Hvordan å underholde venner for det nye året

 Nytt år - er med rette en av de mest favoritt helligdager. På denne dagen, nesten hele verden legge sine hverdagslige bekymringer til side og nyte festlig magiske natten. Det er en tid for moro, glede, latter, gaver, møte gamle venner. Nyttårsaften - en tid da zahadыvayutsya og ønske oppfylt. Til fest din hukommelse og sjel oppvarming varme i mange måneder, må du være spesielt oppmerksom på hans organisasjon. I denne artikkelen vil vi diskutere noen ideer for å hjelpe deg underholde venner for det nye året.


 Julespill selskap "Jeg har aldri"


 Denne konkurransen vil hjelpe gjestene lære interessante fakta om hverandre. For å spille dette spillet, må du fylle briller stede drinker. Da en mann fra selskapet sier en annen ting han aldri gjorde. For eksempel: "Jeg har aldri hoppet med en fallskjerm." De gjestene som noensinne gjorde i livet mitt sånn, gjør en slurk fra hans glass. Deretter stafettpinnen går videre til neste sittende ved bordet.
Hvordan å underholde venner for det nye året


 "Prodыryav serviett"


 For denne konkurransen, må du velge et likt antall menn og kvinner. Så i midten av rommet sette så mange seter som gutta involvert i spillet. Menn sitte ned og satt på kne utfoldet serviett. Topp jenter sitte og kjøring posten omfatter alle energiske låter. Mens hun spilte fru sovayutsya bøyd på kne og unge, prøver så mye som mulig mos og gni kluten. Etter musikken alle ser på resultatet. Seire og damp serviett som led mest.


 "Søt godteri»


 For å delta i denne underholdning burde par. Hver av dem er gitt en innpakket drops hylster. Spillere må utvide til musikk og spise godteri uten å hjelpe seg med hendene. Send inn å spille til de siste par ikke fullføre prosessen. Vinn de som mistet først.
Hvordan å underholde venner for det nye året


 "Gravid Man"


 Denne konkurransen hjelper guttene føler all sjarmen til "interessant" tilstand, og ganske underholde gjestene. Forberede de største ballonger, som kan finne sin Nadu. Kaller "scene" flere deltakere. Lim dem til bellies ballene ved hjelp av tape på gulvet og hell fyrstikkeske. Menn må samle alle kampene uten å gli og uten å skade sine gravide mager improviserte. Vinneren er den som har innhøstingen er over.


 "Bygg en linje"


 Denne typen spill på stripe. Del gjestene inn i to lag jevnt. Hver deltaker må skyte av ett plagg og gjøre det til gulvet, danner en linje. Hvis linjen blir lengre - så laget og vant hovedpremien.


 "Jelly"


 Ofte husmødre forberede for det nye året denne retten. Hvis din ferie tabellen er gelé, kan du ikke bare nyte sin smak, men også spille med spillet. Kutt gelé i biter og legg dem sammen i en flat plate av hver av venner. Distribuere til zubochysttsi. Etter litt tid, behovet for å spise en tallerken med det. Hvem vil gjøre det den mest vellykkede - og han vil vinne.
Hvordan å underholde venner for det nye året


 "Nyttårs Association"


 Det er egnet for underholdning av barn og deltakere kan delta. Prinsippet i spillet er den samme som i "byen". En av gjestene er noen ord som er knyttet til det nye året. Den andre deltakeren sier et annet ord som begynner med bokstaven, som endte den første nyttårs konsept. Vinneren er den som sist stoppet. Dermed har vi listet opp flere alternativer for jule underholdning for venner. Å organisere ferien kan du bruke de ovennevnte alternativene, eller komme opp med noe.  
Hvordan fordele fritiden?

 På tide du ubønnhørlig. Med en så stor hastighet som på den tiden, ingen vil mislykkes, men vil avhende det alle som leser denne artikkelen
Hvordan fordele fritiden?

 Du og bare du er hersker over sin personlige tid, og noen andre du ikke har rett til å ta bort. At eksterne faktorer,, TV, bruker folk unødvendig arbeid datamaskinen din tid, og dermed livet ditt. Og vi lever faktisk gitt svært lite som en sommerfugl - tid. Derfor:
 Ikke la stjele din tid og beriket av deg. For eksempel, det er en type mennesker som, etter deres smiger, "godhet og oppriktighet" som om å be deg om å gjøre noe fordi det er bedre du jobber, eller han døde i går sneglen, og han er ikke i stand til å gjøre noe. En robot er presserende, og kan ikke nekte, ikke sant? Disse menneskene rett og slett ikke oppdage og avverge dem til ham.
 Selvfølgelig kan du brenne alle sine saker i blad, men faktisk, etterlater dette deg med en målrettet tilfeller mer zaplutayut og du vil miste hvis du ikke å være den samme blad. Det er bedre å holde alt i hodet ditt, eller hvis for mange tilfeller sette påminnelser på din smarttelefon, er det mye mer praktisk.
Hvordan fordele fritiden?

 Selv om dagen belastning / livet, aldri angre tid tilbrakt med familie og venner, i disse øyeblikkene mens suspendert. Generelt er tiden - En abstrakt forestilling, hvis vi vurdere det i forhold til universet, i prinsippet, det er ikke, så du har ingenting å tape, jordiske vesener.

 Hvordan fordele tiden din video


Hva er den røde tråden på hånden?
 Fra synspunkt av psykologi, rød tråd på hånden - det er ikke en sjarm, er det en spesiell manypulyatornыy metode for å tiltrekke lykke tanker å beskytte deg mot det onde øyet og være trygg å vite at forsvar er ikke noe annet sted, men rett på deg. Kabbalah behandler som rød tråd på håndleddet på venstre hånd - en magisk karakter som gir sin eier uuttømmelig kraft, får han nærmere kilden til evig energi. I Vesten, mange mennesker går med den symbolske armbånd, hovedsakelig de som er tett engasjert esoteriske vitenskap av den indre verden.
 Plassering stammer rød tråd?
Hva er den røde tråden på hånden?
 Kabbalah - en gammel doktrine, som er støttet av tilkoblingstiden, sammenhengen mellom nære slektninger. Tilhørighet til gamle læren behov for å demonstrere det skal være synlig som en rød tråd på håndleddet hennes - et symbol på hva en person er å studere og hvor. Dersom verge var deg, kan du ikke skyte, han nesten ikke peretyrayetsya under bading. Når en person bærer det, er det helt beskyttet mot ondskapens krefter, fra uvennlig øye og stygge ord.
 Ifølge gamle tro, armbånd med rød ull hjelper folk med å finne indre ro og harmoni med verden her på jorden. Til felles tråd var talisman, må det knyttes noder nærmeste slektning av familien, du kan ikke donere, må folk kjøpe et nøste av ull i butikken. Før ritualet av relativ trenger noen ganger å gjenta bønn og bare da knytte tråden på håndleddet.
 Kabbalah behandler det negative vi får gjennom den venstre side av kroppen, slik at tråden hindrer inntrengning av energi inne i en sort mann. Det er i stand til å beskytte og påvirke tanker og, viktigst, bevisst atferd, bidrar til å utvikle åndelig og langs den nåværende banen.
 Rød tråd sparer mot sykdom
 For ikke å lide en alvorlig sykdom, tråden assosiert ikke bare på håndleddet, kan det vise seg og ankel. Til tross for at kraften i dette ritualet er fortsatt ikke bevist, folk bruker det overalt. I utgangspunktet, de gjør det for sin egen komfort. I psykologien kalles dette forslaget (forslag). Men hvis den røde tråden på hånden betyr helse som dårligere enn det er det ikke, da det bringer bare fordeler.
 I antikken ble det antatt at rød tråd tar alt dårlige behandler plager. Hvis en person er syk med en talisman, etter hans utvinning han brente tråd på kirke stearinlys ild som renser seg selv. Og etter de pårørende igjen bundet håndledd syv røde noder.
 Sjarm for lykke
Hva er den røde tråden på hånden?
  1.  Nordiske landene engasjert i fiske fisk, ofte ut i havet. Det fulgte en tradisjon for å kjøpe røde ull charms i znaharok som ga sin zahovoryuvaly og sjømenn på flaks, så de kom tilbake i live og frisk.

     Spedbarn kan se tråden på ankelen eller håndleddet, povyazannuyu mor at en stor tro på sine magiske egenskaper.

     Siden våre tanker er materiale, gjør vi dem ditt eget univers, hjelper tråd oss ​​å være sterkere. Hvis dette amulett noen gang slått deg tillit, gang hjalp ham du vil ikke nekte. Du kan ikke ignorere lære av de gamle, veivisere og znaharok erfaring, selv om du - sivilisert og utdannet person.

     I dagens verden er det en trend i psykologi som heter NLP (Nevro-lingvistisk programmering), der studien er klart: så lenge folk tror på noe hellig, du kan ikke overbevise ryggen, fører de viktigste argumentene - du vil ødelegge ham lykke til. For hver enkelt av oss mentalt bygger positiv fred i deg selv, selv om det hjelper denne lille detalj som en rød tråd. Dette er et program av livet.  
Яндекс.Метрика