Hvorfor Kuzya forlot universitetet?Den nye sesongen av "universelle" fans vil ikke se Kuzyu. Denne siste, sløv, men veldig god og morsom duck. Skuespiller Vitaly Gogunsky besluttet ikke å fornye kontrakten til å fortsette filmingen. For noen grunn han gjort denne beslutningen? Hvorfor Kuzya forlot "universell"?
Hvem er Kuzya?
Kuzya eller Edward Kuzmin, en student, en person bosatt i vandrerhjemmet, en av heltene i serien 'Univer. " Rollen utført Vitaly Gogunsky, trydtsyatyp'yatyrichnyy skuespiller, komponist og sanger.
All Vitaly barndommen tilbrakte i Poltava. Fra en tidlig alder glad i musikk, komponert sanger, studerte ved en lokal musikk skole, hvor han studerte piano. I Poltava på den tiden Gogunsky tildeles barnas musikalsk konkurranse. Samtidig aktivt engasjert i karate og fotball.
Med tolv år Gogunsky arbeidet. Og ikke fordi de ikke hadde noe å spise hennes sønns stedfortreder. Først - en loader og vedlikeholdsarbeider, da - som fører til en lokal radiostasjon. Deretter ble han invitert til å gjennomføre informasjonskampanjer på kanal "Russia".
Vitaly Gogunsky valgte umiddelbart banen til en kreativ person. På anbefaling av hans far ble uteksaminert fra teknisk fagskole, fikk han sin grad "ingeniør". Først da kom inn i pop-avdelingen VGIK. Han ble uteksaminert i 2007.
Som skuespiller debuterte i 2004. Gogunsky spilt sytten sønn Anton byggefirma leder i filmen "Farvel, Dr. Freud! ". Gutten helt uhåndterlig, så han inviterte psykoanalytiker.
En annen måte å skape en skuespiller i filmen "Man irreversible." Hans karakter - en ung gutt Roman Volkov - besluttet å raskt og enkelt rippe en stor jackpot. Drama - historien om vekst og fall av den romerske, å finne lykke i andre familier.
Cameo roller og skuespiller Vitaly Gogunsky spilt i filmen "Heiress" (2006), "The Storm Gate" (2006), "Bjørn Hunt" (2007). Parallelt har konstituert Vitali komponist. Spesielt det inkluderer sanger fra filmen "Farvel, Dr. Freud! "(" Think of Me "," Jeg skal vise vei vinden ") og" universell "(" shnyaga shnyazhnaya "," the end "," On fallskjermhoppere ").
Siden 2008, Vitaly Gogunsky spilte hovedrollen i TV-serien "Univer". Men det gikk rykter om at karakteren i den nye sesongen vil vi ikke se. Hvorfor Kuzya forlot "universell"?
Årsaker skjerm og real
I filmen Kuzya misforstått samtalen mellom Masha og Martynov. Han mente at guttene - elskere. Drukket som faen, jeg går i møte Martynov, men ved et uhell truffet av Masha.
I de triste følelsene Kuzya kveld samlet sine ting og skrev et avskjedsbrev igjen til sitt eget Agapovka. I et notat skrev han at ingenting i Moskva, gjør han ikke at det ikke er normal jobb, med trening og anstrengt i sitt personlige liv er dårlig. Så han gikk hjem.
Masha en dag går av ham, men snart tilbake. Hun sier at å leve på, og det er god fetter. Han kom ikke tilbake. Vakker og logisk vare på TV skuespiller.
Logisk at Vitaliy Hohunskomu for mange år med prosjektet "Univer" er festet fane sløv og evig student. Skuespilleren selv bekrefter denne frykten. Men ikke bare kjedelige roller tvang ham til å forlate. Vitali ønsker å gå videre, til stjerne i andre filmer, skrive låter, gjør regi. Og trettifem år for student og ungdom serien er ikke helt passende alder.
Arbeid på settet til "universell" var veldig spent. Ofte måtte fjernes tolv timer i døgnet hele uken. Tid til å delta i andre prosjekter var ikke enkel. Det var til og med rykter om at på grunn av travle timeplan Gogunsky ble brukt på flasken. I løpet av sin alkoholavhengighet og spurte prosjektet. Heldigvis er dette bare et rykte.
"Univer" for Hohunskoho Vitali var en god skuespiller og praksis gjorde ham berømt. Men på ferie i Den dominikanske republikk alle tok skuespiller for Brad Pitt. Han var ikke mot en slik forvirring og villig svarte ...
2012 var året for tap for "universal". Og ikke bare. På sin avgang sa Catherine Gamow. Hvorfor Gamow forlot det russiske laget i volleyball?
Men tilbake til "universell". Kort tid før avreise Kuzmin prosjekt venstre Allochka (Maria Kozhevnikov). Det har også besluttet å gå videre, å utvikle, til stjerne i andre filmer. Og det lyktes. Etter "universell" Maria Kozhevnikov spilte hovedrollen i filmen "Dark World" og "The Marriage of børsen."
For langt "borte" fra "universell" Vitaly Gogunsky ennå ikke hatt tid. Likevel, takket være denne serien, ble han verdenskjent. Men skuespillerne og ikke fornekte sin rolle i den kreative skjebne "universell". I 2013, Vitaly Gogunsky fjernet i den nye sitkomi "Univer. Sasha, Tanya. "
Vel. Unge og talentfulle gutta har rett til å forlate hjemmene sine gamle. Ungdomsprosjektet er bra. Men så lang tid å utvikle en helt umulig. Studenter vokse, forlater vandrerhjemmet på sitt nye sted befolket ... Så det skal være.
Foreløpig Vitaly Gogunsky arbeider i teater byrå "Lekur" skriver musikk er sangen, riding rink med stjernene i showet «Dancing with the Stars"; hans partner - Ekaterina Osipova) og planer om å åpne sitt eget teater. Denne skuespilleren sa etter hans par slettet is-dans vises. Gjett hvordan det vil bli kalt teater? Det er riktig, "Kuzya." Publikum - barn. Aktører - bare testet på kreative verksted lagkamerater og venner Hohunskoho. Han selv har planer om å ikke bare administrere teater for unge publikum, men også å gå på scenen. I tillegg vil det nye anlegget gi dramatimer.
Hvorfor Prozhektorperiskhilton stengt?Fire komikere med skarpe tunger går i et studio. Det er klart at den eksplosive blanding glede eller politikere eller de såkalte stjernene i show business eller tvilsomme regissører og TV-verten. Men publikum vil få en masse positive følelser. Dette var programmet Prozhektorperiskhilton.
For fire år publiserte hun ukentlig på Channel. Men hans popularitet er ikke tapt. Tvert imot, overføring dukket flere fans. Tohdapochemu stengt Prozhektorperiskhilton?
Hvorfor stenge ned programmet Prozhektorperiskhilton?
Den nyeste utgaven av overføringen fant sted i juni 2012. Selv om verten farvel, publikum forventet en ny sesong. Den offisielle versjonen av den avsluttende søkelys - forlater Sergei Svetlakov og Garik Martirosyan. Konstantin Ernst, administrerende direktør i Kanal ønsket ikke å endre sammensetningen av foredragsholderne.
Det er godt forstått at erstatning ikke vil spare showet. Du kan være i stand til å lagre formatet humoristisk program. Men deretter opprette en eksplosiv blanding av populære komikere ostroyazыkyh ikke fungerer. Derfor, for å overleve søkelys uten Svetlakov Martirosyan og Ernst ikke anser det nødvendig.
Hvorfor Prozhektorperiskhilton stengt?
Omsorg fra toppen av Channel forklarer de strenge kravene i kontrakten med TNT. Under de nye vilkårene, og kan Svetlakov Martirosyan avtale bare kringkasting TNT.
Konstantin Ernst forklarer denne situasjonen "limt posisjon" Nicholas Sienkiewicz, leder for "Gazprom Media Holding". Svetlakov Martirosyan og mange år vist i TNT kringkasting og First Channel. Naturligvis er deres arbeid styrt av kontrakter. Og alltid i disse kontraktene var et punkt som forbyr samtidige aktiviteter på forskjellige kanaler. Men slike spørsmål ble regulert uten problemer:-lederne enige om. Nå forhandle mislyktes. Med ansikt lignende situasjoner og TV-kanaler og internettsamfunnet. Kanskje "uønsket atferd" forklarer hvorfor MDC stengt.
Uansett hva det var, Spotlight fjernet fra luften. Tvunget tiltak som opprørt støtte gear. Programmet er en fire-etasjers Prozhektorperiskhilton. Dette er en forholdsvis lang periode overføres. Filmet over hundre tretti spørsmål. Populariteten har bare vokst. Top søkelys hvert år mottok hovedprisen i TV Arts - Taffy. Hver nyheter, falt inn i feltet av ledende, vysmiyuvalasya hensynsløst. Og publikum elsket det.
Spotlight lukket: Kommentarer tett miljø
Tvungen fjerning av luften forårsaket Prozhektorperyshyltona i TV sirkler livlig diskusjon. I Internett lekket en rekke forutsetninger og ideer:
TNT sjalu holdning til "egen" foreleser;
Cash divergens av interesser mellom de ledende og ledelse av Det første kanal;
diskusjon "glatte" politiske saker og mer.
Hakob Alexander, grunnlegger, administrerende direktør og produsent av "Amedia": "Ikke rolle Svetlakov og Martirosyan. De er ikke livegne. De kunne utfordre vilkårene i kontrakten eller ikke signere den. Det er bedre å gjennomføre overføring av en slik størrelsesorden som "Prozhektorperiskhilton enn delta i ti andre TV-programmer. Likevel håper jeg at Ernst komme opp med noe. "
Ksenia Sobchak, allvitende TV vert: "Prozhektorperiskhilton og gå opp til" First ". Det fortsatt lede kunne ikke enig med Svetlakov for avgifter og en ny kontrakt med TNT. "
Arthur Dzhanibekyan, grunnlegger og leder av «Comedy Club Produksjon": "Det er på høy tid å begrense bevegelsen av våre artister. På TV vil være svært nyttig å følge prinsippene for fotballklubber. TNT inngår eksklusive kontrakter og vanskelig, mange gutter som betaler avgifter. Streker er ikke tillatt. Skuespilleren må være knyttet til et bestemt produkt eller en merkevare fjernsyn. "
Uansett hva de interne politiske forholdene i TV-kanaler, lukke Prozhektorperyshyltona er bare dessverre. Channel One program mistet den spesielle atmosfæren av positivitet og glitrende humor. Forhåpentligvis det nødvendig tiltak bare midlertidig.
Яндекс.Метрика