Hvis du ser på bildene, alltid misfornøyd med måten du går ut til dem, betyr det ikke at du er stygg. Du vet bare ikke hvordan du skal fotografert. Tross alt, folk er veldig hyggelig av natur, men i bildene, de ser ganske annerledes.
Hvordan være fotogen og godt inn i bildet?

 Men er han tvert imot, en person med en helt normal eksterne data i bildet kommer bare ekstraordinære. Husk den berømte verdensstjerner og modeller: sine bilder man ikke kan være likegyldige, men i virkeligheten mange av dem langt fra ideelt. Så hva er deres hemmelighet? De bare vet hvordan du skal presentere seg selv foran kameraet. Og du også kan lære dette. Så hvordan blir du fotogen?

 Først, la oss finne ut hva det er fotogene?


 For første gang denne sesongen skyldes franskmannen Louis Dellyuku. Photogenic - en persons evne til å gå bedre bilder enn det faktisk er, som er dyktig demonstrere sine styrker og skjule feil.
Hvordan være fotogen og godt inn i bildet?

 Selv om ordet har to komponenter "foto" og "gen", men det betyr ikke at en person med en medfødt skjønnhet vil bli vurdert fotogene. Hvis du eier bemerkelsesverdige funksjoner, selv om ikke ideelt og kunne vise dem i et positivt perspektiv for deg, da har du en sjanse til å bli fotogene.

 Noen anbefalinger


Hvordan være fotogen og godt inn i bildet?

 Til bildene dine alltid komme ut vellykket vil bidra følgende tips:
 •  Riktig kjole. Du kan ikke liker deg selv i et bilde fra det faktum at klærne er alle høydepunktene dine figur feil. Prøv å endre din stil. Kjøpe bare de klærne som lønnsomme viser alle dine styrker og skjule feil. Hvis figuren din er langt fra perfekt, er det en foto session i alle fall kan ikke bære altfor tettsittende antrekk. Også, ikke velger en svært kompleks og selv bisarr måte, som det vil avlede oppmerksomheten. I riktig valgt klær vil du føle deg mer trygg og gjenspeiles i bildene.

 •  Velg rett farge klær. Det er ingen hemmelighet at fargen spiller en viktig rolle i å skape det riktige bildet. Han kan gjerne dekorere din ser ut og gjøre henne ansiktsløs. Det er derfor viktig å finne en kjole i farger som har vektlagt den vakre fargen på dine øyne og hår, og huden på hennes bakgrunn ville se vakker og sunn. I tillegg fotografisk bedre å velge klær ikke for sterke farger, slik at de ikke avlede oppmerksomheten bort fra ansiktet. Dessuten ville det være bedre hvis bunnen og toppen av kjolen vil være forskjellige farger. Ellers på bildet vil du se solid ett-farge flekken.

 •  Bruke riktig sminke. For ikke å gå seg vill i bildet, er det bedre å bruke en lys make-up enn i hverdagen. I tillegg bør det tas spesielt hensyn til staten av huden din. Prøver å skjule alle manglene ved bruk av kosmetikk, eller til og med pulver nese som ikke var fettete. Selv om du har perfekt hud, fra store vinkler fortsatt skal være forlatt, som kameraet kan oppdage selv den minste av humper, og fotografering close-up krever bruk av profesjonelt utstyr og riktig formulering av lyset.

 •  Skjule sine svakheter. Hvis du er klar over alle sine feil, kan du skjule dem på forhånd ved de tidligere tips, og kom tilbake til høyre side av ansiktet til kameraet.

 •  Hvis du kompleksuyete gjennom ekstra pounds, være visuelt slankere bildene vil hjelpe deg til følgende metode: fotohrafuytesya full-lengde, og kroppen slår 45? med hensyn til kameraet hode og skuldre slår mot linsen, sette benet litt fremover og flytte kroppsvekten din på beinet som er bak. Så bildet du synes slankere enn den faktisk er.

 •  Bli kvitt dobbel hake kan være som følger: Løft hodet, tenke at kameraet er plassert like over øyehøyde.

 •  Å skjule rynker og hud uregelmessigheter kan bruke teknikken, som jevnlig bruker modeller: 3/4 omdreining til ansikt kameraet, fjern halsen litt fremover og bøy hodet ned.

 •  Hvis du har stygge tenner, er det best å smile med munnen lukket.

 •  Hold ryggen rett. God holdning gjør alltid mannen, noe som gjør det stram og visuelt skjuler de ekstra inches i problemområder. Også riktig holdning gunstig effekt på menneskers helse. Etter alle sykdommer, uansett, fra ryggproblemer. I tillegg er en person med en vakker holdning meget fordelaktig i bildet.

 •  Finn en god utsikt. Til å begynne, trene i speilet. Se hvilke vinkler du kan skjule dine feil og demonstrere sine fordeler. I tillegg kan du bruke et digitalt kamera til å forstå vel du får ut av dette perspektivet eller ikke?

 •  Smiler øyne. Det ser fantastisk på et bilde. Slem utseende og oppriktig smil vil gjøre ditt bilde i bildet livlig og attraktivt. For å oppnå dette, forestill deg at du ikke er kjent til fotografen, og jeg elsker, som du kan podurity litt.

 •  Slapp helt av. Svært ofte folk finne seg foran kameralinsen, oppfører unaturlig. De begynner å bli nervøs, og deres ansikt og kropp strukket til det ytterste. Vanligvis denne tilstanden umiddelbart på bildet. Disse bildene usannsynlig du vil. Så hva gjør man? For å slappe av foran kameralinsen, forestille seg at det er ikke hjerteløs emne, og din beste venn i et selskap hvor du kan være deg selv. Ta et dypt åndedrag og puster ut, slappe av skuldrene og smil. Hvis du plutselig fotograf heftelser, deretter holde deg rolig, ikke trenger å raskt ta hvilken som helst posisjon. Det er bedre å bo i samme posisjon som var før du legger bare et smil. Tro meg, bildet vil det se bedre ut enn uforståelig og irrelevant utenfor.

 •  Tenk på det gode. Til bildet ditt smil kom naturlig, husker noe morsomt eller bra i livet ditt. Kanskje disse minnene vil gjøre deg smile, og det vil være et ekte smil. Ikke smile for en lang tid, venter på et klikk på kameraet. Ellers smiler er anstrengt. Bedre å smile mens du klikke deg direkte.

 •  Slappe av ansiktet ditt. 3 sekunder for å låse kameraet hodet lavere ned, og ingen brå bevegelser forsiktig løfte den opp og smil. Dette ansiktet helt avslappet.

 •  Generelle regler


  Hvordan være fotogen og godt inn i bildet?

   I tillegg til disse tipsene, er det regler fotogene, som går hele midtside.
   - Den naturlighet. Hvis du ikke angir oppgaven på en måte, er det best å gjøre med meg selv å ikke. Contrived positurer og ansiktsuttrykk karakteristiske av dere i bildet vil se rart. Bedre å vise deg selv, din personlighet, være unik.
   - Lytt til fotografen. Han er din venn, og akkurat som du er interessert i det faktum at du er godt ut i sine bilder. Dessuten er det bedre sett fra siden, må du gjøre for å få ut det bildet perfekt. Det kan gi deg praktiske råd. Ikke vær redd for å fortelle fotografen, hvis du ikke er fornøyd med noe eller du bare upraktisk.
  Hvordan være fotogen og godt inn i bildet?

   - Rehearsing i speilet. Til riktig vise fotografiet identitet eller valgte bildet, må du se på oss selv fra hva Postures, gester og ansiktsuttrykk synes fordelaktig i denne situasjonen. Men hvis du ikke har tid til å forberede seg, kan du bruke følgende universelle metoder:
 •  Ta hensyn til holdning;

 •  rette skuldre;

 •  prognosen tilbake - det ser spektakulære;

 •  Trekk magen;

 •  hvis du ser slankere, må du gi opp langs stammen;

 •  med mindre du vet hvor du kan gjøre med hendene, så ta noe eller bare leke seg med håret hennes.

 •  - Hold positur. Det er ikke nødvendig etter hvert klikk på kameraet umiddelbart endre posisjon. Gi fotografen muligheten til å gjøre minst et par skudd, og deretter endre sin posisjon. Dette skyldes det faktum at straks evaluere godt skudd eller ikke, kan være svært vanskelig. Å skape det viktig hver eneste detalj, og gjenoppta sin stilling i stor detalj praktisk talt umulig. Også mens fotografere det beste trekket jevnt og prøve å få bevegelsene ble gjennomført - det ser bra ut på bilder.
   - Ikke skjule dine armer og ben. Veldig ofte når du fotograferer, vi vet ikke hva de skal gjøre med hendene og gjemme dem i lommen, men hvis du kan se minst en del av hånden, er det fornuftig at vi hånd kuttet av. For å unngå dette, bør hendene være helt lukket klær. Foruten bedre å gi opp korte støvler og sko, spesielt hvis du har bare ben - det skjærer dem visuelt. Men denne regelen gjelder ikke for sko med høye hæler. Også, hvis du bestemmer deg for å bli fotografert midje, armer bøyd i den beste plasseringen bryst, i alle fall ikke senke dem ned.
   - Ikke se inn i linsen. Selvfølgelig, hvis bare den ikke krever din fotograf. Hvis du vil at bildet skal bli sett av hele ditt bilde (holdning, klær, tilbehør, etc.), er det best å ikke se direkte inn i kameraet. Se litt bort fra linsen eller over den. Live view av bildet distraherer alltid oppmerksomhet, alt annet blir mindre synlige.
   - Ikke fjern hender eller føtter mot fotografen. Dette gir kroppen din proporsjonene i bildet. Og hvis du ønsker å spille hår, de beste rasen albuene til sidene av retning av kameraet.
   - Vurdere bakgrunnen. Det bør være nøytral, uten mange detaljer, slik at du ikke blir borte på den. Best av alt, bakgrunnen var ikke mer enn to farger. I tillegg bør disse fargene være kontrast i fargen på huden din og klær.
   Likevel, den viktigste regelen av vellykkede bilder - ditt gode humør. Når du lære å nyte prosessen med å fotografere, bare kvaliteten på bildene dine kraftig forbedret. Vi håper at våre forslag vil hjelpe deg å bli fotogene, og du kommer til å elske deg selv for hvert nytt bilde.
  Яндекс.Метрика