Liste over personlige ferdigheter for fremtidig karriere vekst og utvikling yernoho

Av og til din personlige faglig utvikling plan manifestert i fastlåst situasjon. Ofte dette skjer når du mister jobben eller tvunget til å trekke seg fra ulike objektive og subjektive grunner. Hvis ditt yrke rase for jobber veldig intense og mettet arbeidsmarked, er det mulig at du blir nødt til å endre eller utvikle sine karrierer å tenke på å jobbe i et annet felt.
Liste over personlige ferdigheter for fremtidig karriere vekst og utvikling yernoho
 Hvis det er ubehagelig hendelse har skjedd, samle krefter og slide "inventar" av sine ferdigheter og evner. Med andre ord, blir en detaljert liste. Dette vil hjelpe deg å vurdere og analysere sine styrker og svakheter for å finne arealet av deres videre bruk. Så, før du listen din enkle argumenter for og imot. På noen måter kan det ligne en normal CV, men minst vil du få informasjon om at du har tatt riktig forestille seg.
 •  Utdanning. Liste opp alle dine vitnemål, sertifikater, opplæring og videre (fortsatt) utdanning. Gjør din utdanning på universitet / universiteter og andre kurs, kurs og seminarer. Lage en komplett liste over din "utdanning kvote". Nå analysere akkumulert erfaring og områder der du jobber eller som er kjente. For eksempel, tror du som kan administrere en restaurant fordi du har en eiendel er vedtatt en rekke seminarer eller opplæring innen menneskelige ressurser. Dette kan være en ny versjon av din karriere.

 •  Erfaring. Registrere all din arbeidserfaring i ulike stillinger i ulike selskaper liste de viktigste arbeidsoppgaver og de aktiviteter som du er spesielt vellykket. For eksempel, hvis de fleste av dine innlegg har vært okkupert i byggebransjen, tenk på hvordan du skal flytte til interiør og design arbeid. Utvid ditt arbeidsfelt. Analysere sine tilbøyeligheter og preferanser, søke etter din egen "smak".

 •  Frivillig arbeid, hobbyer og interesser. Tenk på din erfaring i de områdene der du allerede har visse ferdigheter. For eksempel ved universitetet du var leder for gruppen eller reise redaktør for studentavisen, og du er selv i denne blomstrende. Så hvorfor ikke tenke på fremtidig karriere i disse feltene. Hva hvis du nyte på ferie stikksag skjære eller brodere mønster? Hvem vet, kanskje dette er ditt sanne kall.

 •  Tekniske ferdigheter og arbeid på utstyr. Nå liste alt utstyr som du er i stand til å arbeide; spesielt hvis du plutselig er enda spesiell opplæring eller ferdigheter som du ikke har brukt. Du vet hvordan du arbeider med trebearbeidingsverktøy, noen dataprogrammer? Eller du skinke? Tro meg, for livet mitt kan du kjøpe mye erfaring, bare kunne bruke den riktig. Spill deg selv for hva du eier (utstyr, verktøy) og hvor lenge du har jobbet med dem, selv om det bare som en hobby.

 •  De mål eller drømmer. Til slutt, skrive ned alt du ønsker eller ønsket å gjøre. Dette kan omfatte alle dine urealiserte ønsker og eventuelle ytterligere tiltak på dette området. For eksempel ønsket om å: copywriting, journalistikk, redigering. Ønsket om å opptre på scenen: teatermiljøet, amatør eller profesjonell teater. Ønsket om å være speaker: sosialt arbeid, sosiale aktiviteter, politikk. Når du har identifisert dine prioriteringer, kanskje du bør delta på kurs eller workshops i dette området.

 • Tappe inn i seg selv, realisere sitt potensial som ligger på overflaten og skjult. Prøv å planlegge å oppnå sine personlige mål. Når en person er forpliktet til noe eller noe er ivrige muligheter må slå ham ut døren. Så gjør deg klar til å åpne døren til fremtiden med tillit.  
  Vera Cold: en, men Jan flamme lidenskap

  Vera Cold, Queen of Russian kino av forrige århundre, tilskrevet mange lidenskapelige og ivrige romaner. Men det var ikke slik. Faktisk, Vera var veldig stille og beskjeden jente, og hans hjerte en gang og hun ga en enkelt mann.
  Vera Levchenko - fremtidig stjerne av russisk kino Cold Vera, fra en tidlig alder hun elsket å lese eventyr romaner. Hun levende forestilt meg hvor modige kapteiner sank piratskip landet på eksotiske øyer og gikk på leting etter skatten. I slike tider har hun gjentatte ganger forsøkt å forestille meg hvordan det må være helten i romanen, romantisk, ordspill, optimistisk sjel deretter dempet applaus av boken og sukket trist, tenker at dette er usannsynlig det heldig
   Og det umiddelbart gjenkjenne
  I et annet kvartal nybegynner Moskva advokat vert Vladimir Cold sine første besøkende. Selv om, ifølge hans far Gregory Kravchuk, ble den unge mannen engasjert i en alvorlig og viktig, han noen ganger svevende i skyene. Han snakket entusiastisk om poeten Nikolai Gumilev trendy og oppriktig trodde at bare ønsket om å ofre for andres lykke kan redde korrupt verden. Fond av ridderne av det runde bord av King Arthur, som for damene hjerter alene kunne kjempe hele hæren. Og nå, tenkte den unge mannen, grunne karakterer, høy følelse av unge mennesker ikke føre til noe annet enn å smile. Ekteskapet er ikke lenger en stor forening av to kjærlige hjerter, men bare en kontrakt for samboerskap. I dette tilfellet, sa hans sønn Gregory Kravchuk, båtførere bo for livet. Men VoIodja trygg på at din kjærlighet vet umiddelbart og vil passere.
   Tid til å elske
  Våren 1910 inviterte en venn Vladimir til skoleball i videregående skole, uteksaminert Vera Levchenko. I festlig hall Vladimir gikk kaldt med et kjedelig utseende. Så seg rundt og øynene hans møtte den grå-grønne øyne brunette lav. Vladimir og Vera sirklet i en vals. Kanskje de ønsket å si så mye til hverandre, men for hele dansen de ytret et ord. For elskere snakker glitrende med lykke øyne. Musikk over, men de kunne bare ikke forlate. Tre til side, snakket de, viste det seg at de har overraskende mye til felles. Lytte VoIodja, fanget Vera meg i å tenke at dette entusiastisk ung mann - hennes skjebne.
  De ble enige om å møtes igjen. På den tiden Moskva ungdom ble tatt til fange i hopetall kino fordi din ridder på tilbud for å se filmen, hun ble fort enige om. Hva er så nær virket enkle scener bilder romantiske Valentine hjerter! Vera klemte hånden hans og satt VoIodja ikke voruhnuvshys hele økten.
  Når Faith var sytten, spilte de bryllupet og flyttet inn i et romslig hus i New Basman, 28. Her Cold var datter av Eugene. Fødsler var veldig tung, og legene utestengt Vera fortsette å få barn. Men paret ikke ønsker å akseptere det faktum at de vil ha bare ett barn, og et år senere sin familie beriket babyen Nonna administrator.
   Living on Kjærlighet
  Deretter, etter hvert som tiden sto stille, ble til stein av sorg, i 1914, løytnant Vladimir Cold tildelt den femte hæren på vestfronten, kysset sin kone, klemte døtre anstrengt smil og lovet å komme tilbake, gikk til krig. Huset foreldreløse - så det virket Faith. Barn, hennes eneste trøst, ikke for lysnet ensomhet. Det stadig plaget av mareritt.
  Ikke lenger i stand til å sitte stille og yzvodytsya deprimerende tanker, Faith gikk til filmen studio. Hun har flere års drømme om en film, men kunne ikke forestille seg at hennes fantastiske talent og ekstraordinære utseende til å betale oppmerksomhet og setter pris på verdsatt. Noen bit deler - og hun var hovedpersonen. Hennes drøm gikk i oppfyllelse! Men gleden av anerkjennelse, slik plutselig og høyt, tmyanila henhold dreven belastning følelser for sin mann.
  Siden krigen begynte Vera hatet samtaler på døren. Grøsset, åpnet nesten umiddelbart, da dette kan redde den fra katastrofe. Det hjalp ikke: en av dagene i august 1915 postbud brakt den triste nyheten. I et brev til en regjering rapportert at løytnant Vladimir Cold, tildelt for tapperhet St. George gylne sverd, alvorlig såret i kampene i nærheten av Warszawa og fraktet til sykehus bak.
  Tro gjentatte ganger lese meldingen og kan ikke godta hva som skjedde besvimt. Da han kom til seg selv, smilte han dessverre, husker det første møtet med VoIodja, og hennes hjerte fylt følelse av uendelig lykke. Hun tenkte ikke noe uopprettelig har skjedd, han er ikke død, ikke mangler, så det kan finne og redde ham.
  Men stjernen i russisk kino Cold Faith, som er elsket av publikum filmer som "The Song of Triumphant Love" og "Flame Skies" kaster arbeid og dro til bakre sykehuset. Å si at veien for mannen var et mareritt - å si ingenting. Det ble fulgt av smuss, uvitenhet, lidelse fremmede som impregnert sjelen, styrke sin egen smerte. Men det er bare ingenting i forhold til hennes kjærlighet til sin mann - som hun hjalp henne å overleve.
  Hun fant henne VoIodja - ekte, men for levende. Legen sa, ta blikket: "Vi tror disse sårede dårlig Vel, dag to - og alt Og løytnant Cold måte er i live Han sier det som om du hjelper ham mentalt popravlyatysya Men ideen har ennå ikke lært å behandle...." "Kanskje Du vet ikke alt, doktor, "- sa Vera.
  For mange uker ammet hun eide og andre såret, var en omsorgsfull sykepleier, sykepleier, lærer. Hva mental og fysisk styrke er nødvendig - ikke passere, men takket være innsatsen til dødelige sår på kroppen av en mann var inhalerer. Vladimir fortsatt ikke kunne gå, men rushed hjem. Og Faith, vыhlopotav for mannen stolen på dovezla oversatte den til Moskva.
   Han gikk bak henne
  Etter hjemkomsten til Moskva med hodet av Faith går på jobb: uten er det umulig å forestille seg en russisk film. Den ene etter den andre er en film med hennes deltakelse: ". Peisen" "Mirage", "liv for liv", Hun febrilsk jobber som redd ikke tid
  Vinteren 1919 Cold Faith var på settet i Odessa. Mens det raste "spanskesyken" (en spesiell form for influensa), men fortsatte å jobbe kinohrupa. Etter å snakke til publikum i en overfylt og dårlig oppvarmet rom stablet sykdom og skuespiller. Hun bor kjemper de beste legene, men de kunne ikke slå influensa, som også kledde lungebetennelse. Frosty søndag 16 februar på verandaen på huset hvor falmet skuespiller gikk professor Uskov. En stor folkemengde som plikt under hennes vinduer beroliget. Legen slo ut med hånden og gråt bittert: hjerte 26-åringen Vera Cold sluttet å slå.
  Hun spilte hovedrollen i filmen bare fire år, men i løpet av denne korte perioden på skjermene ut mer enn 40 filmer med hennes deltakelse. Før vi fikk bare fem av dem, eller snarere seks, den siste - skyting hennes begravelse. Vladimir har ikke restituert etter dødsfallet til hans kone, er ikke ut av rommet, zahovaryvalsya. Og en gang sov med et rolig smil og ikke våkne opp. Han overlevde tro bare to måneder. Ifølge leger, døde han av tyfoidfeber. Du kan ikke skrive en historie av sykdommen, døde han av kjedsomhet  
  Яндекс.Метрика