Lera Kudryavtseva Hvorfor skilt og Sergey Lazarev?Lera Kudryavtseva Hvorfor skilt og Sergey Lazarev? Hvor oppriktig var forholdet? - Mediene er aktivt kommenterer hvert steg på stjerneparet, så fans raskt finne nyheter om de personlige livene til sine idoler. Tangled skjuler mange hemmeligheter skjult av stillhet Kudryavtseva og Lazarev. Hva vet vi om dem?
Relasjoner Lera og Sergey
Roman Lazarev var Kudryavtseva og mange overraskelser. Sergey for så mye som 12 år yngre enn sin utkårede. Denne aldersforskjellen synes enorm kløft å bygge et virkelig sterkt forhold. Men paret har vært sammen lenge. Til tross for vedvarende rykter om at Kudryavtseva skilt Lazarev, fortsatte forholdet deres hell 2009-2012.
Artister trygt møttes på stjernetitting, hvilte på hav, deltar ulike arrangementer. Noen ganger lot seg vises separat. I 2012 fans feiret uttrykk for koketteri ved Lera Twitter til hockey-spiller Alexander Radulovu. Det var nok til å gjentatte ganger gå Kudryavtseva fest uten en kjær, deretter steg til en ny bølge av sladder.
Midt i å diskutere hvorfor Lera Kudryavtseva skilt og Sergei Lazarev, paret gikk på en felles tur til de historiske stedene i USA. Informasjon på blogger hver artist utryddet alle rykter. Den omfattende program av den amerikanske ferie inkludert Celine Dion konsert glede, turer til ulike utflukter og til og med felles besøk erotisk vis.
Bilder av Grand Canyon i bloggkommentarer samlet mange lojale fans. TV-programleder la slip de store fristelser rundt hans ønske om å øke antall fast food i kostholdet. Singer lov til å trekke seg på kamera med et glass whisky og cola, og bemerker sine fantastiske små familievaner.
Besøker Vegas møte uventet utsmykket med ... Philip Kirkorov. Kunstnerne besluttet at det var en utmerket mulighet for videre felles middag og en tur til butikken.
Ved utgangen av februar 2012 Lera og Sergey på ferie i USA. I deres dagers program tidvis fikk gym. Men mesteparten av tiden utføres i fullstendig avslapning og full glede av organisert rekreasjon. I ferie inkluderte en tur til Miami, der paret oppførte seg som familie, snakket mye, utgitt vitser, spiste sammen og delte seng.
Fordi Lera Kudryavtseva og deretter Lazarev skilt?
Felles vinterferie kort roet årvåkenhet fans. I sommer, som et lyn fra klar himmel hørtes avskjed melding Lazarev og Kudryavtseva. På musikkfestival i Jurmala paret ledet åpningsseremonien, og i tilfelle oppsigelse utstedt et tettere forhold.
Initiativtaker til skilsmisse selv var Lera. Mens forholdet var gjest karakter, alt ordnet. Men med alderen, begynte å komme til å forstå at det er på tide å endre sine verdier. I forgrunnen ønsker å bygge sterke familieforhold. Beklager, men Sergei ikke v'yazavsya rollen fremtidige ektemann.
Crazy rytme av økt følsomhet Kudryavtseva. TV-programleder startet veldig nervøst reagere på handlinger og ord Sergei, og deretter helt kommet til tro utryddelse følelser. Gitt nivå av deres forhold, føres separasjon i en ganske rolig måte. Paret satte seg på "forhandlinger" og diskuterte situasjonen.
Lera kaller Sergei perfeksjonist. Hans sterk beundring arbeid innebærer ikke en endring i hans personlige liv. Du kan bygge en familie når den første og andre plass i karrieren? I tillegg kunne kjøling følelser neppe være et godt grunnlag av familiebånd. Singer nøye vurdert ord av sin elskede, og ga uttrykk for at han er klar til å ta en beslutning Lera. De ble enige om å ringe minst en gang etter å bryte opp og prøve å opprettholde gode relasjoner i fremtiden.
I 2012 Kudryavtseva forsiktig å snakke om sin nye forhold, gjemmer seg til siste roman av klubben SKA-spissen Igor Makarov. Men i 2013, begynte aktive forberedelser til bryllup og måtte tåle en kryssild av nasjonal diskusjon av hendelsen. Forskjellen mellom ektefeller på 16 spente mange fans at en at den andre. Som videreutvikle forholdet deres - er ukjent. Sergey sa i sosiale nettverk, det tid for Leroux, som klarte å finne en kamp for "ekte mann" ...  
Hvorfor sammen med dødsfallet til en mann stoppe klokka?For enkelte, ingen vet hvorfor, sammen med dødsfallet til en mann stoppe klokken. En rekke studier på dette emnet, og ikke gi et eksakt svar om årsakene til dette forholdet. Kan så tett avhengige av hverandre levende organismer og mekanisk? På dette punktet, er det flere antagelser. Alle bestemmer for seg selv hvilken av teoriene fortjener mer oppmerksomhet og tillit.
Hvorfor, når en person dør, hans stoppeklokke:
1. Normal tilfeldighet.
Pragmatikere ser ikke noe rart i det faktum at enhver mekanisme gang brutt. Hvis du er i alle fall av feil søkte "tegn fra oven", det sannsynligvis ikke ville ha gått så langt fremgang. I timene kan bare sitte batteri eller slutten mill. Kamp slutt død ofte - en vanlig ulykke, som ikke bør ta hensyn. Hvis et slikt mønster gjentas stadig, stoppet verden samlet mange timer.
Dessuten er det tilfeller av kunstig bringe disse to hendelsene (stoppe klokken og død av eier). Få av de 100% sikkerhet kan angi nøyaktig tidspunkt for død person, så det er ofte tvetydige holdninger til ødelagte timer. De fleste av ryktene blir overført på 'venn sa, "og ikke" som om det var med min fetter. "
2. Mekaniske skader forståelig fra et praktisk synspunkt.
Eksperter kriminologi enkelt svar på spørsmålet hvorfor, sammen med dødsfallet til en mann stoppe klokken. I tilfelle av et voldelig angrep hver prøver oboronytysya instinktivt skjule viktig deler av kroppen med hendene. Det første skuddet er ganske vanlig å håndleddet, hvor det er plassert på klokkelenken. Mekaniske skader får dem til å stoppe. Faktisk tallene på klokken indikerer begynnelsen på et angrep.
Og denne verdien ikke snakker om det nøyaktige tidspunktet for dødsfallet. Hva kan vi si om tilfeller av hjerteinfarkt eller slag, så er det også om virkningen på mekaniske klokker. Angrepet kommer alltid uventet og faller ledsaget av skade på delikat mekanisme. Så det er tider når manuell klokke stoppet, men mannen ble reddet. Det er ikke en mystisk oppstandelse, og den raske responsen dyktig omsorg.
3. Patologisk uflaks.
Det er folk som alltid uheldig med visse ting. Noen godt vet hva deja vu fordi innse det nesten hver dag. Andre klager over problemer med elektronikken. Andre lider evig ødelagte timer. Kanskje det hele i de indre frykt for mannen. Projeksjonen av latent spenning fører til feil valg av enkelte husholdningsartikler.
Ikke glem om en time forskrifter. Hvis du kjøper et normalt mønster, er det noe rart sin tiende skader etter et forsøk på hånden eller bli våt mens oppvasken? Selv meget gode støtsikre og vanntette elektroniske klokker ikke tolerere langvarig kontakt med et kjøleskap eller TV. Så det vil ikke holde sine klokker på enheter med en sterk elektromagnetisk felt - en sikker vei til fiasko fungerende mekanisme.
Disse tingene sjelden tiltrekke seg oppmerksomheten til utenfor inntil saken klart gjelder noe alvorlig. For eksempel, en persons død. Deretter stoppet klokken begynner å virke noe overnaturlig. Selv om det hele i elementær uflaks med klokken i en bestemt eier.
4. konfigurere elektronisk mekanisme.
Elektriske klokker avhenger av menneskelige elektromagnetisk felt. Et lignende fenomen er ikke fullt ut forstått, men vi kan snakke om en liten effekt på den levende organismen sjelløse mekanisme. Faktisk klokken alltid føler påvirkning av mannen, så se sin elektromagnetiske feltet som en del av den elektriske kretsen.
Det overskytende energien lagres i urverk, som fungerer som en jording for sin eier. Over tid kan du legge merke til en liten avvik i verdien av klokken. Ja, veldig aktive mennesker akselerere bevegelsen av livet, fordi deres klokke fremover standard. I sakte, tvert imot, en klokke ofte henger.
Dette er logisk teori forklarer hvorfor død mann stoppe klokken. Fjerning av "carrier" fører til en kraftig avslutning "sminke" elektrisk bio. I noen tilfeller, noe som fører til frigjøring av energi, for brudd timer.
5. kollapset mystiske forholdet.
Tilhengere av paranormal snakk om en sterk sammenheng mellom energo noen mennesker i timevis. Hvorfor ikke alle klokker stanse behandling med dødsfallet til eieren? Hemmeligheten er at bare en liten prosentandel (7%) kan etablere et slikt nært forhold til tidslinjen. Klokken er en slags guide.
Hva om de tillater omvendt skru klokken tilbake? Denne muligheten begeistrer sinnene i århundrer. Bare en sterk makt kan ikke bare effektivt administrere tid, men hindre hans fremgang på tidspunktet for dødsfallet. Så se - mekanisme etablert for overgangen fra den mystiske verden av å leve i dødsriket.
Du kan drepe en mann med klokken din?
Hvis du tror på et nært forhold mellom mann og hans timer, reiser dette et nytt spørsmål: "Er det mulig å forkorte livet av timer? ". Ja, du kan drepe noen timer. Det er vanskelig å holde seg i live hvis hodet faller en stor eske med gamle tre klokke. Har sterke kjede lomme mekanisme vendinger rundt halsen hans. Eller skarpe glass som dekker oppringt en gang, en viktig arterie kutt. Men slike scenarier - den største sjeldenhet. Og det er ikke noe mystisk. En slik død kan ikke tilskrives bare til klokken.
En enkel stoppeklokke vil bare ta hensyn til drivmekanismen, ikke et signal for å starte forberedelsene til begravelsen. Skifter batteri rullehjul fabrikk eller verksted besøker levetiden til denne ekstraordinære enheten.  
Hvorfor ikke redusere graden?Mange er interessert i ærlighet av visse påstander og oppfatninger. Noen av dem er basert på vitenskapelige fakta, andre - på spekulasjoner og antagelser. Kan sove føtter til døren, hvorfor ikke spise med kniv, hvorfor ikke gi klokken, kan du redusere graden av alkohol? La oss vurdere den siste setningen, og synes det er en unnskyldning. Følgelig reduksjon og skade grad: sannhet eller fiksjon?
Sannsynligvis alle minst en gang i livet møtt med påstanden om at når man drikker alkohol ikke er anbefalt å redusere graden, eller med andre ord, du kan ikke drikke brennevin etter svakere.
Og enda mer - mange fra erfaring lagt merke til at konsekvensene av redusert grad negativ innvirkning på helse - en følelse av kvalme, svimmelhet, og i morgen kan du få en sterk bakrus. Men er dette utsagnet sant? I noen tilfeller kan du blande alkohol samtidig som man reduserer grad, og som ikke kan? Hvordan å drikke alkoholholdige drikker?
Prinsipper for grad
Bruken av alkoholholdige drikkevarer i enhver form og konsistens skaper sterk belastning til kroppen. Beskytte mot utseendet stress patogenesen designet spesiell gruppe reseptorer som reagerer på fremveksten av etanol i blodet. Hovedformålet med disse oppskriftene er å overføre signaler kroppen som begynner å inkludere sikringstiltak motstridende rus og stress.
Prosessen med langvarig bruk av alkohol presser gradvis aktiviteten av reseptorer og deres følsomhet er betydelig redusert. Innføring av sterke drikkevarer som inneholder høy grad av alkohol er i stand til å initiere ytelses reseptorer, mens drikkevarer med lavere alkoholinnhold til å forbli uoppdaget legeme.
Dermed gjør kroppen ikke hindre flyten av alkohol i kroppen hans og beskyttende barrierer koblet fra hva som skjer og dens påfølgende beruselse.
Vi kan si at dette er bare en forklaring på hvorfor du ikke kan redusere graden. Men prosessen med å heve eller senke en grad bare påvirker graden av forgiftning og hastigheten på utbruddet av rus, men den siste faktoren som vil avgjøre den generelle helse er antall drikker alkohol.
Utenlandsk praksis
Siden begynnelsen av 90-tallet nasjonal landet kom en annen nymotens fenomen som ikke har gått upåaktet hen, og stakk fortsatt blomstrende - er å lage cocktailer og blanding. I dette tilfellet, kan du be en legitim spørsmål: hvorfor kan ikke redusere graden og alkohol mix, men cocktailer er laget med to, tre eller fire forskjellige alkoholholdige drikker?
I mange land er det en tradisjon for å lage cocktailer, som er blandet i et utvalg av alkoholholdige drikkevarer med forskjellig styrke. Folk som drikker, føler ikke svekkelse av helsen og ikke opplever en bakrus. Alt dette er mulig fordi det for fremstilling av "blandingen" av forskjellig opprinnelse benyttes alkohol:
Drue alkohol. Disse inkluderer musserende vin, vanlig vin, cognac, port, armagnac og andre drikker;
Korn alkohol. For å inkludere denne typen brennevin, for eksempel vodka, whisky, gin, etc.
Alkohol, som er fremstilt fra sukkerrør eller ved fermentering. Disse inkluderer tequila, rum, Sambuca.
Vanligvis, i løpet av festen populære alkoholholdige drikkevarer og cocktailer, hvor alkohol er bare en bestemt gruppe. Hvis lavere grad innen samme konsern, kan de alvorlige konsekvensene ikke vises mens hvis forskjellig blanding alkohol og dermed redusere graden (f.eks gin etter å ha drukket champagne), så i morgen kan du få en alvorlig hodepine og bakrus . Men det er - bare én versjon, du kan eller ikke kan være lavere grad.
Forskningsresultater: hvorfor ikke redusere graden av alkohol?
Toksikologi og narcologists fortsatt ikke kan komme til en enighet om hvorvidt det er mulig å redusere graden og hvordan det kan påvirke mennesker. Det er et bredt spekter av synspunkter på muligheten for å redusere graden, fra kategoriske forbud og slutter påstår at det er en myte og feiling (med andre ord, kan den grad bli redusert, men nøye).
Det bør huske at den viktigste årsaken til sykdom og fremveksten av en bakrus er ikke hvorvidt redusert eller økt grad av alkohol, og den totale dosen av alkohol drukket og hvor lenge det forbrukes.
Imidlertid har mange biokjemiske og toksikologisk undersøkelse kunnet vise at å senke graden av alkohol virkelig påvirker mer negativt enn vanlig blanding eller bruk av store doser.
Det har blitt bevist at i mottak av svakere humør etter sterkere på grunn av den tilgjengelige funksjoner kroppens stoffskifte og biologisk transformasjon væsker, en intensiv dannelse og spredning av giftige nedbrytningsprodukter av alkohol. Således, på grunn av reduksjon i graden av alkohol er raskere rus.
Men det er nødvendig å ta hensyn til de ytterligere mekanismer som forbedrer prosessen for forgiftning. Spesielt hurtig og farlig rus oppstår mens du tar hazosoderzhaschyh alkohol etter en hard brennevin.
Karbondioksid som finnes i det glitrende drikker, betydelig raskere absorpsjon av alkohol i blodet, men på bakgrunn av allerede vedtatte antall sterk alkohol nivå av etanol i blodet stiger raskt, noe som negativt påvirker kroppen.
Hvordan å drikke alkohol?
Vurdere de grunnleggende reglene for å unngå uønskede effekter når alkohol:
For å unngå uønskede effekter som ikke er anbefalt å endre hvilke typer alkohol og sin mastergrad. I et slikt tilfelle vil det være et spørsmål om hvorvidt du kan heve eller lavere grad.
Før festen er det tilrådelig å forberede kroppen til å bruke store mengder alkohol - du trenger å drikke litt, så det vil være en ekstra barriere for å beskytte kroppen.
Hvis du bare vil ha en god tid, ikke en drink, er det ikke anbefalt å blande glitrende drikke med en annen type alkohol.  
Яндекс.Метрика