Kinesiske navnKina - et land som kallenavn er alltid imponert av sin uvanlige og vakker lyd. Men likevel et stort antall mennesker mange av dem er vanskelig å uttale! Kallenavn for jenter i Kina har en rekke funksjoner som skiller dem fra vanlige å ha russiske navn.
Kinesiske navn
Det første som griper og alltid overraskende er at i Kina er det ingen spesifikk liste over kallenavn som å velge en for datteren. Foreldre i dette landet står fritt til å tenke på det hans daze. Hvis du ser på historien, kan vi se at de tidligere barn kalt forskjellige "skremme" kallenavn, som trodde på eksistensen av noen onde ånder som er i stand naslaty barn sykdom eller ulykke. Disse inkluderer Tedan (jern egg) eller Houshen (utestående hundemat). Sagn og historier lenge siden i det siste, og disse kallenavnene helt foreldet. Og nå er alt nøyaktig det motsatte. Moderne pappa og mamma overbevist om at dersom nyfødte datter for å gi en positiv, vakker og vel hete, plotter den sine egenskaper som vil hjelpe henne senere i livet. I noen familier, etter en lang tradisjon, føder i dåpen første "dårlig" kallenavn, men etter en jente klage om andre, mer behagelig.
Et interessant faktum er at Kina har ingen klare grenser og egenskaper som skiller kvinner fra menn kallenavn. Skille dem bare verdier komposisjoner som brukes til utdanning, og gjennom oversettelse. Etter møter kallenavnet "elegant orkidé", er det trygt å si at det er absolutt ikke menn.
Å opprette kallenavn som bruker kinesisk bok "Baytszyasyn" (oversatt som "Ett hundre etternavn"), som inneholder mange komposisjoner som kan brukes når du trenger å komme opp med et navn. Selvfølgelig, de var ikke hundre, og mye mer, fordi fantasien er bare begrenset av antall kinesiske tegn, og det er mer enn 4000.
Jenter ikke bare kalt kallenavn som oversatte ville bety noe positivt og hyggelig (Aymyn - "Folk elsker", Changchun - "evig ungdom" Yunhua - "forever velstående"), men også ord som kan "tiltrekke" seg til en slik ganske så viktig som helse, materiell rikdom og suksess (Zэnzэn - "edelt" Mynchzhu - "Jewel" Ksyaodzhyan - "sunn").
Algoritme staving av navn i Kina
Kallenavn for damene i Kina kan være en fugl navn (jan - Swallow), fantastiske farger (Ruolan, Lan, Lanfains - som orkide, Kyanh - Rose). Men de trenger ikke nødvendigvis å bety et objekt. Dette kan være en hvilken som helst ros inneholder tilnavn, for eksempel "fortolkende" (Kynhzhao), "renset" (Venkyan), "wonderful" (Dzhyao), "smart" (Dzhynhua).
Sekvensen av skrive kallenavn i Kina er det samme som overalt: først er navnet som er stavet med stor bokstav, og deretter - et kallenavn også balanseført.
Apropos kallenavn kvinner i Kina, som ofte brukes i dag, her bør vi merke oss den enorme effekten av lån fra forskjellige språk (arameisk, engelsk, fransk, tysk, osv). Det absolutt ikke påvirker utviklingen ymenoslova i Kina, tvert imot, det gir en sjarm, fordi det er flere ulike brukernavn i dette landet, for eksempel:
- Wen - behandlingen;
- Venlinh - raffinert jade;
- Zhylan - Rainbow Orchid;
- ING - smart;
- King - mørk blå;
- Ksiaofan - daggry;
- Laninh - indigo;
- Ruolan - som orkide;
- Juan - lykke;
- Yanmey - svalene.  
TollmatchmakingTil dags dato er samsvar Gammel slavisk tradisjon ekteskapet mer en hyllest til mote og ønsket om å hedre minnet om sine forfedre enn en nødvendighet. Av denne grunn, mange nyanser av disse tradisjoner og tro glemt og ubrukt. Men mange tror fortsatt at en vellykket og lykkelig ung familie liv og deres miljø før bryllupet må være i samsvar med alle formaliteter feiring. Og en av de viktigste punktene som bør følges er drakten.
Hva matchmaking

I hovedsak drakten - er prosessen med å få brudgommen og hans foreldre til brudens foreldre kombinert med hennes lovlig ekteskap. Men ikke ta dette bokstavelig, fordi drakten var ikke bare en del av bryllupsseremonien, og var uavhengig tradisjon, med mange alternativer som ustatkovuvalasya en fest og moro.
I dag kan drakten gjøres i staroruskomu tradisjonell og moderne måte som om deltakerne i ritualet frieri vil vise fantasi og ønske om å slå hendelsen inn opptog.

Hvordan matchmaking

Ritualet frieri begynner med det faktum at brudgommen kommer til brudens hus med gudfar, hans eldre bror eller onkel. Dette ble gjort i tilfelle ikke veldig velkommen, noen ganger ledsaget av batte hvis foreldrene til bruden ikke helt godkjenne kandidatur av brudgommen. Men til dags dato, en uventet frieri - mer et tilfelle av ekstraordinære arbeid, fordi alt som har med fremtidige nygifte lenge vært klar over sine planer og, av og store, er ikke i stand til å påvirke dem. Så i øyeblikket matchmaking tradisjon endret litt: Dersom tilstedeværelse av andre slektninger, i tillegg til den neste, er det høyst uønsket, er det mangel på en invitasjon til en slik feiring kan betraktes som en dødelig fornærmelse.Nå masker matchmakers støyende publikum kom til huset til bruden, ledsaget av søkeren i hånden og hjertet, glede priste hans menn som andre fordeler og forårsaker huset til brudens foreldre eget verksted.
For klassisk scenario frieri begynner med en monolog brudgommen, vendt brudens far, der han forteller om hvordan tilfeldig bane førte ham til sin elskede hjem, hvor han bestemte seg for å gå mot lyset. Denne samtalen er fylt med tips og halvtone av noe, men veldig klart formål med besøket, da brudgommen og hans følgesvenn med samtykke fra foreldre er invitert til dekket bord med te og kaker. Hvis brudens foreldre var mot unionen, ga de den unge mannen og tok gresskar rull med det på sin måte.
Til en moderne drakt bare ikke bli kjedelig indikasjon på fremtidig foreldre bekjent suite, i dag akseptert organisere ulike humoristiske konkurranser for bruden og brudgommen, som vil delta ungdom og foreldre på begge sider, og faktisk alle som er heldige nok til å være til stede der.
Sam kommer til huset til brudgommen kan følge et høyt orkester av sang og dans, mens rollen som musikkinstrumenter kan fungere som en gitar, og andre tilgjengelige elementer fra pannen til skrangler.Tradisjonelt under frieri brudgommen må presentere et brød av frisk-faced brudens foreldre og små gaver, og de fleste dommer - blomster.
Å overbevise foreldrene fortsatt gi ham sin datter i ekteskap, må bruden utarbeide en overbevisende, lidenskapelig og god tale som vil snakke om styrken på sine følelser og vidtrekkende planer for deres glade og fruktbart liv sammen. I denne talen, må han fortelle om hvilke kvaliteter han har seg selv å oppnå tillit og respekt av fremtidig svigermor og svigerfar. Frieri ender velsignelser av bruden, etter at hånden iført en giftering.
Ifølge tradisjonell skikk, bør bruden har fulgt selskapet tante eller gudmor å betale et besøk brudens foreldre, men ofte denne forordningen eller faller, eller faktisk gjentar dress brudgommen.

Nyanser dress

Selvfølgelig, for eksempel en viktig seremoni kunne ikke gjøre uten et stort antall overtro, fordommer og andre nyanser som i disse dager faktisk diktert livsstil og atferd.For eksempel ikke lov til å beile til 13 th av hver måned, så vel som på onsdager og fredager. En 7 th og 9 th of vært mer gunstig for saken. Dette er best forlovede hadde kommet etter solnedgang, i mørket for å unngå å forårsake misunnelse dårlige mennesker og hindre muligheten for onde øyet ung.
Foreldrene til bruden brudgommen etter forlate sine leiligheter var i klem sammen alle skarpe gjenstander i huset av kniver til hjort å binde seg til fremtiden for familieformuen. I dag ble denne tradisjonen gjenspeiles i tradisjonen av dekorative bånd tie søt bestikk på ferie tabellen.
Brud i parringsritual måtte være stille, om ikke å være i langt rom. Hvis hun var til stede ved bordet, da hun hadde flere ganger i løpet av natten for å skifte klær. I dag gjemmer seg i et skap, selvfølgelig, nødvendigvis, men kjolen vil være av betydning.
Også, ble bruden og hennes foreldre må vise håndarbeid talenter jente. Ved matchmakers brakt ut hennes broderte håndklær, strikkede elementer og andre produkter. Da brudgommen eller hans entourage kunne kreve bruden å vise at hun vertinne, da jenta hadde hevn huset kost eller veve flettene med bue. I dag kan disse ritualene være vitser og vitser slå inn fargerik presentasjon.
Etter demonstrasjonen bruden brudgommen talent var hans evne til å diskutere med sine følgesvenner, og etter godkjenning peer nominasjoner løftet foreldrene drikke et glass med honning, som kan nå bli erstattet av noe drikke.

Konkurranser for helligdager

Til den tradisjonelle frieri var mer munter og fargerik, kan det være ledsaget av ulike konkurranser for unge besøkende og deres foreldre.
- Skriv litt notater med morsomme bruden og brudgommen spørsmål og svar deretter med små notater.
- Peremishavshy papir med svar og trekke dem på måfå, kan du få mye glede av spennende kamper. For eksempel, er svaret på spørsmålet "Hva er favoritt okkupasjon av brudgommen? "Kan være" vaske sokker. "
- Du kan dele deltakerne på laget og teamet brudgommen bruden og konkurrere som man vet, for eksempel, mer bryllup sanger og toasts. Denne låten må utføre i det minste delvis.
- Det er nødvendig å holde en konkurranse bruden og hennes mor, der begge vil prøve å feste sin mann (brudgommen og brudens far) skjorte, iført hansker på hendene eller enkel rett å tilberede for fart.
- Jolly oppdaget konkurranse hvor paven bruden og brudgommen prøve å gjette svar på spørsmål før du svarer dem denne kone. Vanligvis avdekket forskjeller i vekten av morsomme datoer, smak og minner om forskjellige saker som presenterer mye jubel.
Disse konkurranser og matchmaking tradisjon sikkert bare en hyllest til tradisjoner, men er i ferd med Den hellige familie av fremtidige nygifte enkleste å kjenne hverandre, så ikke overse opplevelsen av sine forfedre.  
Яндекс.Метрика