Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom


 Innhold:
 •  Finn din premie
 •  Plast pyramide
 •  Konkurranse med appelsin
 •  Stumfilm
 •  Som - ikke som
 •  En boks med en overraskelse


 •  Hvis nyttårsaften kom sammen for å holde sammen de beste skole venner eller medstudenter, vennlig selskapet for enda mer moro sannsynligvis trenger konkurransene våre nyttår 2015 for ungdom. Men faktisk brenne og spille dagen før, tre Goat anbefales for alle, fordi dette tegnet var bare elsker høylytte fester og underholdning. Derfor bør du forberede deg på forhånd alt du trenger for nyttårs ulike konkurranser, quiz og konkurranser. La nyttårsaften Goat spilt nok til herligheten! Kanskje etter stormfull natt vil hun bli holdt for å presentere støttende venner og gi unge formue for hele neste år. Vi tilbyr flere alternativer for å utforske konkurranse underholdning. La oss starte med det mest rimelige og enkle.

   Finn din premie


  Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom
   God jul konkurranse
   Konkurransen hatt stor suksess blant publikum har morsomme venner, venner eller kolleger. Antall deltakere i dette tilfelle er bestemt av antallet pakket i papir tegninger gave, ved hjelp av tråder som er knyttet til et langt tau. Noen få den lille podarunochok fra Santa Claus er på plass. Hver deltaker vanlig programleder blindfold, gi opp en saks, spinner rundt sin egen akse og deretter sender for å kutte tau festet til premien.
   Vær oppmerksom!
   Det vil være morsomt hvis tauet med premier vil du ta opp permanent, og gi den i hendene på noen av gjestene.

   De bør endre høyden strukket tau etter hoved deltakerne får bind for øynene. I dette tilfellet vil jegeren for den store premien må jobbe hardt for å finne det.

   Plast pyramide


  Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom
   Konkurranse med kopper
   I denne konkurransen kan ta hvilket som helst antall mennesker, hvis de bare hadde nok plastkopper. Først Leader forklarer layout montering pyramidene: nederste rad (i bunnen av pyramiden) nøyaktig eksponert en rekke fire omvendt kopp, neste rad - tre kopper, da - to og til slutt satt på toppen av en omvendt cupfinalen. De som ønsker å prøve seg på å bygge plast pyramidene Leader gir ti plast kopper, deretter hver av bindet. På ordre fra kjøring under muntre musikk deltakerne begynner å bygge sine pyramider. Vinneren er, selvfølgelig, den mest nøyaktige og raskeste byggmester.
   Vær oppmerksom!
   Det er viktig å ha tid til å få en prisvinner før pyramiden crumble.

   Konkurranse med appelsin


  Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom
   Funny nyttår
   For konkurransen trenger bare en appelsin og en god stemning alle ha det gøy nyttårsaften. Under den brennende musikk hver deltaker må uten hender, holde haken oransje, eksotisk frukt formidle sin nabo i en sirkel. Vinneren er den deltakeren som aldri glipp av en oransje hele tiden klingende melodier.

   Stumfilm


  Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom
   Funny Entertainment
   For denne konkurransen Lead kort blir amatør filmskaper. Det gir deltakerne individuelle oppgaver. Faktisk deltakerne tilhører skildre vår enkle hverdagslige bevegelser. Men det ville være for enkelt!
   Vær oppmerksom!
   Legg en filma smak konkurranse: alle bevegelser bør gjøres i en akselererende tempo for å fikk følelsen av at det ser gode gamle stumfilm.

   Forslag til oppgaver:
 •  blot støv

 •  napechy pannekaker,

 •  poutyuzh undertøy

 •  Nummer valutaen notater,

 •  zashtopay hull i en sokk,

 •  Prev klær,

 •  vaske,

 •  pat dyret, og så videre. s.

 •  Hvem er mer heie oss alle - og han vinner.

   Som - ikke som


  Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom
   Konkurranse
   Føre sittende deltakerne i spillet, alternerende mellom gutter og jenter. Deretter ber hver av hans venner si høyt hva han liker og ikke liker å sitte ved siden av nabo (nabo). For eksempel kan du si, som nese, trenger ørene ikke liker. Etter alle oppkalt alle kropp eller klær nabo. Leder gir deltakerne et kyss fra en nabo som liker å bite og for hva du ikke liker.
   Vær oppmerksom!
   Spesielt moro er når er de delene av kroppen som fem, ankler eller føtter.

   Belønningen i spillet er morsomt vennlig selskapet.

   En boks med en overraskelse


  Konkurranser for nyttår 2015 for ungdom
   Surprise in the Box
   Under behagelig melodi er gått rundt sirkelen boks av overraskelser. Når programleder pauser spille melodier en som vil være i hendene på boksen, trekker ut sin første tilgjengelige ting der han må straks kle på seg. Melodi fortsetter til neste pause. Gradvis hele selskapet er kledd i morsomme klær, som en boks plassert truser, panser, korte shorts og skjørt for kvinner, menn familie truser, BH, badetøy, eventuelle nikkers og kombinasjoner - kort sagt, alle ting som er latterlig i andre.
   Vær oppmerksom!
   Denne konkurransen er alltid i ablegøyer.

   Tross alt, alle ønsker så snart som mulig, kvitte seg med esker fulle av overraskelser.
   Ta oppmerksom på minst et par av de foreslåtte konkurranser og moro nyttår så din bedrift vil bli gitt!  
  Rister på nyåret 2015

   Mange vakre toast - er en integrert del av ferien, uten noe løfte koppen er ikke forbundet med triumf, spesielt hvis det er en velkommen som det nye året. Derfor toast nyttår 2015 mennesker begynner å plukke opp lenge før fra himmelen posypletsya første snøen, og å hjelpe dem kommer ikke bare print, men også mange nettsteder på internett der du kan finne toast nesten alle fag.

   Hvordan velge en skål for det nye året 2015


   Alle har sin egen smak, som noen foretrekker toast med humor, mens andre nyter vakkert tegnet og har en poetisk form.
   Noen mennesker foretrekker lang historie, mens kjærlig noen er toast, uttalen av hvilken champagne i et glass ikke har tid til å varme opp, men de har alle en ting: den valgte toast nyttår 2015 med en henvisning til behovet at selskapet, som vil bli uttalt, den Videre er festivalen begynner å skje mye tidligere direkte angrep, og ofte ender senere.
   Så det er viktig for enhver bedrift å finne din toast, som kan bli ganske behersket i en arbeidsgruppe, ha det gøy med venner og fjollete med din kjære. Men innholdet av toast fullt avhenger av hvor godt forberedt den som sier, og hvor nøye nærmet spørsmålet om valg.

   Hvordan å uttale toast


   Ved første øyekast, er alt enkelt: heve et glass og si disse ordene, men i praksis mange mennesker sannsynligvis kjente situasjoner der en toast eller høres trist, eller strekker ubestemt tid, eller selv ser dum.
   For å unngå dette, må du plukke opp og riste det nye året 2015 på forhånd for å komme til festivalen bevæpnet.
   Strenge regler ingen valg, men mer enn tydelig at toast bør ikke være støtende fordi oppgaven - å bringe positiv energi. Dette er slags liten lyst, som knapt kan komme når skjemaet innlevering er ikke veldig bra. Så, for eksempel, som ville være ønskelig å behage skytshelgen var bedre ikke å sammenligne husfruen, hvor feiringen med en geit av nåde.
   Videre nyttår - er dette en herlig ferie som gjør at du uttaler upersonlig toast, Til alle nåværende lykke. Hvis noe godt kommer til hjernen, eller sendes inn på nettet for å riste det nye året 2015 er ikke som du kan bare heve et glass for å sikre at alle problemene var i fjor og året som kommer, venter bare glede.  
  Skiltene til nyttår 2015


   Innhold:
 •  År Emerald tre Goats
 •  Tegn lover lykke og velstand
 •  Advarsel tegn på julen
 •  Skilt for jenter


 •  Nytt år - en fantastisk, godt likt ferie, det underlig sammenvevd: merkelig duft av barnåler og sjarmerende chiming klokke, vakkert dekorerte bord og kledd gjester slå inn morsomme og bekymringsløse barn leke med glede på all moroa. Selv den mest praktiske og rasjonell person, forlot sin skepsis, lære tegn for det nye året 2015, og forventer at han vil bli vellykket, snill og glad.

   År Emerald tre Goats


  Skiltene til nyttår 2015
   Geit - et symbol på 2015
   Ønsker en karakter husmor 2015 - Blå-Grønn Goat (eller sau) lover mange overraskelser. Geit uforutsigbare: det er sprøtt og samtidig fredelig, sentimental og aggressiv, praktisk og lat.
   Vær oppmerksom!
   Som med noen dame, kan med en geit alltid forstår hverandre, treffer ham i små ting.

   Dealing med Wooden gjet lett, gitt sin egenskaper.
   Del beste beslutningene i livet vil hjelpe fremtidige år tegn på at du kan spionere på like før ferien magi. Sannheten vil Psykologer forklare at etter å lære om noe bra, folk internt programmert seg selv, og gjør ingen lykke kommer. Imidlertid kan ikke alle jule mirakel forklares vitenskapelig. Noen av dem påvirker vår fantasi og samtidig virkelig eksisterer, men har en mystisk opprinnelse.
   Mange kjente jule tegn tiltrekke kjærlighet, suksess og materiell rikdom. Men også det er en rekke advarsler skilt, som absolutt bør ta hensyn.

   Tegn lover lykke og velstand


  Skiltene til nyttår 2015
   Nyttår med venner
   Det mest bemerkelsesverdige trekk ved enhver nyttår ferie er utsagnet "som å feire nyttår, slik at alle 365 dager og bruke."
   Vær oppmerksom!
   Derfor er det viktig å feire 2015 Wooden Goat moro i innbydende stemning pent i vennlig selskap av slektninger eller nære venner.

   Denne nyttår vil gi personlige og familiens trivsel for hele året. Det er mange andre tegn:
 •  Før nyttår bør tilgi noen som ved et uhell eller med vilje skade deg i år, og dermed be om unnskyldning til de som noensinne har kranglet. Fornærmende, skyldfølelse - negative følges kommende året.

 • Skiltene til nyttår 2015
   Regninger i lommen
 •  Sett på en feiring av nye klær - hele året spasertur i vakre nye klær. Du må også gi din kjole tilgjengelighet lommer og en av dem satt ny stor regning. Hvis det i løpet av året trenger du ikke razmenyaete, vil du følge trivsel i pengesaker.

 •  Før 31. desember ble tatt i dampbad og noen fortsatt beholde denne tradisjonen. Etter tegn, etter dette, kommer du inn det nye året forynget og lykkelig. Dersom dette ikke er mulig, kan det være en god svømmetur og vaske håret. Får bare den nye undertøy, klær, og avslutt siste berøring bilde nyttår - nye sko.

 • Skiltene til nyttår 2015
   Loaf
 •  Salt og brød på bordet - til materiell rikdom.

 •  Nysing på nyåret - velferd og lykke.

 •  Å forlate et hus laget av et stykke med alle godbitene ferie tabellen. Make Up på en liten skål, og deretter gi dette måltidet en fest dyr, som det ikke må kastes.

 •  Den siste glass, drukket like før nyttår bringer lykke.

 • Skiltene til nyttår 2015
   Julebordet
 •  Overflod av mat og drikke på nyttårs tabellen betyr at neste år vil være eiernes hus - en full kopp ".

 •  Etter slaget klokkespill du besøker homofil, rike og friske mennesker - heldigvis, gretten nabo eller slektning ekkel - uønsket bilde.

 •  Hvis du ikke kan endre møbler, oppdatere den generelle utseendet på rommet en ny duk, servietter, pledd og tepper. Geit har ikke til hensikt å sette opp med fattigdom. Dette vil bli brakt totem dyr og satt seg på rikdom og oppdateringer.

 • Skiltene til nyttår 2015
   Juletre med notater
 •  Year of Blue Sheep Goats eller være sjenerøse hvis treet dekorasjoner unntatt leker sedler. Dette ritualet vil tiltrekke deg den valuta som du ikke vil angre på å dekorere de grønne trærne. Henger som regel mange noter av noen verdi, så hele året forbli den største ikke rozminyuyuchy det.

 • Skiltene til nyttår 2015
   Broom - verge
 •  Spesiell oppmerksomhet i gamle dager brukte hjem sjarm - en sopelime. Vymitayuchy dem alt galt med husets eiere med rusk Shedding av krangler, sine egne onde tanker og onde ønskene til fremmede. Og hvert år broom nødvendigvis endret seg, ble kvitt det gamle og kjøpt nye dekorert med røde bånd og sette på kjøkkenet i hjørnet håndtaket ned og visp opp. I dag er dette ritualet ofte symbolsk.

 •  På den første dagen i det nye året i nød vann for vasking løp (eller gull smykker) og skyll med vann denne personen. Så lykke, vil helse være garantert av dette skiltet i det kommende året.

 •  Hvis du har til å vaske i morgen 1. januar ren snø, sykdom og problemer skal vike fra deg, ikke dokuchayuchy hele året.

 • Skiltene til nyttår 2015
   Nyttårs gaver
 •  Hvis du har til å møte den nye 2015 enn på sitt territorium, det kommer til å besøke, ikke poskupitsya gaver. Geit blahozhelatelna til generøse mennesker.

 •  Advarsel tegn på julen


  Skiltene til nyttår 2015
   Varselskilt
   Blå farge totem dyr av det kommende året - Goat eller Sheep - betyr fred og ro.
   Vær oppmerksom!
   Alle skiltene til nyttår 2015 og beordret forsiktighet ikke bare handlinger, men også mentalt.

 •  Hvis nyttår bord varm velkomst selskapet av familie eller venner, deretter klage, kjefte eller sverger ikke nødvendig i ethvert miljø - "zlyakavshy" så nyttår, risikerer du hans familie igjen uten forbønn av lykken.

 •  Du kan ikke vaske i det nye året, ta ut søppel - dermed kvitte seg med familiens velferd.

 •  Du kan ikke på den siste dagen i året, eller for å tilbakebetale penger lånt selv (note på kredittkort!) Hvis dette bør gjøres av det presserende behovet (et spørsmål om liv og helse), resepsjonen utestengt "fra hånd til hånd." Regninger kan bli satt på bordet, eller sende dem innpakket i papir eller konvolutt.

 •  Tom (eller lekk) lommer på nyåret - til fattigdom.

 •  Hvis nyttårsdag måtte gjøre det harde arbeidet, vil hele året jobbe uten hvile.

 •  Hvis ødelagte juledekorasjoner 31. desember varsle få uventet penger og plater eller kopper - et bryllup invitasjon, så pass pause briller, da dette skiltet truer familien skandale.

 •  Skilt for jenter


  Skiltene til nyttår 2015

 •  Nyttår pause antrekk - til lidenskapelig, minneverdig (men mulig) flyktig romanse!

 •  Strømmet vin? Tegn bebuder lidelse.

 •  Farget kjole? Ikke bekymre deg, er det - pengene. Men pass opp for sladder og misunnelse - de kan hindre en lykkelig tilfeldighet.

 •  Vær oppmerksom!
   Disse handlingene, selvfølgelig være tilfeldig, som overlegg dreper seg selv vil være fornuftig - de overraske.

   Med skilt for 2015 vil være en unik ett - en enorm formue venter dem som tilfeldigvis Avenue chiming klokke! Koner og lat geit, symbol, i dette tilfellet du obdaruye sin spesielle god fornøyelse!  
  Яндекс.Метрика