Madonna. Biografi populære skuespilleren og sangeren
 Sannsynligvis ingen mann på jorden mer populær enn Madonna. Dette navnet er kjent av alle. Men ikke alle vet hvordan harde alle laurbær fikk denne pop-jomfru og hva den har oppnådd, i tillegg til den utrolige populariteten til musikkscenen. Så leste en biografi, diskografi og interessante fakta om denne kjendis.
 Madonna, eller som det kalles, pop dronning (pop diva ble født 16 august 1958 i Bay City, Michigan Den virkelige navnet på den berømte sangeren, danseren og skuespilleren. - Madonna Louise Veronica Chikkone.
 Hun ble født og vokste opp i en katolsk familie, var det tredje barnet på seks. Hennes mor, Madonna Fortin tretti år, døde av brystkreft, og den lille Madonna bodde hos sin far. Snart han giftet seg med en hushjelp og noen år senere paret fikk to barn. Madonna studerte i forskjellige skoler mens han deltok i klasser på ballett studio. Selv når du er ferdig på skolen, fortsatte hun å engasjere seg i ballett.
 Etter å ha flyttet til New York, Madonna fikk en danser og begynte å opptre med ulike populære dansegrupper. Mye senere opprettet hun slike grupper som «Breakfast Club» og «Emmy» som dukket opp i nattklubber. Men Madonna snart lansert en solokarriere, har besluttet å forlate gruppen opprettet av det. Det formidler hans sanger og velg "Dansteriyu" at de hjalp hennes kommende solokarriere.

 Kjent med Mark Keymynsom, gjør Madonna ham lytte til hans innspillinger, som etter et par dager har blitt akseptert av det offentlige med utrolig suksess. Keymynsu akkurat som Madonna, som han har lenge prøvd å finne henne en god produsent. Hans forsøk var mislykket for tiden, men på ett punkt fant han en mann som ville lytte til hennes konto. Han var Rosenblatt. Etter å ha inngått en kontrakt Keymins, Rosenblatt og Madonna ble jobbet hardt med utgivelsen av den første disken.
 Slippe sangen «Is not No Big Deal», prosjektet var på randen av kollaps. Og tid og mulighet til dubbing var ikke. Men den samme sangen «Everybody» begynte en suksess, og snart sangen Madonna sto på toppen av dance-hits. Overrasket unge stjernen suksess, selskapet ønsket å fjerne videoen av talen. Madonna fikk en ussel sum for fangst video og produsentene valgte Ed Steinberg. Den nye sammensetningen «Everybody» umiddelbart passer inn i tredje plass diagrammer elektronisk dansemusikk. Etter utgivelsen av den andre singel, som i likhet med " Alle "Tiltrukket publikum, Madonna og Rosenblatt fortsatt lov til å begynne å forberede for utgivelsen av det første albumet.
Madonna. Biografi populære skuespilleren og sangeren
 I 1984, utfører Madonna anthem kvinner og bruker det populære bildet av Marilyn Monroe. Det nye albumet «Like A Virgin», i oversettelse - "Like a Virgin" for fort tiden går tilbake til toppen av listene og holdt det 6 sammenhengende uker. Album million eksemplarer verden over odds.
 I midten av åttitallet Madonna var svært vellykket og hun er invitert til å ta flere filmer. Også rundt denne tiden, vil det debut i David Mamet oppsetning av stykket "Poshevelyvaysya."
 I 1986 publiserte han en sang om tenårings relasjoner med foreldre som kalles «Papa ikke Forkynn", som ble den nye tredje album. Albumet bidro til å bli en superstjerne Madonna. Hun spilte hovedrollen i filmen "Hvem er denne jenta", og i 1987 går på tur, i løpet av hvilken paven irritert med det faktum at han var fornøyd med den trofaste gjennom boikott.
 Samlingen av remixer «du kan danse» er den mest vellykkede og beste album, på grunn som byen ble bygget Patsentro fire meter høy statue av Madonna. I 1988, den verdensberømte sangeren skilt ektemannen Sean Penn. Neste år, Madonna signert en kontrakt med "Pepsi", men ble snart avbrutt på grunn av konflikt knyttet til hennes nye kjæreste - svart prest. Utgitt i samme år et nytt spor «Like A Prayer», som var soundtracket til annonsering solgt verden rundt i fem millioner sirkulasjon, bringe mer suksess og popularitet er allerede en populær sanger.
 1992 for Madonna var veldig fruktbart. På denne tiden hun spilte i flere filmer, fortsetter å produsere musikk album og skrev bøker. I 1993, Madonna spilte hovedrollen i thrilleren "Body of Proof".
 To år senere ble hun deprimert og innesluttet i filmen "Med sorg i ansiktet hans", som tar en cameo rolle, sang gratulasjonskort. 1996 var et år med å samle kreative evner Madonna ikke i musikk, og i filmer. Populære skuespilleren og sangeren spiller en stor rolle i suksessen til den nye musikalen "Evita". I det samme året, ble Madonna en mor. Den berømte sangeren føder en datter, kalt Lourdes. Musikalen "Evita" bringer henne prisen "Golden Globe". Men å bli en fantastisk sanger og skuespiller, vier hun seg til familien for en stund og kommer fra verden av kino.
Madonna. Biografi populære skuespilleren og sangeren
 På den tiden kommer det en av de beste albumene «Ray Of Light» (1998), som representerer den indre bilde og endre hele Madonna. Et år senere, fikk hun tre priser "Grammy" for albumet, utgitt i 1998, «Ray Of Light». Madonna tilbake til en verden av kino og spilte hovedrollen i den berømte filmen "beste venn". Snart gift regissør Guy Ritchie. Madonna I livet er det et annet barn - Rocco. Pop dronning flyttet til London med sin familie, og vendte tilbake til sitt publikum.
 I 2002, Madonna spilte hovedrollen i filmen av hennes manns "Gone", som spiller en stor rolle, men filmen ikke bringer suksess. Hovedrollen i den nye filmen "Die Another Day", Madonna er nominert til to priser «Golden Raspberry" og "Golden Globe".
 Et par år produserer et annet album - «American Life», som gjør sin misnøye til Bush-administrasjonen. Madonna sender også et brev til administrasjonen. Tiende album «Confessions On A Dance Floor» innhentet i 2005, og en sang fra albumet «Hung Up» ble en hit nummer én i 40 land.
 I 2006 besluttet Madonna å bli fostermor og vedtar David, som har bodd i Malawi. Da stjernen global familie og vier seg til veldedighetsarrangementer. To år senere, albumet «Hard Candy», som har solgt fem millioner eksemplarer.
 Inntil dette øyeblikk Madonna prøvde hennes hånd på ulike yrker fra skuespilleren og sangeren til forfatter og designer. Og i mange oppnådd utrolig suksess.  
 Fobier og frykt er sannsynligvis i hver person. Noen fryktelig redd for høyder, andre skrike ved synet av edderkopper, andre mister bevisstheten, å være i et trangt rom. De ulike fobier lider ikke bare vanlige dødelige, men stjernene i show business og kino. Og, som forventet talentfulle og ekstraordinære mennesker, mange kjendiser har svært originale frykt. På mest absurde fobier stjerne - i denne artikkelen.
Hva kjendiser er redd?
 Vi vet at den beste måten å håndtere frykt - for ikke å unngå dem og møte dem ansikt til ansikt. Angivelig, dette prinsippet guidet av noen kjendiser. Dømme selv. Robbie Williams barndom frykter tegneserier tok del i voicing den animerte filmen "Merry Carousel". Sarah Michelle Gellar i det virkelige liv panikuyuchyh type gravsteiner og generelt foretrekker tiende veien bypass kirkegården, spilte hovedrollen i TV-serien "Buffy:. The Vampire Slayer vynyschuvachka" Jessica Alba ornitolog spilte rollen i filmen "Good Luck Chuck! "- Det er egentlig fryktelig redd for fugler! Uma ThurmanThe heltinne som ble begravd levende i en kiste i filmen "Kill Bill 2", lider av klaustrofobi - frykt for lukket rom. "Spider-Man" Tobey Maguire redd for høyder. Carmen Electra skremme eventuelle vann mellomrom - men dette hindret ikke henne fra suksess til stjerne i "Baywatch", der hoved handlingen foregår på havet. I lang tid Barbra Streisand lider av sosial fobi og redd for offentlige taler - og bare i 1994 arrangerte en konsert med hennes deltakelse endte frykt stjerne. Og Johnny Depp Omvendt, "ansvaret" for sin fobi spillet i filmen, fordi det er gjennom innspillingen av filmen "Nine Gates" og "Sleepy Hollow", begynte han å frykte spøkelser.
 Zoofobiyeyu - frykt ved ulike representanter for dyreverdenen - lidd et stort antall kjendiser. Hvis frykt for edderkopper Johnny Depp er fortsatt mulig å liksom forstå frykten Nicole Kidman før uskyldige sommerfugler, Woody Allen før og hjort Orlando Bloom over konvensjonelle griser virker helt absurd. Nær zoofobov gikk stjerner, redd for folk: det samme Johnny Depp frykt for klovner, Steven Spielberg panikk ved synet av barn og Robert De Niro unngå tannleger - Gud forby, vil en tannlege bringe ham noen infeksjon!
 Snakker av infeksjoner. Hvor mange kjendiser er redd for å pådra seg noe, gå til ytterligheter i jakten på absolutt renhet! Scarlet Johansson hun er tatt bort på hotellrommet sitt, tilsynelatende ikke stole saken hushjelp. Beyonce redd for å gå til offentlige toaletter og krever sin grundige (og gjenbrukbar!) før du rengjør det "besøk". Hilary Duff sengetid har ikke noe imot et par ganger en ryddig rom. Kanskje på grunn av frykt for å fange noen "nå" redd dørhåndtak Cameron Diaz.
Hva kjendiser er redd?
 Overraskende, er stjernene ofte misfornøyd med sitt eget utseende - og dette er også noen ganger forvandlet til en reell fobi. Tom Cruise frykt vokse skallet og panikk ved synet av hver fallen hår. Pamela Anderson hater sin egen refleksjon, slik at besvimer ved synet av et speil. På sin bakgrunn helt uskyldig utseende Cher og Madonna bare frykter alders rynker.
 Men de mest absurde, i vårt syn, "stjerne" fobier (hvorav mange er fortsatt ikke kommet opp med navnet - slik at de er sjeldne) er:
 - Frykt for gamle møbler - det lider Billy Bob Thornton, Kveles i rommet der antikviteter;
 - Frykt for rødt lys - skilles Sean ConneryHvor dette fenomenet gåsehud akkurat begynt å kjøre;
 - Frykt for karuselldører - ulykkelig Matthew Makkonehi hvordan han klarer med denne smerten?
 - Frykt for TV - Sharon Stone trygg på at han vil definitivt eksplodere når du slår;
 - Frykt for forvirring - i David Beckham den nådde absurd: alle ting i huset hans for å kombineres med hverandre i farge og størrelse, og antallet må nødvendigvis være et multiplum av to.
 At slik var det hit parade "Star" fobier. Vi har også igjen lurer på om faktisk så tilbøyelig originale kjendis fobier eller PR er elementært å igjen tiltrekke seg oppmerksomheten til publikum.  
Яндекс.Метрика