Lykke er helse

 Til dags dato er det ingen universelt akseptert definisjon av "helse", er det over 200 definisjoner av kategoriene. Etter min mening, den mest konsise, forståelig og tilgjengelig er tilstrekkelig definisjon av Verdens helseorganisasjon (WHO), som sier at "helse" - en tilstand av fullstendig fysisk, mental og sosial velvære og ikke bare fravær av sykdom eller fysisk defekter.
 Tilsvarende er det ingen universelt akseptert definisjon av "lykke", definerer hver sin måte, basert på personlige subjektive verdier. Min personlige definisjon er denne: Lykke - er helse i alle dens aspekter: fysisk, psykisk og sotsialnomu.U vår artikkel "Lykke - det er helse", vil du lære: hvordan lykke påvirker helse. Nå la oss se på alle komponenter og finne ut hva som bør være og hva vi mangler for lykke. La oss starte med den fysiske delen. Gjenopprette og opprettholde orden i fysisk helse kan og bør være. Legene sier at det ikke er helt friske mennesker er nedoobstezheni. Derfor bør du:
 godt å passere fagprøve og diagnostisering av sykdommer og sykdomstilstander (Jeg mener ikke "datamaskin diagnostikk" og såkalte "behandling" Kosttilskudd bestemt selskap - det er bare business). Dette vi vanligvis ikke har tid og penger (nå er ikke gratis), men du kan gå minst en delvis undersøkelse av organer og systemer som har du problemer som det er klager, ta hensyn til kroniske sykdommer; finne en god spesialist, som du vil bli behandlet og observert (jeg valgte en lege som foretrekker naturlige produkter fra planter); kurere sine plager, og bare fortsette å holde kroppen i riktig form; ta hensyn til mat. Det må være rasjonelle, som er komplett, møte dine behov. Krav til natur (unngå «skadelige» produkter som for eksempel ulike syntetiske krydder, majones, yoghurt, chips, brus med fargestoffer, pølse, semi, etc.). Ta vare på tilstrekkelig fysisk aktivitet: mer gå til fots i stedet for offentlig transport, trening, ofte puste frisk luft, tilbringe fritiden i naturen, ikke foran TV. 
 Nå la oss snakke om den psykiske og sosiale helse. Mennesket lever av andre, og for å unngå påvirkning av andre ikke kan. Men jeg vil si at verden er ikke dårlig eller bra - han er, slik vi oppfatter.
 For å starte, kan du prøve å lære å se den vakre siden av livet ditt. Tenk på at mange ikke har det du har (helse, familie, arbeid, og så videre. F.), og nyte alt som du har.
 Energi vapyrы - (ja, det er et ubestridelig faktum at de eksisterer), fordi kommunikasjon med dem, mye mindre strid, konflikt, skade for deg. For meg selv jeg vet hvor vanskelig, om menneske-vampyr gjør din kollega, og det er ingen måte å unngå kommunikasjon med ham, ikke kaste bort arbeid på grunn av dette så prøve å finne ut deres strategi og taktikk av oppførselen til en slik person. I noe tilfelle ikke krangle med ham. Silent eller verbalt enig med alt, og lage sin egen måte, vise din ro og likegyldighet svaret på alle hans "flisespikkeri". Ikke fall for konflikten på en hvilken som helst påskudd. Ta et beroligende middel (f.eks vendelrot) før samspill med det og husker bare din tålmodighet vil overvinne alt. Dermed vil vampyr ikke mottar negativ energi, som han spiser, og snart vil du ikke lenger få (Finn andre svakere ofre). Tro meg, det hjelper, jeg har en lignende opplevelse.
 Denne beroligende, oppløftende. Gjør fint til deg selv og til andre. Behandle folk slik du vil at de skal behandle deg. Selvfølgelig, "gode blir straffet", men det er gode mennesker som vil fortelle deg nødvendigvis bra for din gode. Lær å elske deg selv. Gjør hva du liker (uten å krenke andres rettigheter). Start dagen med et smil - et smil i speilet og fortelle deg det beste og suksess at dere alle vil være i orden. Den aktuelle dagen, vil humøret i stor grad avhenge av hvordan du startet som konfigurert selv; kle slik du liker det, hvor komfortabel du vil og ikke som andre.
 Prøv å betale mindre oppmerksomhet til carping og kritikk av andre. Ikke ta alle, som alle er umulig, så hvorfor ta krenkelser og tilbringe nervene (og derfor, helse). Konsentrere dine styrker for å oppnå sine mål. Bestem selv kjetting og meningen med livet. Leve for ham, å gi opp noe annet, fordi vi må være i stand til å ofre noe og. Prøv å gjøre disse enkle tipsene, og de er sikker på å hjelpe.  
Hvordan å bestemme menneskets natur ved fødsel?
 Antall fødselsdato er under en viss menneskelige egenskaper, avslører den unike essensen. Antallet permanent fødsel, dets vibrasjoner er stadig i livet.
 Hvordan å bestemme menneskets natur ved fødsel? Det er veldig enkelt å gjøre, du legger sammen alle tallene på fødselsdato og sluttresultatet for tolkningen av testnumre. For eksempel en person ble født 30. mars 1976 består det av tall uten nuller: 3 + 3 + 1 + 9 + 7 + 6 = 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2. En person født med fødselsdato kommer antall fødselsdato - 2.
 Tolkning antall fødselsdato.
 No. 1. Personality på dette nummeret - en er i en lederegenskapene, en sterk personlighet som alltid og overalt merke. Det er ganske entusiastisk natur, impulsive og business. Det viktigste for folk under dette tegnet ikke begrense seg til å ikke trekke seg tilbake fra omverdenen, ikke begrense deg til bare egen oppfatning.
 Personer under dette tallet i de fleste tilfeller gjør fremragende fremgang. De er preget av raushet, stolthet, tiltrekning til skaperverket. Testamenter og åndelige natur, autoritativ makt, handling, alvorlige, rettferdige og praktiske.
 Best av alt de kommer sammen med folk av deres antall, men også med andre typer mennesker kommer sammen ganske godt.
 Nummer 2. Personer under dette nummer to forskjellige i deres emosjonelle, lett tilpasse seg forholdene. For å oppnå konvolutter hindringer og lytte til din intuisjon. Dette tallet - den stemningen i folket blant ubevisst søker en mann sterkere enn seg selv. De er hjemme, respektere familiens verdier, sant. I å utføre sine planer handle de diplomatisk, ikke la andre bestemme for dem.
 De består forhold med tallet 1.
 3. Antall personer i nummer - 3 født krigere. De ikke lider når de fornekter det fører dem tilbake. Personer med denne rekke forskjellige fødsel modig og sterk vilje, derfor oppnå stor suksess. Men livet påvirker overdreven impulsivitet. I kjærlighet og partnerskap de ofte har vanskeligheter - påvirker deres selvfølelse. Disse lederne er iboende stole kun på seg selv, ikke å tillate noen å overgå seg selv, noen ganger litt hensynsløs og bestseremonnы.
 Finn kontaktnummer 3 5 og 6.
 4. Antall personer i nummer - 4 har livlig og oppfinnsom sinn. De er ekstremt proaktiv, ofte søke å prøve deg på alle slags sjeldne yrker. De liker ikke rutinearbeid. De er svært rik på livet, koker alt i sine hender. Svært ofte fiksert på sine feil, å finne noen vei ut. Disse menneskene er populær og elsket, ikke veldig bemerkelsesverdig, interessant natur, søt, ikke mister sin individualitet.
 Best av alt de kommer sammen med folk av deres antall, men også med andre typer mennesker kommer sammen ganske godt.
 Nummer 5. Personer under dette nummer fem vanligvis optimistisk, alltid positiv holdning til andre og for seg selv. Besitter høy intelligens, gi andre elsker og omsorg, i stedet for å vente på respekt. De er absolutt ikke trivielt, unngå "skarpe kanter" ofte tiltrekker lykke og harmoni. Folk i denne type ansvar, søker å, forbedre ofte ubesluttsom i sine handlinger, søke støtte fra utsiden. De er gode kritikere og reisende.
 Utmerket forhold de består av tallene 3 personer 5 og 6.
 6. antall merkede personligheter - 6 sensitive, uten unntak, de elsket. Sjarmen av dette nummeret hjelper omgå fallgruvene. De alle går lett, men de må være forsiktig i håndteringen av penger, eller risikere å pådra seg store tap. Ofte finne den andre halvparten gitt. Ofte er det veldig gode mennesker, noen ganger arrogant. Initiativrike, omgjengelig, ha evne til kunst. Vellykket arbeider i områder knyttet til offentlige taler aktiviteter, har en følelse av rettferdighet.
 Velformede relasjoner med folk tallene 3 5 og 6.
 7. antall merkede personligheter - 7 ofte finne forståelse fra andre og er alene. Ekstern fremmedgjøring fra verden skjuler ofte varme sjelen. Veldig pragmatisk, sta, alt fornuftig, punktlig, vedvarende i å oppnå sine mål. Noen ganger finne seg i en underordnet posisjon. Materialister i livet, tro på i morgen, men melankoli. De kan alltid stole på.
 Kommer med skilt 2 og 9.
 8. Antallet mennesker dette nummeret er veldig humørsyk og opprørske natur, vanligvis lever ikke av reglene. Dette er selvstendige mennesker, er ganske forskjellig fra den allment aksepterte regler i livet, har en tendens til flere venner, som elsker natur. De er omgjengelig og alltid i tankene, de har mange venner. Selv etter bruddet, fortsetter de å opprettholde vennskapelige forbindelser med tidligere partner.
 Gode ​​mennesker møtes tall 1 2 og 9.
 9. antall merkede personligheter - 9 filosofisk anlagt natur liv. Har føyelig natur, de prekær økonomisk situasjon på grunn av det faktum at de ikke vet hvordan du skal bruke pengene sine. Noen ganger planene viser gjennom. Natur denne type svært sensitive, medfølende, forståelsesfull til stemningen i andre. Det er veldig vanskelig å bestemme seg, ikke er trygg i sine bestrebelser. Vanligvis smertefulle, liker ikke krangler og konflikter. Ofte ansatt i sosialtjenesten, ofte musikalske.
 Vel i harmoni med nummer 2.  
Ritualet rengjøring huset

 Hemmeligheter rengjøring og beskyttelse hjemme og leve i åpenbarer det psykolog og healer Larissa SOLOMONYDY.
 Rengjør HOUSE. Dette ritualet er best å holde på torsdag fordi torsdag er ansett som en klar dag. Ta vårrengjøring - vaske gulvene og så videre F. -. Ikke så vanlig, men med bruk av magiske ritualer og charms. Fylling bolle med vann i venstre hånd, ta en håndfull salt, Sipto det sakte i en bolle og si følgende egendefinerte ord: "Torsdag sprinkles salt på hornene av djevelen horn forsvinne, alle ills og problemer forsvinne. La det være slik. Århundre etter århundre, nå blir eldre. Mitt ord om firmaet. Amen (3 ganger). "

 Åpne alle vinduer i rommet hvor du vil tilbringe våt rengjøring. Etter å ha fullført det, gjør du følgende: Ta en håndfull salt i hans høyre hånd og lese over det en konspirasjon:

 "Scram riding, mager aksje, rozluchnytsya, kumushnytsa. Scram - tyahnysya ikke, ikke fidget på døren, ikke på verandaen chiplyaysya, vil målet ikke krasje!. Pesya, nisser, Crow hjelpemiddel, scram fra døren! »

 Deretter Spre salt terskel stripe langs inngangsdøren.
 Oppgjørssentral mens setter beskyttelse mot "angrep" av forskjellige fiender, er det på tide å gjøre dem.

 Magi vask. Ved rengjøring person eller hele familien må huske på at for hver trenger 25 gram salt. Fylle badevannet, mens skredder lese ord:

 "Dette er - mandag, er - tirsdag, er - medium, og dette er rent vann. Omыvaesh du pryamenya og røtter, vaske og jeg (navn), Guds tjener - en nyfødt, molenuyu, kreschenuyu, prychaschennuyu; Vodicka, Vodicka, vaske meg fra mine kinn og skader - menn, kvinner, barn, senil, misunnelsesverdig, napuschennuyu, ta din swing, la lehotu. Amen (3 ganger). "

 Nå må du gjøre bakvaskelse salt (250 g). Han er:

 "Gud, vår frelser, som kom av profeten Elisa i Jeriko og det gjorde ved hjelp av saltvann skade sunt! Du velsigner dette salt og gjøre den fullkommen glede. For You - vår Gud, og til Deg vi vossыlaem herlighet, Fader, Sønn og Hellig Ånd, nå og alltid og i all evighet. Amen (3 ganger). "

 Dette salt hell i vannet og start svømming. Ikke vær lat, gode mennesker, vaske huset, Protect og ozdorovlyuytesya - dette er den første hjelpen som du kan forsørge seg selv, hvis du føler at huset er igjen velferd og "alt faller ut av hendene."  
Яндекс.Метрика