Hvorfor Varia forlot Internship?Internett er fylt med rapporter og rykter om "Hvorfor Varia forlot Internship? ". Slik interesse er oppvarmet medier. De er vel klar over kjærligheten til publikum til karakteren av den kjente TV-serien. Writers enkle sochynyat noen versjon Vary omsorg, men den sanne svaret kan bare gi Kristina Asmus. Så for bedre forklaringer søke direkte til skuespilleren.
Kjærlighet seere til Varya Chornous
Mer enn tre tusen kandidater ble vurdert for rollen som Barbara Chornous før du starter å filme TV-serien "praktikanter". Mange fans av serien definitivt si at skuespilleren ble valgt perfekt. Christine Asmus så vel overført skjerm rolle hearted blonde at det fortsatt oppriktig mener standarden på reaksjonsevne.
Den unge skuespilleren har en subtil sjarm som er så sjeldne i dagens jenter. Lett ser litt naive blonde synker inn i sjelen til den første serien av "Internship". Bilde Vare Chornous likte ikke bare representanter for sterkere sex, men lav. Med hennes venner ønsker å følge handlinger og innlevelse tid.
Karakter Barbara for sin popularitet kan sammenlignes med Dr. Bykov, som ble bedt om å spille Ivan Okhlobystin. I sistnevnte tilfelle, sammen med interesse i karakter blandet med litt irritasjon aksje gjennom brautende oppførsel og arroganse Bykov. Chornous imot, selv i en spesielt ubehagelige øyeblikk av sorg og en følelse av varme.
Hvorfor Asmus forlot Internship?
Regelmessig livsstilsendring alltid krever spesiell innsats på den delen av mennesket. Så hva er så radikal løsning, som en avgang fra showet, antatt å være fra forskjellige partier. Hvorfor Varia forlot Internship? Det er planlagt å komme tilbake i fremtiden? Bør jeg stoler ryktene slutte å filme Asmus i populære TV-serien?
Beklager, men Barbara Chornous vare på "Internship" bekreftet. Denne løsningen har ikke bare gitt uttrykk for ulike medier, men også skuespiller. Beslutningen skyldes flere grunner:
Varige begrensninger i ulike aspekter av livet. Vilkårene i kontrakten fastsetter ikke bare reglene for skytingen, men noen forby personlige liv. For eksempel, et av elementene hørtes forbud mot svangerskap å arbeide på showet. Slik "ting" hengende usynlig sverd Damocles, forgiftning nyte livet utenfor skyting.
Lei av å skyte «intern». Tre år fra den dag-til-dag Christine hadde rett til å representere og romantisk Varya Chornous. Denne rollen begynte å irritere jenta i natur som er plasseringen og andre parter. Tretthet brøt skalaene mot avvisning av filming i sitkomi. Christina tiden ingen planer om å gå tilbake til showet senere.
Bruk av andre muligheter for selvrealisering. Som en ekte skuespiller, Asmus drømmer om store samlinger av ulike roller i livet. Aktiv skyting "intern" forlater ikke tid til å gjennomføre hemmelige lyster. Forslag mottas av andre styremedlemmer var ekstra argument for å forlate TV-serien. La ferdigstillelse av filming i bildet Vary ikke er forbundet med en bestemt rolle i et annet prosjekt, men en jente tidsplan var for nye forslag.
Christina sier, som gikk fra Luba Internship, men slet og støtter sin beslutning om å nekte å filme i den berømte serien. I tillegg er den vanlige plassen vanskelig hoppe "over hodet". Mottatt nasjonale prisen "George" er et bevis på dette. Men den nye skyting en film eller presentasjon i et teater ved navn Yermolova kunne gå til neste Christina priser og utmerkelser.
Ønsket om å bygge sitt personlige liv. I lang tid møtte hun med "tyggis-klubbgjengere 'hemmelig for alle andre. Til slutt, den omkringliggende lært om sitt forhold til Garik Kharlamov. Media blomstret med glede saftige detaljer om deres korte møter sammen. For to kreative individer er svært vanskelig å holde personlige relasjoner i kontinuerlig tid problemer på settet.
Det er derfor logisk å små innrømmelser til hverandre, når justeringen rutine arbeidsplan tar hensyn partner. Christine kom enda smartere - begrenset vårt arbeid med å finne tid til den kjære.
Det bør være glad for at Varia Chernous bodd så lenge med de andre karakterene i TV-serien favoritt. Ja, stemningen "Internship" en liten endring, men i livet som vanlig lege kan endre arbeidssted ...
Hvorfor Internship gikk Honey?Edryd Madrid! Den berømte, som har blitt en bevinget uttrykk senior sykepleiere terapeutisk avdeling of Love Scriabin. Men alle tegnene "Internship" pleide å kalle henne noe. Intelligent, rask, skarpe kommentarer, katt. Denne kjære. Ingen av serien var ikke uten tabber og vitser. Men i den tredje sesongen sykepleier forsvant fra эkranov.Pochemu med "Internship" gikk Honey?
Hvilken serie Luba gikk med "Internship"?
Svetlana Permyakova, skuespilleren som spilte sykepleier Luba, i sin kunstneriske fortid vellykket utført i KVN. I filmer, arbeider TV - og radio, opptre på teateret. Først dukket opp på TV i 1992. Deretter spilte hun på scenen ved KVN team av Perm State University. Laget tapte, og Svetlana forsvant fra tv i åtte år.
Senere fans KVN sett på scenen som en del av teamet "Parma" kreativ duett "Sveta og Zhanka." Det er ikke vanskelig å gjette hvem som var Sveta. I filmen Svetlana Permyakova ble skutt i 2007. Hennes filmografi inkluderer filmer som "soldater" (Ensign Joan Topalov); "Happy Together" (Mila Karpov), "Petrovka 38" (Honey), "The Great rzhaka" (sex shop kontorist) og andre. Men kanskje det mest slående hennes rolle var Luba.
Hvorfor "Internship" gikk Honey?
Svetlana Permyakova forlot TV-prosjekt 149-serien. I denne forbindelse, organisert kjære en avskjedsfest. Men glemme alt rundt henne løslatt. Sykepleieren alle advart alle sa, konsultert om løslatelsen. Men ting: viktigste Gossips sykehus ingen hørt.
Alltid vet hvor kilden til informasjon. I sin rolle som terapeutisk avdeling. Men omsorg skal elske "savnet det døve øret." Men på avskjedsfest går alle kolleger. Selv Bulls, som dagen før, og truet med døden buyanyv de som tør å sette seg ned med noen av de varme ord dukket farvel.
Le i denne serien kan ikke bare glemsel av Lubin kolleger. Phil lærer russiske obskøniteter, og hjelper ham Romanenko. Du forstår at en slik vitenskapen går. Hleb kan ikke erstatte hans venn. Varia Lobanov mistenkte i tyveri av sigaretter hos eldre pasienter. Og hun får i trøbbel.
Hvor Luba gikk med "Internship"?
Vi må huske at Levin hadde skjedd med "Internship". Ambisiøs ung lege dro til Amerika for trening. På slutten av avreise, han opprettholdt med sykepleier sååå varmt forhold. Det er klart at en to måneders ferie Luba bestemte seg for å tilbringe sammen med sin elskerinne. Hun selv sier til sine kolleger. Fornærmelse Levin var på permisjon. De igjen ønsker å se hverandre.
Vel, produsentene kom opp med gode omsorgs skuespillerinnene av prosjektet. Videre kan det ikke bli fjernet, som forventet fødsel. Svetlana klarte å holde seg på prosjektet inntil den syvende måned! En interessant stilling i lang tid til å gjemme under kappen sykepleier og hennes figur var ikke så vanskelig, ingen mistanke. Bare når Luba forsvant, men kom frem i lyset.
Svetlana Permyakova gikk med "Internship» i mai 2012. I juli hadde hun en jente Varya. Med den førstefødte (og skuespiller - førti) Svetlana gikk til å delta i ulike prosjekter. Hennes mann - tjueen. Han var en ung skuespillerinne direktør Maxim Scriabin. Ifølge Permyakov er den beste far til hennes barn.
Forresten, Svetlana fortalte fansen om den kommende tøylesløs graviditet i sykehus. Det antas at det vil snart være Varenka første rolle. Tross alt, må rammen for å være et barn. Hvorfor skulle noen se etter hvis din med fungerende ferdighetsnivåer.
Det var mange bekymringer: Love Scriabin tilbake? Produsentene utgangspunktet antydet hun kom tilbake. Sykepleieren skulle bare i to måneder. I oktober 2013 begynte å skyte et nytt fjerde sesongen av "Internship". Til glede for fans og misnøye ondskapsfull kritikere, som Internal Medicine Department er en tidligere sykepleier, kjære.
Ikke sant rykter om hennes siste avgang fra prosjektet. Ikke bekreftet antakelsen om plutselig vekttap skuespiller. Luba - i sin tidligere kroppsbygning og hans tidligere innlegg. Nå neppe fans av serien vil bli gjennomført på reklame som viser den mirakuløse vekttap Svetlana Permyakova.
Hvorfor Levin gikk ut Internship?Hvorfor Levin gikk med "Internship"? Det skjedde før screening av den tredje sesongen. Så, i 2011. Men debatten om dette spørsmålet ikke avta før nå.
Konstruere flere nye forutsetninger. Vi bestemte oss for å spore karrieren til Dmitry Sharakoysa, den unge skuespilleren som spilte rollen som en lærling Levin.
Forskjellige versjoner av samme hendelse
Vises på sykehuset, Levin gjorde en disharmoni i symmetriske rader "dumme" praktikanter. Han klart skilte seg ut på bakgrunn Romanenko og Lobanov. Du satser! Den klassiske "nerd" med laud, ekstremt arrogant og stolt. Jeg er trygg i sitt eget særpreg og betydning. Junior og sykepleiere, etter hans mening, er ikke verdig spesiell oppmerksomhet fra lege.
I praksis viste det seg ellers. Levin kjenner teorien om medisin. Men den praktiske anvendelsen av den kunnskapen han hadde åpenbare problemer, og i vanskelige situasjoner han er tapt. Mangel på respekt for junior medisinsk personell er ikke spart fra botanikk seksuell forbindelse med sykepleier.
Den 56-serien Levin gikk for opplæring i Amerika, Princeton-Plэysboro, en av de beste sykehusene i verden. Navn Hospital lånt i serien "House". For Levin er en invitasjon - en unik mulighet til å realisere sine ambisjoner og engasjere seg i vitenskapelig virksomhet. Og Dmitry Sharakoysa? Hvorfor Levin gikk ut Internship?
Versjon One. Dmitry Sharakoyis selv kommentert hans avgang som et ønske om å gå videre. Han tilbrakte et år med prosjektet. For å unngå merkelappen "skuespiller en rolle", han måtte vise seg i andre studier. Det vil si, bryr Levin ble bare ønske og avgjørelse Dmitry Sharakoysa.
Versjon venn. Dmitry Sharakoyis og Christine Asmus ikke kommer overens. En fersk konflikt mellom aktører bare eskalert. Sharakoyis ikke motstå - og Levin forsvant fra skjermene. Skuespilleren selv har benektet denne versjonen. Han mener at måten kritikere prøve å slå dem ned. I tillegg antagelsen i tabloidpressen og møtte andre notater, ærekrenkende Dmitry Sharakoysa. Liker, skuespilleren hadde drukket, så gjorde kjempe. Når Kuzya borte, også, var det mange rykter. Mange interessante teorier lagt frem for å forklare hvorfor Kuzya forlot "universal".
Tredje versjon. Vi har også gjennomført henne til kategorien av sladder, fordi det er ingen offisiell bekreftelse. Sharakoyis ikke konvergerte med produsenter i økonomiske saker. Han krevde økte lønninger, og han nektet. Vzbryknul - pekte på døren. Dette faktum er tvilsom, fordi prosjektet var på toppen av sin popularitet. Det er usannsynlig at produsenter fornærmet skuespillere.
Hvor er Levin of Internship?
Han fortsatte sin karriere. Skuespilleren var opptatt som i episodisk roller, og i hovedsak som i serien, og i spillefilmer. Noen patcher Levin det fortsatt gjensto. Figurene hans skiller seg ut fra mengden av mennesker. De synes ikke av denne verden.
Mindre roller Dmitry Sharakoyis spilt i TV-serien "Precipice", "ikke litt" i spillefilmen "Gravid" (Doktor rolle), "En mann med en garanti" (rollen som en protagonist, lage mat). Men en spesiell innflytelse på sin karriere gitt hovedrollen i ukrainsk spillefilm "Love and point" og nyinnspillingen av Gaidai er "Prisoner of Kaukasus", hvor Dmitry spilt STYLE.
"Jeg elsker, punktum" - en romantisk komedie med dramatiske farger. Utgitt på storskjerm i 3D i april 2011. Et par dager på en yacht i midt i Svartehavet må være naiv Peter (Dmitry Sharakoyis) og grov jeger Tatiana (vokalist Lilu). Fate helter en sjanse til magisk følelse som er avdekket i sjelen av tusenvis av nyanser.
"Prisoner of Kaukasus-2" - en remake av den samme filmen Gaidai. Den samme "Prisoner of Kaukasus", men med en moderne vri. Skytingen fant sted på Krim-kysten. Fra arbeidet i filmen Dmitry Sharakoyis var glad. Han hadde blonde i forkledning, gå paragliding fra Ai-Petri venner med esler Yasheyu, fangst sykkel bil med tre banditter.
Skuespilleren sier at denne filmen vil nyte alle seere. Skaperne remake prøvde å holde ånden Gaidai. Det blir ingen vulgaritet, legg en bit av erotikk. Pluss en fantastisk cast. Ryktet har det som en gang fjernet to remake "Prisoner of Kaukasus".
Яндекс.Метрика