.
5 Basert på en vegg skulder, rygg eller hofte, skape en avslappet måte.
6 lange hår Eiere kan annonsere dem skarp sving eller slag av hodet. Fotografen bør oppleves nok i tide til å fange en fin gest.
Poserer: grunnleggende prinsipper
Før du starter fotoseanse, bør modellen være avslappet og stole på fotografen. Hvis det er begrenset, men var ikke bra, bildene ikke kommer ut bedre.
Poserer for et bilde skyte stående

Fotografen må være aktiv og uforutsigbar. Det bør alltid ta bilder selv når modellen er ikke klar. Vi vet at de beste bildene er spontan.
Fra ramme til ramme endrer posisjon av hodet og hendene, rotere hoftene og overkroppen. Beina kan også settes forskjellig.
Hvis fjernet Rostov portrett, som innebærer hendene, trenger fingre ikke trenger å presse inn i nevene. Hendene skal være naturlig.
Elementet står for mye av foto shoots, eksperiment! Uansett hva du ikke viktigst, å føle seg trygg og avslappet foran kameraet. Stivhet ødelegge noen skudd. Improvisere og bosette for improvisert annerledes å få mest mulig ut av en fotoseanse og gode ansatte.  
Яндекс.Метрика