Jomfruen. Kjennetegn på den dyrekretsen Virgo

 Virgin Planet


 Jomfruer beskytter Mercury. Denne flåten-fots gud, budbringer av Zevs, var sentrum av makt, både fysisk og psykisk, som er tydelig manifestert i karakter av jomfruer. De er i konstant bevegelse, tid til å gjøre mye. Født under dette tegnet flotte fester og bruker sin skarpe vidd på full kapasitet. Men det høye nivået av intelligens kan være en årsak til skepsis. Virgin stand til å temme sine verste impulser, å utsette dem for gransking.

 Elementet av jomfru


 Jomfruen - mark Earth og så de fleste Virgins - folk høres. Virgin kan nyte materielle ting, men for dem er det heller et ønske om å omgi seg med de riktige tingene. Født under tegnet av Jomfruen er ekstremt følsomme. De kan være urolig, men prøv å undertrykke disse impulsene. Virgin ekstremt bekymret for en sunn livsstil. De er pent og ryddig. Pålitelig og praktisk.
 Av temperament og karakter Virgo - En av de mest komplekse og dypeste dyrekretsen skiltene. De er smarte, hardt arbeidende, pålitelig og kan gjøre noe, og kan være så middelmådighet og kjedelig, og de største tenkere.
 Jomfruen - et tegn på uskyld. Men en slik symbolikk bør ikke tolkes bokstavelig. Det er bedre å si: Virgin overtok fra hans karakter egenskaper som ydmykhet og menneskeheten.
 Virgin stille folk foretrekker privatliv. Men de er ikke drømmere, de mangler noen illusjoner. Bare av natur de er single, er sekulære liv ikke for dem. Og til tross for at de tilsynelatende er meget attraktiv.
 Mange av dem er ungkarer og gamle jomfruer, men samtidig de er fullt i stand til å finne ekteskapelig lykke og bli trofaste ektemenn og koner. Men verken mann eller kvinne Jomfruer elsker aldri tilslører hans øyne: de alltid se svakhetene i hans partner. Virgin vanligvis kritikere og deres kritikk er alltid begrunnet.
 I de fleste tilfeller er de hyggelige, hjelpsomme og imøtekommende. Siden de kan få en god sykepleier.
 De alltid greit - og ting og ting. Usedvanlig ren, de tar en dusj flere ganger om dagen og nøye overvåke sine klær, men en liten kjole konservativt.
 De liker ikke late folk som ikke liker forsinkelser, ingenting beveger seg grensen for anstendighet. Gjenopprette orden - deres instinkt. De hater skitt, vulgaritet og latskap. Når møtt med viser av dumhet, uvitenhet og uaktsomhet, blir irritabel, nervøs og vorchlyvыmy.
 De kan ikke sitte inaktiv for lenge på ett sted, og begynne å bekymre transplantert fra sin stol til stol. Men denne nervøs tilstand påvirker sjelden den andre. Virgin bevarer freden. Sterk følelsesmessig opplevelse drevet inn på innsiden, noe som påvirker helse og kan føre til dårlig fordøyelse og nervesystemet.
 Virgin kategorisk uvillig til å akseptere tjeneste for andre, ikke tolerere dette fordi de ikke ønsker å være i takknemlighetsgjeld til noen. Dette ønsket ingen kunne avhenge tvinger dem til å spare penger.
 Medfølelse for de som trenger jomfruer der ute, men de er veldig generøs mot sine venner som var i trøbbel. Veldig kjærlig og beklager for dyrene.
 I Virgins produsert sterke vaner som de aldri skilt.
 Angående kompetanse, Folk født under tegnet av Jomfruen, mest egnet for rollen som underordnede enn ledere. Økt følelse av ansvar gjør dem for mye å bekymre seg for andres feil. På grunn av sin nøyaktighet, klarhet i tanke og metodisk Virgo lykkes i det litterære, forlag og bibliotek felt innen medisin og farmakologi, som laboratoriearbeidere og regnskapsførere. De kan alltid stole og stole på dem noen hardt arbeid.
 Det vanligvis fysisk hardføre og friske mennesker. Selv om sykdommen kan bli nervøs på grunn av det faktum at for mange er nervøse og i Dev uvanlig sykdom magen, hodepine, lungesykdom. Men de alltid vet hva de trenger å spise og hvordan å være forberedt. Jomfruen - den vanligste typen av alle tegnene, og hvis det er rett og slett å ta vare på helsen din, kan den overleve sine sterkere venner. Men vi må tenke på at Virgin kan være ugyldig, spesielt i alderdommen, hvis falle i fortvilelse, og legen vil være vanskelig å hjelpe henne. Fordi Jomfruen er viktig å trene deg selv til å tro at hennes helse er ok, det er ikke forfølge noen sykdom. Det bør dyrke varme i relasjoner med andre, og ikke for å kalle deg selv medfølelse - for dårlig helse, innbilt eller ekte.
 Jomfru i folk som ærlighet, punktlighet, sparsommelighet og oppfinnsomhet. De er ikke veldig sjenerøs når det gjelder kjærlighet og liker ikke å kaste bort penger. De distribuerer sin kjærlighet rolig og jevnt.
 Vaner Virgin - noe fast en gang for alle. Dette praktiske natur, individualister. De bygger sin skjebne selv, pleier å være selvstendig og stole kun på seg selv. Dessuten er de livredd for å være en byrde for noen - eller i alderdommen. Dette forklarer noe av gjerrighet, men heller innholdet i deres økonomiske liv.
 Virgin prøver å holde mine tanker ren fra alle fristelser.
 De definerer og skaper sin egen skjebne mye tydeligere enn de andre karakterene.
 Den største fordelen med Virgins er deres praktiske, skarp hjerne og øye for detaljer. Og når det hele fusjonerer med et ønske om å tjene andre, Virgin er uunnværlig.

 Virgo mannlig


 Født under dette tegnet de fleste ungkarer. Menn Virgin altfor travel arbeidsdag, søker perfeksjon å bekymre romaner. De er oppmerksomme og punktlig, godt ha utviklet en følelse av ansvar og plikt.
 De overvåke deres utseende nøye. Du vil aldri se en mannlig Virgin ubarbert.
 Menn født under tegnet av Jomfruen er svært praktiske mennesker, ikke utsatt for sentimentalitet. Men, likevel, avslører de et barn dyp vedlegg til familie og venner, til de som er mindre av dem.
 Den har en skarp hjerne og stor intelligens, er mannlige Virgo veldig praktisk, og hans analytiske sinn beregner alltid sannsynligheten for risiko. De fleste situasjoner oppstår det vil først prøve å forstå, så føles mer trygg.
 Han vet hvordan å plukke gode venner og elskere, sjelden feil. Veldig kresen i valg av kjæreste, og så han hadde alvorlige romaner. Hans beskjedenhet og oppfinnsomhet beskytte den mot uønskede tilkoblinger. Selvfølgelig, noen ganger skjer det med rent fysisk jordisk kjærlighet, men dette er unntaket snarere enn regelen.
 De vil ikke argumentere voldelig og lidenskapelig kjærlighet, de elsker er forpliktelse til familie og venner. Noen lyse viser av følelser - sensitive løfter uhemmet tårer, stormfull forklaring - kan skremme og fremmed jomfru.
 Menn kan bære Virgin vedlikehold enklere enn andre tegn, som de er veldig disiplinert. I kjærlighet har en tendens til stabilitet, varighet. Men siden det er vanskelig å oppnå dette, har de ikke så mange kjærlighetsforhold. Vanligvis mannlig Virgin forfølge kjærlighet skuffelse. I slike tilfeller er det lukket, kommer fra samfunnet, men neste gang vil det være dobbelt så forsiktig.
 Jomfruen utsatt sin skjebne uten kamp. Hvis skjebne har utnevnt ensomhet mannlig Jomfruen tar det uten anger eller emosjonelt drama. Fordi så mange av dem singel.
 Men Jomfruen kan være en dyktig forfører. Hans natur - en blanding av skarpt sinn og svært jordiske lyster. Det kan ødelegge hjertet lys flørt, men hans analytiske sinn sjelden slipper beundring fra omfanget av platonisk forhold i det fysiske. I kjærlighet, det er alltid noe ren, sublime.
 Ikke prøv å jukse eller lyve for ham, avskyr Virgo illusjoner. Han ønsker et forhold er ren og ærlig.
 Det er ikke lett å vekke sine følelser. Selv når provosert, mister han sjelden hodet. Det vil skjule sine sanne følelser virkelig skuespillertalent. Vil late som om du er helt likegyldig til det, behandle kaldt, selv om han er forelsket. Men hans hjerte er absolutt der, så vær tålmodig. Suksess kommer til de som kan vente.
 Jomfruen er på jakt etter en kone, ikke en elskerinne i enhver forstand av ordet. Hans kjærlighet vil tenne flammen av lik og gi deg en følelse av sikkerhet i mange år. Man virgin oppmerksomme på de små tingene som er viktige for kvinner. Han vil tilby sin dame sikkerhet, pålitelighet og lojalitet. Imidlertid vil det ha å si farvel til partene og andre lignende aktiviteter, fordi det ikke er glad i dem. Men etter at du har vunnet det, er det lite sannsynlig å gi deg en grunn til sjalusi. Det vil ikke være dusjing deg med penger, men du vil være nødvendig.
 Menn Lady - trofaste menn og tårefamiliebånd bare i unntakstilfeller hvor det er et klart brudd på anstendighet. Selv om noen ganger en mannlig Jomfruen formålsløs tid begynner å flørte bare for å sørge for at deres manndom.
 Han er en god arbeidstaker. Gi ham en jobb, og han finner umiddelbart løsninger. Hvis han gjør det ikke med en gang, bare det vil bli nøye samle informasjon fra alle kilder tilgjengelig for ham. Selvdisiplin - et viktig trekk ved hans karakter.
 Vanligvis Virgin ganske nervøs, og de trenger et rolig miljø, slik at de kan gjøre best. Dette forklarer Jomfruer elsker frisk luft, mosjon og etterlevelse.
 Hvis en mannlig Jomfruen noe besluttet det helt. Det er vanskelig å ombestemme deg.
 Han tolererer ikke uvitenhet, dumhet, hat skitt og vulgaritet.
 Veldig bevisst far alvor sitt ansvar. Dette far snart prøve å lære barn å arbeide og å innpode i dem moralske standarder. Han er klar til å gjøre noe offer å gi barn en god utdannelse, selv når det er en skilsmisse fra sin kone siden legger stor vekt på utvikling av intelligens, etiske begreper og følelse av borgerplikt.
 Jomfruen elsker å bekymre seg for hans helse, men hvis du blir syk, være oppmerksomme på deg og vil ta vare på deg.
 Det han ikke gjorde det, prøver ikke å kritisere ham. Husk at det ikke er satt opp for å lytte til en kritisk analyse av sine handlinger. Venne seg til sin måte og kritisere deg prøve vidzhartovuvatysya i slike tilfeller.

 Virgin kvinnelig


 Jomfruen er veldig engstelig. Du sjelden ser jomfru, som leverer en tale i det offentlige. Det vil ikke ta del i showet. Beskjedenhet - naturlig kvalitet jomfruer, de aldri skryte av sine prestasjoner. Den styrer seg selv, holdt på alvor og med verdighet.
 Men tror ikke at det er flyktig, skjøre og forsagte skapninger. Selv Virgin av natur veldig sjenert, slutter de på noe når du gjør ditt.
 Den har alt du trenger, inkludert en forpliktelse til å følge hans lykke uansett hvor det ledet an, piggene på veien gjør henne ikke gråte eller be om hjelp. Problemet er at den ikke kan finne en mann som oppfyller kravene.
 Husk Virgo leder av natur. Hvis hun mener at hennes ekteskap er ikke perfekt, og hvordan hun ser ut til å elske uten feil, bryter det uten å nøle tidligere ekteskap bånd. Når hun innser at hennes kjærlighet er sann og ekte, bygger det relasjoner ren og sublime, hinsides enhver sladder. Dette er den eneste kvinnen i zodiatsi som kan være praktisk og romantisk på samme tid.
 Elsker Virgin lidenskap overgår ethvert tegn på dyrekretsen. Men noen ganger tar det lang tid å tenne det. Lidenskap synes Virgin sykdom i sjelen, må sinnet bli kurert. Den analyserer sine følelser, prøver å minimere dem gjennom grunnen, tvil, debatt, latterliggjøring, følelsen sterkere forpliktelse enn å tenke. Jomfruen liker raske erobrere. Hun foretrekker de som har selvdisiplin og kan vente.
 Det er negative egenskaper, og de trenger ikke male.
 Til å begynne med, fast mener hun at ingen kan lage en sak som rett og godt som det er. Men fortsatt er det pidstrahovuyetsya i tilfelle svikt. Virgin ønsker å oppnå dyktighet i det hele tatt, og du kan ikke kritisere og ikke.
 Hennes klart sinn gjør henne til å se sine feil akkurat som din. Og han dømte seg veldig sterkt, og det er derfor hun mener at kritikk er ubrukelig til henne. Objektiv og neemotsiyna se på andres feil det bringer i bare ett tilfelle: når det kommer til sin elsker. Hun ser ikke hans feil og svakheter. Det er gitt at det idealiserte bildet som det også skaper.
 Som for lojalitet, vil det ødelegge noe av Virgin og deres familier til å forandre en mann hun kan stole på, om du vil.
 Virgin - vakre analytikere. Målene for praktisk og ekte. Og de er veldig punktlig og krever samme punktlighet fra andre.
 Jomfruen er veldig praktisk. Det kan være sjenerøse, tålmodig og snill, men fortsatt fokusert, kald og alltid adlyder sinnet, ikke hjertet. Hvis hun valgte en sti, vil ingenting tvinge henne til å betale ham.
 Selvfølgelig må du alltid følge en vanskelig og langtekkelig, men husk at du alltid studerer under hennes blikk. Jomfruen tyder på at andre bør være ryddig og rent som det.
 Pereyhrыvayte ikke å ta vare på den, gå sakte med eleganse og smak. Husk at det ikke tolerere vulgaritet og obskøniteter.
 Alle slag av skjebnen Virgin slag med hodet holdes høyt. Mot og en dyp følelse av ansvar og plikt til å bidra til å samle jomfru familien. Hun forbereder seg godt, huset du alltid rene og komfortable. Det er en fantastisk vertinne og mor, men kanskje litt tøffe. Med barn er det vanskelig, og de vil være disiplinert.

 Interoperabilitet


 Jomfruen - ARIES
 Væren er klar for jakt etter eventyr, og Virgo foretrekker å forholde seg til noe utprøvd og pålitelig. Jomfruen liker å snakke, Væren - handling. Hvor usannsynlig ekteskap - enda mer.
 Jomfruen - TAURUS
 I mange områder de har full kompatibilitet. Både materyalystychnы, praktisk og homebody. Glad, men kanskje ikke så bekymret for forholdet, et godt ekteskap.
 DIVA - TWINS
 I Twin mye mer impulsive holdning til livet, og er usannsynlig å tolerere den brumm av Virgo. Gemini trenger frihet og de vil ønske Virgin dominere hele. Jomfruen anser Gemini uansvarlig. Mulig sammenheng, men ekteskapet mislyktes.
 Jomfruen - KREFT
 Ønsket om å ta vare på Virgin sammenfaller godt med avhengighet av kreft. Begge er i stand til å uttrykke seg og nyte livet. Stick forholdet, en lang ekteskap.
 Jomfruen - LEO
 De forstår ikke hverandre, spesielt Jomfruen, dessverre, har en tendens til kritikk. Leo må forbli utenfor. Praktisk, jordnær tilnærming Virgin er i konflikt med den ekspansive natur Lion. Hvordan er det mulig, men ekteskapet mislyktes.
 DIVA - DIVA
 Både diskret og vurdere sitt forhold som grunnlag for partnerskap i livet. Krav til hverandre er ikke veldig stor, og ikke føre til klager og kritikk. Den spente forholdet, ekteskap mulig.
 DIVA - VEKT
 Jomfruen er altfor kritisk og undergraver tilliten tiltak. Lettsindighet skalaer oppstår over tid, også ikke fornøyd Virgin intolerant til usømmelighet, tegnene hadde til felles. Hvor lett, og det er bedre å ikke ende i ekteskap.
 Jomfruen - SCORPIO
 Virgo Scorpio iver kjøler litt. Hvis Virgo kompromiss, deretter Scorpio viser takt. Et interessant forhold med utsikter til en god forening.
 Jomfruen - Skytten
 Trygghetsfølelse Mary lider. Skytten ikke prøve å forstå behovene til jomfru og hennes raschetlyvomu intolerant mot livet. Uunngåelig Skytten begynner å se etter andre samarbeidspartnere. Sammen kan bo for en stund, men ikke for livet.
 Noen mulig konflikt med det faktum at Virgin vil spille en sekundær rolle. Hvis ikke, markere begge i stand til harmoni. Både praktisk, følelsesmessig, reservert og intellektuell. Kommunikasjon kan være veldig kjedelig, men ekteskapet er sterk.
 Jomfruen - AQUARIUS
 Ideelle relasjoner blir påvirket av forskjeller i karakter. Virgo Aquarius mener veldig rolig og Aquarius Jomfruen - immune. Kjærlighet vil gradvis svekkes. Hvordan ekte, men tåpelig ekteskap.
 DIVA - FISH
 Forsiktige, fornuftig tilnærming til livet av jomfru er i strid med ubegrenset ønskene til Fiskene. Hvis Jomfruen vil opprettholde tilbakeholdenhet, er rask tilkobling fullført, og ekteskapet vil mislykkes.

 Født under tegnet av Virgo


 Ingrid Bergman, Greta Garbo, Johann Wolfgang von Goethe, Theodore Dreiser, Maurice Chevalier, Marquis de Lafayette, Sophia Loren, kardinal Richelieu, Robert Taft, Isaak Levitan, Leo Tolstoj.  
Яндекс.Метрика