Mascot dyrekretsen skilteneMaskoter har lenge forsvart, og hjalp bringe lykke til eieren. Hver av dem er svært nært knyttet til master og bli med ham på samme bølgeenergi. Derfor kan de bidra til å utvikle positive menneskelige egenskaper, minimere negative. I tillegg hjelper de med angst og tvil i en vanskelig valg.
Vilkår maskot utvalg
Talisman virkelig jobbet, bør du følge noen regler:
Maskoter kan ikke være noen ting. Han gjorde sine egne hender (maskot lading av energi under produksjon), eller er et tema som har fascinert deg ved første blikk eller spesielt kjøpt et tema som er riktig for deg.
Kjøpt eller overtatt av noen andre betyr emne må lades, dvs. atferd som kreves ritual. Det bør pakke det inn i en klut og fjern hemmelig sted. Det bør være der i en uke. Men hver dag på samme tid du har til å ta den i hånden i 5 minutter. Se på ham, snakke med ham. Etter ritualet talisman kan gjennomføres med deg
Hvis du trenger hjelp, så banke forsiktig på maskot eller mentalt be ham om å hjelpe, hvis du ikke kan ta på den.
Du kan ikke gi din maskot til noen. Dette er ikke bare unyttig for den personen, men kanskje bra for deg. La det være alltid med deg.

Så hvis du ikke har sjarmert noen ting da konsentrere oppmerksomheten om din dyrekretsen.
Talisman for Væren
Mascot dyrekretsen skiltene

Væren protector så lys og full av elementer som ild. Derfor, mennesker født under dette dyrekretsen, bør du velge en maskot av lyse og intense farger som rødt og oransje. De mest vellykkede valg amulett i form av solen, stjernene eller månen, som de er lykkelige symboler av dyrekretsen. For Væren kvinnelig maskot kan være en god en der det er rubiner. Fans av Feng Shui kan vende sin oppmerksomhet mot Dorje symbol som representerer eier høyere åndelige og psykiske krefter og illustrerer torden.
Talisman for Taurus
Mascot dyrekretsen skiltene

Dette tegnet av dyrekretsen styrer Venus og gudinnen favoritt metal - kobber. Derfor maskot, laget av kobber, vil være den mest vellykkede. Selv om noe metall kombinert med edelstener kan hjelpe deg å finne og beholde rikdom, helse og kjærlighet. Dette skyldes det faktum at Taurus - et tegn på jorden, og jorden er kilden til mange elementer som kan bringe lykke i livet ditt. For å tiltrekke seg positiv energi i ditt hjem kan henges over døren metall hestesko.
Talisman for Twins
Mascot dyrekretsen skiltene

Gemini styrer enkelt og gratis luft element. Så er det perfekte maskot fugler, sommerfugler og øyenstikkere. Bilder av disse bevingede skapningene kan bringe inn i livet ditt berømmelse, fantasi, kreativitet og frihet. For kreative og vennlige mennesker kan bringe lykke, holder hjemme eller på kontoret på skrivebordet Feather. Men for å avverge ulykke vil hjelpe speil, som alltid må være med deg.

Talisman for kreft

Mascot dyrekretsen skiltene

Vann element dyrekretsen Cancer avgjør ofte symbolsk maskot for dette skiltet. Et godt valg er fisk, sjøstjerner, delfiner og andre tegn assosiert med vann. Å tilegne seg lykke i hans personlige liv, harmoni av soul og implementering av høyeste ønsker må bære perler. Og for å lykkes i arbeid og karriere kan bidra i form av et sølv smykke måned.
Talisman for Leo
Mascot dyrekretsen skiltene

De mest glad for å ha symboler er solen, månen og stjernene. Men siden denne dyrekretsen beskytter elementet ild, bør disse tallene være laget av gull. Ornamenter i form av brann er også en heldig maskot for din dyrekretsen. Maskoter som viser noen dyr av katten familien, karriere hjelp. Lions trenger beskyttelse, spesielt under lange turer, for det er ikke den mest forsvarlig tegnet i dyrekretsen.
Talisman for Virgo
Mascot dyrekretsen skiltene

Siden Jomfruen - Zodiac signere bakken, så er du passe sjarm er laget av naturlige edelstener, spesielt de som har runde hull i dem. En kjøretur vil også være elementer som symboliserer Terry - gudinnen for jord og fruktbarhet. Det kan være smykker, og selv innenlandske dekorative elementer. For velstand og slitasje elementer som symboliserer de frukt: epler, pærer, plommer eller fersken.
Talisman for skalaer
Mascot dyrekretsen skiltene

Lykke talismaner for denne dyrekretsen er fugler. Hawk vil bringe lykke i forretningsområdet av livet ditt, vil kolibrier klatre den sosiale stigen og svelge bringer lykke i personlige liv så vel som selve symbolet på en bevinget Cupid. Talisman laget av ametyst eller omfatter hjelpe overvinne alle problemer og bringe suksess.
Talisman for Skorpionen
Mascot dyrekretsen skiltene

Lucky symbol for dette tegn på Zodiac er månen og vann. Månen, i ditt tilfelle, er din underbevissthet som kan sende deg viktige meldinger. En maskot i en måned, vil du høre dem og tolke. I virksomheten innen suksess vil gi sølv smykker i form av stjerner. Og lykke og kjærlighet vil bidra til å tiltrekke slange og et eple.
Talisman for Skytten
Mascot dyrekretsen skiltene

Denne brannen dyrekretsen lykkebringende gjenstander som stjerner og solen. Symbolet mark - pil og bue - tiltrekker seg også positiv energi. Anheng i form av hjerter og piler vil hjelpe deg å finne din sjelefrende. Og for lykke i hans personlige liv skal bruke perle smykker.
Talisman for Steinbukken
Mascot dyrekretsen skiltene

Et godt valg for denne dyrekretsen er en naturlig perle som det er tilrådelig å bruke. Rose Quartz bidrar til å holde entusiasmen for å oppnå sine drømmer. Ametyst kan bidra til å unngå fallgruver i virksomhet og personlige liv.

Talisman for Aquarius

Mascot dyrekretsen skiltene

Tegn på Zodiac lykkebring noen skapning med vinger. For beskyttelse mot ulykker vil marihøne. Bee vil bidra til å unngå økonomiske problemer og bestemor vil tillate deg å øke din kreativitet.

Talisman for Fiskene

Mascot dyrekretsen skiltene

De fleste maskoter glade for å signere Fiskene - er objekter som skildrer sjø, bølger, elver og fossefall. Metal bringer hell - sølv og stein - smaragd. Tiltrekker seg også lykkeamulett i form av en trefork Neptun. Suksess i kjærlighetsforhold og enkel kommunikasjon bringer suspensjon av sølv delfin.  
Hva stein er egnet AquariusAquarius er ansett som et tegn på ro som liker å gjøre arbeidet sitt. Andre mennesker han relaterer med deg, som snakker slik som å oppnå en tilsvarende holdning i retur. Medlemmer av denne dyrekretsen veldig myk, så vel i stand til å forstå alt som skjer. Men uoppmerksomhet og uforsiktighet hindre dem lykkes. De er nysgjerrige, trukket til et helt nytt, ofte varierer mellom instinkt og fornuft.
Aquarius representerer elementet luft, men i denne dyrekretsen er uttrykt alle elementene, men klart. De er styrt av Uranus mørkt, så han er ikke redd for kalde og lumske steiner. I prinsippet er det ingen steiner som kan alvorlig skade Aquarius. Steiner for dette skiltet, på den ene siden, rolig eller kule skimrende mineraler, på den andre, er det lett rock, fôr energi. Aktive brann steiner er ikke ønskelig.
Steiner for Aquarius
Aquarius er veldig rolige og sympatiske mennesker. Vanligvis er de veldig sosiale og emosjonelle. Men noen ganger klarer å identifisere prioriteringer i livet, prøver å gjøre alt på en gang. Blant ulempene med disse menneskene kan noteres dreven sårbarhet. Bilder de huske i lang tid, men aldri hevn lovbrytere.
Hvis du har møtt med Aquarius, være klar over at livet ditt vil endre seg. Disse menneskene vil gjøre henne mangfold. Dette er sant opprører, og den indre verden er svært mangfoldig. Young Aquarius - rastløs, sensitive og litt svake mennesker, senere de åpnet og er ekte jagerfly, i stand til bragder. Mest tro på symboler og tegn.
Steiner for denne dyrekretsen bør være elv eller hav av blomster. For eksempel, aquamarine. Grønn eller mørk blå nyanse, ser det bra ut i kveld eller i kunstig lys. Det har lenge vært ansett som en amulett blågrønne seilere. Steinen symboliserer vennskap, rettferdighet, mot. En person med en sterk vilje kan endre fargen på steinen i henhold til sin humør. Peisen bidrar til å finne fred i sinnet, kan du slappe av og avlaste stress.
Aquarius er også egnet lapis lazuli. Stone lar deg kontrollere utbrudd av sinne, hjelpe med emosjonell ustabilitet, vinner frykt, rolig i stressende situasjoner. I tillegg sparer lapis lazuli mot angrep av melankoli.
Zirkon krever handling. Denne steinen kan også velge representanter for denne dyrekretsen. Stone legger tillit legger futt og optimisme.
Snarere representanter for denne dyrekretsen vil være i stand til å oppnå suksess i livet, bærer steiner som rav, zirkon, perle og ametyst. Amber liker veldig mye, er det forbundet med solen, oppløftende, gir optimisme. Aquarius denne steinen vil hjelpe å bli kvitt patologisk sårbarhet. Hvis det er problemer i hans personlige liv, Amber armbånd skape en god atmosfære under en romantisk date og bidra til å bygge et forhold med en partner.
Like magisk effekt er å Aquarius perler. Det anbefales å bruke anheng, anheng, som er denne steinen. De er flotte energiske og avslappede mennesker. Stone beskytte mot negative påvirkninger av andre, skader, øye. Pearl har energi av månen, som er kjent for sin mykhet, og intuitiv visdom. Disse kvalitetene bidra til å gjøre de rette og veloverveide beslutninger.
Aquarius egnede varianter av kvarts - krysopras, ametyst. Den første steinen er grønn eller blå-grønn nyanse, den andre - syrin-lilla. Krysopras er ment for ekte eventyrere og oppfinnere, hjelper det å utvikle veltalenhet, tiltrekker hell. Ametyst - et symbol på renhet og kyskhet, god hjelper i kampen mot tilbakeslag og vanskeligheter i livet.
Aquarius passe mye stein, men det beste potensialet avslører ovenfor.
Steiner for Aquarius av fødselsdato
I vannmannen født i løpet av tjueførste dagen i januar første av februar, påvirker Venus, noe som gir dem en romanse, dagdrømmer, tendens til dyp refleksjon og selv skyhet. Fall in love med dem er vanskelig, men hvis det har skjedd, blir de legemliggjørelsen av oppriktighet og lojalitet. For denne kategorien av mennesker er perfekt egnet steiner som ametyst, jade, krystall, perler, jade, hematitt.
Aquarius, som ble født fra andre til 11. februar i regi av Merkur. På grunn av dette, de er vittig, innsiktsfulle, munter, med mange bekjente og venner, men virkelige venner her med dem uheldig. I kjærlighet, er de gitt fullt, vurderer den viktigste fordelen med lojalitet. Dette Aquarius er anbefalt å velge følgende steiner: amber, lapis lazuli, onyx, aventurine, agat.
Måned forvalter født Aquarius på den tolvte 19. februar. De er preget av sensitive, romantisk, noen ganger arroganse. Mennesker tiltrekkes godhet og medfølelse. For slike mennesker, vil maskoten være den beste koraller stein, zirkon, perle, granat, rhodonite.  
Яндекс.Метрика