Hvordan tjene penger på nettetMåter å tjene på internett mye, det er enkle måter og sofistikerte måter, i denne artikkelen vil vi diskutere obasposoba. Siden penger på nettet? Det er to alternativer
1. Resultat uten et nettsted
2. Opptjening Online
La oss starte med inntekter uten et nettsted. For inntekt på nettet, må du først å misunne vesken WebMoney siden penger online ekte penger vil komme, alle pengene er elektronisk og via Webmoney kan du vise ekte penger på en bankkonto. Hvordan kjøpe Webmoney finne her. Og du trenger en e-post til nettstedet.
Vurdere måter å tjene uten et nettsted
1. Klikk - inntjening for å vise annonser, den enkleste form for inntjening på internett, du betaler for å vise annonser i en gitt tid. Med denne form for inntjening og takle Studenter ingenting komplisert her. I klikkene bli rik, men hvis du prøver noe som mozhite akkumulere.
2. Poll - her får du betalt for å svare på ulike spørsmål, disse spørsmålene du stiller selskaper som produserer ulike produkter og for å lære naperet vil be om et produkt de gjør disse spørsmålene. Ifølge undersøkelsen vil du betale 5 til 20 hryvnia for en meningsmåling.
3. Social Network - Jeg Duma at du registrerte deg med noen sosiale nettverk som Klassekamerater, vVkontakte, Facebook, tWiner og så videre, og så er det mye snakk og dele bilder å også bruke tid på sosiale nettverk og gjøre mozhite.
Vurdere måter å tjene Online
Hvis du har et nettsted, vil du være i stand til å tjene mer hvis godt prøve her er noen måter.
1. Rettet annonsering - i dag, reklame kan bli sett på TV, kan du høre på radio og se og høre på Internett. Hvis det nettstedet du kan tjene på å vise reklame og et klikk på den.
2. teasers - dette er den eneste form for reklame i form av banner her bare betale for klikk.
3. Affiliate programmer - mange selger et produkt via Internett og til å selge mer enn de har et slikt program for portnykov, at du er fremme et produkt på yhnyy Affiliate Link og hvis vennene kjøpe til din partner linken vil du få en viss interesse fra salg av varer .
4. Selling lenker - inntjening eksklusivt for webmastere som har nettsteder er kjent på internett og har god ytelse TIC, virkemåte - få koden fra nettstedet kotoriyi omhandler prodazhey lenker og lime til nettstedet ditt og hvordan du kjøper det lenker vises på vår nettstedet.
5. filer - for fillagring og kan gjøre ingen nettsted og tilstedeværelse på stedet. Det finnes nettsteder som depozitfiles og andre hvor du kan plassere filer og laste ned filen 1000 du betaler en viss sum. Lær hvordan du kan tjene penger på fillagring. Les her esl ønsker å gjøre fildeling uten et nettsted.
Her er noen måter kort for å tjene på internett, men som du tjener - du bestemmer, men jeg skal være ærlig, må du tjene for å jobbe!  
Verdens største kattI vår verden er det mange forskjellige dyr. Hver av dem er i stand til å overraske hennes skjønnhet, ynde, intelligens. Dette er ikke nødvendigvis et eksotisk utseende. Selv de mest vanlige katten kan være meget uvanlig.
Den største katten
Denne rasen kalles Maine Coon, annerledes Meynskaya enotovaya katt. Dyret dukket opp i Nord-Amerika. Opprinnelig rasen hadde følgende kjennetegn: stor størrelse, langt hår, svart farge og likheter med vaskebjørn. Senere ble representanter for rasen ansett og en katt av en annen farge. Kit, som er den største i verden, veier nesten femten pounds, dens lengde - mer enn en meter. Han tilhører rasen Maine Coon.
Utenfor denne katten ligner en liten gaupe. Naturen av myk, smidig, ikke helt matchet med en forferdelig utseende. Dyret er svært aktiv, hardfør forskjellig smidighet og ikke capriciousness.
Katter av denne rasen kommer godt overens med barn og kjæledyr er nesten alltid for alle. Dyret ikke trenger ekstra omsorg er veldig ryddig. Noen av de største kattedyr nevnt i Guinness Book of Records.
Hva andre katter anses å være større
Arter Savannah. Dets representanter er korte og har mottle. Katter er veldig grasiøs og vakker. Disse dyrene er sjeldne fordi ikke vanlig som kjæledyr. Savannah katter imponerende størrelse. Voksne i de to og en halv ganger den normale katter.
Tegn representanter for denne rasen er uforutsigbare. Savannah kan gjøre hoppe høyde tre og en halv meter, så liten leilighet det ikke passer. Dyret tolererer ikke kaldt fordi det er fødestedet til Afrika. Hvis en katt til å holde seg hjemme, vil det ha å gå i bånd. Ellers er det bare rømme. Katt er forskjellig lunefull natur og omsorg krever mye tid. Verdt dyr dyrt, fordi råd til å holde ham kan bare svært velstående folk i stand til å gi katten trengte henne plass.

Katter tradisjonelle raser

A sibirske, russiske, persiske og andre arter i enkelte tilfeller kan nå gigantiske proporsjoner. De største katter som bor hjemme kan være en og en halv ganger større enn sine kolleger. Grunnen til dette er den store kaloriinntak. Veterinærer ta hensyn til at for tykke for sin rase katter med dårlig helse og lav levealder.
Rekordholderen blant de største kattene
I Guinness Book of Records som den største katteraser registrert representant Savannah Skarletts Magic. I en alder av atten måneder med vekst nådd førtifire inches. Hanner av denne arten kan bli opptil seksti inches. Arter svært vanlige i USA, utenfor katter som vill serval, men tegnet er lik huskatter.
Bergarter Savannah begynte å trekke seg i Amerika i åttiårene tvers av huskatt og den afrikanske serval. De dyreste kattunger anses første generasjonen hvor den dominerende blod serval. Kostnad kattunge når tretti tusen dollar.
Savannah Cats rasen - vakker, intelligent, kjærlig, aktiv, elsker å snakke med sine eiere. Folk blir tiltrukket av sin likhet med de villkatter, de har samme unike farge.
En annen rekord kan trygt anta lyhra katt som heter Hercules. Den veier four hundred and eight pounds, lengde - tre meter og sytti centimeter. Hercules er i stand til å svelge på en gang førtifem kilo kjøtt, men det tillater ikke mye der. Totalt tjuefem lander der lyhrov.
Keith, den største i verden - Stewie fem representative arter Maine Coon. Han bor i Nevada. Lengden er 1 meter 23, slik at katten kan være en ny rekord i Guinness Book of Records i kategorien "mest".  
Den største neseNesen, som er den største i verden, som eies av en person bosatt Mehmet Ozureku. Lengden av sin uvanlige nese er 8, 8 inches, men mest interessant er at kroppen er fortsatt økende. I 2007 ble det offisielt registrert i Guinness Book of Records som den største i verden.
Medisin forklarer dette fenomenet en sjelden sykdom - rynofymoy. Huden av nesen vokser, noen ganger på steder, og til det hele tatt. Årsakene til sykdommen er ukjent. Nesen er stadig økende på grunn av spredning av huden farge er lyse rødt. Det bør bemerkes at utvidelsen er symmetrisk, og kroppskonfigurasjon er ikke endret. Hvis huden vekster foci dannes tubercles, som senere er blitt til ett amorf formasjon. Rynyfymoy mer sannsynlig å lide menn med sykdommen oppstår etter førti år.
Championship "Den største nese i verden"
Byen Langenbruck hvert femte år arrangeres mesterskapet der bestemt person med den største nesa i verden. Den tiltrekker seg søkere fra hele verden.
Forutsetningen for deltakelse i turneringen - til reglene. Under målingen, bør deltakeren ikke grimase, rynke, begår andre handlinger som kan påvirke økningen i kroppen. En person må være rolig og avslappet. Det er viktig å mangelen på enhver operasjon og ikke-bruk av verktøy for å øke volumet og formen av nesen. I de siste vinnerne av mannen som har nese lengde var 12, 7 inches, og kvinnen med kroppen 10, 16 centimeter.
Historien om konkurransen begynte for femti år siden, da en av puber møtte ordfører venner. Da ordføreren begynte å gjøre narr av de største neser venner, var de ikke i gjeld og finne en solid "shnobelya" guvernør. Det er en spøk, ble det besluttet å organisere en klubb Vinnere Nosov største i verden, var hodet ordføreren. Et par uker Association ble etablert, og snart den første konkurransen om tittelen "mest enorme nese Tyskland."
Gradvis "klubb nyskjerrig" økt. Noen i verden kan bli medlem. Nok til å ha nesen til de aller minste lengde på seks inches bred og fire inches. Arrangørene av klubben mener at disse alternativene gir rett offisielt regnes av nosastыm. Foreløpig medlemmer av klubben er 330 mennesker. Founders Cup frykter at en fremtidig jubileum konkurranse vil komme representanter fra Georgia ikke å forlate noen sjanse for andre deltakere.
Store neser Verden
Noen kilder sier at det er en annen eier av den største nesa i verden. Dette borger av Pakistan Fayzan AHHA, er hans kropp 12, 19 centimeter.
I en fersk online video, som inneholdt Mehmet Gul. Dette åttiåring tyrkere, er hans kroppslengde fjorten inches. Roller sant, og denne mannen egentlig er, men ta del i en konkurranse han ønsker.
Fenomenale svært store neser fortsatt vokse i noen av representanter for menneskeheten. I det attende århundre i den tyske byen levd en adelsmann Gustav von album. Han var kjent for sin lange nese, som han stadig brukt som et emne for en rekke vitser og vitser. Å ha en god sans for humor, Gustav var ikke skamme seg over sitt slag, han elsket å delta i karneval, ikke på seg en maske, som det ikke var nødvendig.
Størrelsen og formen på nesen er ofte en funksjon av en hvilken som helst nasjon. Slitasje armenere og georgiere aldri forveksles med andre nasjoner. Russiske dette legemet er liten, men det er mange andre gode egenskaper.  
Яндекс.Метрика