Konkurranser for nyttår 2015 voksen


 Innhold:
 •  Lystig "Guess-ka"
 •  På nesen
 •  Konkurranse med ballonger
 •  Danser på avis
 •  Tegne en
 •  Makt sulten ape
 •  Manifestasjoner vidd


 •  På nyttårsaften moro og munterhet vil ikke bare rastløse gutter og voksne også. Det kommende året, ifølge astrologer, er året for Goat. Dømme etter øst horoskop, er symbol-geit svært lune Spesielt elsker alle typer feiringer, underholdning og helligdager. Så hvis du virkelig har tenkt å tiltrekke lykke i det kommende året, skyv i den kommende nyttårsaften morsomme konkurranser for det nye året 2015 for voksne, generelt, og for å hjelpe deg å tilfredsstille så krevende karakter av året. Humoristiske konkurranser kan gjennomføres i et lite og et stort selskap.
   Vær oppmerksom!
   For deres oppførsel ikke spiller noen rolle, vil du se det nye året i kafeer, nattklubber, hjemme eller hvor som helst i landet.

   Det viktigste som ikke var kjedelig og interessant. Vinnerne, selvfølgelig, har tildelt premier - så ta vare på forhånd av podarochkah liten jule fra Santa Claus.

   Lystig "Guess-ka"


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Morsomme konkurranser
   Alle de som ønsker å delta i denne konkurransen bør deles inn i to lag. Gruppemedlemmene er i to rekker mot hverandre. Medlemmer av ett team ledende stramt blindfold forstekt bandasjer (du kan bruke lommetørklær eller skjerf). Da de andre gruppemedlemmene satt på hodene til forskjellige morsomme hatter, caps eller papir ferie karneval hoops, som kaninører. Når alle prychepurylysya Lead tilfeldig bytter deltakerne i morsomme hatter, og deretter gir kommando "start". Essensen av konkurranse følgende: Deltakerne må bind for øynene med hendene bare identifisere mannen som var gjemt under en lue. Bly er på grunn av det antall personer som gjettet. Deretter bytter lagene elementer utstedt til dem, og blir absorbert inn i første gruppe caps og andre deltakere blindfold. Lederen kunngjør andre runde av konkurransen. Vinneren er det laget der flere mennesker gjettet fra motstanderlaget. 

   På nesen


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Konkurranse
   På forhånd forberede følgende elementer:
 •  tre nullen format A4;

 •  tre blyanter;

 •  Tre blyantspissere.

 •  Å invitere tre menn (gutter) og tre kvinner (jenter). Menn dele ut blyanter og kvinner - bakken. Deltakerne deles inn i par (menn og kvinner). For hvert par av kjøring signal bør prøve å raskt skjerpe blyanten og deretter skrive på hvitt papir "Godt Nyttår! ". Men ikke så lett!
   Vær oppmerksom!
   Partnere i konkurrerende parene bør skjerpe blyanter, holder bare utstedes underlagt ham.

   Vinneren er paret med oppgaven raskere spravyvshayasya to andre.

   Konkurranse med ballonger


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Konkurranse med ballonger
   Pre Nadu fire ballonger. Inviter til å ta del i konkurransen for menn og kvinner til å lage fire par. Presenter gir en en luft ball hvert par. På ordre fra å føre en mann og kvinne skal knuse ballene hans, men uten hender, bare kroppen hans. Paris, hvor den heldige først knuse ballong tildelt vinne premien!

   Danser på avis


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Dansekonkurranse
   Kanskje det er den eldste konkurranse i tilværelsen, men er svært populær både elever og mer voksent publikum. Unge menn og kvinner danser par skjema, som vises i avisen. Første par gratis og lett å danse ubrettede ark på en fin langsom melodi som begynner å jevne avbryte føre til dans når musikken pauser laget papir i halvparten. Med hver pause avis dansegulv størrelsen reduseres. Med løpet starter med pensjon par zastupyvshye utlandet foldet avis. For å overleve i konkurransen til mål, trenger vi god koordinering, oppfinnsomhet og oppfinnsomhet.
   Vær oppmerksom!
   Menn er til og med lov til å danse med en partner på hånden, men det bør bedrive dans alltid bli trukket på et ark.

   Vinnerne anses deltakere protantsevavshye lengste.

   Tegne en


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Vennlig tegneserie
   Denne leken konkurranse. For sin realisering trenger bare et hvitt ark og fargestifter (markører). Alle de som ønsker å vise fram nyttårsaften tilbyr rene ark (A4) og fargeblyanter. I tillegg er hver deltaker får et personlig stykke papir med navnet på deltakerne, som har malt portrettet han må trekke eller i det minste gjøre en skjematisk skisse av hovedtrekkene i ansiktet hans. På ordre fra kjøring alle sammen begynne å tegne. I bildet gitt ett minutt. Etter gang programleder samler vennlige tegneserie portretter, blande dem, og deretter begynner å få bildene en etter en og vise dem til alle tilstede at de gjettet stående som det. Forfatteren er ikke lov til å delta i diskusjonen. Publikum velger vinnende artisten, tegning som alle kom til sinnet. Og så Leader kunngjør andre vinner - den som gjettet mest, som er avbildet i portretter.

   Makt sulten ape


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Konkurranse med bananer
   Forbered deg på konkurransen to bananer og to tau. For å delta i inviterte det to modige menn. Bly tau å binde hendene bak ryggen til hver deltaker. Deretter setter på to plater skrellet bananer, men alltid godt rengjort. De som konkurrerer kamerater tilbudt uten rene hender og spise en banan. Han først klarte å gjøre det - og det vinner!

   Manifestasjoner vidd


  Konkurranser for nyttår 2015 voksen
   Jule konkurranser
   Vær oppmerksom!
   Denne quizen er ikke bare kult, men også perfekt utvikler logikk av intelligens.

   Og hvis kreativ tenkning er nå holdt i høy aktelse, så nyttårsaften vil være absolutt ingen skade trent i intelligens. Samle midten av rommet i ulike husholdningsartikler, som en sopelime, krystall vase, porselen cup, mopp, skriving penn, og så videre. N. Lederen velger et element og inviterer alle til stede for å tenke på ham noe uvanlig søknad. Velkommen alle slags originale, men ikke absurd alternativer. Vinneren av quiz, selvfølgelig, naykmitlyvishyy - den som kom opp med det største antall av ikke-tradisjonelle bruk av kjente objekter.
   Vi ønsker ikke kjedelig nyttår!  
  Konkurranser for nyttår 2015 for barn


   Innhold:
 •  Hover snøflak
 •  "Lepim" snøballer
 •  Snø basketball
 •  Hva trær er
 •  Sjarmerende hoops
 •  Sprekke ballong
 •  Ta en gave


 •  Hver av utbruddet av vinteren i sjelen til hver enkelt av oss spontant voksende følelse av forventning fabelaktig og lyse ferie - nyttår. I slutten av desember bekymringsfri ferie ånd med utrolig fart gjelder bokstavelig talt overalt vakkert dekorerte butikkvinduer vennlige peremyhyvatsya starte flimrende lys; Juletrær, rikelig dekket med fargerike skinnende leker, forårsake barn og voksne ubeskrivelig glede; bygningene og gatekafeer krydret aroma wafting deilig julebakst med kanel og mandler. Men den største glede barna levert, selvfølgelig, magiske gaver fra Santa Claus. Til denne fantastiske vinterferie brakt mer glede og morsomme barn og voksne å komme opp med en rekke konkurranser for det nye året 2015 for barn. Vi tilbyr deg flere alternativer for festlige barneleker og konkurranser.

   Svever snøflak


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Spille snøflak
   Denne konkurransen er sannsynligvis den mest populære.
   Vær oppmerksom!
   Organisere det gjør ikke noen problemer.

   For gjennomføringen trenger du bare vanlig medisinsk bomull og begjær og aktivitets barn.
   Lag en liten fluffy hvite bomulls klumper, vagt ligner snøflak. Vattert distribuere resultatet klumper alle barna som ønsker å delta i konkurransen. På ordre fra kjøring hvert barn begynner å blåse under til din hvite ballen. Pre forklare til barn grunnleggende betingelse for konkurranse, bør du prøve å bomull snøfnugg som mulig svevde i luften (hvis det finnes). Et barn som lenger kan holde en bomullsdott svever i luften, og er vinneren. Han ble tildelt en premie!

   "Lepim" snøballer


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Morsom konkurranse
   Distribuere barn tynt ark av hvitt papir. Alternativt kan du distribuere til hver deltaker av konkurransen tre blader. For gutter teamet må raskt knuse bokstaver, prøver å gi dem en rund form, som ekte snøballer. Vinneren er den mest kvikk deltaker "slepyvshyy" tre klumper, Snowball raskere enn andre. Vinnerne ble tildelt premier og alle papir snøballer samlet i en haug neste konkurranse.

   Snø basketball


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Konkurranse
   Bare merk at denne konkurransen - team. For sitt forslag andel av guttene inn i to lag. Ett medlem av teamet er gitt en tom plastpose, og alle de andre deltakerne utdelt improvisert snøballkrig, gjort i forrige konkurranse krøllet hvitt papir. Pakken bør holdes på vidt gap, slik han må fange så mange snøballer hans team. Når programleder gir signal, gutta begynne å kaste snøballer på kameraten sin pakke. Vinneren av denne konkurransen er et team pakke som er større enn papir snøballer.

   Hva trær er


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Konkurranse fra runde dans
   Barna invitert til å stå i en sirkel, holder hverandre i hendene. Bly (Julenissen eller Snow Maiden) på denne tiden er i sentrum og minner barna at tre i skogen vokser forskjellig: høye, lave, brede, tynne. Når programleder vil bli uttalt ordet "høy", barna må løfte opp håndtaket sammen. Hvis du sier "lav" - de må sitte på huk, med armene ned. Høre ordet "brede" - barn skal holde hender, lage en vid krets, og hvis ordet høres "tynne" barna trenger mest smal.
   Vær oppmerksom!
   For å gjøre det mer moro, litt forvirrende prøver Lead barn.

   Sjarmerende hoops


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Konkurranser med bøyle
   Konkurransen er enkel, men ganske interessant. Flere deltakere utdelt bøyle (plast eller metall). Før konkurransen tilrettelegger bør forklare til barna reglene. Konkurranse flere alternativer:
 •  Rotasjonen av rammen rundt livet eller arm. Et barn bøyle som vil spinne lenger enn den andre (uten å falle og ikke skyve) vil bli vinneren.

 •  De folka som tilbys av konkurrerende lag presse frem bøyle i en rett linje. Hvem bøyle ride på, til høsten, det - vinneren.

 •  For dette alternativet skal være konkurranse fingrene på en hånd krutonuty bøyle rundt sin akse slik som å gjøre det rotere som "toppen". Vinneren blir annonsert deltaker bøyle som vil spinne lenger.

 •  Sprekke ballong


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Konkurranse med ballonger
   For konkurransen er nødvendig å blåse fargede ballonger. Som antall baller kokte bestemmes av antall deltakere. Før hvert barn som ønsket å delta i konkurransen, er en ballong plassert i en avstand på ca fem trinn. Barn med spesielle bandasjer (skjerf, lommetørklær) pre-festet øynene. Når et lydsignal at de, med bind for øynene skal komme til sin ball, bare for å knuse sin etappe. Den som klarte å gjøre det.
   Vær oppmerksom!
   Mer interessant ville være hvis etter tie bandasjer øyne barn, får du kvitt ballonger.

   Ta en gave


  Konkurranser for nyttår 2015 for barn
   Konkurranse
   Velg to aktiv deltaker. I forkokte helst to bokser av samme størrelse (tilgjengelig fra skoene) er plassert symbolske premier. Hver av disse boksene, innpakket i en vakker gavepapir, bundet i bånd lengde på to og en halv meter. Den andre enden av båndet skal festes til blyant. Deltakerne må være på en linje. Han gir opp en blyant med et bånd knyttet til den. På et signal for kjøring gutta parter begynne å reel tape blyanter. De som raskt trekker sin boks fortjent tar prisen.
   Vær oppmerksom!
   For å gjøre det mer interessant, kan du velge å rase barn og voksen, kledd, for eksempel, Barmaleev dress.

   I barnehagen boksen premien (noe lys), og voksne - tunge manualer. Dette løpet vil være mer morsomt og interessant for barna! Delta i det kan gutta en etter en - i dette tilfellet, går alle barna hjem ikke bare med godt humør, men også premien.
   Vær oppmerksom!
   Sørg for at jule konkurranser var for lang og kjedelig.

   Husk at barn fortsatt ikke vet hvor lang tid til å fokusere på én ting.  
  Яндекс.Метрика