Hvorfor alltid ønsker å sove?Spesifisiteten av den menneskelige hjernens struktur er slik at det ikke kan slå av TV eller datamaskin, og slappe av i hjernen vises bare under søvn. Dette betyr ikke opphør av arbeidsprosesser bare bremset prosessen med å skille søvn fra våkenhet. På dette tidspunkt tilførselen av hjernens blod reduseres med omtrent femti prosent, og kroppen begynner igjen en dag med kraft.
For å forstå hvorfor du alltid ønsker å sove, bør vi ta hensyn til særegenheter i kroppen. For eksempel under sykdom ønske hele tiden, som kroppen prøver å takle problemet, og returnere en brukbar tilstand. Faktisk, under søvn kroppen dirigerer sine ressurser for å gjenopprette begrense hjerneaktiviteten og sakker livsprosesser. I tillegg er en hvilken som helst form for fysisk tretthet gir samme virkning ved å sende signaler til hjernen om behovet for hvile.
Hvorfor alltid ønsker å sove
Først, ofte ser det søvnige vinter. På denne tiden i den fortynnede luften av oksygeninnhold, noe som påvirker raskere utseende av tretthet under fysisk aktivitet. Sesongmessig nedgang i forbruket av frukt og grønnsaker er vitaminmangel, som sammen med mangel på oksygen bremser ned metabolske prosesser i kroppen, forårsaker tretthet og søvnighet.
Ledningen blod er redusert, det er svaret på spørsmålet hvorfor alltid ønsker å sove i den kalde årstiden. I tillegg til mangel på oksygen i rommet, noe som skjer ved bruk av forskjellige ovner, lufttørket, forbedrer eksisterende problem. Derfor er det nødvendig å ventilere rommet oftere i løpet av fyringssesongen.
Dernest er det vanlig at etter middag søvnig, årsakene til dette fenomenet er ganske kjedelige. Etter at strømmen av mat i magen blod tilstrømning i fordøyelsessystemet til overgjødsling, redusere strømledning.
Som et resultat, begynner hjernen å løpe langsommere og det er døsighet. Motsatt effekt er overstimulering av stress eller andre følelsesmessig stress - hjerneceller begynner å jobbe mer aktivt og ikke gi søvn.
For det tredje er det nødvendig å forstå hvorfor alltid ønsker å sove i regnet. Dette er på grunn av en reduksjon av oksygeninnholdet i luften og redusert atmosfærisk trykk, slik at hjernen blir mindre mat, forårsaker en følelse av tretthet.
Fjerde, kan det kronisk mangel på søvn også være en årsak til konstant ønske om å sove. Etter en viss tid i våken tilstand, som vanligvis er maksimalt 16 timer, skifter kroppen automatisk til nedgangen i aktivitetsmodus, forårsaker en tilstand av søvn.
Hvis du stadig bryter modus og tvinge hjernen til prosessen, "biologisk klokke" begynner å svikte, som er uttrykt i konstant trøtthet og ønske om å sove. For å takle dette, er det nødvendig å følge, for å sovne og våkne opp på et bestemt tidspunkt. Dette vil bidra til å gjenopprette tapte ytelse og helse.
Også tilsvarende effekt på forekomst av somnolens gir reisesyke. Som barn har reisesyke i hendene på foreldre, gir den voksne den samme effekten tur i en bil eller tog. Programmet, som ble vedtatt av en mann i en veldig tidlig alder, påvirker resten av sitt liv.
Søvndyssende effekt med mange legemidler, for eksempel beroligende midler. Forresten, kan årsaken til økt søvnighet være å røyke og drikke, og spise mat som inneholder høy mengde kjemikalier og konserveringsmidler.
Hvis ikke konstant søvnighet forårsaket av noen av disse grunner, kan det være et symptom på den eksisterende sykdom. Hormonelle endringer, anemi, vitaminmangel og depresjon - dette er noen av de mulige sykdommer som har lignende symptomer, så bør du oppsøke lege umiddelbart.
Hvorfor alltid ønsker å sove?

Hvordan takle søvnighet
For å takle økt søvnighet bør følge enkle tips:
Følg modus, ikke misbruke rusmidler,
gi opp dårlige vaner
drikke renset vann,
spise et sunt kosthold som ikke inneholder kjemikalier eller konserveringsmidler.
Prøv å trene, eller i det minste Exercise, og ikke prøve å skille fra dvale å utføre noe arbeid. Kroppen er utformet på en slik måte at det er umulig å sove i butikken i helgen, ikke dosypayuchy løpet av arbeidsuken. Denne modusen vil bare føre til fremveksten av kronisk tretthet, nedsatt hjerneaktivitet og generell tretthet, nedsatt oppmerksomhet og konsentrasjon.
Du må gå til sengs på samme tid, noe som reflekterer et ønske om ikke å sove sterk te eller kaffe. Hvis du finner årsaken til søvnighet, ikke ta medisiner for å lindre problemet. Klokt å bare endre din daglige rutine og livsstil.
Individuell tilnærming til søvn
Den vanlige problemet med moderne mennesket kan kalles en tilstand av svakhet i morgen, når dagen ikke har startet ennå, og ikke ønsker å jobbe, og når alarmen ringer største ønske er å fortsette bare ved sengetid og igjen stupe inn i en drøm. Dette problemet forekommer hovedsakelig i de som har betalt for lite tid til hvile.
Å være i en tilstand av kronisk trøtthet på jobb etter hjemkomst forsvinner ønske om å sove, og personen tilbringer mesteparten av kvelden på datamaskinen eller TV, og våkne opp om morgenen med store vanskeligheter. Voksen nødvendig å sove åtte timer, men de fleste har ikke råd til å sove mer enn fire eller fem timer om dagen, noe som er et resultat av intens rytme av det moderne liv.
Noen forskere hevder at mennesket kan sove og fire timer, men alt avhenger av den enkelte. Hele perioden hvile eller sove er delt i to deler, hvis varighet er omtrent en og en halv time. På slutten av hver fase mann våkner opp i en svært kort tid, og umiddelbart sovner fordi han føler at han sov godt hele natten. Forskere tror at hvis du våkner opp nøyaktig på slutten fasen av søvnen, vil en person føler seg uthvilt og selv en kort periode med hvile natten vil ikke påvirke den dagen kapasiteten.
De fleste holder seg produsert over årene varigheten av søvnen. Det kan være svært forskjellig fra standard, og avhenger av det enkelte organ. Noen heller sove fem timer om dagen, og fortsatt føler munter hele dagen, slik som Napoleon, mens andre er normen tolv drøm å oppnå maksimal effektivitet, som Einstein, for eksempel.
For å velge den optimale varigheten av søvnen, er å lytte til kroppen din, men trenger ikke å flytte til en fire timers søvn, selv om du tror at den dagen du føler deg helt uthvilt. Kronisk mangel på søvn kan føre til nedsatt immunitet, den generelle svekkelse av kroppen, dårlig hukommelse og oppmerksomhet.
Effektene av søvnmangel. Nyttige tips
Den vedvarende mangel på søvn kan bli mer alvorlige sykdommer, slik som slag eller hjerteinfarkt, fedme, depresjon og diabetes. Hvis du ikke kan ganske få nok søvn om natten, prøv å sove i løpet av dagen, minst 20 eller 30 minutter.
Hvis du mangler denne evnen, men ønsker ikke å irritere kolleger eller en sjef på jobben ved alltid å gjespe og søvnig utseende, bruke noen tips:
Erstatte svezhesmolotыm naturlig pulverkaffe, som bare kokt. I fravær av en slik mulighet drikke kompis te, som ikke bare hjelper kroppen til å våkne opp, men generelt sunt. Ikke prøv å fylle tap av energi gjennom butikk som selger energi, de har en negativ effekt på hjertet, samt pulverkaffe.
Lytt til munter musikk i hodetelefoner.
Bevege seg mer, så stillesittende arbeid fører til tretthet.
Prøv ikke å overspise på jobb. Etter et tungt måltid, tar kroppen tid til å fordøye det, at du kan bøye en drøm. Det er best å spise noe surt, for eksempel et eple eller en appelsin, det vil føles mer munter.
Prøv å prate og spøk, hjelper det å distrahere fra tanker med hvile, og vanlig ventilasjon og frisk luft vil hjelpe deg å muntre opp.  
Trendy juletre 2015


 Nærmer New 2015, som vi alle forventer enorm prestasjon, suksess, kjærlighet og stor lykke. For å kunne møte moro og støtende denne ferie bør være forberedt på ikke bare nyttår bord, men ikke glem om utsmykningen av sine egne hjem. Tross alt, bør dette arrangementet gjøres bare i familien og hjemmemiljø.
 Trendy juletre 2015 nesten umulig å skille fra sine tidligere kolleger. Som alltid bør symbolet på det kommende året settes ca to uker før kvelden den 31. desember. Imidlertid bør det bemerkes at dette treet bør alltid være grønn, blå eller blå nyanse, som den østlige kalender neste år er viet tre kozychtsi, noe som betyr at fargen skulle være til stede i nesten alle attributtene til det nye året.
Trendy juletre 2015
 Perler på en juletre
 Mote pynte juletre i 2015 anbefalte de beste og vakre dekorasjoner. Blant disse lekene kan identifiseres istapper og glasskuler i forskjellige størrelser og kranser med massevis av fargerike lys. Leker, som gran, må matche symboler neste år. De kan være gul, gull, blå, blå, grønn, blå og så videre. F. Store baller henge anbefales helt nederst, og når vi beveger oss til toppen, bruk en liten og vakker attributter.
 Det er verdt å merke seg at hvis du ønsker å møte ferie og håper neste år for å fange halen flaks, deretter med julekuler Conifer anbefales pynte fargerike heste figurer, engler, julenissen og jule tegn prochymыmy.
Trendy juletre 2015
 Søt snihovychky
 Forresten, noen mennesker foretrekker ikke å sette en trehytte full, som hun raskt blir gule og smuldre. Men dette var bare uakseptabel atferd som treet er et symbol på det kommende året, som må være i hver leilighet.
Trendy juletre 2015
 Hvite baller på juletre
 Ifølge astrologer, vil 2015 bringe mange mennesker til de spesielle prøvelser, bryte det, er du sikker på å oppnå de ønskede mål. Det skal også bemerkes at neste år lover å være gunstig for akkumulering av midler. For å øke attraktiviteten til materiell rikdom, er det anbefalt å ta bare den grønne gran, som må være utsmykket med flere regninger.
Trendy juletre 2015
 Gylne juledekorasjoner
 I tillegg til tradisjonelle juletrepynt mote 2015 bør bryte opp i lys med mange forskjellige lys. Til dette treet så imponerende, ikke anbefalt å bruke en haug med lys og mer. Dette legger ikke bare skjønnhet og storhet av furu, men vil dekke hele stuen, som er planlagt å feire nyttår Blå Wooden Goat (sau).
Trendy juletre 2015
 Blå Toy
 For de som ikke liker å holde i hans leilighet ferie og dekorere sitt store furutrær, er det anbefalt å kjøpe noen sprigs av furu volum. Slik improvisert juletre gir en spesiell følelse flat og festlig utseende. Nåletre grener ønskelig å sette en massiv vase som vil stå byrden bulk spiste. Som tradisjonelle furu grener dratt av også bør dekorere leker, baller, bjeller, tinsel og krans.
Trendy juletre 2015
 Kvist furu
 Dermed en positiv kjøpe en ny nåletre 2015, er du sikker på å tiltrekke seg et stort formue og suksess. Etter å ha fulgt alle etablerte regler og tradisjoner, vi ikke bare hengi sine fordommer, men også gi gave til sine tanker og ønsker hardt at nødvendigvis trekker oss alle hva vi så lidenskapelig ønske neste år.  
Яндекс.Метрика