Maskoter for pengene attraksjonI århundrer magiske talismaner og amuletter egenskaper tiltrukket folks interesser. Og det er ingen tilfeldighet, som noen virkelig tror de virkelig bringe lykke og tiltrekke seg penger. Maskoter for å skaffe penger, det er mange, men det er best hvis en talisman vil bli gjort av hendene eller produsert spesielt for den enkelte mester. Disse maskoter bedre fordi under produksjon de passer visse opplysninger som senere tiltrekker positiv energi, energien av penger.
Horseshoe
Maskoter for pengene attraksjon

Horseshoe - et svært gammelt symbol på fruktbarhet og velstand, som tiltrekker lykke, rikdom og beskytter familien fra onde krefter. Mest hestesko hengende over døren. Men det er bevis for at tiltrekningen av penger i huset og gjør hestesko flaks som plasseres i vinduskarmen på den første natten av fullmånen. I tillegg, vær oppmerksom på at maskoten skal være laget av metall eller annet naturlig materiale.
Perler Ji
Maskoter for pengene attraksjon

Perler Ji er gravert agat (kalsedon eller) med noe mønster: sirkler (øyne), bølger, torg og strimler. Talisman av disse perlene bidrar avsløre talenter, selv fremmer virksomhet og karriere, tiltrekker inntekt, penger og suksess. Det viktigste når du velger en maskot perler til å vite hvor de ble laget. Disse perlene Ji gjort i Tibet. Så Ji perler, laget i Nepal eller India, eller til og med i Kina, har ingen relasjon til den virkelige perler Ji og ikke har magiske krefter.
Kinesiske mynter
Maskoter for pengene attraksjon

En annen talisman som har makt til å tiltrekke energi av penger er en kinesisk mynt. De er en kombinasjon av energi flyter himmel og jord, Yang og Yin, som igjen tiltrekker hell bringer penger og rikdom. Mest for å bringe penger og finansielle velvære brukt relaterte syrer kinesiske mynter av tre keisere som regjerte den ene etter den andre, nemlig: Kang Hsi, Yung Cheng, Chien Lung. Mynter kan kobles i serie, så vel som en sirkel. Vanligvis denne talisman holde i lommeboken eller vesken. Ofte entreprenører henge på grunn av kinesiske mynter på kassaapparat, safe, telefon og andre steder hvor pengene lagret. Hjemme er det mulig å henge denne sjarmen til en pengetreet eller satt under teppet i sørøst området av fire figurer rommet opp.
Maneki Neco
Maskoter for pengene attraksjon

Maneki Neco - dette bildet sitter katt, noe som høynet foran foten, som om hun skulle vaske. Hjemland av maskoten er Japan. Statuett Maneky Neco bringe deg lykke og økonomisk velvære, og hvis du gjør forretninger, vil det tiltrekke seg nye kunder og besøkende. For styrking av penger og rikdom er best å erverve maskot, laget i gull farge, med et hevet høyre labben og endre i den andre armen. Maneky Neco kan ikke bare være i form av statuer, som kan ses som henger opp, kosedyr, sparegriser og selv tygge godteri.
Leende Buddha
Maskoter for pengene attraksjon

Leende Buddha (eller Hotei) - guden for overflod og rikdom. Han er alltid avbildet med en pose, som representerer en stor sum penger og juveler. Han har en stor mage, og mange tror på hva det er, jo kraftigere Buddha. I hendene på Buddha kan ha ulike elementer som har betydning. Stab av ginseng med gresskar, gresskar og en haug med seks gamle kinesiske mynter av lykke å trekke deg suksess, økonomiske helse, lang levetid og en lykkelig familierelasjoner åpenhet. Fersken symboliserer udødelighet, og hvis han er i sin venstre hånd, deretter bringe helse og levealder. Fan betyr gå ut av veien alle hindringer som hindret livet ditt. Magi perle symboliserer både materielle og åndelige kapasitet. Tilhenger av mynt og bullion kurv - tiltrekke stor rikdom, de som jobber på det mye. Smykket rundt halsen hans, som viser tegnet "Fook" - lover å bringe lykke og lykke. Bilder av Buddha med Drage antyder muligheten for forekomst av å åpne sin egen virksomhet og gi alvorlig kapital.

Pi Yao (Pi Xiu)

Maskoter for pengene attraksjon

Pi Yao - sterk beskyttende talisman, som ikke innrømme til huset til den onde og negativ energi. Han er avbildet med en løve-hund ansikt som har ett horn av hovene, små vinger og hale. Bilde Pi Yao mynter er den mest vellykkede, som mynten i dette tilfellet representerer ditt velvære, og Pi Yao sitter på dem hjelper styrking av kapital. Også, bringer denne maskot lykke, lykke og penger er en god forsvarer og beskytter mot negativ energi. Hvis du har denne talisman i form av statuer, er det nødvendig å plassere den i skarpe hjørner kontrast ulike forestillinger vende utover. Ikke et dårlig sted å Pi Yao i lobbyen ved inngangsdøren. Der vil han bevare og beskytte ditt hjem. Men ikke sette Pi Yao på soverommet. Hvis livet ditt er blitt knyttet til økonomi og næringsliv, så vil du være uerstattelig sjarm som Pi Yao som beskytter konkurrenter og misunnelig, og vil bidra til å øke din kapital.
Bambus lykke

Maskoter for pengene attraksjon

Ikke rart Kina hver familie er bambus, slik det brukes til å tiltrekke seg rikdom og økonomisk velferd. Bambus hjelper i tilfeller av liv hvis du ikke har nok (skylde på Feng Shui er en mangel på energi eller Qi virkningen av negativ energi). Det vil være alliert i å gjenopprette energibalansen, harmoni og velstand attraksjon. Å begynte bambus lykke å jobbe, må du sette den i området av rikdom og plasser neste trehlapuyu frosk med en mynt i munnen. Og deretter lykke og positiv energi finans bare omgir deg. Den positive effekten av denne talisman også kan bli styrket ved hjelp røde og gylne bånd. Det er nødvendig å binde opp alle grener av bambus.I tillegg til den energi som trekkes bambus lykke avhenger også av antallet av stengler av planter:

Tre stilker tiltrekke lykke og bringe harmoni;
Fem - fremme velstand, berike kapital;
Seven - gi god helse og lang levetid;
Eight - tiltrekker rikdom, penger og velstand;
Tjueen - bringe lykke i alle dine bestrebelser og aspekter av livet.

Elefant
Maskoter for pengene attraksjon

Elefant - et symbol på stabilitet, styrke, storhet, lang levetid og lykke. Å tiltrekke seg alt du trenger å installere en elefant med en hevet bagasjerommet, slik at ansiktet hans var fokusert på gata. Og hvis lykken, rikdom og tålmodighet som allerede er der, er det nødvendig å utvide elefant, for å få disse fordelene. Elefant maskot kan være laget av forskjellige materialer, egnet også plysj leketøy elefant eller bilde. Men for å unngå elfenben, som denne kontrasten vil ta med hjem problemer og ulykkelighet. Penger elefant maskot er vanligvis avbildet med mynter og penger Frog på baksiden. Selv for økonomisk vinning energi innhentet gang syv elefanter, som nummer syv symboliserer stabilitet. Selvfølgelig er det best å plassere disse elefanter i den monetære området, er dette ikke nødvendig. Dette symbol på pålitelighet og rikdom vil fungere hvor som helst i huset. Til elefant begynte å "jobbe", det må dekorere kjeder, halskjeder og så videre. I rikdom og suksess, vil talisman hjelpe de som tenker på å kaste bort penger og bringe moderasjon i økonomiske saker.
Det bør bemerkes at ingen maskot for tiltrekningen av penger ikke vil hjelpe hvis du ikke blir søke økonomisk trivsel, vil ikke jobbe med seg selv og på de prosjektene som forventer fortjeneste.  
Hvordan lære å forstå engelsk for høringen?
 Lære engelsk som alle andre, krever at vi visse ferdigheter. Vanlige klasser, vanlige lekser papirer memorere tekster, ytelsestester av grammatikk, kommunikasjon med morsmålsbrukere sikkert gjøre susen. Veldig snart vil bli å legge merke til at dine språkkunnskaper vil vokse. Du vil bli perfekt navigere reglene for grammatikk, topp opp ordforrådet, kunne snakke et fremmed språk. Det er mulig du vil møte helt legitimt for alle studenter utfordre oppfatningen av engelsk under høringen. Imidlertid kan dette problemet enkelt løses! Vi leser, lytter, husker
 Det finnes en rekke enkle, men ganske effektive regler som tillater alle elever lærer engelsk ta fremmedspråk på høring:
 •  Vedta et hjem bibliotek av filmer eller tegneserier på engelsk. Begynne å se filmer i et fremmedspråk med undertekster. Man må huske på at tekstingen er i alle fall ikke være russisk, eller dra nytte av disse øktene vil ikke. Begynne å se filmer på 20 minutter om dagen. Hvis den første leksjonen mange kopier av filmstjerner du fortsatt uklare gjenta visning. Fortsett å se på episode etter episode, mens ikke fullt ut forstå essensen av filmen.
   Så mye kommunisere med morsmål. Hvor kan jeg gjøre? Først kursene. I dag, mange skoler som tilbyr engelsk språk, med russisk som lærer, og med mors fremmedspråk. Det er bedre å velge det andre alternativet, da dette vil hjelpe deg å bedre lære å forstå språket i høringen. For det andre kan det være forskjellige treninger, seminarer, runde bord. De gjennomfører slike tiltak har en tendens til morsmål. For det tredje kan det være forskjellige treningssider på Internett som inneholder lydfiler for å lytte. Disse ressursene vanligvis tillate deg å plukke materialet, basert på nivå av opplæring av studenten.
   Lytte til lydopptak på engelsk. Gjør det til en regel å høre på opptak én setning lange, mens ikke fullt ut forstår betydningen av hva som ble sagt.
   Vandre sentrum, aldri nekte å hjelpe engelsktalende turister som spør veien til en bestemt historisk objekt. Pålegger sin naturlige skyhet og prøve å forstå betydningen av ord. Du vil finne at etter noen få minutter vil du være mye lettere å ikke bare å kommunisere, men også ta fremmedspråk.
   Stadig fylle på vokabular. Kanskje du synes det er vanskelig å akseptere fremmedspråk lytting, på grunn av det faktum at du vet ikke mange engelske ord. I dette tilfellet, bør du lese bøker og tidsskrifter i fremmedspråk.
   Gjenta transkripsjon. Mange studenter lære engelsk har nok ordforråd, imidlertid, og det er vanskelig å ta et fremmedspråk ved øret. I dette tilfelle er det nødvendig å gjenta transkripsjon av kjente ord og nytt. Videre er det verdt å huske at uttalen av ord kan variere fra sin kombinasjon med andre ord, og avhenger av hastigheten på talen og aksent av en innfødt.
   Ta hensyn til stabil uttrykk og aksepterte forkortelser på engelsk. Hvis du ikke har sett noen av dem i det litterære språket, er det ikke nødvendig at du ikke kommer over dem når du snakker med en fremmed person.
   Ovenfor enkle reglene vil hjelpe deg enkelt lære å se det engelske språket ved øret. Men hvis du opplever alvorlige problemer med oppfatningen av et fremmed språk, bør du oppsøke en profesjonell lærer. En ekspert på grunnlag av akademisk litteratur og utviklet teknikker for å lage deg en optimal trening program som vil tillate deg å forbedre din kompetanse oppfatning av engelsk under høringen.  
 • Яндекс.Метрика