Hvorfor MDT stengt?MDT - offentlig kjente sosiale nettverk "VKontakte". Siden oppstarten har det samlet inn mer enn tre millioner abonnenter. Karakteristiske trekk ved offentlig side - hard humor, ungdom og sosiale "kreative" vitser som gikk utover alle etisk og moralsk. Kanskje dette er grunnen til populariteten av Publica. Hvorfor MDT stengt? Hva forårsaket blokkeringen?
MDT - fenomenal innhold samfunnet
Offentlig side "MDK" ble etablert i den berømte russiske sosiale nettverk "VKontakte". Abonnenter Publica kan utveksle bilder av forskjellige emner, diskutere problemer med økonomi, politikk, religion og andre områder av livet. Men disse diskusjonene har blitt den mest primitive av alle mulige former. Matt, skitt, uhøflighet, mangel på anstendighet rammeverk. Dette er hovedtrekkene i MDT.
Offentlig aktivt brukt av annonsører side. Mange grupper klone lignende nettsteder. De samler sin informasjon, hundretusener av mennesker. Hovedtyngden - den yngre generasjonen. Kanskje det er behov for å fylle kyniske realiteter.
Spesielt bemerkelsesverdig er bildene som er plassert på sidene MDT. Last dem kan være hvem som helst. Hvis en god ransake, finne noe verdt, veldig morsomt, er det uvanlig til galskap absurd. Hvorfor MDT stengt?
Nyheten umiddelbart spre seg gjennom hele Internett. Og, selvfølgelig, opprørt støtte Publica. Bygging av forutsetningen lagt frem versjon. Truth forfattere uttrykte samfunnet og administrasjonen "VKontakte".
Hjelp! MDT stengt!
På kvelden kan den 27 juni MDT side ikke komme inn. Forfatterne av den populære samfunnet reagerte raskt for å blokkere. Her gruppen "eaglet" ble omdøpt til "Shelter MDK - ORLY». Fortvilelse, Inc., provoserende bilder og skjult reklame publisert der.
Administrasjon "VKontakte" forklarte blokk som følger: "Forfattere samfunnet grovt brutt reglene for det sosiale nettverket. I lang tid etter MDT var tilgjengelige linker til ondsinnede ressurser. Det er uakseptabelt. "
Hva slags kobling i spørsmålet? Til forfatterne benyttet et fellesskap annonsører. Han ba om å publisere på sidene av nyheter om den kommende konserten av New Order, som skulle holdes i St. Petersburg. Annonsering artikkelen presenterer en fungerende link til en side som beskriver hendelsen.
Når du klikker på denne lenken mannen befant seg i en gruppe rassыlayuschuyu spam. Naturligvis kan en slik overtredelse sees lederskap "VKontakte". Reklame artikkelen siktet den 26 juni, juni 27 og tilgang til MDT stengt. Skandale.
Dmitry Trachuk utvikler mobilversjonen Publica, snakket om utpressing av noen "godt wishers". Utpresseren nærmet forfatternes lokalsamfunn krevende betale for stillhet. Hvis de ikke oversette skaperne hundre tusen (nøyaktig det samme beløpet ønsket å få extortionists), vil skjermbilder av den skadelige koblingen gå til administrasjonen "VKontakte". Kanskje utpresserne krav ble ignorert.
George Lobushkyn, en talsmann for det sosiale nettverket, sa: "galt og urettferdig ikke følge reklame som bringer deg penger. Reklame uredelig tjenester vil alltid være bare falske reklametjenester. "
De sier at med en slik utpressing overfor flere populære grupper i det sosiale nettverket. Resultat - blokkering. Det samme Trachuk lovet ikke å forlate hendelsen uten oppmerksomhet. Han sa at administrasjonen Publica vil appellere til rettshåndhevelse.
Populære nettsamfunn sjelden blokkert for alltid. Dette er ikke TV. Hvis det lukket kanal, den for alltid. Det er derfor MTV lukket?
Til glede for fans blokkerer MDT var midlertidig. Gi etter for overtalelse eller forstå situasjonen, gjorde de sosiale nettverk admins ikke forråde populær offentlig glemsel. En lekse lært forfattere MDT.
Konsernet har strenge restriksjoner på publiserings referanser og repostov. Det var planlagt at forholdsregel er midlertidig. Men i dag i fellesskapsreglene tydelig frem forbudet. Admins vær oppmerksom på at ethvert forsøk på å omgå de tekniske restriksjoner på å legge ut linker kan ende opp med re-blokkerende gruppe uten bedring.  
Hvorfor stengt MTV?Corporation "Profmedia" som lenge tilhørte eksklusive rettighetene til varemerket og kanalen MTV, lukket prosjektet og la disse andre frekvenskanal. På MTV på tidspunktet for generasjoner vokste opp ungdom. Det var den legendariske kanal. Men de siste årene har det mistet sitt rykte. Så nær det hadde ingen effekt på en media levetid. La oss forstå hvorfor stengt MTV?
Hvorfor MTV stengt?
MTV - «Music Television". Merket ble født i Amerika. Første sendingen fant sted i august 1981. Det var en kanal som gjennomførte den musikalske kulturen i massene. Over tid har MTV utvidet emner. Merkevare som brukes av mange TV-selskaper rundt om i verden.
I Russland begynte kringkasting i september 1998. Først MTV fulgte det valgte formatet, som han mottok hjertene til publikum. Men tydeligvis, i den russiske virkeligheten alle gode bakterier dømt. Kanal kringkasting endte i slutten av mai 2013. Hvorfor stengt MTV?
MTV var å være spaken av musikkbransjen. Vises på den russiske TV-kanalen mens musikkelskere fornøyd progressive musikkinnhold. Men for fem år siden han begynte sin systematisk rengjøring. På fokus på kvalitet helt glemt. Alt forsvant, ledende tilbedelse, religiøse grupper, religiøs sammensetning.
Corporation "Profmedia" besluttet å tilpasse kanalen til russiske realiteter. For nye eierne håpet å heve karakterer. Bare russisk virkelighet - en fabrikk pop som kommer på scenen og går. Husker ikke hvilken som helst person eller sanger. Så det er ingenting å høre.
Klonede vakre og feminine gutter måtte bære den musikalske kulturen i massene. Og bare ikke ønsker å ta vekten av en kultur: det var for langt fra arbeid kvalitet. Mer - mer. Rangeringer avvist. Kanal prøvde å spare ved å erstatte musikalsk underholdning kringkasting. MEN blir verre. MTV har mistet sin form og sitt format.
Ingen er byttet ut, ikke solgt. Skrudd selv. Jeg lurer på hvorfor Rutorh lukket?
Historien om høsten
Forfatterne søkte som MTV musikk-kanal. Og det kom til russiske realiteter er en musikalsk format. Musikkprogrammer, videoer, nyheter, musikk, konserter, etc. Dette pågikk i fire år. Seerne kan nyte høy kvalitet musikk. Og MTV har lenge vært den eneste måten en slik kanal. På den tiden ingen involvert i musikalen utdanning av unge mennesker.
I 2002 aksjemajoriteten kanalen MTV går opp en media holdingselskap Viacom. Og i 2007 - i hendene på "Profmedia." Og hver kost sies å feie annerledes.
Siden 2002 begynte luften å forsvinne ble populære programmer, visittkort Channel "12 verste publikum", "Rule gimlet" "Munter Morning" og andre. Det neste trinnet - opopsenye kanal. Angivelig pop nærmere våre folk. Det var så mye at den årlige musikkpris MTV Russland Music Awards mistet sin betydning. Ett år Zemfira selv nektet å ta del i seremonien av det faktum at hun måtte stå på scenen med ikke den beste pop artist. Rangeringer raskt fallende.
Eierne bestemte seg for å underholde publikum. Men dette materiale ble brukt til det lave vingen. Amerikanske TV-serier som "Gossip Girl", "California skjøge", etc. Tegneserier som "Sponge Bob", "Beavis og Butthead" og andre. Så begynte kringkasting en klar inntjeningsmulighetene gjennom reklame. Det ble verre og verre.
Ingenting galt med stuffing kanalen nei. Men nå er det ikke mye forskjellig fra andre lignende kanaler. Naturligvis, rangeringer falt bare. Betrakteren er nødvendig gamle MTV med kvalitetsmusikk. Eiere feilberegnet.
Det er uklart i denne situasjonen, ønsket ingen å slå den tidligere kanalformatet, slår kringkastingskvalitet musikk og fjern tinsel. Valgte å lukke. Selv om konkurrentene har de hadde. På russiske TV-kanaler fortsatt ingen peiling på masse musikk.
Hva er dette? Motvilje mot å innrømme sine egne feil? Eller mangel på kvalitet av russisk musikk? Trykk amerikanske kolleger? Er det umulig å russiske realiteter fremme god musikkinnhold?
Hvorfor folk ikke fly?Hvorfor ikke folk flyr som fugler?
Jeg tenker noen ganger at jeg er en fugl.
Når du står på fjellet, og trekker du flyr.
Bli spredt, løftet hendene og fløy.
Hvorfor folk ikke fly? Dette spørsmålet plager menneskeheten siden dens første forsøk på å studere verden. Ønsket om å fly i himmelen og ødela Icarus mulig å lage fly og raketter. Folk kjøre, svømme, hoppe og fly, men har ikke lært. Hvorfor? Du trenger ikke å være? Neppe. Jeg virkelig ønsket og fortsatt ønsker å fly uten spesielle enheter.
Hvorfor ikke folk flyr som fugler?
Hva gjør en fugl i himmelen? Ønsket om å unnslippe, finne et hjem og mat. Man finner beskyttelse, mat og husly til bakken. Hans fysiske kroppen ikke trenger luft. Det kan heller ikke fly. Ingen vinger, trenger tunge bein og fjær ikke dekke kroppen. Men sjelen er revet i himmelen. Fordi det var så mange tilpasninger for flyturen.
Fra dette ønsket om å sveve? Bare i himmelen person føles full frihet. Han holder ingenting. Ingenting binder seg til bakken. Det er sorg og selvhøytidelighet. Enda mye adrenalin er ingen erstatning for åndelig frihet. På den annen side, for flyturen, åndelig flukt, trenger frihet. Og vi gjør det. Det kan også svømme folk. Ingen spesielle enheter. Og ikke lært å fly ...
Den fysiske delen av menneskelig sifret. Hvorfor ikke fly til månen? Den viktigste grunnen - det er dyrt. Og åndelig flight forstyrre rikdom. Vi elsker vår fysiske verden. Vi er knyttet til detalj, til glede, til penger, til livet, til problemer. Dette fratar oss muligheten til å fly. Selv i en drøm eller drømmer.
Men ikke bare de ytre grensene lukke til vår himmel. Stereotypier, frustrasjoner, frykt - de som er innenfor de bandene som ikke gir opp fra bakken.
Prøv - og du vil
Du er utrolig vakker drøm å danse på scenen. A hender og føtter ikke ønsker å adlyde rytmen. Venner le, foreldre må forlate "prank" og gjøre alvor ...
På skolen dyktig du malt. Oksene alene på sjøen med albumet, du går til en fest med venner. Men din familie regnes bare tegning beundring ...
Du vokste opp i en liten provinsby og drømte om å bli en berømt fotballspiller. Deltok nøye trening delen. Men foreldrenes tid "stoppet alt. De sier fotballkarriere du fremdeles ikke. Bare å kaste bort tid ...
"Du kan ikke", "du får ikke", "du er ikke i stand til å", "ingen talent" ... Hva andre stereotypier hindrer spre våre vinger? Hvor mange skjebner brutt på grunn av avslag på sine drømmer? Hvor mange mennesker, til tross for de forferdelige omstendigheter som var vellykket, berømt?!
Ideen - en enorm kraft. En person kan mentalt selvoppfyllende profeti og kaller lykke. Han er kraften. Og indre frihet oppstår når det er en klar standard referanse og målrettet aktivitet som bidrar til å følge disse retningslinjene. Ubesluttsomhet, emosjonelle og mentale kasting, trenger unnlatelser ikke fri oss, avhengig av omstendighetene.
Uansett hvor gammel er du. De fleste store oppdagelser skjedde i voksen alder. Uansett hva slags utdanning du har i øyeblikket. Nye mest åpen for folk som ikke vet at dette er umulig. Uansett hvor mye du tjener. På finansielle forhold generelt ikke bør være noen problemer. Denne delen av livene våre er ganske variabel.
Hvor mange deaktivert søkt enestående suksess i sporten! Hvor mange eldre mennesker skaper unike kunstverk! Det er sine flyreiser. De ødela grenser og stereotypier. De ingen hørte og trodde bare i seg selv. Så kom de svever over bakken.
Og hva vi er verre? Ingenting. Vi bare redd for å fly. Vi er redd av bakken. Vi er redd for å være latterlig, uforståelig. Vi er redd for at vi ikke jobber. Treffer bakken, vi dele sin drøm, også tjene som et påskudd for latterliggjøring.
Så hva? Verre enn det vil ikke. Hvis trekke i himmelen, bør det strebe. Soul alltid vil ha noe. Hun var alltid noe som mangler. Og vi plante den på pryponi. Så vi går gjennom livet, bundet seg selv på hender og føtter. Og så klager: "Born krype - kan ikke fly? "Den enkleste måten å skylde naturen. Siden det ikke be ...
Яндекс.Метрика