Kirke ekteskapBegrepet religiøse ekteskap, bidrar alle noe, men essensen er den samme. For de troende - er den høyeste sakrament der mann og kvinne er gift par "før Gud." Med state-juridisk ståsted kirkebryllup - en type ekteskap, som er religiøse institutter. Ved begynnelsen av det tjuende århundre kirken ekteskap var den eneste arten i Europa. I dag en sivil union ikke har rettskraft, så det er en ekstra seremoni for par som har registrert sin forening i registeret kontoret, men som ønsker å gifte seg.
Kirke ekteskap i Ukraina ble avskaffet i 1917, ble deretter vedtatt en resolusjon om sivile fagforeninger og spesielle organer som ble registrert ekteskap ble satt i drift. Kirken sluttet å holde oversikt over ekteskap registrert ved å overføre alle arkiverte bøker deponert i registeret kontoret.
Kirke ekteskap i Ukraina.
Lovgivningen i Ukraina anerkjenner bare sivil (ikke religiøse) ekteskap fordi, som allerede nevnt ovenfor, er kirkebryllup (bryllup) bare for par som allerede er i en sivil union.
Maksimal alder for å gjøre religiøse ekteskap - 60 år. Kirkekroner og mindreårige, forutsatt at de allerede er i et borgerlig ekteskap.
Kirke ekteskap innebærer at ortodokse ikke kan gifte seg bare med den ortodokse, men også med andre kristne som tror på den treenige Gud.
I moderne åndelig praksis akseptert at borgerlig ekteskap (ikke religiøs) konkluderte uten bryllup en rekke årsaker (i sovjettiden, med ikke-troende eller vantro) regnes ikke syndig.
Under vielsen ved avslutningen av religiøse ekteskap vitner kan tjene to voksne menn som hevdet ortodoksi og meget godt kjenner bruden og brudgommen å gå god for dem før Gud at ekteskapet er samtykkende og kjærlighet. I noen tilfeller kan et vitne være en kvinne.
Kirke ekteskap er gjenstand for oppsigelse bare med biskopen og med god grunn. Vanligvis er et slikt tilfelle utroskap av en ektefelle. Også, kan du:
-psyhichne sykdom;
- Ondsinnet oppgivelse av familien;
- Å finne en ektefelle på grunn av alvorlig kriminalitet;
- Falling bort fra ortodoksien.
Re kirke ekteskap er mulig bare hvis den forrige kirken ekteskapet ikke ble oppløst ved feil av mannen som ønsker å sette den tilbake.  
 Russisk kirke bruker den julianske kalenderen, på hvilken dato og identifiserer viktige kristne helligdager. Ja, faller jul 7. januar. Denne dagen i vårt land er knyttet til svært lyse ferie, som blir feiret som dypt religiøs og folk som ikke er så nær kirken.
Julen 2015 - når og hvordan ortodokse julen feires i Russland?

 Hvorfor feire jul?


 Jule folk feire å feire fødselen av jomfru Maria Jesus Kristus i kjødet. Den første informasjonen om denne dagen kjent siden det fjerde århundre. I vårt land som en ferie denne datoen ble oppfattet etter dåpen av Rus Prince Vladimir, som ble opprettet i slutten av tiende århundre. Av det nittende århundre, ble julen regnes ikke bare en religiøs ferie, men også noen sosiale arrangementer. I det tyvende århundre, en tradisjon for nyttår og juletre kle seg.
 I dag er det mange meninger om datoen for Jesu Kristi fødsel. Husket og 12. og fjerde år f.Kr.. Denne gangen Russland vil møte i 2015 etter Kristus.
Julen 2015 - når og hvordan ortodokse julen feires i Russland?

 Som julen inn?


 Russerne begynner å feire jul på natten av 6 til 7 januar. Denne kvelden kalles julaften, det forberedt enhver kristen familie. Ved jule fort ender førti, som prøver å følge alle troende.
 Tradisjonen med å feire jul jule flyttet oss selv fra våre forfedre, og de er forbundet med toll å markere vintersolverv. Attributtene anses dressing eller som det pleide å bli kalt - ryazhene, og, selvfølgelig, caroling. Dette er en ganske interessant arrangement der folk kledd i dresser med elementer av huder, horn og masker gå fra hus til hus sine naboer og slektninger, synge spesielle sanger som uttrykker nødvendigvis gode ønsker mot hjemmet. I store byer i dag kan neppe møte carolers, unntatt i taler, men i distriktene denne skikken fortsatt praktiseres.
 Hoved tradisjon som i dag hedrer alle russere er julebordet. Andre retter hver kvinne presenterer gjester kutyu - spesielt rituale mat av alle kristne. Kutia - en grøt av hvete (bygg) med valmuefrø, rosiner, nøtter og honning.
Julen 2015 - når og hvordan ortodokse julen feires i Russland?

 Hvor du skal feire jul i 2015?


 I dag, ikke alle beboerne følge tradisjonen og foretrekker å tilbringe julen i familiekretsen. Mange så trøtt på arbeidsplassen som bare ønsker å fly litt vekk fra den tradisjonelle levemåte. Hvis du har et ønske, kan vi organisere en minneverdig tur til fjells. Bratte bakker, fantastisk natur, frisk luft - hva trenger du for en minneverdig jul vinterferie? Som et fjell resort kan velge, for eksempel, Sotsji skibakker eller Elbrus.
 Hvis du ikke er tiltrukket av fjellet ferie, men du ønsker å tilbringe tid med, kan du gå og se den Nativity i Trinity-Sergius Lavra, som er i Sergiev Posad. Du kan besøke Assumption Cathedral, hvor relikviene gjør reelle mirakler av St. Sergius av Radonezh - bønn er uttalt i den store kristne ferie, utrustet med stor kraft.
 Selvfølgelig, folk som ikke ønsker å forlate juleferien min hjem og drømmen om den tradisjonelle kvelden kutia kan bare gå til nærmeste katedralen, åpne din sjel bønner og deretter holde seg i din familie for avslappet samtale om livet.
 Bright jul til deg!  
Vånga spådommer om Ukraina for 2015
Prophecy berømt klarsynt Vanga på hendelsene i Ukraina i 2015 går i oppfyllelse. Allerede bak inn i territoriet til de russiske troppene. Krim (uoffisielt) tilhører Russland og Ukraina går aggressivt Veksling, er det endelige målet til europeisk integrasjon som forutsett.
I den siste intervju gitt til journalist prediktor for Ukraina står det at i 2015 landet vil bryte skandaler blant politikere, sivil uro og forventet offensiv total ødeleggelse.
Trykk forbigått hans oppmerksomhet flere døende Vånga spådommer om Ukraina for 2015, men at disse spådommene går i oppfyllelse, gjør igjen seriøst snakke om hennes talent.
Bulgarsk profet hevdet at Ukraina, i likhet med mange andre land med lav sosial status, føle virkningen av den globale finanskrisen. Mest følte det ville være lett å ukrainsk. Også, sa hun, ikke forvent folket i dette landet ingen fred eller velstand.
Men selv så, bør du ikke fortvile. Borte Men det er et glimt av håp: etter krisen vil være for Ukraina bør komme fruktbare perioden er spådd Vanga i 2015.
Til tross for den svært spente situasjonen i landet, vil krigen passere Ukraina. Det vil ikke løse alle problemer, men å løse dem vil føre til en fredelig løsning. Væpnede konfrontasjoner og militære operasjoner i Ukraina i synet prediktor var ikke. Den viktigste veien ut av krisen - fred i landet.
I 1980, Wang sa at mange problemer kan løses bare ved å følge kristne bud, styrker moralske prinsipper, verdsette kristne verdier. Og gjennom dem til alle ansvarlige beslutninger. I dag innser vi at hennes ord er fortsatt relevant.
Ukraina trenger en klar politisk konsept utvikling prinsipper, basert på hvor det vil være mulig å utvikle økonomien, gjenopprette produksjonen, styrke landbruk og industri.
Wang sa ganske klart at Ukraina venter på velstand, men veien til det vil være svært kostbart. Til makten i nær fremtid vil komme en mann som vil ha råd til å holde landet fra å falle ned i avgrunnen av finalen, som vil være i stand til å forene ukrainske og gi et klart program for utvinning. Igjen, husker ordene profet som gjentatte ganger protestert: "Hvis troen på Gud - en av betingelsene for å oppnå en lysere fremtid, den andre - den nasjonens enhet."  
Den største byen i verden
 Menneskelig sivilisasjon er booming. Hver dag verdens befolkning øker gradvis. En liten mann og vil stenge på kloden. Byer der den største delen av befolkningen, også vokser og blir til en stor metropol. Den største byen i verden med befolkningen - Shanghai.

 En kort utflukt inn i historien
Den største byen i verden
 I dag, er Shanghai hjem til mer enn 24 millioner mennesker. Shanghai Sammenligning med andre store byer, må vi innrømme at han er ganske ung. Litt over 500 år siden på den moderne metropol var en liten fiskerlandsby. Bare i midten av det nittende århundre, begynte Shanghai for å få egenskaper en stor moderne by. Dette skjedde som følge av etablering av økonomiske forbindelser mellom øst og vest.
 Med utviklingen av den teknologiske revolusjonen som begynte i de kapitalistiske land, store industribedrifter trenger et nytt marked. Tilbakeliggende østlige land representere en ideell plattform for forretningsutvikling. Kina var blant disse landene. Men markedsføringen av europeiske og amerikanske hovedsteder i landet var svært vanskelig. Kinesisk keiser, som ledet landet i de dager, ville han ikke ha noe å gjøre med europeere og amerikanere. Deres mentalitet er helt i tråd med prinsippene i Kina, en av de eldste landene i verden. Den kraftige sivilisasjon som blomstret for 3000 år siden, ikke ønsker å bli involvert i andres verdier, som prøvde å innføre det. Som et resultat av den første opiumskrigen, som utløste Storbritannia.
Den største byen i verden
 Kina ble beseiret og hadde, som reparasjoner, åpne veien til deres land industrialister West. Den første "falt" Shanghai. Den praktiske geografiske plassering det begynte å dukke opp bedrifter og selskaper som raskt forvandlet til en liten by i et stort kjøpesenter.
 Fortsetter tradisjonen av Opiumkrigene, britene begynte å bruke mot sivile Shanghai opium. I begynnelsen av XX århundre ble byen et arnested for narkotikaavhengighet og prostitusjon. Han lyktes ikke veldig snart bli kvitt disse problemene. Fortsatt i russiske ordet "Shanghai" betyr kaos. For å overvinne bildet av byen - Shanghai synd kunne først etter andre verdenskrig. Et stort antall flyktninger kom til byen. Mange av dem bodde i Shanghai etter krigen.
Den største byen i verden

Den største byen i verden

Den største byen i verden

Den største byen i verden
 Nå er denne metropolen er den mest multikulturelle byen i verden. I motsetning til mange andre lokaliteter Kina sine gater er alltid rene. Et godt utbygd transportsystem og en stor global sentrum av Port tiltrekke seg store investeringer som moderne makt Celestial bruk for fremtidig velstand av storbyen. Aldri livlige byen ikke kalles galt. Kinesisk vozrodyvshymysya stolte tradisjoner i antikken, som er i harmoni med nåtiden.  
Яндекс.Метрика