Interessant formue i julen du ikke vil bare bidra til å ha det gøy, men hvis du er heldig, finne ut hva som venter deg i nær fremtid. Spådom - et flott alternativ til kjedelig å se filmer festlige kvelder.
Interessant formue til jul

 Ifølge mange tror, ​​spådom jule gi den mest nøyaktige informasjon. Fremfor alt, alltid tro på magi og deretter et mirakel vil skje.

 Historien om tradisjonen med formue


 Forutse fremtiden begynte våre forfedre tusenvis av år siden. Først å gjette de gamle romerne og grekerne. I Egypt, lokale sjamaner nøt stor popularitet og respekt. De selv fryktet hersker i landet.
 Folk trodde at med visse gjenstander og ritualer kan fås fra gudene svar på de dypeste spørsmål. Hver nasjon hadde sin koble elementer med gudene. I ett - en kaffegrut, andre - tarotkort. I Russland hatt spesiell ære formue på bøker.
 I hvert århundre folk finne nye måter å åpne alle mysterier fremtiden. Våre forfedre var svært alvorlig om alle spådommer, så i motsetning til den nåværende generasjonen av spådom ritual behandlet ikke så lekende spill.
 Siden oldtiden, vet vi at på enkelte dager med spådom gi en ekte data. Magisk verden ingen er ikke undersøkt, så vi kan bare stole på informasjonen testet for år. Hun sier at det er nødvendig å gjette en julenatt. Også viktig å alltid lytte til jule pynt.

 Jule spådom


 Jule spådom bør gjøres i godt humør. Siden jul - en lys, snill og positiv ferie, tror du bør bare positiv spådom. Hvis du er redd for panikk sett i spådom dårlig, og hvis du vet hva som vil overleve mye bedre begynner ikke å gjette.
 Hvis du gjette fryktelig alene, deretter tiltrekke seg til denne spennende klasse av sine venner. I et stort selskap, vil du føle deg mye mer trygg.
Interessant formue til jul

 Gjette på julen med kopper


 Telle hvor mange mennesker vil delta i spådom og ta så mange vanlige kopper. I hver kopp bør sette elementer som symboliserer noen effekter: ring ville bety en rask bryllup, mynt - penger; brødskive - trivsel; godteri - homofile liv; pære - tårer og tristhet; vann - ingen endringer. Medlemmer formue blindfold skulle komme og velge "sine" cup.

 Jule spådom ved hjelp av hunder


 Eller snarere deres bjeffing. Som et resultat av spådom kan lære om sin fremtidige ektemann. Dette spådom er to tolkninger. Den første er at det er nødvendig på natten av jule go retten til ansikt døren (gate, gjerde) og meg selv spørre: "Si meg, hvor jeg vente på Mr Right? ". Hvilken side høres bjeffende hund der og vente på brudgommen.
 Den andre versjonen av spådom er som følger. Du må gå ut om natten, for å finne snø og starte med en kniv eller en annen skarp gjenstand til å rote det. Det bør si: "Hva er innholdet i en mann? ". Hvis bjeffingen er høyt og dyp stemme, da mannen vil kjøle karakter hvis hunden vil bjeffe gøy, så folk vil være kompatibel.

 Spådom gjennom bøker


 Det er bedre å ta boken av eventyr, de i det minste ha moral. Vel, hvis du ønsker å være ultra-moderne, så vel motebladet. Gjetter enkel bok er satt, deretter stille lurer navn og sidenummer og linje. Lese og finne mening i lese. Selv om du tror at svaret er fullstendig meningsløst, ikke rush å tro på spådom. Meningen er i alt viktig å ha nok intelligens til å forstå.
Interessant formue til jul

 Jule spådom etter navn


 Hvis du ikke kan vente med å se hvordan fremtiden vil kalle din ektefelle, kan du spå om julenatten. For å gjette trenger du en god stemning og tillit. Alt som trengs er natten for å gå ut og møte den første disken av gutter. Spør hans navn. Så svaret på spørsmålet ditt.

 Gjette på julen gjennom skyggene


 Følgelig spådom kan sees av yrke som vil være din mann. Generelt, kan du få svar på noen av dine spørsmål. Du må ta et stort ark og krølle det ordentlig. Så en vanlig plate, satte den på papir og satte fyr på den. Deretter foran en plate av aske sette en tent stearinlys (ikke glem å slå av lyset i rommet) og se på skyggen skapt av aske. Inkluder fantasi og du vil se silhuetter av ulike elementer.
Interessant formue til jul

 Spådom ved hjelp søvn


 Lyst til å vite svarene på dine spørsmål? Du bare gjøre et ønske før sengetid og legge en pute under papirbiter på det som er skrevet svar ulike alternativer. I morgen, åpnet øynene, stretch, til tross for et stykke papir og se svaret.
 Gjette på julen gjør deg ikke lei. Dette er en stor underholdning å møte med ei jente, men ikke glem at noen spill følger reglene bedre.  
 Partiet, i en stil du vil huske for en levetid. Hvis livet ditt er ikke nok lyse følelser, opplevelser og utrolig luksus moro, så det er på tide å organisere en fest stilisert.
Uforglemmelig fest med stil

 Party - en flott mulighet til å skikkelig pause fra den vanlige ensformige hverdagen. Forskjellen fra de vanlige temafester at det er nødvendig å bedre forberede deg og spenning av det du får mye mer.
Uforglemmelig fest med stil

 Stilisert partiet vil tillate deg å gå i fargerike kostymer, dans til musikk av uvanlige og interessante drinker og drikke mye moro med venner.
 Hvis du bestemmer deg for å holde en ekstraordinær fest, trenger du å bli klar. Først må du gjøre et vanskelig valg - å definere et tema fest.
 Du kan velge absolutt alle stil part. Bare fokusere og bestemme hva livet på dette punktet du vil ha mest mulig. Og, kan du gjennomføre en undersøkelse blant venner. Når du velger et tema, har du en perfekt tid å starte forberedende arbeid.

 Ideer tematiske partier


 Til festen var en suksess, må du ta hensyn til slike ting som plass, dekor elementer, musikk, drikke og snacks, tid og kostymer. Selv om du kanskje synes at organiseringen av denne hendelsen plagsom ting, ikke gi opp. Her er noen ideer til en fest.

 Retro og dudes venter på deg


 Retro part kan inkludere noen konkrete tiåret av det tjuende århundre. For eksempel kan det være 20 år eller 80 som i hvert tiår mange ideer kan bli funnet. Etter å ha definert i hva som vil være en tid for fest, begynne å forberede detaljer.
Uforglemmelig fest med stil

 Tenk deg at du valgte bemerkelsesverdig 60 år. I dette tilfellet vil du finne luksus real fest dudes.
 Antrekk for retro partiet bør du være lyse og understreke formen. Jenta må kle seg i skjørt kan være en ert, strømper, sandaler og en vakker frisyre. Og selvfølgelig, pilen på øynene og de små hansker på hendene.
 Guttene må bære uvanlig for vår tid, fargede skinny bukser, jakke og stripete slips. Håret må være i stil med den berømte sangeren Elvis Presley.
 Velge en arena for en retro fest, husk at du vil ha mange gjester til å danse, slik at rommet bør være stor. Uunnværlig egenskap av en part i denne stilen er vinylplater og bilder av kjendiser 60s.
 Musikken skal være en naturlig stil dudes. Vil danse brannstifter rock 'n' roll i løpet av Elvis Presley, Bill Haley og innenlands Bravo. Uansett hvordan du danse, aller viktigst, er det rytme og energi.

 Part i stil med Chicago


 Partiet som Chicago-stil gambling folk. Bare ikke velge moderne Chicago for mer interesse Spol frem 30 år.
 30 år for Chicago var veldig interessant. Hvorfor er bare jazz, "forbud", bankran, kart og skyting. Alle liker å ta sjanser og kjenne adrenalinet.
Uforglemmelig fest med stil

 Naturligvis klær på et slikt parti må møte den 30. år og gangster tema. Jente på et slikt parti må nødvendigvis være i en silkekjole. Med tilbehør ser store diamanter, perler, munnstykke og høyhælte sko. Og selvfølgelig, cape - boa. Håret bør være elegant, er det tilrådelig å trappe hår store bølger. Et klart fokus bildet blir rød leppestift.
 Menn plukke opp antrekket enkelt. Dress, skjorte, bukseseler og hat - er de viktigste elementene. Med tilbehør - sigar pistol og dyre klokker.
 Rommet, som vil være en part kan være dekorert i stil med den pub eller casino. Forresten, kan som en distraksjon spille roulette eller poker.

 Partiet i Hawaiian stil


 Partiet i Hawaiian stil er stor hurrarop og igjen fordype deg i et sommerstemning. Dette partiet er en flott måte å skryte alle de flotte figur. Foruten alle elsker sommeren og diskoteker.
 Den mest ideelle stedet for Hawaiian beach party er, men i de døde av vinteren du kan ha det gøy staging en slik hendelse. Attributtene til en fest i stil med Hawaii er: blomster og frukter. Hva er eksotiske blomster, jo bedre. Det er ønskelig at de var i live. Du kan ordne rommet for kunstige palmer.
Uforglemmelig fest med stil

 Drinker og hawaiisk mat å være, det er jobben din, forberede så mange interessante cocktailer og snacks.
 Jenter med en god figur kan bære en vakker badedrakt hvis du har noen problemer, det er bedre å velge en lys skjorte eller kjole. Føttene skal være lav sko gå. Bildet vil legge sommer tilbehør i form av massive armbånd og øredobber. For den perfekte mann ville passe shorts og rutete skjorte.
 Musikken skal være rytmisk, heftig. Du kan bruke sporene av moderne DJs. Funksjonen Hawaiian partiet skal være morsomt og bekymringsløse latter.

 Part i japansk stil


 Partene i den japanske stilen er veldig populær. Musikk av japanerne vanligvis svært spesifikke, spesielt når det ikke Shake It Up. Men på et slikt parti kunne spise nok sushi.
 Som pynt kan du bruke et bilde sakura samurai og fans. Menn og kvinner på en slik hendelse kan komme i kimono. Du kan sy det selv eller kjøpe i spesialbutikker.
Uforglemmelig fest med stil

 Kvinner har råd til å gjøre lyse makeup stil japansk geisha. Den japanske partiet besluttet ikke skrike høyt, lidenskapelig dans, enn si synge sanger. Derfor er et slikt tema for partiet mer egnet for corporate.
 Partiet kan arrangeres i forskjellige stiler. For deg er dette en flott mulighet til å slippe løs sin kreativitet og å ha det gøy. Ikke vær redd for å organisere temafester, siden bare én du få uforglemmelige følelser.  
Яндекс.Метрика