Kvinner tyrkiske navnDet er mange kallenavn, som kan misunne skjønnheten i andre nasjonaliteter. I Tyrkia, kvinner og til og med kalt ved navn. Selv om de brukes bare begynte i det XX århundre, dette var en felles arabisk nominell formel.
Opprinnelsen til kvinners navn i Tyrkia
Nesten alle av dem i Tyrkia - arabisk opprinnelse. Noen har assosiasjoner med den dagen i uken, en ferie da barnet ble født. For eksempel, Juma betyr "Friday".
Også populært blant tyrkiske barn knurrer ord koranichnoho opprinnelse, som kalles historiske personer:
Hatydzhe, Fatma.
Noen kommer fra navnene på geografi, klima, astronomiske navn. For eksempel betyr Güneş "sol", Hyun - "Day" Sheng - "happy måned," Yildirim - "Lightning".
Verdien av i Tyrkia
Nick er i stand til å fortelle mye om karakter og temperament av kvinner. Derfor er de fleste foreldre prøver å velge for sin datter den vakreste og veltalende. Tyrkerne er svært populære er de som minner menn sjarmen av orientalske kvinner, mellifluous og forvirret fantasi: Gyula betyr "pink moon" Lale - "tulipan". Det kan også symbolisere lukt, stemme, kjærlighet og andre abstrakte begreper.
Den blir ofte referert til som en kvinne i Tyrkia Altin, som betyr "gull", "gull". Jenta heter foreldrene, vokser seriøs, trofast og lydig. Hun er snill, alltid klar til å hjelpe.
Gian betyr "dyrebare", "favoritt". Disse jentene er alltid smilende og vennlig, noen ganger er de veldig strenge mot seg selv. I visse situasjoner, i stand til å insistere på sin egen måte.
Jente Djémila ("kjære"). Djémila er en kreativ person som kan oppnå betydelig fremgang i kunst og sport. Men veldig ofte Djémila er litt uvøren, derfor krever skikkelig korreksjon av hans personlighet.
Gul betyr "rose". Selv fra tidlig barndom, er Gul i rampelyset. Dette er ikke overraskende, fordi hun er intelligent og vakker. Men foreldre må betale mye oppmerksomhet til utdanning av hans datter, eller Gul kan bli veldig egoistisk.
I Tyrkia, foreldre lang tid å bestemme hva jeg skal kalle sin datter, fordi det påvirker ikke bare hennes karakter, men skjebnen.  
Hvordan lære å danse vakker jente og fyren på klubben? (+ Video)

 Innhold:
 •  Ikke setter pris på deg selv

 •  Individuelle danser

 •  Sammen moro

 •  Alkohol

 •  Finn venner som elsker å danse

 •  Video Tutorials

 • I dag kom de dagene av ulike show som "Dancing with the Stars" og flere mennesker drømmer til å lære å danse. Men mange fortsatt ikke kan starte på grunn av en intern frykt og stivhet. Folk flest ikke vet hvordan du gjør dette, tror at de ikke kan bevege seg rytmisk. Også de skammer seg over sin manglende evne til å danse årsaken latter i andre. Men i virkeligheten er det bare en psykologisk sperre. I virkeligheten er alle i stand til å lære - denne ideen du kan se i nasjoner katalogen dans. Så hva gjør folk som selv skaper denne blokken? Her er noen utprøvde metoder.
  Hvordan lære å danse vakker jente og fyren på klubben? (+ Video)

   Hvis du er negativt vurdere hånden din, vil du ikke jobbe a priori. Når du begynner å bevege til musikken, slik som hus, du umiddelbart begynne å vurdere deres bevegelser. "Jeg visste ikke, jeg gjorde ikke flytte," etc. Mange tror at hensikten med dans er veien å forlate det beste inntrykket til andre. Dette er en feil - spesielt personer dryґaty føtter for moro skyld. Så slutt selv anslå!
   Hovedformålet med dans - er å levere glede. Uansett hva du gjør, hvordan du flytter er det viktig å gjøre ting hyggelig.
  Ofte folk som begynner å lære bevegelsen, gjør det foran speilet. Og når de ser at deres bevegelser er klønete (som er normalt, fordi folk nettopp startet læring), straks avslutter det sysselsetting. I slike tilfeller UchyЭto Selv - uansett hvor du var engasjert - i ballsalen eller hjemme - ikke se på meg selv i speilet.
  Hvordan lære å danse vakker jente og fyren på klubben? (+ Video)

   Folk som ikke kan danse ofte redd for å gjøre det i par. De ønsker ikke å samarbeide så hvor dårlig de er i bevegelse. For de som tror det, har vi gode nyheter - nesten alle parter kan danse alene. Imidlertid hender det at under andre arrangementer, som bryllup, er det folk danse berserk med seg selv - folk som ikke kunne finne et par for dansen, stille nyte individuelt.
  Hvorfor noen elsker å danse alene? Dette spørsmålet har flere svar. Først når mannen selv, er han fullt fokus på deres ønsker og meg selv. Dobler dans gjør deg ta hensyn til partner, og i løpet av individuell kontroll bare sine dansetrinn og ikke tenke på noen andre. Dernest noen dans til folk som ikke føler deg komfortabel i par. Så her er de gode moro, ser på de samme personene, lære mye av nye bevegelser og bli mer trygg. De også danse hver for seg, når de ønsker provzaymodeystvovat med en gruppe dansere. Det blir ofte sagt at dans individuelt, faktisk en person samhandler med en stor gruppe. Så individuelle danser - dette er et godt første skritt for de som virkelig ønsker å lære å tenne.
  Hvordan lære å danse vakker jente og fyren på klubben? (+ Video)

  Du kan spørre, hvor godt ha det gøy på festen? Samtidig ideelt - det gå for den med sine venner, og begge kjønn. Når din side du vet, har du tillit. De fleste er redd for å invitere en fremmed til å danse. Derfor er disse menneskene ofte gå med venner å ikke føle ubehag fra å måtte invitere andre mennesker danse. Selvfølgelig, ville den ideelle situasjonen være hvis gruppen er blandet, dvs. det inkluderer folk av begge kjønn. På diskoteker kan ofte se grupper eller jenter, eller gutter som sitter alene og redd for å komme ut av frykt for en annen etasje. Så hvis du kommer til en fest med venner av det motsatte kjønn, så i hvert fall har du bestemt deg for problemet.
  Hvordan lære å danse vakker jente og fyren på klubben? (+ Video)

  En av de beste måtene å slappe av og overvinne den psykologiske barrieren av dans - det et glass vin eller øl krus. Dette vil hjelpe kroppen din flytter bedre, og du vil ikke bli til skamme. Selvfølgelig, vi mener ikke å bli full. Ett glass vin ville være tilstrekkelig. Men alle vet at alkohol gir mot, så hvis du ikke drikker, kan alkohol markedsføre dansetrening.
  Hvordan lære å danse vakker jente og fyren på klubben? (+ Video)

   Noen mennesker begynner å danse gjennom andreSom selv prøvde å overvinne frykten for dans, og deres erfaring med dette. Nå er de beveger seg godt og prøve å hjelpe andre. Disse venner er invitert til ulike aktører og lære dem grunnleggende bevegelsene. Derfor bør du finne disse venner hjemme, kan de hjelpe deg.
  En måte å overvinne frykten er oppfatningen av dans som et nødvendig tiltak for å videre kommunikasjon. Når musikken er ikke for høyt skuespill, mens dans kan snakke om ulike emner. Du spør hvem? Det er bedre du vet på forhånd kan komme opp med om. Du kan be din partner der, som oppdaget denne klubben som har lært å danse, hva mange durhoe.

   Video Tutorials
  RidningNyttig og interessant informasjon for unge gutter i hestesporten. Fordelene med hestesport.
  Ridningdukket opp i antikken, da rytterne konkurrerte i fart, smidighet og mot.
  Selv da var han medlem av de olympiske idretter og kjente ryttere anses makedonske Alexander, matematikeren Pythagoras, Julius Cæsar og andre.
  Ridning komplisert av det faktum at konkurransen blir klar til å ikke bare rytteren som bør være i god fysisk form, men han er også nødvendig for å forberede hesten sin. Trening og hest omsorg forbruker mye tid, men hvor mye glede og lykke bringer en elev som lærte å utføre kommandoer til sin herre.
  Har ridning dress de som elsker dyr, spesielt hester i arbeid som krevde egenskaper som ansvar og utholdenhet. Faktisk, i dette tilfellet hesten - det er din venn, trofast partner og oppnå gode resultater kan du bare hvis du helt forstår hverandre og fungere som ett.
  ➣ Ved resolusjon av Peter I i 1722 i kavaleriet ble involvert i idrett, og den første store turneringen, som ble holdt i 1766, var et praktfullt skue, som består av paraden, riding krøllete, ulike konkurranser og øvelser.
  Det skal også bemerkes at det er forskjellige typer av ride konkurranse. La oss alle i orden.
  Hopping- Equestrian konkurranse, en del av det olympiske programmet. Ryttere bytter reiser på en flat plattform og bør så snart som mulig å gå den distansen, som inneholder ca 18 forskjellige hindringer (gjerder, steinvegger, vannhindre, etc.). Dermed bevegelsen av hest og rytter følger nøye med dommerne, fikse feil og feil. Vinneren er den deltakeren som har hest raskest vinne avstand og gjort de minst feil.
  Crossvanligvis finner sted i skogen der det er nødvendig for å overvinne naturlige hindringer og være i stand til å målrette områder.
  Trikset ridinger et ride konkurranse der rytter må utføre kompleks øvelse. Dzhyhitivkoyu kjente folkene i Kaukasus, Sentral-Asia og de innfødte Don.
  Ridning kurs refererer til dyre og ikke alltid tilgjengelige sport, fordi ikke alle har råd til en fullblods hest med en god stamtavle og studere i hesteskole, fordi ellers disse ferdighetene ikke kan skaffes.
  Antrekk og opplæring i hesteskole - okkupasjon er svært kostbart, kan det råd til ikke alt, så tilnærming til business ansvarlig og seriøst.
  Hestesport - en sport for de som er tiltrukket av skjønnhet og ynde av hester var ønsket all min fritid på å gi eleven, forbedre din kropp og sjel å bli ansvarlig og pålitelig person.  
  Яндекс.Метрика