Hvordan velge riktig klærMens unge mennesker som posisjonere seg som jenter uten komplekser, mer kle av seg, testamenter klok jente farten stor Coco Chanel, og kle på riktig måte. "Vel et kutt kjole er hver kvinne. Peke! "- Said Coco, som oversatt til moderne språk betyr -" Det er ingen stygge kvinner - er feil matchet klærne ".
Faktisk, på grunn av dette et skap fylt til kapasitet hver jente levende mystiske dyret kalt "ingenting å ha" - vi vet ikke hvordan du skal velge de riktige klærne. Derfor vil vi lære. Dermed blir hovedregelen i denne vanskelige saken.
Regel 1. Går for shopping, må du bestemme nøyaktig hva du ønsker å kjøpe. Balansen mellom "ønsker" og "behov" vil spare fra å kjøpe fem blå skjorter i stedet for de nødvendige klassiske bukser. Og hvis du fortsetter denne formelen og "fit" - garderobe opphøre pause fra overskudd helt unødvendige ting som du ikke bære. Bestemmes helst skriftlig, at ved utgangen notat i shopping, som ser på først, bevoktet fra å kjøpe unødvendige ting "vel, sooo ønsker."
Regel 2. Prydyvlyaytesya og prøver på klær så mye du trenger. Enten du er i en dyr boutique, der konsulenter er så snill at de er villige til å kysse deg i ræva, eller den gjennomsnittlige butikken hvor selger alle slags viser tretthet og irritabilitet din ubesluttsomhet. Tross alt, det er jobben deres. Og det eneste på at bekymring - dette ting som du skal kjøpe.
Regel 3. Kvalitet er alltid en prioritet nummer. Bedre å investere nøye spart penger i noen virkelig gode ting som du virkelig er enn et stort antall små ting av tvilsom kvalitet, vil gleden over hvilke være en uke eller enda tidligere, så snart de mister sin salgbarhet.
Regel 4. behandle forsiktig komplimenter salgskonsulenter. Husk at deres hovedmål - å selge bare. Å forstå om din greie er egentlig enkel felles kunnskap:
Kvinner med direkte type form er enkel, løse klær. Det er ikke nødvendig å fokusere på midjen, ingen tilbehør, belter, samlinger, etc. i området ved midjen. Prøv å velge klær med et minimum antall deler. I tillegg kan midje alltid "fikse" for eksempel, kjole med silkebånd under brystet.
Jenter med en avrundet figur kan enkelt prøve på dresser med rette jakker, rett skjørt til kneet, jakker og skjorter med V-hals.
Hersker pære form (brede hofter, smale skuldre) understreke styrker og skjule svakheter gjennom dyp og bred hals, krager og andre detaljer som fremhever overkroppen og rette klassiske bukser, ikke formsydde kjoler.
Jenter med figuren omvendt trekant (smale hofter, brede skuldre) bør motsatt velge klær som understreker den nedre delen, rette jeans, brede belter, stor lomme.
For de heldige eierne av et timeglass figur typen er absolutt ingen grenser.
Også huske på at:
visuelt under kler kontrastfarger
visuelt ovenfor - V-hals og langsgående stripe
fullstendighet hånden perfekt skjuler ¾ ermet gratis
kjoler, tunikaer, jakker A-formet silhuett og skinny fit og pыshechkam.  
 Gaver til nyttår: fyren kolleger, venner og foreldre? Mange slektninger og fornærme ingen ønsker. Jo oftere gjør luksuriøse gaver til alle som ønsker vi å forhindre vår økonomiske situasjon. På tross av dette nye året, bør du prøve å lage så mange mennesker lykkelige. Hvordan du gjør det? Gi folk gaver fra hjertet.
Gaver til nyttår: kjæreste, venner og foreldre

 Naturligvis kjøpe gaver på nyttårs bedre til. Du kan selvsagt kjøre 31 desember til butikken og kjøpe noen bagatell, men en gave å glede noen. Spesielt i de siste dagene før ferien salget betydelig øke prisene på alle produktkategorier. Så hvis du ønsker å lage julegaver vesentlig tømt lommeboken, og deretter fortsette å kjøpe dem for et par uker før nyttår.
 Gi gaver - hyggelig, men hvis du har det fører til negative følelser, så er det bedre å forlate uten en gave og all den vanlige hilsener grensen av ord. Hvis du er interessert i å vite hvilke gaver vil bli glad for å høre fra deg til din familie og venner, så les denne artikkelen videre.
Gaver til nyttår: kjæreste, venner og foreldre

 Nytt år - en ferie, som blir feiret av alle. Husk at hver person er hyggelig å få personlig gave. Så du bør prøve å ta hensyn til alle.

 Gaver til lover boy for det nye året


 Noen jeg elsker å lage gaver dobbelt hyggelig. Du kjenner sikkert noen som er et symbol på neste år. Fordi alternativet favoritt morsom t-skjorte kan bli presentert, noe som vil være et symbol av året. Videre skjorte du kan skrive en personlig hilsen. Det er lite sannsynlig at disse klærne vil det gå til kontoret, men hjemme i denne skjorten fyren er den virkelige stjernen.
 På nyttårs kan bli virkelighet alle høyeste ønsker. Så hvorfor ikke opptre som en trollkvinne. Du sannsynligvis vet hva dine drømmer fromme. Gi den til ham i nyttårsaften. Hvis han er ivrig etter å gå på ski, men du har ikke penger for det, så gi ham en tur rundt i byen på en motorsykkel. Og ingenting at han vil utleid, de viktigste positive følelser er at du gir din kjære.
Gaver til nyttår: kjæreste, venner og foreldre

 Nytt år - en vinterferie, som passer til gaven at gutten vil være sunn. Dette kan være et skjerf, hansker og varm genser. Sokker bør ikke de gir, uten snev av et element av feiringen.
 Vinn-vinn situasjon knyttet til stede du elsker en ung mann. Hvis det er din fotograf, så din reise med ham for en fotoseanse i vakker vinterhage. Bare tenk midnatt, nyttår, er du elsket, champagne og litt snø. Dette er det beste arbeidet i hans liv.

 Gaver til foreldre


 Siden det nye året - en tradisjonell familie ferie, sørg for å gi gaver til de nærmeste menneskene på denne planeten. Mamma og pappa for det nye året kan gi ikke bare vakker, men også nyttige ting. For eksempel, et sett med hjem spa - behandlinger eller varm tørketrommel for hjem.
 Hvis foreldre alltid ønsket å ha et kjæledyr, så er det ikke en fantastisk gave for det nye året enn fluffy kattunge. Bare vær sikker før du gir den, sette på litt katt julen lue, så det vil bli enda søtere.
Gaver til nyttår: kjæreste, venner og foreldre

 En god gave boken vil bli sett eller dyre retter. Bedre ennå, gi noen kjøkken apparatet, slik som apparatet. Det er svært viktig at foreldrene var friske.
 Også det nye året foreldre kan gi to vakre og varme tepper. Det er ønskelig at de ble portrettert tegn vinter, snøflak, stjerner, snø.

 Gaver til venner for det nye året


 Venner - folk som kan gi ulike gaver. Et utmerket alternativ ville være morsomme suvenirer. Jenter kan gi et nytt år ornamenter som armbånd i form av en slange. Det kjæreste som kosmetikk eller for pleie av håret.
 Ikke dårlig nyttår gave vil være julen leketøy. Forresten, kan du gjøre Christmas leker med sine egne hender. Fra denne verdien, vil det bare øke.
Gaver til nyttår: kjæreste, venner og foreldre

 Ikke glem å gjøre hver enkelt litt julekort og sørg for å skrive gode ønsker.
 Man kan gi et sett med brettspill, men ikke legge den i en julepakke. Vil presentere interessant musematte, som vil bli trukket snømann.
 Hvis en venn er en bil så kan du gi ham en pinne i et tre eller Santa Claus.
 Og du kan gjøre alle venner en generell gave - en tur til badet. Dette er en flott nyttårsgave som vil fortelle dere alle har det gøy sammen.
Gaver til nyttår: kjæreste, venner og foreldre

 Nå vet du hva du skal gi innfødte folk for det nye året. Husk spiller en rolle ikke hva du gir, og med hvilken holdning og ønske dere gjør. Gi hverandre en historie, spesielt nyttårsaften.  
 Vidzvuchav bryllup marsj hørtes alle gratulasjoner og lykkeønskninger fått alle gavene. Dessverre er det bryllup dagen over. Men du bør ikke bli opprørt - det er fortsatt en masse jubileer og merkedager. Det er fødselsdagen til en ny familie, og dermed behovet for å feire det hvert år, som hver bursdag. Og hvordan kan en kjærlig par å være viktigere ferie? I tillegg har hver av jubileet sin mening og vite navnene på disse merkedager, kan vi gjøre de mest uvanlige gaver.
 Vanligvis gründerne i en sak som bryllupsdag, var beboere i middelalderens Tyskland. Selv om av og store, var de feire en bryllupsdag feiring og var en videreføring av bryllupet i tid. I selve dagen av bryllupet ble fulgt av bare nære slektninger, et par uker dekket bord for venner, et år samlet for å feire gode venner, et år senere - fjernere slektninger.
 Vi feirer også jubileer bryllup dukket opp i det 19. århundre. Men mens denne "fashion" ble distribuert kun i høye Estates blant de rike, penger for helligdager som trengs betydelig. Gradvis bryllupsdag feiring har blitt stadig mer populært, og denne tradisjonen har endelig slått rot i alle sektorer i samfunnet. Samtidig var vitne noen ritualer og folklore.
Alle bryllupsdag i årevis. Jubileer

 Spesielt populært i feiringen av jubileer av å leve sammen var på 80-tallet i det 20. århundre. I Sovjetunionen oppfordret alle sterke ekteskap og jubileer, som var 25, 50 eller 65 års ekteskap, spesielt invitert til registraren på seremonien. I prinsippet kan en slik seremoni være organisert nå, men vil nå måtte betale selv.
 De fleste av oss vet bare jubileum som merket mest massivt. Dette sølv (25) gull (50 år) og Diamond (60 års ekteskap) bryllup. Faktisk, bryllup jubileer mye mer. Ukrainere, som den britiske, for eksempel om ti feire slike jubileer. I samsvar med russiske tradisjoner jubileer på ca 30, som hver har sitt eget navn, som ligger litt fornuft, hver seremonier, hver plassert sine gaver.
 På vår side vil du finne en liste over alle bryllup jubileer og jubileer. Vi vil forklare betydningen av som er innlemmet i hver av de navnene som skal være (i henhold til tradisjonen) gaver og hver tilhører feire jubileer.

 All Bryllupsdag:


 0 år - bryllupet dagen og hele år 1 - Grønn Wedding
 1 år - bomull (gasbind, bomull) bryllup
 2 år - Paper Wedding
 3 år - lær bryllup
 4 år - Flax bryllup
 5 år - tre bryllup
 6 år - Støpejern bryllup
 6, 5 år - Sink bryllup
 7 - Kobber (ull) bryllup
 8 år - tinn bryllup
 9 år - fajanse bryllup
 10 år - Pink (tin) bryllup
 11 år - Stål Bryllup
 12, 5 (12) år - Nickel (porselen) bryllup
 13 - Lacy (ull) bryllup
 14 - agat bryllup
 15 år - Crystal (glass) bryllup
 18 - Turkis bryllup
 20 - Porselen bryllup
 25 år - Sølvbryllup
 30 år - Pearl Wedding
 34 år - Amber bryllup
 35 - Coral (Jade, lin) bryllup
 37, 5 år - aluminium bryllup
 40 år - Ruby bryllup
 45 år - safir bryllup
 '46 - Lavender Wedding
 50 - gylne bryllup
 55 år - smaragd bryllup
 60 år - Diamond bryllup
 65 år - Iron bryllup
 67, 5 år - Stone bryllup
 70 år - fruktbar (heldigvis) bryllup
 '75 - Bryllup krone
 80 år - Oak bryllup
 100 år - Rød (Platinum) bryllup  
Яндекс.Метрика