Kjærlighet Horoskop 2015 for Gemini
 2015 for representanter signere Gemini vil endre seg over tid, og for noen enda svik - noen Twins gikk for alvor, og kan oppføre seg veldig stygg i forhold til sine kjære. Enkelt Gemini 2015 horoskop lover et møte som vil vokse til en delikat og langt forhold - med mindre, selvfølgelig, så velger de fleste representantene signere. Kjærlighet Horoskop for Gemini kvinner for 2015


Kjærlighet Horoskop 2015 for Gemini
 Turbulent år vil markere disse representantene som nylig brøt langsiktig forhold, og fortsatt ikke kan bevege seg bort fra det. Stjerner rådes til å forkaste følelser til side og bestemme - hva forholdet ment i livene til kvinner Twins? Hvis dette er en viktig og nødvendig mann og kvinne var ansvarlig for pause-twin, bør hun ta det første skrittet mot forsoning. Horoskop antyder at disse sammenhengene kan gjenopprettet i 2015, selvfølgelig forutsatt at partneren Twin vil.
Kjærlighet Horoskop 2015 for Gemini
 I de kvinnelige tvillinger, som har relasjoner er stabile eller lang legitimert, kan du forvente overraskelser fra deg snart - i løpet av våren blir det plutselig kjedelig, hun plutselig bestemmer seg for at det mangler eventyr, og kan gå til deres søk. Dette kan føre til tragiske konsekvenser hvis tiden ikke tar seg selv i hånden og stopper - heldig hvis tapt ønske om forandring på scenen for uskyldig flørting med en annen mann. Men lidenskap kan føre til endringer i kvinnelig Twin mye lenger, og deretter over hennes forhold navysne reell trussel - ikke det faktum at hennes partner vil akseptere og tilgi svik. Stjerner råder kvinner til å kontrollere sine tvilling begjær - innen midten av sommeren legger lidenskap for eventyr, og forholdet vil være trygge.

 Kjærlighet Horoskop for Gemini menn for 2015


Kjærlighet Horoskop 2015 for Gemini
 Frie menn Twin sannsynlig allerede lei av hans ensomhet - i dette tilfellet, er 2015 perfekt tid til å møte en sjelefrende og inngå et forhold. Det er mulig at disse tvillinger som skiltes med en du er glad lider av dette og være i stand til å få en ny sjanse - tidlig på våren horoskop lover dem en uventet møte med en tidligere elsker, og dette møtet vil gjøre en forskjell.
 Gemini enslig mor bør også være forberedt på at plutselige blinker sympati mot lange bekjentskap med hvem de tidligere knyttet vennskap. Ikke vær redd - stjerne mann rådet tvilling frimodig å møte ny følelse, spesielt hvis utviklingen av forholdet vil være på sensommeren - horoskop lover dem strålende utsikter.
Kjærlighet Horoskop 2015 for Gemini
 Som en familiemann-Twin er ikke alt glatt og skylden for det vil han bare ha seg selv. Twins lettsindighet ofte ikke fornøyd med sine partnere, og fra å prøve å snakke og forstå problemet de ofte flykte - nærmere sommeren forvirring i familien kan komme til at mennesket-twin ønsker å slappe av og gå og lete etter sammenhenger på siden. Men snart nok vyplyvet ut, og Gemini er tatt hensyn til at etter dette er lite sannsynlig å bli rettferdiggjort av partner, og mest av alt, vil familien bli ødelagt helt. Stjerners mann rådet tvilling vel vurdere prioritering - hele familien er viktigere enn kortvarig innfall.  
Dører og sine magiske egenskaper

 Ofte står på terskelen, personen sier, inkludere ham eller ikke, fordi det er slik en dør, som bare flyr og de som ønsker å kjøre som om det var noe galt.
 Inskripsjonen "lukke døren" kan sees overalt, som i vanlige boliger og i klasserom og kontorer. Det ser denne innskriften skrevet ikke bare for å beskytte bestemte stue mot trekk og holde varmen, fordi lukkede dører er en magisk karakter som holder komfort og varme. I forhold til den esoteriske åpen dør er et dårlig tegn hvis du ønsker å bringe inn i ditt hjem suksess og velstand ofte ikke åpne døren på vidt gap. Hjemme den magiske døren uerstattelige ting, fordi du kan bruke den som noe for å tiltrekke seg gode liv, og vice versa.


 Dører ikke bare bidra til å beskytte mot fiender og uønskede visninger, de beskytter, de kan ta oppmerksomheten bort fra ditt liv noe og hente den. En dør på den esoteriske egenskaper påvirker deres plassering.


 For eksempel, hvis en person er i hans hus gjennom døren, som ligger i nord, er det ingen tvil om at livet vil være lykkelig og harmonisk forhold, med døren, som ligger på nordsiden, kan føre til apati og kjedsomhet i livet, fordi hjemme vil alltid være rolig.


 I magiske døren - en portal som er en inngang til en annen dimensjon. Til dører ikke bare beskytte mot tyver, men også hadde esoteriske nyttige egenskaper, det er innredet.


 I gamle folk på døra hang urter, hvitløk, løk, bell og andre folke symboler, som ifølge våre forfedre hindret onde. For å beskytte hjemmet ditt, eksperter anbefaler å sette et teppe under to kryssede nåler eller en klype salt. Sennepsfrø også bidra til å opprettholde komfort og varme i huset.


 Det er den kraftigste talisman tilgjengelighet blad terskel innspill eller matte. For å unngå problemer kan drepe tre spiker i toppen av døren i form av en trekant.


 Vi pleide å snakke gjennom den åpne døren, men i form av esoterisk trenger strengt forbudt, fordi under en samtale ved å åpne døren du slippe den uønskede arten av mørk energi og produserer gunstig.


 Hvis du ønsker å bli kvitt kake, så du står for døren på innsiden av boligen og tre ganger så mye til pop døren, er at så naturen kommer inn i mellomrommet mellom karmen og døren og forsvinner.


 Hvis døren til huset åpne og bump hverandre, bringer det å leve i dette huset krangler er uunngåelig. I dette tilfellet er det best å installere døren slik at når den er åpen de ikke berører hverandre.


 Nær inngangsdøren er ikke nødvendig å plassere møbler med skarpe hjørner, som en garanti for at folk som er i dette rommet vil være tilbøyelige til humørsvingninger verre.


 Dører skal ikke bare passe perfekt inn i interiøret, men også bringe inn i huset til rikdom og velstand, og for å beskytte mot mulige negative ting.  
Fontene og dens magiske egenskaper

 Fountain er en av de mest nyttige i form av esoteriske ting i alle hjem. Fontene og skaper stemning og roer nervene, fukter luften, men også for det kan forutsi fremtiden.
 Nåværende eller struyaschaya vann er på listen over de severdighetene som fascinerer dem og observere prosessen i timevis. Vannet som renner, tiltrekker øyet og gjør flukt fra verdslige bekymringer og angst.

 Det finnes ingen nøyaktig informasjon, som designet verdens første fontene. I antikkens Hellas under fontene laget ut kilden til vann som brukes til vanning, kjøle luften og utføre rituelle seremonier, vel, vel de fleste, for å slukke tørsten.

 Over tid har menneskeheten lært å lage kunstige fontener, og de mistet sin magiske betydning og blitt et sentralt element i arkitekturen i renessansen. Fontene ved første øyekast, er bygging av ordinær springen, men grekerne ga ham en hellig verdi. Det er i skyggen av fontener vismenn og filosofer kom opp med hans viktigste verk.

 Folk er ganske raskt merke en positiv effekt på en person fontener. Prestene og vismenn ofte brukt i sin manipulasjon fontene. I dag er det rite kaste en mynt i fontenen, men få vet hva det er basert på.

 I det gamle Roma, en fontene kastet en masse ting, steiner, kjeder og spesielle terninger. Det ble kastet inn i fontenen rør predreshaly positivt eller negativt resultat av noens skjebne. Rike mennesker er kastet inn i fontenen terninger og deretter bein med en vinnende kombinasjon av prøvde å trekke seg ut av fontenen lokale fattige, mens ikke-vinnende kombinasjon av bein fortsatte å ligge på bunnen av fontenene.

 For magiske riter brukt et speil som dyppes i fontenen på metallkjeder. Folk be i kirker og brente røkelse og ofre etter kommer til å se i speilet for å se sin fremtid. Hvis personen i speilet så ansiktet hans i mørke farger, betydde det snarlige død hvis grønne farger, betydde det sykdom, men hvis rosa, deretter en mann som venter på helse og trivsel.

 Den folk dag og natt stå i kø for å se et speil og en rik og ivrig etter å kjøpe en masse penger for et sted på dette tidspunktet. Det er unektelig og bevist at gamle folk med sterk tro på magi fontener.

 I dag, lykke og lykke amulett bringer vanlige folk i form av en fontene. Hvis du tror på esoteriske metoder for visse elementer, så bør du definitivt få din egen fontene hjemme.

 Fontene, som de gamle kinesiske trodd i stand til å forbedre energi av enhver bolig, og engasjere seg i livet stor overflod. Det bør være å plassere ham i hans hus, det huset i dette området, som er ansvarlig for det våte element, og ikke den andre element.

 For eksempel, den sørlige delen av huset er ansvarlig for brannen element og hvis plassert fontene i den delen av rommet, mens konfliktene i hopetall rett og slett uunngåelig.

 Feng Sjua for å tiltrekke penger må plasseres nær fontenen arbeidsplassen.

 Hvis du har en fontene, er det svært viktig at vannet er alltid frisk og hadde ingen kutt hvis ikke stillestående. Så må du velge en fontene med en forventning om at det da være lett å vedlikeholde.

 Vann fra fontenen i alle fall bør ikke lekke, og motoren må arbeide stille. Dra nytte av fontenen mye, så hvis du ikke har fått dem til å se til fontenen nøye, kanskje det vil forandre livet ditt og bringe henne slike maling og følelse, som du ikke engang har drømt om.  
Яндекс.Метрика