Markberedning (foto)Overraskende nok er det i denne verden, noe uvanlig for den gjennomsnittlige avansert person. Dette er en måte å dekorere kroppen, fra piercing og tatoveringer som slutter. Men det er også kjent til barnet. I tillegg er disse metodene som utføres hvert sett nok, og de er ganske vanskelig å imponere. Men det er noe som ikke bare overrasket, men sjokkert, og kalte det noe - Scarification.

Markberedning (markberedning) bokstavelig oversettes fra latin som "skrape".Dette frivillig anvendelse av kunstige arr på kroppen hans alene eller med hjelp av en spesialist, som i dag er mye. Arr er satt der for en grunn, men som et mønster av tematiske symboler og så videre.
Du kan ikke si at Scarification - det er noe nytt. Det er utbredt i mange kulturer av folkene i Afrika, Asia og urfolk i Amerika. Til tross for den første negative inntrykk mot denne fremgangsmåten, er det også et pluss. Scarification hjelper hvis du ikke skjule eksisterende arr på kroppen, så i det minste gi dem den estetisk utseende, noe som gjør dem til en del av bildet.
Markberedning (foto)

Det var et alternativ Scarification tatoveringer. Ofte brukt i tandem med tatoveringer. Hvis denne prosedyren er utført av erfaren mester, er resultatet det høyeste, men at tillit kroppen selv eller mistenkelige mestere er ikke nødvendig, fordi Scarification - smertefull prosedyre, resultatene av som deretter ikke overhalinger ikke riktig.
Markberedning (foto)

Du må tenke hundre ganger før du bestemmer deg for å dekorere deres kropp arr. Dersom en beslutning er tatt, er det nødvendig å vite noen detaljer av prosedyren.
Prosessen shramyrovanyya
I alle fall, markberedning - en operasjon, endring og ødelegge integriteten av epidermis. Denne fjerning av hud på områder som er viktige for bildet. Som et resultat, blir huden helbredende bakken, og oppfører seg som et bilde på toppen av sunn hud.
Markberedning (foto)

Det er ikke så gjøre lesing ubehagelig. Så få virkelig nå kontoret til master. I tillegg sjeldne prosedyre som ender på en gang. De fleste kuttene skal gjentas over sår som skal leges arr var riktige og uttrykksfulle.
Også, for å gi uttrykk arr og øke deres tuberosity, ofte foreslår å bruke innsatser med forskjellige stoffer, slik som leire eller aske. Dette kan endre fargen på arr.
Markberedning (foto)

Forårsaker arrdannelse prosessen er delt i flere trinn. Er stadiet, som er gjort under narkose. Men det er en der anestesi er ikke lenger aktuelt, og alle har til å tåle smerte.
Opprinnelig brukt til et valgt bilde, utpekte steder der huden vil bli fjernet. Huden fjernes med en skalpell. Etter fullført, såret blir behandlet og byntuyetsya. Deretter fortsetter prosedyren, og så flere ganger før endelig zarubtsyuyetsya ikke arr. Noen ganger tar det noen år.
Alle gjennom den viktige hygiene og sterilitet! Personer med nedsatt immunforsvar er bedre å forlate arrdannelse.
Markberedning (foto)


Markberedning og holdning til det

Utvilsomt, er prosedyren kun egnet arrdannelse ideologisk mann som er en stor tro på behovet for det selv. Det sjokkerte mennesker i Europa og USA er nesten normen for motet av soldater fra mange nasjoner.
Markberedning (foto)

Det antas at jo mer denne typen arr på kroppen din, enten mann eller kvinne er, jo mer hans ånd. Så folk hadde og gi alle mulige respekt i deres kultur. Men hvordan å sette shramyrovanyyu innenfor vår kultur - inntil dette problemet er åpen og det meste negativt.  
Sammensetning pyva.Z Hva er ølModerne vanskelig å forestille seg en ferie uten øl. Dyrkingen av drikke i dette landet mye mer elsker tysk øl. Men uærlighet innenlandske produsenter - en anledning til å reflektere hvor nyttig kjemiske sammensetningen av øl for kroppen vår. Det antas at reelle bryggeriene gjør kun i henhold til gamle oppskrifter og selges i butikkene et helt annet produkt.
Den kjemiske sammensetningen av øl
Øl - lav alkohol drikker naturlig opprinnelse, utledet av gjæring og nedbrytning av planteingredienser - malt, humle og ølgjær. Hver bestanddel i produksjonen endres.
Humle - villvin, kjegler som ofte brukes i matlaging, og i brygging. Malt - produktet som dannes under behandlingen av bygg og dens egenskaper er avhengig av kvaliteten av korn, tidspunkt for innsamling og de mange stadier av teknologien.
Den grunnleggende strukturen av øl er:
- Karbohydrater - dekstrin, glukose, sukrose, polysakkarider
- Etanol - den viktigste ingrediensen som gir den nødvendige kaloriinnholdet. Etanol, som kommer inn i kroppen av øl, ikke dehydratyruyuschym effekt da drikker er mye vann,
- Nitrogen-inneholdende stoffer - aminosyrer, polypeptider, de fleste av dem inneholder malt
- I tillegg til vann, karbohydrater, karbondioksyd, gjær. I et lite antall komponenter til stede, slik som mineralforbindelser malt, østrogener, fenoliske forbindelser, salter av organiske syrer, biogene aminer, aromatiske komponent i hop olje.
Antall kjemiske elementer til stede i øl imponerende, kan takket være dem hevdes at de gode egenskapene av øl er helt sant. Imidlertid er fordelen bare riktig tilberedt drikke, men ikke væsken vi drikker nå.
Synd øl for helse

Bortsett fra de grunnleggende ingrediensene i øl komposisjon inneholder tilsetningsstoffer: de reduserer produksjonstiden, øke holdbarheten, smak og form t E. Naturlighet og nytten av øl, som selges i butikken bestemmes av følgende faktorer.:

- Konserveringsmidler - økning holdbarhet, undertrykke funksjon av enzymer, gjær og andre mikroorganismer uten øl bedervelige skifter farge, smak, åpenhet, tidligere brukte for denne formalin - i dag er det strengt forbudt,
- Enzymer som trengs for å bryte ned stivelse og komplekse sukker,
- Stabilisatorer som gir en enhetlig struktur i lang tid ved hjelp koboltklorid, dens negative innvirkning på helse er bevist vitenskapelig,
- Dye med alkali og sukker, som gir en mørk farge,
- Vikarer malt
- Sukker.
For langtidslagring er kjemiske konsentrater av øl i tørr form. Smaken de ligner originalen, men aldri erstatte det.
Øl kan drikkes unge, små barn, jenter under graviditet og amming. I tillegg er øl ikke anbefalt for kroniske sykdommer i hjerte, blodkar, mage og tarmer. Fra drikken er å avvise hvis du tar antibiotika, anti-angst narkotika, samt noen andre medisiner.
Hvis du drikker øl i store mengder, kan observeres bivirkninger: hodepine, høyt blodtrykk. Deres sak biogene aminer, som er en del av drikke. Kontinuerlig drikking fem liter øl om dagen, kan du bli en alkoholiker eller starte et forbruk av brennevin.
Fordelene med øl
Dette drikker mye magnesium, kobber, bly, jern, sink og kalsium. Etter antall nyttige elementer sammenlign å drikke juice og melk. Alt dette skyldes malt, som også er kilden for askorbinsyre, B-vitaminer og PP. I øl er hop bitterhet, noe som reduserer bivirkningene av alkohol og forbedrer magen. Utvinnings komponenter av øl har beroligende, desinfiserende, analgetisk effekt. Men alle de gunstige effektene er til stede, hvis ikke overskride den tillatte grensen - ett glass om dagen.
Mange forskere er interessert lands kjærlighet til øl, fordi de er stadig å drive forskning. Tyske og tsjekkiske leger ikke klarte å finne ut hva en rimelig øl forbruk reduserer risikoen for hjerte og blodkar. Drikken gir restaurering av mageslimhinnen. Australske forskere har vist at øl forbedrer hud og hår, stimulerer appetitten.
Siden øl - kaloriprodukt, kan dets anvendelse i store mengder fører til vektøkning og fedme, og i tillegg det appetittvekkende. Drikken er tilrådelig å drikke litt for å få en avskrekkende effekt og slukke tørsten. Bitre stoffer forbedre utskillelsen av magesekken. I øl inneholder alle de essensielle aminosyrene, men i små mengder.
En liter øl per dag gir det daglige behovet for vitamin K, C og halv - B-vitaminer, folat og en dobbel dose av nikotinsyre. Vitamin K i store antall bidrar til å forbedre funksjonen av urinveiene. Sitronsyre forhindrer nyre stein formasjonen. Organiske syrer forbedrer metabolismen i tarmen.
Blant de verdifulle biologiske bestanddeler i øl kan nevnes fenoliske forbindelser. De har antioksidant, en membran, antibakterielle egenskaper og forhindre blodpropp, og normalisere lipidmetabolismen.
Fordelene med øl i kosmetikk
Øl utmerket kur teenage akne og slangebitt. Kosmetikk, utarbeidet på grunnlag av øl og sin ferske skum jevner rynker. Masker med drikke effektive i kampen mot overflødig fett i huden, de belaster tid. Hvis du skylle håret med øl, kan du returnere dem til å skinne og vitalitet.
Noen drinker, inkludert øl, gode i moderate mengder. Derfor, et glass deilig drink bare ikke vondt, spesielt i godt selskap.
Påvirkningen av øl på den mannlige organ
Denne drinken inneholder mange phytohormones som fungerer ligner på kvinnelig østrogen. I tillegg har innvirkning på menns helse og alkohol i seg selv: det reduserer aktiviteten av sperm, redusere antall sædvæsken.
Menn som ofte drikker øl, endre utseende: fytoøstrogener bidra til opphopning av fett i mage, rumpe, lår og bryster, endre form silhuetten mann på en kvinne.
I øl inneholder en enorm mengde giftige stoffer som dannes under gjæring. De har en negativ effekt på kroppen og vanedannende.  
Яндекс.Метрика