Kjærlighet - en følelse som ønsker å være i dusjen nesten hver og en av oss, men den klarer ikke alt. Hvorfor skjer dette? Hvorfor er det noen, derfor fant kjærligheten på veien, mens andre - ikke. La oss forstå og finne måter å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt.
 Ja, vi er enige om at kjærlighet er ikke en følelse som kan lages kunstig, men du kan gjøre noen trinn i livet som i vesentlig grad bidrar til å møte med noen du elsker.
Hvordan å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt?

 5 måter å tiltrekke seg kjærlighet

 Aktiver elske deg selv. Veldig ofte, jenter og gutter - ikke gi elske deg selv, du virkelig er, de er "herrer" og "damer", men de bryte forholdet. Ofte er det ikke helt skjønte. Så, først må du forstå om du ikke er i stand til å elske seg selv, eller ikke ønsker og sterkt avvise slike øyeblikk. Også lære årsaken til feil og unnskyldninger. Kanskje er du redd for ny alvorlig forhold?!

 Redusere bar av sine ønsker, i andre halvdel. Noen ganger setter du en svært høy bar til den personen du ønsker å elske. På den ene side, selvfølgelig riktig, men på den annen - er 100% feil. Er du sikker på at denne mannen (eller kvinne) er du velger, hvis du kan kvalifisere for det?! Vær realistisk og tilstrekkelig se på ting. Ingen perfekte mennesker, og mennesker som passer til dine behov - ett, og måten de er pålagt å vinne. Dersom kravene er for høye, så mest sannsynlig har disse menneskene er alles halvdeler.

 Bli mer naturlig. Spesielt dette rådet gjelder for jenter. Noen ganger jentene ser veldig annerledes enn de egentlig er. Prøv å se enklere. Alvorlig utsikt, dyre antrekk på detaljer og gjennomtenkt kveld make-up - det er alltid et hint om at en enkel fyr jenta var interessert. Hvis dere virkelig enkel liten interesse, så ja, du gjør det riktig, men hvis du allerede ønsker å finne noen fyr over at det var normalt, er det liten grunn til å endre seg. Den måten av samtalen, og danne meninger om deg. Lær å snakke enklere og mer rot. Ellers kan overdreven patos spiller en negativ rolle.

 Forstørre din krets av kommunikasjon. Noen ganger mangel på kjærlighet å skylde smalt spekter av din kommunikasjon. Prøv å utvide det: mer kjent med nye og interessante mennesker, oftere på offentlige steder (utstillinger, konserter, festivaler). Selvfølgelig trenger ikke å gjøre seg kjent med hverandre, danne en ny vennekrets mer intelligent måte, trenger ikke å slippe inn folk som du ikke er interessert og usympatiske.

 Se etter andre menn ser. Et annet tips for kvinner. Å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt noen ganger trenger ikke engang, i stedet, nok til å revurdere sin holdning til menn som omgir deg. Noen ganger du bare ikke se at lykke og så må være i nærheten av deg. Ganske enkelt bedre se menn som omgir ham. Ja, vil du mest sannsynlig nødt til å lukke øynene til noen mangler, men ikke glem at det finnes ingen perfekte mennesker, og ofte ulemper er ikke en setning, kan du glemme dem eller slå dem (selv mentalt) fordelene og funksjonene til din ektefelle .

Hvordan å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt?

 Hvordan å tiltrekke kjærlighet i praksis Feng Shui

 Tomt hus useriøs og gamle ting. Feng Sjua rotet i leiligheten og unødvendige ting - alltid avskrekket kjærlighet. Hun finner fred i ditt hjem og formål når alle spredt. Så, du må muligens bli kvitt alle de tingene som du ikke trenger - noen gi, selge eller kaste bort. Naturligvis deretter rydde opp i rotet rundt i huset, spesielt på soverommet og i sørvest av leiligheten. Etter handlingene tatt, vil du føle forandringen i livet ditt. Spesielt det bør gjøres til de som er mennesker, men mellom deg ingen gjensidig kjærlighet.

 For å plassere et symbol på "moder jord" (krystall) sør-vest for leiligheten din. Få krystall - et symbol på "moder jord", øker det også slike følelser som kjærlighet. Og du vil ikke bare motta kjærlighet fra andre, men også distribuere det til dem som vil legge ditt hjerte.

 Selv tegnene - som en allusjon for å søke etter et par for deg. Prøv å finne figurer som ville ha et par til deg selv og sette dem i midten av huset. For eksempel, to duer (gutt og jente). Denne kombinasjonen vil forbedre kjærlighet akkurat som naturlig påvirker holdningen til den andre halvparten.

 Fjern fra sove blomster i potter, og selv buketter. Merkelig nok, men Feng Shui er svært viktig på dette tidspunktet å fjerne alle blomstene på soverommet! Ingen forskjell det blomster i potter eller buketter i vaser. De er svært høy absorpsjon i kjærlighet, omsorg og ømhet, og tar den fra deg. Det, selvfølgelig, dårlig! Imidlertid er det mulig og til og med nødvendig å la blomster på bildene, spesielt dersom det malte blomster. De er de fargene som er i stand til å tiltrekke seg ganske kjærligheten i livet ditt.

Hvordan å tiltrekke kjærlighet inn i livet ditt?
 Så alle disse tipsene i dag! Hvordan vet du hvordan du skal engasjere seg i livet kjærlighet notater?!  
Gaver til kjæresten bursdag 7 år

 Gaver til bursdag gutt 7 år


 Bursdag er en av de mest populære og mest etterlengtede hendelsene for hvert barn. På denne dagen kan han være det som det kunne fortsatt krangle, men det viktigste - er at bursdags barn får gaver.
 Velge en gave til bursdagsbarnet syv år - et vanskelig spørsmål, fordi det ikke lenger er et barn, men ennå ikke en voksen, er det heller avansert alder for barnas bursdag så ikke gå ut til gratis godteri i en vakker boks, en annen leke eller klesplagg. I denne alderen, hadde gutten allerede vet hva han vil, han har sine interesser, nye venner.
 Det er klart at universell svar på spørsmålet om hva du skal gi til bursdagen gutt 7 år, det er, er alle barn unike, hver krever en spesiell tilnærming. Velge en gave til en gutt bør vurdere sin hovedfigur, interesser og hobbyer. Aktive barn eller fryde gitt ham bøker og domosedu neppe være interessante videoer eller fotball.
 Hvis du sier at du ikke bør gi barnet ditt i sju årDa vil det være skolemateriell, mange gir sin bursdag, overbevist om at det er en god gave. Ja, en fantastisk gave, men hvis en gutt elsker å lære og behandle det som det er fortsatt slike gaver raskt slettet fra minnet, vil bli oppfattet som noe ordinært og banalt.
 Det finnes tilfeller der en syv-års barnet ennå ikke fastsatt sine preferanser, fant noe å gjøre for sjelen. Du kan komme i forkant av arrangementet og gi en bursdag med hockeykøller og skøyter uniformer eller god fotball, ganske muligens et barn som er interessert i sport og fortsatt høre ham som en ny stjerne i verden av idrett.
 Velge en bursdagsgave, ikke ignorere ønsket av bursdag. Du kan øke til gutten hva han vil. Hvis han vil ha telefonen, bør du gjøre en slik gave. Men ikke gi dyrere modeller, fordi barn i en alder av syv eller være kjent med priser og verdier viser. Barn i en alder av syv aktivt bruke moderne gadgets, så hvis du kan, så kan du gi barnet ditt en tablett, er det viktig å riktig motivere at han ikke holde ham lenge.
 Dagens gutter vil være interessant ikke bare telefoner og nettbrett, men annet nyttig og relevant måte, for eksempel, kan litt hengte mann behage musikkspilleren, multi-funksjons alarm, e-bok. Slike gaver vil føle seg som et barn og en voksen selv og lidenskap vil være grenser. Behandle barnet, at det vil koste!
 Dagens barn er veldig nysgjerrige, de er interessert i alt fra alarm enhet, enheten slutter universet. For disse unge forskere og vitenskapsmenn i fremtiden kan være en god gave mikroskoper, teleskoper, interaktive plakater, globuser, kart av verden og andre lignende ting. Slike gaver gripe barnet, gir de muligheten til å lære noe nytt, mystisk og ukjennelig.
 Leker er en av de integrerte deler av livet til barn, til tross for overflod av datautstyr andre attributter av moderne liv. Bursdager kan ta, noe som gir ham savnet fra sin samling maskin, helikopter, båt eller bil mote på radio, bil transformator, som kan samle ulike modeller. Knapt noen av gutta ikke fryde seg ved synet av våpen du kan gi eller maskingevær, der du kan skyte på mål. Selvfølgelig, disse spillene har til å kontrollere voksne.
 Brettspill som alle barn, gutter og syv år er intet unntak. På bursdagen kan presentere en tabell hockey eller fotball, kan disse pakkene installeres på nesten alle overflater. Men den virkelige glede vil presentere i en stor, stasjonær sett komplett med et bord. Å innpode i barnet ditt reglene for oppførsel i samfunnet, lære å modellere sin atferd, utvikle fantasi og tenkning, kan du velge pedagogiske kits som er laget spesielt for gutter syv år. I dag kan du finne en rekke alternativer slike spill ofte sett inneholde detaljer som bringer gameplay til det virkelige liv.
 Blant det enorme utvalget av pedagogiske spill, er å velge sett for design og kreativitet. Velge en gave fra denne kategorien bør vurdere interessene til gutten, fordi han er en interessant detalj lim kjente merkevare gammel bil eller gjøre eksperimenter med vann. For barn posydyuchyh være gode leker som inkluderer fascinerende puslespill, puslespill, puslespill, designere. Nå i butikkene kan du finne et stort antall slike sett for alle aldre, produsenter hindre dem, noe som gjør spillet mer spennende. Puslespill kan ha et stort antall elementer, og designer kan være magnetisk, blokk, elektronisk med mange varianter av forbindelser.
 De universelle gaverSom vil imponere ingen gutt, inkluderer sykler, rulleskøyter, skateboard og annet brukerutstyr for aktiviteter. Og til de uvanlige gaver som ikke kan kjøpes i butikken kan være en morsom opplevelse. Som en gave til et barn i syv år, kan heve kampanje i delfin eller en dyrehage, et besøk på sirkus, badeland, fornøyelsesparker, teatralsk syvende fødselsdag.
 Hovedpremien i - Gleden det vil bringe barnet ditt for å se hvordan den gløden av lykke øyne trenger å vite interessene og behovene til gutter, vurdere hans ønske om fantasi, kreativitet og nytenkning, og ikke vær redd for å eksperimentere.  
Яндекс.Метрика