Svært få mennesker kan skryte av dyktighet, stille spørsmål, så ofte vår samtale rullet på trivielle temaer eller fester komplett dialog og ikke forstå hverandre. Imidlertid kan kunsten å stille spørsmål mestre. På denne kontoen skrevet mange tekster og formulert mange anbefalinger. Men blant annet kan identifisere de viktigste.
Hvordan å spørre?

 De fem store regler som å stille spørsmål
 1. Spørsmål bør være taktfull!
 Dette betyr at dine spørsmål bør forholde seg til personligheten til samtalepartner, hans sosiale og familiestatus, profesjonelle ansvar og betingelser. Ukjente mann skal ikke spørre om hans inntekt og religiøse preferanser, folk seksuell orientering - interessert i detaljene i deres private liv, etc.
 2. Spørsmålet til å være sant!
 Det er allment kjent fra filmen "The Meeting Place kan ikke endres", hvor Gleb Zheglov anbefales det Sharapova. Faktisk, bør du raskt og enkelt etablere relasjoner viser genuin interesse for den personen. Hvis din kommunikasjon er bygget utelukkende innenfor kompetansen til virksomheten - da bør du vise interesse for felles sak, hva du gjør, og deretter gå videre til å installere mer uformelle relasjoner.
Hvordan å spørre?
 3. Spørsmål bør ikke være dobbelt!
 Denne regelen innebærer at dersom problemet kan forstås urette, det mest sannsynlig vil bli forstått feil. Tror du det i våre liv bruker vi litt tvetydige spørsmål? Og rikelig! For eksempel, på spørsmålet "Hva gjør du i kveld? "- Tas som en invitasjon og bare tilbringe tid med en kopp kaffe og et snev av sexy. I dette tilfellet, er det hensiktsmessig å spesifisere spørsmålet: "Jeg kommer i kveld for å drikke en kopp deilig kaffe lageret selskap? ".
 4. Snakke nødvendig å veksle åpne og lukkede spørsmål!
 Lukkede spørsmål eller unikt gir et bekreftende eller negativt svar klart. Et åpent spørsmål ber følgesvenn til å dele dine tanker, minner, gi uttrykk for sine synspunkter. Alternative åpne og lukkede spørsmål i et intervju. Et stort antall åpne spørsmål gjør snakke hele tiden strekke hukommelse og hjerne, og misbruk lukket - han vil føle at han er i for avhør.
Hvordan å spørre?
 5. Ikke overse til Showcase følgesvenn!
 Det er, selvfølgelig, den skjulte skam. Veldig ofte i dette tilfellet, begynner spørsmålet med ordene: "Du kan ikke svare hvis du ikke vil." Dermed en skjult kilde antydet at han trodde samtalepartner omsorg eller ikke er en primær, som også kan tolkes som mangel på respekt for partneren (si, en gang uviktig spørsmål - hvorfor forteller du meg sett). Tvert imot viser det sterkeste at hans mening er viktig for deg.
 Nyt og meningsfulle samtaler for deg!  
 Advokat - et yrke svært populært i dag. Advokater trenger ikke bare i advokatkontorer og domstoler i hallene, hver plante, hvert kontor har sin egen advokat. Men på samme tid, er arbeidsmarkedet bokstavelig talt mettet 'juridiske medarbeidere. Finn en jobb kan være svært vanskelig selv jurist med laud og tilgjengeligheten av arbeidserfaring. Hvordan bli en verdifull medarbeider og høy kvalitet advokat? Hvilke ferdigheter er nødvendig, og hva problemer kan oppstå i ferd med å skaffe seg arbeid og yrke? Dette fremgår i artikkelen nedenfor.
 Planen av artikkelen:

 Hva utdanning bør få?

 Hvilke egenskaper må ha en advokat?

 Jo mer vanskelig yrke?
Hvordan bli en advokat? møte mennesker.
 En av de viktige kvaliteter som bør ha advokat er emosjonell stabilitetFordi arbeidet til en advokat i forbindelse med konstant psykisk stress, jobbe med masse folk.
 Spesifisiteten av nasjonal lovgivning er et stort antall daglige skiftende juridiske rammeverket. Å være vellykket og populær advokat - så vær klar over de siste oppdateringene i nasjonal og internasjonal lov. Ønsket om å stadig forbedre seg - halve kampen på vei til en vellykket karriere og en velstående advokat.
Hvordan bli en advokat?
 Jo mer vanskelig yrke?
 Den juridiske profesjon har en rekke fordeler fra å være nyttig for samfunnet og folk og interessant arbeid til anstendig lønn for sitt arbeid, og retten til å bruke statlige garantier krever hver arbeidsdag advokat.
 Men i dette feltet har sine hjørnesteinene, som mange unge fagfolk opphøre sin virksomhet eller selv forlate yrket.

 Den største ulempen med den juridiske profesjon - stor konkurranse i arbeidsmarkedet. Popularitet yrke har ført til at universitetene i landet begynte å produsere flere fagfolk enn nødvendig. Som et resultat, nå hver lille bit erfaren advokat gjennom hele sin karriere må bevise sin profesjonalitet.

 Studere jus - En annen fallgruve yrke. Poenget er at regelverket hadde lest eller studere det (nesten umulig). Det må virkelig lære, slik som å være i stand til å analysere loven, etter å ha studert alle notater og referanser, og du må ha ekte talent.

 Moralsk side. Arbeider i den offentlige tjenesten krever en advokat til å ta kald mest avgjørende beslutninger som noen ganger kan drastisk forandre livene til mange mennesker.

 Moralsk side. Velge den juridiske profesjon, må man forstå at det er nå - et eksempel på anstendig oppførsel for samfunnet. Eventuelle feil eller misbruk kan koste en karriere og omdømme.

 Noen juridiske aktiviteter (spesielt kriminologi) forbundet primært med risiko for liv og helse.

 Jobb for alltid Førsteamanuensis binder seg til naturlig tilstand. Innvandring til et annet land er en vanskelig prosess, som hvert land har sitt eget regelverk og system (som gjelder spesielt for den juridiske og forretningsmessige). Å jobbe i et annet land, trenger du mye tid til å studere, og studiet av loven i staten.

 Til tross for de mange negative sidene ved yrket, mange fortsatt velger rettsvitenskap. Hver dag advokater utvide omfanget av fremveksten av en ny type forhold. Men hoved attraktive side av yrket er beskyttelse av individuelle menneskerettigheter og rettferdighet.  
Hvorfor gjør såpe?
 Og hva skulle vi gjort uten såpe - duftende, skummende med mye letthet smыvayuscheho hender med fett og smuss, men med klær - flekker? Og når folk hadde levd uten såpe! Man oppfant denne uunnværlig redskap i økonomien mer enn 2000 år siden - og vi fortsatt oppriktig lurer på hvorfor såpe vasker?
 Såpe, som andre lignende vaskemidler, har en fantastisk funksjon - det reduserer overflatespenningen av vann og dermed øke dens rengjøringsegenskaper. Skum inneholder mange bobler med vann skall. Det bobler og er den samme hemmelige vaskemiddel såpe - de tar over støv og skitt. Og under vannstråle skum, "anriket" av disse partiklene vasket ut uten problemer.
 Hvis ytterligere fordype deg i hjertet av saken, hvorfor gjør såpe, det kan ikke gjøre uten noen kunnskap om kjemi. Nemlig - kunnskap strukturen av såpemolekylet. Dens eiendommelighet er at ved kontakt med vann dekket hele overflaten av den sistnevnte typen "gjerde" såpemolekyler. Dette reduserer overflatespenningen av vann og i sin tur øker dens fukteevne. Dette følgelig fører til bedre fukte hender, stoff eller andre forurensede overflater.
Hvorfor gjør såpe?
 Hva skjer nå? Støv eller slam, dekket med såpe molekyler kan lett separeres fra overflaten av hendene eller klut og nedsenket i en løsning i form av nylig suspensjoner eller emulsjoner. Og konvolutte egenskaper av såpe molekyler hindre deres å bli med i overflaten, men perfekt til rette for deres raske spylevann.
 Så hvis du bare dykke i og ingen vitenskap å forklare hvorfor såpe vasker, kan vi si at skum har muligheten til enkelt å absorbere støv, smuss og fett fra den forurensede overflaten og like lett vaskes bort med vannGjør overflaten ren.
 Selvfølgelig nå Kosmetisk såpe ikke er begrenset til bare en vaskefunksjon. Ulike tilsetningsstoffer som er lagt til såpe, gi sine andre egenskaper: fuktighetsgivende, anti-bakteriell, mykgjørende. Såpe har en annen form, farge og lukt. Men den viktigste funksjonen er fantastiske bobler - enkelt fjerne smuss og fett.  
 BBC hevder at skolen trenger å organisere livet sitt, men faktum er at skolen gir generell kunnskap, men lærer ikke livets realiteter. I denne artikkelen vil vi liste hva skolen lærer.
Ting som ikke er undervist av skolen
 1.  Livet er ikke rettferdig - og det er tid vil være enige;
   Alle bryr seg ikke om deg. Alle venter på deg på de store prestasjoner, selv uten å ta hensyn til din personlige følelse av verdighet;
   Det er lite sannsynlig at noen vil betale deg 50 tusen i året umiddelbart etter endt utdanning og selv instituttet. Du vil ikke ha personlig limousin med sjåfør til du kommer den samme, bortsett fra at det gjør ikke dine foreldre;
   Hvis du tenker at din lærer for krevende og veldig streng med deg - vente et kort fra sin sjef. Fordi kokk karriere vil avhenge av hvordan du jobber;
   Være en kokk på McDonalds - ikke under din verdighet. Forfedrene dine selv kalt dette arbeidet - god sjanse;
   Ikke klandre sine egne feil av sine foreldre. Det er bedre å lære av deres eksempel;
   Ved tidspunktet for fødselen din dine foreldre var glad, energisk, og ikke de som du ser dem, kjedelig og uinteressant. De blir så, tjene penger til barndommen var bekymringsløs, og du gjør feil i livet;
   Skolen sette en dårlig score, men i livet som feil får konsekvenser;
   I fremtiden vil livet ditt ikke deles av kvartalet, ferie, helligdager, etc., vil være solid uke: to helger per uke og 24 feriedager pr år;
  Ting som ikke er undervist av skolen
   I livet vil det være lite å være arbeidsgivere motsetning lærere vil ta for deg å finne selve "I". Du må gjøre alt i sin fritid;
   Må ikke forveksles med den virkelige liv som vises på TV. I livet vil du bruke mer tid på jobben enn kaffe;
   Utmerkelser mottatt i skolen, i de fleste tilfeller ikke påvirker flyten av instituttet, selv om lærerne sier det motsatte;
   De fleste av kunnskap innhentet i skolen - ikke nødvendig i livet;
   Ganske ofte er det de som ikke er godt trent oppnå stor suksess;
   Alltid opprettholde gode relasjoner med sine klassekamerater og venner. Mest sannsynlig en av dem i livet, før eller senere, for å hjelpe deg i livet.

   Hvis du har din egen erfaring, kan du supplere vår liste. De mest interessante ideer vi må involvere i denne artikkelen!  
Яндекс.Метрика