Jenta i herrelaget
 Det antas at kvinner i herrelaget arbeid lett og behagelig. Dette gjelder dem som bare starte en karriere. Denne ideen er galt. I laget, som sysselsetter de fleste menn, mange fallgruver. Jeg sier at yrkesaktive kvinner i dette laget veldig lett, så fortelle en løgn.
Selvfølgelig, jentene tror at hvis bare blant mannlige kolleger, vil de sikkert nødt til å ta vare på henne, gi oppmerksomhet til dusj komplimenter og hjelpe utføre sine oppgaver. Dessverre, i dagens verden, folk kommer ikke til å være din assistent, men heller vil være en kandidat. Han spiller ingen rolle at du er en kvinne.
 Hvordan å passe på herrelaget?
Arbeidende menn, må vi prøve veldig organisk passer inn i deres herrelaget. Vi må huske på at vi er på jobb, spesielt ansatte. Og gjennom hele arbeidsdagen, bør denne uttalelsen ikke forlate deg.
Hvis du bestemmer deg for å jobbe med mennesker, så din oppførsel må være trygg og tydelig. Må forstå problemene uavhengig av hverandre, for å hjelpe kolleger prøver å gå så sjelden som mulig. Dette vil øke din troverdighet i deres øyne. Fortsett alltid en mann, observere deres oppførsel. Den eneste måten å tjene deres tillit og respekt. Siden du vil alltid bli vurdert.
Mannlige kolleger liker ikke å utsette problemene på baksiden brenner. Ta deg og din arbeids løsning så fort handle raskt og ikke har noe å frykte. Husk at menn lett tilgi feil.
Men kvinner også glemmer ting er nødvendig. Prøv å bruke dem med måte. Dette vil bare bidra til arbeidet ditt. Vsplesnyte hender betale hvis din feil operasjon gikk dårlig. Det vil komme ned til deg fra hendene, fordi menn ikke liker kvinners tårer. Men ikke la deg zahratysya. Disse tiltakene vil passe bare virkelig alvorlige tilfellene. Ellers overdreven emosjonalitet bare skade deg.
Ikke vær foran kolleger voldsomt glade hvis de får ros fra overordnede for godt utført arbeid. De fleste ser i din retning avsky. På dette punktet du slutte å være i deres øyne respektert profesjonell. Du kan tillate bare smil. Fra andre følelser bør unngås.
Ikke åpne sine hemmeligheter og aldri klage kolleger på kjæresten sin. Selv om han ikke føler du er, han er en mann. Derfor vil dine kolleger ikke stå for deg og for ham. Ikke ta kontakt med ikke helle sjel, du tydelig ikke forstår.
Klokt å velge stasjoner å kommunisere og samtaleemner. Koble de mannlige pasientene, bør samtalen være interessant for alle til stede.
Ikke prøv å være en kamerat mamma. Selvfølgelig, kvinner instinkter iboende bekymring for nabo. Mann og barn bør ikke være sulten, huset alltid koselig og varm. Men dette hjemme! På jobb, så ta vare på kolleger er ikke nødvendig. De har sin mor eller kone, fordi de ikke ta dem med deg til kontoret.
Erotiske vitser trenger ikke å være. Stopper dem umiddelbart. Se bort humoristisk invitasjon i en film eller på en date. Vanligvis ender det bare opp ikke i din favør. Ved din side fly våget vitser og noen ganger kan følges av oppsigelse.
Antrekk bør alltid virksomhet. Ekstravagante kostymer, la dyre smykker hjemme. Entusiastiske arbeidet menn bryr seg ikke for slike ting deres oppmerksomhet. Det er hensiktsmessig virksomhet stil i klær. Og arbeidet ditt antrekk må være til stede elementer av den mannlige garderobe, jakke, bukser, slips. Skjørtet bør ikke være for kort. På bakgrunn iført virksomhet passer menn, vil du se veldig rart.
Hvis du kommer til å jobbe i mannlig selskap, må vi forstå alle mulige situasjoner. Men hvis du er fast bestemt på å jobbe likt med menn, alltid være pro, oppriktig og naturlig. Og karriere enkelt bygge tillit, og holdning til medmennesker er vennlige.
Kvinner som ikke gjør det, eller ikke forstår en slik situasjon - være sikker på å tape. Derfor er det nødvendig å vite på forhånd psykologi av en manns selskap.  
Biografi Helena Bonham Carter

Alt vi vet er Helena Bonham Carter som skuespilleren som spiller eksentriske ulike kvinner. Det kan trygt kalles en skuespiller som kan spille nesten alle rolle, som sin skuespillertalent umulig å vurdere henne styrke til å spille noen. Her er det rollen som den onde dronningen i «Alice in Wonderland", "sa kongen." Godmodig og tålmodig kone Helena for sine nesten 50 år ikke en gang ble nominert til den mest prestisjefylte og mest omtalte tildelinger i verden kino. Så la oss lære veien for suksess for kvinner til toppen av verden kynopervenstva.
Biografi Helena Bonham Carter

Helena er en typisk representant for den britiske aristokratiet, hun aristokrat med dype røtter. Helenas far jobbet som bankmann, og hans mor ble engasjert i sin egen psykiske klinikken. I Storbritannia, en meget berømt Carter familienavn, er det navn og var riddere og baroner og lorder. Lite Helen vokste opp i riktig aristokratiske ånd, studerte i en av de eldste prestisjetunge skolene i England, hvor blant klassekameratene var de samme aristokrater, at fremtiden for England.
Når det gjelder fremtiden av barndommen berømt skuespiller, det var ikke særlig grei, fordi hennes mor led et nervøst sammenbrudd. I fem år, tok moren et mentalt sammenbrudd, etter som hun gnir noen år kunne ikke komme over, vel, i 13 år og far til Helena døve å kurere det var en operasjon som utløste et slag, hvorpå han ble ufør og kunne bare bevege seg i en rullestol.
Å liksom hjelpe familien, forlot Carter studiet ved prestisjetunge universiteter i England og begynte å hjelpe familien. Innen tre år jenta hjulpet foreldre. Kjærligheten til teater og kino i Helena tydelig etter å ha sett filmen "Den franske løytnantens kvinne." Hun aktivt begynte å gå på alle slags teatralsk grupper og samtidig delta i ulike støpegods.
I 1979 vant hun konkurransen og offentlige opplesninger av dikt fra første avgiften gjorde henne profesjonell portefølje, som fortsatte å gå på auditions. Hennes første seriøse arbeid i filmen var rollen i "Pattern of Roses", før det dukket opp i 1972 i en cameo rolle i TV-serien "Der drømmene dø." Så fortsatte hun å skyte filmen, og den første filmen, som spilte Carter og som ble nominert til en Oscar, var filmen "Rom med utsikt" (1985). Bemerkelsesverdig er det faktum at den siste rollen, Carter, og som førte henne verdensomspennende berømmelse, forskjellig fra hennes første.
Under hans tidlige kunstneriske karriere vant hun titler som "The Queen of korsetter" og "English Rose".
Å uttrykke ditt talent, flyttet snart til Helena USA og dette er hvor hennes nye født kinoobraz. Sin rolle Marla Singer i filmen "Fight Club" seere svært minneverdig for en lang tid og dens tilhørende utelukkende med denne rollen.
Biografi Helena Bonham Carter

Deretter fulgte en rekke filmer som "Live from Baghdad" "Henry VIII», «Charlie og sjokoladefabrikken", "Big Fish", "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street", "Harry Potter (567) "Alice in Wonderland" og så videre.
Et av høydepunktene var et verk av kvinnene i filmen "King sier! ".
Biografi Helena Bonham Carter

Det bør bemerkes at før han flyttet til USA, spilte hun i rollene gi det meste av forrige århundre, men det stoppet ikke henne få følgende titler: tittelen Commander av Order of the British Empire prisen på London Film Critics Circle og den britiske Independent Filmprisen BAFTA.
Biografi Helena Bonham Carter

Som for personvern, 1994-1999, møtte hun skuespilleren Kenneth Branagh (de møttes i skuespill test filmen "Frankenstein" og umiddelbart etter støping startet dating), men noe alvorlig forholdet data mislyktes. Produsent og skuespiller konstant krangling og eneste opptreden i livet til Burtons nyeste roman endelig falmet bort.
I 2001 begynte en engelsk hans samarbeid med regissør Tim Burton, snart begynte de å leve sammen. Skjebnesvangre møtet av to eksentriske eksentrisitet skjedde under innspillingen av filmen "Planet of the Apes", bør det bemerkes at Tim bare hakket denne gotiske prinsesse, men hans lidenskap for den tiden prøvde å hindre deres romanse selv saksøkt ham over underholdsbidrag (Burton og hans venn elsker Lisa Marie levde i ekteskap i ca 10 år).
Biografi Helena Bonham Carter

Lisa Marie stor innflytelse på arbeidet til den eminente produsent, og har lenge vært hans muse, i 1992 ble de forlovet, men aldri gift og bodde sammen inntil 2001 sammen. Denne kvinnen er en stripe danser, modell, artist, og deretter re-utdannet skuespiller. Mange biografer dele arbeidet opp i to perioder Burton, den såkalte periode av Lisa Marie og værende periode Helena Bonham Carter.
Biografi Helena Bonham Carter

Etter møte med Burton Helena sies å ha blitt rimelig, hun ikke lenger ønsket å se etter noe på siden, hun ville ha en familie og fant henne i person av regissøren.
I 2003 paret født ble født Billy Raymond, som døpte Johnny Depp (beste venn ekstravagant direktør).
Biografi Helena Bonham Carter

Etter fødselen av første barn, kjøpte Tim et hus i London, som ligger vegg i vegg med huset Carter. Hver ektefelle som bor i huset, de respekterer hverandre personlige plass. Billy Ray gjorde sin debut i filmen "Charlie og sjokoladefabrikken", selv om hans rolle ble liggende i en rullestol og har siden han tidvis vises i filmer berømte far.
I 2007 verden ble født, hans søster og et par nesten åtte måneder ikke annonsere navnet sitt, men til slutt ble det besluttet å kalle henne Nell. Etter å ha barn, bestemte Tim og Helen som ikke lenger bor i to land, og til slutt fast bestemt på å bli med i landet, samt Burton drømt om London, Helena ble født der, de endelig bestemte seg for å bo i byen.
Biografi Helena Bonham Carter

I dag paret bor sammen i to forskjellige hus, forent med en stor korridor og fremdeles ikke offisielt formalisert deres forhold, til tross for at de har to barn sammen.
Endelig siste paparazzi pidlovyly Tim i øyeblikket som han virket ukjent med blonde kyss og mye snakk om at den svært eksentriske paret brøt opp, men regissøren og hans kone er ikke spesielt kommentert bildet (det var av dårlig kvalitet, og Carter uttalte at i dag Tim var i kretsen av slektninger og nære venner, så ingen forræderi var ikke og kunne ikke være).
I begynnelsen av oktober i år, Tim og Helena kom sammen på sosiale arrangement, som alltid holder hender og annonsert til verden at de er sammen, slik at historien fortsetter og sprø by, også kjent som Carter, historieforteller og hennes sammen.
Biografi Helena Bonham Carter
Яндекс.Метрика