Interessante fakta om Johnny Depp
 Johnny Depp er født og oppvokst føtter, men la oss se på livet til skuespilleren fra en annen vinkel. Titler mange publikasjoner er fulle av referanser til Depp. Ofte gule overskrifter. Paparazzi gått ned, prøver å få unike bilder. Og fans ikke gi passasje. Alt dette er ingen overraskelse. Så om ikke dvele ved dette? Sannsynligvis ikke verdt det. Mye mer interessant å se på Johnny annerledes. For å se stjernehimmelen sjarm og glans vanlige mann. Som i likhet med alle andre levende familielivet, lese bøker og høre på musikk. Hva han faktisk pirat Jack Sparrow og Willy Wonka?
 Hva var din barndom?
 Med sangen ord ikke kan kaste Så, uansett, men blir nødt til å starte fra barndommen skuespiller. En barndom han var ikke så rosenrød. Johnny ble født i 1963 i byen Owensboro i Kentucky. De fleste mennesker, denne tittelen egentlig. Dette er ikke overraskende, gitt at stedet er grå og dagligdags. Som alle lille Johnny samfunnet. Han vokste opp i en typisk amerikansk familie. To søstre og en bror, mor - servitør far - en ingeniør. Pastoral bildet? Hvor er
 Johnny hatet dette kjedelig liv. Selv da han innså at verden har en masse interessante ting. Og alt dette prakt venter ham, har man bare å låne en hånd. En stor innflytelse på guttens bestefar ga - fullblods cherokee indisk. Kanskje det var han som lærte gutten å elske livet og nyte det. Depp tilbrakte mye tid sammen med sin bestefar. Han mintes senere de dagene som de skarpeste øyeblikkene i barndommen.
 Hvordan var din ungdom skuespiller?

 Død bestefar hadde en negativ innvirkning på psyken til den fremtidige skuespiller. Som tenåring ble han avhengige av alkohol og narkotika. Foreldrene var ikke i stand til å påvirke den lunefulle barn. Flytte familien til Florida for et langt opphold i et motell med lite eller ingen penger. Alt dette bidro til etablering av idylliske familieforhold. I en "perfekt" dag spyttet John på alt fra høyt klokketårn, eller kunne selv der, og flyktet.
 Hendelse som skjedde da Depp var bare 16 år gammel. Et år før hans foreldre skilt, og gutten hadde ikke holdt i Fars hus. Interesser musikk til poenget for lenge siden vokste til en lidenskap. Musikkgruppen, som spilte Johnny flyttet til Los Angeles i jakten på rikdom. Og som flaks med gruppen også fungerte ikke. For å tiltrekke seg støttespillere til sitt arbeid unge musikeren var i stand til å spille i filmen "A Nightmare on Elm Street". Imidlertid er virkningen ikke produsert, og bandet snart brøt opp.
 Johnny Depp - idol for millioner!
Interessante fakta om Johnny Depp
 Det er fra dette og begynte en karriere av Johnny Depp i filmen. Det er, er det ansett som en strålende skuespiller. Og så hadde han ikke søt. Overraskende, til tross for mangel på høye gebyrer og svært populær skuespiller ikke rush til noen rolle. Alle hans tegn er særegne, spesielle og, selvfølgelig, noe svært lik Johnny. Bekjentskap og vennskap med den store skuespiller: Marlon Brando, Al Pacino, Dustin Hoffman - lærte Depp for å gi arbeidet til hans sjel og ikke kaste bort tid på bagateller.
 Godt å følge dette prinsippet, spilte talentfull fyr dusinvis av gode roller. Gjennom hans geni sett et stort lys filmer som "Edward Saksehånd", "Chocolate", "Pirates of the Caribbean" - listen fortsetter. Hver film spilles hans nye farger, avslører nye fasetter av talent og karakter.
 Snakker av farger. Foruten det faktum at Johnny Depp musiker og skuespiller, han også, og artist. På et tidspunkt ble han imponert over arbeidet og biografi om kunstneren Vincent van Gogh. Livet til en kunstner påvirket tegnet så mye som hans malerier. Et interessant faktum er at skuespilleren nylig kjøpt flere malerier av kunstneren og deltid seriemorder Wayne Hays.
 Kjære pappa?

 Gjennom hele sin karriere, er Johnny Depp idol av millioner. Og han forblir trofast mot sin samboer Vanessa Paradis. Fra hva han har to barn - en gutt og en jente. De bor i en forstad til Paris og nyte en rolig familieliv. Dette livet, som Johnny aldri hatt. Han sier selv at det er takket være Vanessa ble hva det er. Hun trakk den ut av syklusen av liv og Hollywood hadde helt falt ut - i ordene til den samme Depp - mann, elskede far og en kjærlig ektemann. Og at ekteskapet Vanessa og Johnny offisielt registrert, ikke hindre dem.
 Etter en serie av virvelvind romantikk og bråkete pauser Don Juan DeMarco endelig funnet sin trygg havn. Og neppe bytte den til noe annet. Forresten, "Pirates of the Caribbean" og andre familiefilmer spilte Johnny Depp for sine barn. Så fans av denne personen skylder to barn. Som i sangen: "Det er hva folk gjør med kjærlighet." Forresten, da skuespilleren var en gutt, en sterk innflytelse på ham gjorde onkel som var prest i den lokale kirken.
 Pastor og skuespill.
Interessante fakta om Johnny Depp
 Få mennesker vet, men hans talent og skuespillerevner Depp sannsynligvis skyldte til sin onkel. Hver søndag han skulle tjene hele byen. Men hun holdt kontor like godt sette teatralsk show. Min onkel var en født skuespiller. Lytte til hans forkynnelse, mennesker - blant dem litt Johnny - bukket og ba glede med den åndelige far. Det er da Depp så og forsto hva det betyr å være en kjendis. "Ikke gi deg noe gudebilde" - Bibelen. Uttalelsen er ikke av denne lille familien.
 På samme tid og i den samme kirken Johnny gang ble forelsket i musikken. Han zasluhovuvavsya kristne sanger og sjel sakte modnet beslutningen om å bli en profesjonell musiker. En drøm som går i oppfyllelse, og nå Johnny Depp er ikke bare kjent skuespiller og musiker, men svært vellykket gruppe " Pi ". Gruppen er ikke tunet og fungerer ofte med flotte konserter i store arenaer.
 Den virkelige berømmelse kom til skuespilleren i voksen alder. I dag det 46Men barnas entusiasme og ironisk smil tilholdssted fans i alle aldre.
 De fleste av rollene spilles av Johnny Depp utenfor ros. For å være sikker på at denne mannen ikke bare tjent en stjerne på Walk of Fame i Hollywood. Men blant de geniale skuespillere i vår tid.  
 Hva å si om vanlige dødelige streber etter å perfekt figur, sette ulike pohudatelnыmy systemer, ideen om å bli kvitt overflødig vekt blant kjendiser og er ikke i det hele tatt den mest populære. Ser alltid bra og forhindre om paparazzi og fans spørsmålet ideelle form - at drømmen om hver stjerne. Men å miste vekt Celebrity ganske annerledes.
 Lyme Vajkule Til tross for sin elegante form, føles av og til behov for å miste noen ekstra pounds. Gjør det hjelper sine faste dager på vann og te, samt ni-dagers diett (3 dager - bare ris, tre dager - tre dager bare kylling, - bare epler). I tillegg, en gang i uken Lyme fornøyd selv dagers sultestreik.
Hvordan å gå ned i vekt kjendis?
 Alla Pugatsjeva - Fan system separat strømforsyning. Hun foretrekker å ikke blande proteiner og karbohydrater, vegetarisk mat - fra dyr. I tillegg sangeren begrense seg i mengden av brukt mat - hun sier at maten bare "prøver". Den eneste svakheten diva - diverse kaker og søtsaker. Men fra forrige gang sangeren har ganske ille nok!
 Separat mat deles Zhanna Friske : One "sitter" hun aldri spiser protein og karbohydrater. Drinker sangeren foretrekker mineralvann uten gass eller grønn te. Forbudet mot å spise etter seks om kvelden - en annen kjepphest diett skjønnhet Jeanne. En gang i uken sangeren happy day fasting kroppen.
 Hemmeligheten til vellykket vekttap Larisa Dolina - Kefir diett. Sittende på yoghurt, et halvt år falt 24 pounds sangeren og mest nær den ideelle av kvinnelig skjønnhet, dens parametre er nå 92-62-92. Larisa Dolina var også en tilhenger av vegetarianisme, ekskludert fra kostholdet av kjøtt og fjærfe, frokostblandinger, mel og søt.

 Arina Sharapova
 før hvert måltid må drikke et glass vann. Fylle magen, fører vann til en metthetsfølelse, så metning mat raskere. Forbudet mot stekt, røkt, fett, semi-begrensning i bruk av produkter som inneholder komplekse karbohydrater - som en del av en diett tennis. Men magert kjøtt, fettfattig ost, frisk frukt og grønnsaker, magre varianter av fisk kan brukes med nesten ingen begrensninger.
 Det synes å være slank og attraktiv Alsou ingenting å bekymre seg for sin figur - nei, orientalsk skjønnhet allerede prøvd mer enn en diett. Med nyvinninger - sjokolade diett, der sangeren hengir to sjokoladeplater og kaffe uten sukker en dag. Denne typen vekttap metoden førte til konkrete resultater: Alsou så kastet i fem dager så mye som 6 pounds!
 En tilhenger av et sunt kosthold, Gwyneth Paltrow følger en makrobiotisk diett, som forbyr å spise GMO mat, raffinert og protein. Menyen skuespiller - bare hele korn korn, belgfrukter, frukt og grønnsaker, og forbereder alle måltider Gwyneth i et vannbad.
Hvordan å gå ned i vekt kjendis?
 Skuespillerinnene Liz Hurley og Courtney Cox gå ned i vekt gjennom kosthold ganske populær blodtype. Ifølge henne, i menneskelig blod er visse komponenter som er i stand til å bryte ned produktene selv og nekte andre. Så nok til å vite deres blodtype og få hendene på en liste over matvarer som kan spises, og de som er strengt forbudt.
 Sharon Stone følger dietten utviklet Rick Gallo. Ifølge henne, alle produkter tildelt en farge (grønn, gul eller rød) avhenger av deres glykemisk indeks (GI). Matvarer med lav GI (grønn) bør være nøkkelen i kosten, med middels GI matvarer (gul) - for å gå inn i menyen i moderate mengder, og matvarer med høy GI (Red) - ekskludert fra maten. Også diett Rica Gallo gir begrensninger i bruk av proteiner og fett.

 Alicia Silverstone
 - Vegetarian. Dette er hva som tillot henne å gå ned i vekt og forbedre utseendet. Bruk produkter med lavt fett skuespiller bidratt til å oppnå ønsket harmoni.
 Sarah Michelle Gellar følger kål diett. I løpet av uken de er lei utelukkende kål suppe, frukt, grønnsaker, kylling og fisk. Innen 7 dager etter denne dietten nullstiller det til 4 pounds overvektig. Men ernæringseksperter mener diett kål dårlig balansert og gir kroppens stoffskifte.
 Skuespiller Jennifer Aniston foretrekker detox diett. Dette hele kraftsystemet som gir en fullstendig avvisning av dårlige vaner, rå mat og spise bare ferske måltider, regelmessig rensing kroppen for giftstoffer. For å Aniston siste morgen på tom mage Drikk sitron drikke (frisk sitronsaft fortynnet i vann).
 Demi Moore har en av de varianter av protein diett med en skummel navnet "Zone", forfattet av Dr. Barry Sears. Ifølge denne dietten, bør kostholdet være rikelig med protein, er fett ikke forbudt og komplekse karbohydrater, men fra raffinert mat anbefales forlatt. Obligatorisk tilstanden til kraftsystemet er en 5-tid måltid - hver dag på samme tid.
Hvordan å gå ned i vekt kjendis?
 Britney Spears begrenser seg selv ved bruk av komplekse karbohydrater og matvarer som inneholder raffinert sukker. Singer har et balansert kosthold og aldri spise etter 20:00. Hvert måltid sangeren inneholder 30% protein, 40% karbohydrater og 30% umettet fett.
 Til Madonna hennes egen kropp er ikke en fetisj: i tillegg til vanlig fysisk aktivitet i gym, pop diva følger alltid råd fra sin personlige ernæringsfysiolog. Nylig, foretrekker sangeren et kosthold basert på tradisjoner fra japansk mat. Madonna spiser brun ris, frisk frukt og grønnsaker, vegetarisk sushi, tang og miso suppe. Animalske produkter som inneholder raffinert sukker og ulike tilsetningsstoffer er sangeren utestengt.
 Men Sophia Loren ganske original i valg av kosthold. Det viser seg at hemmeligheten til evig ungdom er spaghetti! Skuespilleren, med en økning i vekt av 173 centimeter er 60 pounds, sier at det hjelper å holde passform bare pasta med grønnsaker eller grønnsakssauser. Det viktigste, ifølge Sophie uforglemmelig - det er ikke overspise, og sikre at kaloriinntaket var ikke over dem brenne.
 Enda mer ekstravagant er hemmeligheten harmoni Heather Lokler - Performer av en av hovedrollene i serien "Beverly Hills District" hevder at hennes diett komponenter er burgere og pommes frites fra McDonalds. Kan lang snakke at fast food er dårlig og som et resultat av bruken ser ut til fedme, men faktum er fortsatt at en fan av "fast food" Heather veier bare 48 pounds og veier 165 centimeter.
 Variety Stjerne dietter imponerende og nok en gang beviser at ingen enkelt diett som ville passe absolutt alle. Fremfor alt, den valgte diett var lett og ikke tvunget til å gjøre narr av sin egen kropp.  
Яндекс.Метрика