Hvorfor datamaskin holder ser telefonen?Moderne mobiltelefon på sine evner kombinere media player, telefon, arrangør, minnepinne, navigatør og en rekke andre nyttige enheter. Selvfølgelig, brukere alltid koblingen mellom telefonen og datamaskinen ved å flytte i begge retninger mye informasjon.
Musikk, filmer, bilder, apps - alt bare en moderne mann i telefonen hans. Ingen kommunikasjon med datamaskinen telefonen mister brått sin funksjonalitet. Denne kommunikasjonen er gitt ved hjelp av en USB-kabel eller via Bluetooth. Men som fildeling via Bluetooth går heller sakte, er USB-tilkobling mest vanlig.
Nå forestille seg overraskelse og enda sinne bruker, hvis du kobler telefonen til datamaskinen, skjer det ingenting. Telefonen ikke hardnakket nekter å koble til en datamaskin. I denne artikkelen prøver vi å finne ut årsakene til dette fenomenet, og for å svare på typiske spørsmål-hvorfor datamaskin ser telefonen. Vi vurdere to alternativer når datamaskinen ikke svare på telefonforbindelse, og hvis telefonen er bestemt, men som en ukjent enhet. Så nå i mer detalj.
Hvorfor datamaskinen ikke se telefonen
På tidspunktet for tilkobling til datamaskinen, telefonen er ikke definert, det lyser ikke opp, og datamaskinen overvåke ingen rapporter om enhetstilkobling. Dette er en ganske vanlig problem, årsaken til hvilke det er flere. La oss prøve å liste dem og gi anbefalinger for å løse problemet. Det antas at port USB, du kobler deg til er gjennomførbar. Det er, gjennom sitt arbeid ok andre enheter.
1. Hvis telefonen fortsatt koble fine, og så plutselig ikke vil, er det nødvendig først og fremst å mistenke kvaliteten på tilkobling til datamaskinen. Prøv å fjerne koble kabelen fra telefonen og fra havnen USB, og deretter koble dem. Ofte kontakttelefonkontakter rozhytalysya banal eller skitten. Dette problemet er mer iboende telefoner Sony Ericsson, som kontakten er laget helt analfabet.
Tips: Hvis mulig, prøv å rengjøre telefonkontakt viskelær, deretter fjerne restene av et viskelær på kontaktflaten.
Hvis rengjøring ikke hjelper, så koble telefonen via en annen USB-kabel. Ta det fra venner eller slektninger. Unnlatelse av kabelen er ikke den mest populære årsaken problemer, men denne muligheten kan ikke utelukkes. Hvis du jobber, bør du bare kjøpe en ny kabel.
2. Start datamaskinen på nytt. Ironisk nok, hjelper omstart i de fleste tilfeller uten ytterligere tiltak. Ved nullstilling systeminnstillinger omstart og re-definert port USB. Forresten, de fora ofte stiller spørsmålet - hvorfor ikke se en tablet datamaskin? Igjen, grunnene er mange, men det er best å hjelpe starte datamaskinen på nytt, slik tilfellet er med telefonen.
3. Ikke hjulpet starte datamaskinen? Så, for pålitelighet, starter telefonen. Slå den av, ta ut batteriet i 10 minutter og sett den inn igjen. Slå på telefonen. Ingenting skjer? Gå videre.
4. Trekk ut strømledningen fra USB-port og koble den til en annen port USB. Denne enkle handlingen hjelper ofte, som noen ganger forvirrer portene på en datamaskin. Å koble datamaskinen din sikkert sett, kan du bruke følgende metode. Gå til "Device Manager" og finne det en liste over brukte USB-porter. Dette er vanligvis en liste over busskontrolleren USB. Åpen liste. Det kan ses alle arbeider USB-port. Finne i denne listen port som er koblet til telefonen. Dette er tydelig i "Power". Alle andre porter unntatt oppdages, kan du midlertidig deaktivere. Datamaskinen er ingenting igjen, men for å se telefonen.
Det er, selvfølgelig, vil sannsynligheten for svikt i telefonen eller kontakten. Dette er den mest komplekse versjonen, der ingen appell til servicesenteret er nødvendig. Der vil du være i stand til å si nøyaktig hvorfor datamaskinen ser telefonen.
USB-enheten er ikke identifisert
Vi går videre ved å vurdere det andre tilfellet, der datamaskinen bestemmer telefonen som en ukjent enhet. Selvfølgelig, er et verk av en ukjent enhet uvillig datamaskin. Så vi må hjelpe datamaskinen til å identifisere vår telefon. Her er grunnene til dette fenomenet og mulige brukerhandlinger:
problemet kan være med telefonen. Koble telefonen til datamaskinen. Hvis problemet vedvarer, ligger årsaken i telefonen. Kanskje er det nødvendig å inkludere en av følgende tilkoblinger til datamaskinen. For eksempel, vil modusen "Dataoverføring" modus eller lagring. Eksperimenter med disse regimer;
Tips: Sjekk telefonen. I noen telefoner må slå manuelt på sync er deaktivert som standard. Eller deaktivere sperret. I nærvær av blokkering, må du ha åpen tilgang.
starte datamaskinen og telefonen, som beskrevet i punkt 1;
telefon ofte ikke gjenkjent av datamaskinen i tilfelle av forsyningsknapphet. Hvis du kobler telefonen til en datamaskin frontpanelet, kan du prøve å koble den direkte til hovedkortet slot, USB, på baksiden av systemenheten;
Tips: I "Enhetsbehandling" ser for brukt port og åpne "Power Management". Sjekk om det er en hake i boksen "Tillat deaktivere enheten for å spare strøm". Hvis det er en hake, og deretter fjerne den.
noen ganger oppstå i operativsystemet krasjer, noe som resulterer i tapte "native" drivere enkelte enheter. Løs problemet bidrar til å installere drivere for hovedkortet og tilkoblede enheter. Hvis telefonen festet driver disk, og deretter bruke den til å koble telefonen;
Tips: Sjekk om nødvendige enhetsdrivere kan være i "Enhetsbehandling". Hvis det er et gult skilt som står i fronten av enheten, kan det konkluderes med at driverne for denne enheten er ikke tilgjengelig. Hvordan å identifisere en ukjent enhet - det er vår telefonnummer? Veldig enkelt. Koble den fra datamaskinen. Spørsmålstegn forsvinner.
Vi kan heller ikke utelukke sannsynligheten for smitte av datavirus, som installerer på datamaskinen din bestilling. Sjekk ut alle de relevante data antivirus-databaser.
Hvis ingen av de ovennevnte ikke hjelper deg, og du kan ikke koble en eneste hel telefonen og datamaskinen, kan du bruke radikale midler for behandling. Hvis en annen datamaskin telefonen helt definert, så det er et problem mest sannsynlig ligger i operativsystemet. Vi må reinstallere systemet. Så alt vil fungere sikkert. Spesielt følgende feil i systemet gradvis samle, det er umulig å ikke legge merke til. Dermed installere systemet bestemmer ikke bare et spørsmål om å koble telefonen, men også eliminere andre mulige feil.
Jeg håper at disse problemene søke algoritmer hjelpe brukerne med å løse de fleste spørsmål du kobler telefonen til datamaskinen.  
Hvorfor datamaskin holder ser tablet?Ved å kjøpe en splitter ny tablett, vi bare prøve å koble til en datamaskin. Trenger å miste filer, laste ned favorittmusikken, sette et eksempel program ... Ellers ingenting. Hva er lang tid bruk enhet pakket nettopp installerte programmer?! Men noen ganger skje på hendelser scenen tilkoblings at stor ødelegge stemningen. La oss se hva maskinen ser tabletten.
Secrets av leseferdighet tilkobling
Før slå alarm, må du lære reglene forbinder tablett til en datamaskin. Ikke behandlet niceties kan lemlestede mye av fyringsved.
Først, ikke være lat til å lese instruksjonene eller se platen med ledelsen. Hver tablett modellen kan være spissfindigheter tilkobling. Noen enheter trenger et spesielt program. Noen ganske kabel, Wi-Fi eller Bluetoth. Kanskje stasjonen som følger med nettbrettet, er nødvendig for å fullføre arbeidet enhetsdriveren. Hvis en eller annen grunn er det ingen hefter plate eller instruksjon, laste ned manualen fra produsenten.
Dette forberedende stadium umiddelbart fjerne mange spørsmål. Blant annet hvorfor ikke se tablet PC?
Dine neste trinnene avhenger av tilkoblingsmetode. Vurdere alle detaljer. Koble tabletten vil være på Android (på de fleste modeller, er dette bare den Operating System).
Tilkobling via USB
1) Ta den "innfødte» USB-ledning (inkludert). En ende kobles til datamaskinen, den andre - til platen. Og vente.
2) På tablett vises «USB-tilkoblet enhet." Disse handlingene avhenger av hvilken versjon av Android:
"Plukk opp" -ikonet USB - trekk den ned - trykk på menyknappen «USB-tilkoblet enhet" - klikk på "Aktiver USB-drive";
åpne varslingspanelet, klikker du på fanen «USB-tilkoblet enhet" - Trykk "Koble USB-drive";
åpne "Innstillinger" - klikk på "Avansert" - Velg "Settings USB.» - «Aktiver USB-stasjon"
Noen sekunder etter disse manipulasjoner på en datamaskin vil oppstart. Hvis ikke, gjør litt action på PC.
3) Gå til "Min datamaskin" og klikk på ikonet for flyttbar disk. Spesifikt, vil du se to-ikonet. One - minnet av tabletten. Sekund - minnekortet i enheten. Du trenger en hvor flere mapper.
Koble til via Wi-Fi
Last ned og installer på tabletten aaplet OnAir (på Google Play).
Last ned og installer på din datamaskin en FTP-klient.
Festet til å velge Android FTP-modus og skriv din tilkobling. Noen. Sørg for å sjekke "Lagre passord".
De samme dataene (bruker og passord) for å være på klientmaskinen (opprette en ny FTP-tilkobling).
Ready.
Hvorfor datamaskin holder ser tablet?
Hvorfor ikke se tablet PC?
Det er synd når et par dager siden det fungerte. Men med enheter som er koblet til PC-en noen ganger det skjer. Hva hvis datamaskinen ikke ser skriveren, USB flash-stasjon, scanner, tablet? La oss så langt bare på tabletter. Således grunnen "henge":
Ikke gjort de nødvendige innstillingene på eller av USB tablet PC. I det første tilfellet PC ser bare en spesiell tablett. Den andre datamaskinen gjenkjenner ikke noen av USB-tilkoblede enheter. Prøv å sette inn flash-enheten inn i datamaskinen, for eksempel. Works? Hvis ja, sjekk tabletten, koble den til andre enheter via USB. Hvis problemet er bekreftet, endres tilsvarende (instruksjoner ovenfor).
Glemte å klikke på "Koble til USB-stasjonen." Det er nødvendig for alle modeller av tabletter. Hvis du kobler til en datamaskin ikke vises lignende inskripsjon, gå til "Innstillinger" på "Utvikler". Finne den "Debugging USB» og sjekk.
På PC-driverne ikke er installert. Så du trenger bare å installere dem. På stasjonen som fulgte med nettbrettet, eller fra produsenten.
En skadet kabel. Når du lader tablett, så med ledningen greit. Hvis enheten ikke reagerer på kabelen er skadet. Prøv å koble til med en annen kabel.
Ikke USB-port. Du kan ha satt seg fast kabelen port USB 3.0. Mange moderne datamaskiner har en variasjon. Å koble tabletten trenger en eldre versjon, USB 2.0.
En av disse måtene er forpliktet til å bidra til å løse problemet. Kanskje er også et problem. Datamaskinen ser tabletten, og du ikke ser. Skjermen vises ikke på vakt. Deretter går du til "Min datamaskin". Hvis tabletten er koblet til datamaskinen for første gang, PC ta tid å gjenkjenne enheten og ta informasjon. Vennligst vent.  
Яндекс.Метрика